Στο χέρι μας είναι η αντιστροφή, αλλά για όλες τις επιλογές υπάρχει και κόστος,
τα 'χουμε πει.
Printable View
Στο χέρι μας είναι η αντιστροφή, αλλά για όλες τις επιλογές υπάρχει και κόστος,
τα 'χουμε πει.
Κάνεις λάθος. Οι δαπάνες για τους μισθούς και τις συντάξεις των διοριζόμενων στο δημόσιο χάριν ψηφοθηρικών σκοπών, δεν είναι παρά μια σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα γενναιόδωρα πακέτα διάσωσης των τραπεζών (108 δις, 28 επί Καραμανλή και 100 επί Παπανδρέου), τις χαριστικές ρυθμίσεις και τις φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, το κόστος της υπαγωγής μας στην ΕΕ που μεταφράζεται σε ελλείμματα κλπ. Μην υποδεικνύουμε τους δημοσίους υπαλλήλους ως τους αποδιοπομπαίους τράγους. Για φαντάσου απλά πόσα θα ξεχρεώναμε, αν αναζητούσαμε τη διέξοδο στα 600 δις καταθέσεων στην Ελβετία, τα 500 δις διακινούμενων χρημάτων από τις offshore εταιρίες, τα 700 δις αποθεματικού των τραπεζών και πάει λέγοντας, αντί να ξεζουμίζεται ο αναίτιος και μη κατέχων ελληνικός λαός.
ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ???
ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΛΟΥΚΑ!!!
μη...στείλε μου κάποια άλλη, δε γίνεται??
ΑΜΑΡΤΩΛΗ!!!
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!!!
Ποιο είναι ο Θεός πάλι; Για τον Αχλ το λέτε;
Μα ούτε εγώ :p
χαχαχα Sheldon λες??? πες μου γιατί είναι σκατά στην Αθήνα γιατί όπως σου έιπα και στο άλλο θέμα μου καταρράκωσες όνειρα αυτή τη στιγμή :P
Mήπως έχουμε σαλτάρει όλοι ομαδικώς;
Μάλλον εννοείς να μην κακομοιριάζω, γιατί "καρμίρης" είναι ο τσιγγούνης. Και η αντίληψη της γυμννής αλήθειας δεν είναι κακομοιριά, αλλά ισχυρή ένδειξη ρεαλισμού. Τι περνάει από το χέρι μου να ανατρέψω την κατάσταση; Απολύτως τίποτα! Μόνη λύση ο λαός να ξεσηκωθεί και να πάρει τα όπλα, αλλά ποιος ο πρόθυμος να ξεβολευτεί, να σηκωθεί από τον καναπέ του, να κλείσει το πισί, να λάβει δράση τέλος πάντων, για να συγκρουστεί με τα σώματα ασφαλείας και να φάει ξύλο; Κανένας! Ακόμα και το κίνημα των Αγανακτισμένων, μια σπίθα ελπίδας που ξεπήδησε ανέλπιστα από το πουθενά, διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Μας τραβούν σαν πρόβατα επί τη σφαγή κι εμείς απαθείς και αμέτοχοι περιμένουμε αμαχητί την αποτελείωσή μας.
έι! ψιτ! εσύ χελωνονινζτάκι!
Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!
Mήπως έχουμε σαλτάρει όλοι ομαδικώς;
χαχαχααχα λες?
ολοι σαλταρισμενοι ειμαστε χαχαχαχα
ρε παιδιά μια χαρά είμαστε http://www.google.gr/imgres?hl=el&bi...t:429,r:11,s:0
χαχαχαχα
ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ!!!
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ???
Ε έχει γενικοποιηθεί ο όρος από τους Αθηναίους... όχι ρε αγόρι μου, για καβγά ψάχνεσαι? με όμορφα λόγια το είπες, αν μη τι άλλο γιατί το έγραψες με ωραίες λέξεις και σωστή σύνταξη. :p
Μην εμπιστεύεσαι πλέον το Μπαμπινιώτη...
Είναι υπουργός :p
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση. Καλά, κάτι ξέρεις. Άραγε άπαξ και χρίζεται υπουργός κάποιος, αναιρείται η εγκυρότητά του;
άραγε άπαξ και κάποιος ειρωνεύεται, αναιρείται η δυνατότητα να γίνει κατανοητός?
Όπως λέμε "όταν ο έξυπνος έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοιτούσε το δάχτυλο". Αυτό κατάλαβες, ότι είμαι σε διάθεση για ειρωνίες τώρα, έτσι;
ΑΡΑΓΕ, ΑΝ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ
ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΙΝΕΙ???
@Joann, δεν είμαι αγαπητό παιδί. Είμαι ένας ηλικιωμένος σε σώμα νεαρού. Ένας χρονοταξιδευτής που τον ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη του σε λάθος εποχή. Και μια ψυχή που φυλακίστηκε στο λάθος μέρος του κόσμου. Πάντα στο λάθος τόπο, τον λάθος χρόνο. ;)
Η ειρωνεία ξυπνάει τα πάθη, γι αυτό την κάνω!! Εϊναι γιατρικό! Θεε μου συγχώρα με!!!!!!!!!!! :p :p
Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
ΟΤΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!! ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ
χαχαχαχαχαχαχα
sheldon, είσαι αγαπητό παιδί, με μυαλό ξουράφι και ποιητικό λόγο
-σου επιβεβαιώθηκε και πριν-
κι όλες οι απογοητεύσεις με το πέρασμα του καιρού
θα διαψευστούν και θα σβήσουν όπως οι κύκλοι στο νερό όταν πετάς ένα βότσαλο και φεύγει μακριά στη θάλασσα.
Για το χώρο και το χρόνο δεν ξέρω να σου πω
και γω ξένη μέσα στα ρούχα μου νιώθω,
αλλά αντέχω.
μη φουντάρεις ρε Sheldonaki, κάνε το 10 % και έλα επαρχία
ΑΠΙΣΤΟΙ!!!
ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!
Έλα και θα δεις ότι αυτό που έχεις τώρα εκεί θα το έχεις αλλά στηριγμένο στους ακριβώς αντίθετους λόγους και στην επαρχία.
ναι sheldon πηγαινε επαρχια, να αυτοκτονισεις απο βαρεμαρα, κι απ'τις τρομαχτικες επιλογες που σου δινονται εκει. εδω δε μπορουμε να βγαλουμε ακρη μεσα στην Αθηνα, που ψωνιστηκαν ολα τα μουνια και την ειδαν καπως, θα βγαλουμε στα χωρια που με το ζορι βρισκεις τρυπα να γαμησεις ? μπορει να ειναι και κατσικοτρυπα βεβαια, αναλογα τα γουστα του καθενος.
Για φοιτητική ζωή φαντάζομαι πως είναι αλλιώς. Και επαρχία δεν είναι μόνο η ύπαιθρος, υπάρχουν και οι πόλεις.
Δεν έχεις και άδικο πάντως, απορώ κιόλας αν μαμάει πια κανένας. Σκοτεινές, χθόνιες δυνάμεις απεργάζονται τη γενοκτονία, το ξεριζωμό και τον εθνικό μας αφανισμό.
Δηλαδή όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πάθουν κατάθλιψη ρε αγόρι μου? Δεν το λέω προσβλητικά ειλικρινέστατα σε ρωτάω.