Και πως οι anonymous έχουν τον απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό μου. Και πως όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά κομμάτια θα στηρίξουν εξεγερσιακές τακτικές όσο η καταστολή δυναμώνει.
Printable View
Και πως οι anonymous έχουν τον απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό μου. Και πως όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά κομμάτια θα στηρίξουν εξεγερσιακές τακτικές όσο η καταστολή δυναμώνει.
Oυτε Ελληνες ουτε Αλβανοι ρε..απιστοι απατριδοι κι αναρχικοι....
το ξερω, μα και το οτι ζητανε να πληρωσεις απο μονο του ειναι υποπτο. δυστυχως ομως αφου οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι μετριες και λογο του ασχημου χαρακτηρα τους που δεν εχουν μαθει να προσφερουν και να φροντιζουν, δε μπαινουν καν στο κοπο να δωσουν σημασια, οποτε τι αλλο να γινει. ακομα κι αν την πεσουμε σε καποια, αυτη πολυ πιθανον ειναι να την εχει ψωνισει με οσους της την πεσαν πριν απο μας, και ετσι θα απαντησει αρνητικα. και στο τελος απ'τις πολλες χυλοπιτες δε τη πεφτουμε σε καμια, γιατι καταρρακωνομαστε ψυχολογικα και εχουμε χαλια αυτοπεποιθηση πιστευωντας πως ολες θα πουνε οχι, και τελικα σαπιζουμε μονοι.
Ατολμία στον τομέα συτό δε φαίνεται να έχεις, κι αυτό είναι πολύ καλό, το πρόβλημα φαίνεται να είναι αλλού (πχ εμφάνιση, χαρακτήρας), γι αυτό η απόρριψη, άσε που έχουν και πολλές προτάσεις και άρα ανεβάζουν ανάλογα τον πύχη. παίζει κι αυτό ρόλο όσο ωραία και να ναι η προσέγγιση.
δε μιλουσα μονο για μενα, αλλα γενικοτερα πως συμβαινει. για μενα μονο δε μπορω να μιλησω, δε μπορω να με κρινω αντικειμενικα, ειδικα οταν σε ολες βγαζω κατι διαφορετικο. με ορισμενες πχ μπορει να χρειαζομαι χρονο, με αλλες οχι. το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι ειμαι πολυ αυθορμητος με αποτελεσμα να λεω οτι μου κατεβει και να προσβαλλω/τρομαζω ευκολα τους γυρω μου. και παλι αυτο ομως δε ξερω αν λεγεται προβλημα, αφου ορισμενες γουσταρουν ειλικρινεια, αλλες παλι οχι και προτιμουν την παραμυθα τους.
ΚΕΝΟ κι εγώ θέλω απ' τον άλλον ειλικρίνεια, αλλά αν ο τρόπος του να την εκφράζει είναι με βλαστήμιες, προσβολές και τρομοκρατία, λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα τόβαζα στα πόδια, γιατί για μένα, αυτός ο τρόπος προσέγγισης,
είναι ακατάλληλος για σχέση.
υ.γ. προς αποφυγήν παρεξήγησης, είμαι δεσμευμένη.
Συνήθως γουστάρουν αυθόρμητο και ειλικρίνεια, οι σοβαρές ως επί το πλείστον. Τον παραμυθά τους ψάχνουν οι χαζογκόμενες. Βρε ΚΕΝΟ τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ και χρόνια? Τι κάνουμε? Όλοι αυτοί που έχουν ωραίες κοπέλες είναι καλύτεροι μας? Τους αναγνωρίζουμε δλδ ως καλύτερους μας? Δυστυχώς κι εσύ και γω καταλάβαμε που υστερούμε, το ζήτημα είναι αν κάναμε κάτι να το αλλάξουμε όλον αυτο τον καιρο που τα λέμε....νομίζω σχεδον τιποτα....
λολ που κολλας εσυ βρε μαρκελα και πεταχτηκες παλι ? και γιατι μου τα γραφεις αυτα σαν να απολογεισαι, αφου δεν στην επεσα ποτε κι ουτε ενδιαφερομαι ? και να θελες κατι μαζι μου δε ξερω ηλικια σου και δε θυμαμαι να μενεις αθηνα, και εισαι υπερβολικα συγκρατημενη και καθως πρεπει για μενα, οποτε συγνωμη αλλα δεν μου κανεις.
