Τι σκέφτεστε; - Page 626
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 626 of 1532 FirstFirst ... 1265265766166246256266276286366767261126 ... LastLast
Results 9,376 to 9,390 of 22967
    Senior Member
    ολοι σαλταρισμενοι ειμαστε χαχαχαχα

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Γιατί το ρωτάς αυτό και μάλιστα εις διπλούν; Για μένα το υπονοείς, έτσι; Τότε βγάλε το "ομαδικώς".
    Βρε, δεν το υπονοώ για σένα. Στο δηλώνω δημοσίως!
    Δεν το βγάζω το "ομαδικώς", αγαπητό παιδί!
    Δε θα καταπιεστώ, σε forum υποστήριξης είμαι,
    θέλω να εκφράσω ελεύθερα τη σκέψη μου!
    Να το επιβεβαιώνει και ο Αχλ από πάνω!

Senior Member
    ρε παιδιά μια χαρά είμαστε http://www.google.gr/imgres?hl=el&bi...t:429,r:11,s:0
    χαχαχαχα
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μάλλον εννοείς να μην κακομοιριάζω, γιατί "καρμίρης" είναι ο τσιγγούνης. Και η αντίληψη της γυμννής αλήθειας δεν είναι κακομοιριά, αλλά ισχυρή ένδειξη ρεαλισμού. Τι περνάει από το χέρι μου να ανατρέψω την κατάσταση; Απολύτως τίποτα! Μόνη λύση ο λαός να ξεσηκωθεί και να πάρει τα όπλα, αλλά ποιος ο πρόθυμος να ξεβολευτεί, να σηκωθεί από τον καναπέ του, να κλείσει το πισί, να λάβει δράση τέλος πάντων, για να συγκρουστεί με τα σώματα ασφαλείας και να φάει ξύλο; Κανένας! Ακόμα και το κίνημα των Αγανακτισμένων, μια σπίθα ελπίδας που ξεπήδησε ανέλπιστα από το πουθενά, διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Μας τραβούν σαν πρόβατα επί τη σφαγή κι εμείς απαθείς και αμέτοχοι περιμένουμε αμαχητί την αποτελείωσή μας.
    Για όλο αυτό δηλαδή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το παρουσιάζεις με όμορφα λόγια? Από πού είσαι μωρέ που λέτε τον τσιγκούνη καρμίρη??? χαχαχαχα
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ!!!

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Για όλο αυτό δηλαδή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το παρουσιάζεις με όμορφα λόγια? Από πού είσαι μωρέ που λέτε τον τσιγκούνη καρμίρη??? χαχαχαχα
    Τι εννοείς ότι το παρουσιάζω με όμορφα λόγια; Σου φαίνεται να ωραιοποιώ καταστάσεις; Κάθε άλλο.
    Σε λεξικό το είδα, για να καταλάβω τι σημαίνει και να είμαι σε θέση να σου απαντήσω.

Senior Member
    Ε έχει γενικοποιηθεί ο όρος από τους Αθηναίους... όχι ρε αγόρι μου, για καβγά ψάχνεσαι? με όμορφα λόγια το είπες, αν μη τι άλλο γιατί το έγραψες με ωραίες λέξεις και σωστή σύνταξη. :p

Senior Member
    Μην εμπιστεύεσαι πλέον το Μπαμπινιώτη...
    Είναι υπουργός :p

Senior Member
    Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση. Καλά, κάτι ξέρεις. Άραγε άπαξ και χρίζεται υπουργός κάποιος, αναιρείται η εγκυρότητά του;

Senior Member
    άραγε άπαξ και κάποιος ειρωνεύεται, αναιρείται η δυνατότητα να γίνει κατανοητός?

Senior Member
    Όπως λέμε "όταν ο έξυπνος έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοιτούσε το δάχτυλο". Αυτό κατάλαβες, ότι είμαι σε διάθεση για ειρωνίες τώρα, έτσι;

Senior Member
    ΑΡΑΓΕ, ΑΝ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΙΝΕΙ???

Senior Member
    @Joann, δεν είμαι αγαπητό παιδί. Είμαι ένας ηλικιωμένος σε σώμα νεαρού. Ένας χρονοταξιδευτής που τον ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη του σε λάθος εποχή. Και μια ψυχή που φυλακίστηκε στο λάθος μέρος του κόσμου. Πάντα στο λάθος τόπο, τον λάθος χρόνο. ;)

Senior Member
    Η ειρωνεία ξυπνάει τα πάθη, γι αυτό την κάνω!! Εϊναι γιατρικό! Θεε μου συγχώρα με!!!!!!!!!!! :p :p

Senior Member
    Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

ΟΤΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!! ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