δεν ειναι θεμα ειναι καλυτερος κανεις, αλλα πιο τυχερος και κοινωνικος. οταν ανηκεις σε εναν κυκλο, πχ σπουδαζεις/δουλευεις/εισαι γραμμενος καπου και τρεχεις, τοτε ειναι ευκολοτερο να σε εμπιστευτουν, απ'οταν εισαι μονος. οταν ειναι μονος καποιος και τη πεφτει σε κοπελες, τις φοβιζει αφου μοιαζει ξενος κι επικινδυνος. αν ανηκω σε μια παρεα και βγω και πω μια βλακεια, τοτε αυτοι δε θα ανησυχισουν γιατι το λεει καποιος γνωριμος τους. αν βγω και το πω ετσι χωρις να με ξερει κανεις, τοτε μπορει να τρομαξουν επειδη δε με γνωριζουν. παρομοια και το φλερτ, αλλιως ειναι να το κανεις οταν εισαι σε παρεα, κι αλλιως μονος. κι επειδη πλεον εχουμε και κριση και οι περισσοτεροι δε τα βγαζουν ευκολα περα, αλλα δεν εχουν και τοση ορεξη για παρεα-γνωριμιες και λοιπα, παραμενουν μονοι.
Να ρωτήσω κάτι σχετικό; Στις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου μπορεί όντως να ελπίζει κανείς, όπως ισχυρίζεστε πολλοί; Τουλάχιστον, όσοι/όσες μου ετυχε να γνωρίσω εδώ, στο e-psycho, είχαν σοβαρό πρόβλημα. Στα υπόλοιπα sites που συμμετέχω δεν κατάφερα τίποτα.
ε τωρα γενικευουμε παλι και βαζουμε ολους τους ανθρωπους που κανουν χρηση διαδικτυου (μα ολους ομως, οι οποιοι τα τρεια τελευταια χρονια αυξηθηκαν κατα πολυ) σε ενα τσουβαλι. οποιος σερφαρει και ψαχνεται στο διαδικτυο δε σημαινει οτι ειναι αρρωστος κι εχει σοβαρο προβλημα. μπορει απλα να ειναι απο ελλειψη χρονου, μπορει απλα να ειναι και λογο μοναξιας, επειδη δεν εχει παρεα να φλερταρει και να κανει γνωριμιες μεσω αυτης, οπως οι περισσοτεροι. το θεμα ειναι να ταιριαζεις παντα με ενα ατομο, και να μη κανεις τυχαιες γνωριμιες, με οποια σου μιλησει/δωσει σημασια. με τη μαρκελα πχ φαινεται οτι δε ταιριαζω, γιατι εγω θελω να ριχνω τις χριστοπαναγιες μου ελευθερα και εχω προστυχο μυαλο. αυτη προσβαλλεται/πληγωνεται/τραυματιζεται ετσι, οποτε λογικα δε θα μπαινα ποτε στη διαδικασια να τη γνωρισω. ενα λιγουρη ομως απελπισμενο ισως να τη γνωριζε, αφου θα πιστευε πως παρολες τις διαφορες τους, θα του καθοταν.
Δε λέω για όλους όσους κάνουν χρήση διαδικτύου, αλλά για εκείνους που αναζητούν γνωριμίες μέσω αυτου του μέσου. Μπορεί να καταφεύγουν εκεί από έλλειψη χρόνου, αλλά μπορεί εξίσου πιθανά ο λόγος να είναι τυχόν αδυναμία λόγω χαρακτήρα, εμφάνισης ή διαταραχής να βρουν στην πραγματική ζωή. Όντως το πιο εύκολο και επισφαλές είναι να κάνεις γνωριμίες με όποια σου μιλήσει και σου δώσει σημασία. Γίνεται όμως κι αλλιώς, δηλαδή να περιμένεις από αυτές που δεν ενδιαφέρονται;
τα παντα ολα ειναι υποκειμενικα και ποτε δε μπορουμε να μιλαμε απολυτα. καποιος που δεν αρεσει στη μια, μπορει να αρεσει στην αλλη πχ. το ιδιο και με τον χαρακτηρα, καποιος που δεν αρεσει στις παραμυθατζουδες, μπορει να αρεσει στις δυναμικες, τις αγριες, τις καφρουλες που το προτιμαν ωμο. εαν καποιος ομως πασχει απο σοβαρη διαταραχη και δε μπορει να κανει τιποτα εκει εξω, τοτε ποιος ο λογος να κατσει να ασχοληθει και να ψαξει κατι στο διαδικτυο ? χασιμο χρονου δεν ειναι, αφου ξερει οτι θα αποτυγχει ? και αμα ειναι τοσο σοβαρη περιπτωση πως αυτος ειναι ακομα ελευθερος και δεν τον εχουν κλεισει μεσα ? οι σοβαρες περιπτωσεις βρισκονται ηδη στο νοσοκομειο νομιζω, δε καθονται να σερφαρουν.
Άσε τις ακραίες μορφές. Φαντάσου την απλή περίπτωση ο άλλος/άλλη να πάσχει από καμιά κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή κάποια από τις δημοσίως ακίνδυνες ψυχασθένειες, που τον καθιστούν όμως ακατάλληλο/η για σχέση. Θα κάτσει να ψάξει στο διαδίκτυο, γιατί εκεί μπορεί να το κρύψει και υπάρχουν τα λιγούρια. Ναι, να μην είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε τυχαία δείξει ενδιαφέρον, αλλά που μπορείς να ελπίσεις; Στις άλλες που αδιαφορούν;
εαν καποιος πασχει απο καταθλιψη απλα ψαχνει για μια που πασχει απ'το ιδιο. ειναι πλεον πολυ συχνη με την κριση που εχουμε, μην ανησυχεις ειδικα σε φορουμ ψυχολογιας οι περισσοτεροι απ'αυτο πασχουμε. παρολαυτα σιγουρα δε ταιριαζει ενας με καταθλιψη με μια τρεντυ, κοινωνικη, που θελει μονο να καλοπερναει απο δω κι απο εκει. οποτε δε χρειαζεται να μπει στη διαδικασια καν να τη γνωρισει, σαν το παραδειγμα που δωσα με τη μαρκελα πισω. τελος ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα, αλλα με την καταντια των ελληνιδων σημερα, ακομα και οι φυσιολογικοι δυσκολευονται.
Μα το θέμα μας είναι οι γυναίκες που ψάχνουν, όχι οι άντρες.
Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες??
Οι γυναίκες που ψάχνονται για σχέση στα social media.
Εσείς οι 2 δε λέτε για τις άπειρες ευκαιρίες των γυναικών? Γιατί μια γυναίκα να κάτσει να ψαχτεί σε ίντερνετ για σχέση, δεν το καταλαβαίνω...
Ούτε και εγω , έχετε τόσα χαρίσματα ... τι την θέλετε την τεχνολογία !!!!!
Μιλούμε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Διαφορετικά δεν εξηγείται γιατι είμαι τόσο δυσνόητος. Το ίδιο πράγμα προσπαθώ να αποδείξω τόση ώρα! Ότι για να καταφεύγουν στις κοινότητες του Διαδικτύου, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχουν που τις εμποδίζει εκεί έξω.
το προβλημα το εχει ολη η ελλαδα πλεον, μη ψαχνεις κατι συγκεκριμενο να το κατηγορησεις. με την κριση ειναι φυσικο να εχουν κλειστει ολοι, αφου δεν υπαρχουν λεφτα κι ορεξη να κυκλοφορισουν. οποτε κι αφου εχουν κλειστει και για λογους οικονομιας, αναζητουν την αγαπη (και ισως και οποιαδηποτε αλλη ευκαιρια μεχρι και για καριερα) στο διαδικτυο. αυτο ακριβως εκμεταλευονται και τα sites που ειπα με τις ξενες κλπ.
Είναι και θεμα τύχης οι γνωριμίες.
Έχουμε πάλι γενίκευση εδώ! Δεν ξέρω αν όλοι, όσοι συμμετέχουν στις διαδικτυακές κοινότητες ψάχνονται κιόλας..,
για όσες όμως συμμετέχουν και βάζω πλέον και τον εαυτό μου, σ' αυτές ο λόγος δεν είναι το ψάξιμο..
Υπάρχουν σαφώς κι άλλοι λόγοι.., που δεν πρόκειται κι ίσως δεν χρειάζεται κιόλας να διευκρινιστούν και ποτέ!
Δεν αντέχω άλλο, παραιτούμαι. Μίλησα ρητά για τις γυναίκες που καταφεύγουν στις διαδικτυακές κοινότητες ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. Εσύ, Μαρκέλλα, συνέχεια με την καραμέλα της γενίκευσης στο στόμα.
ε και οι γυναικες ανθρωποι ειναι, ελλαδα ζουν, υποφερουν κι αυτες απ'τη κριση. κι οταν οι περισσοτεροι αντρες που κυκλοφορουν εκει εξω ειναι πιασμενοι, τοτε για να βρουν καποιον ελευθερο, αναγκαζονται να ψαξουν κι αυτες διαδικτυακα. τοσο μυαλο θελει ?
Πώς γίνεται οι περισσότεροι που κυκλοφορούν να είναι πιασμένοι, τη στιγμή που έχουμε πνιγεί στα μπακούρια;
αφου κυκλοφορει καποιος θα εχει και περισσοτερες επιλογες. επισης για να κυκλοφορει σημαινει ειναι καλα ψυχολογικα, και για να ειναι καλα ψυχολογικα σιγουρα δεν ειναι μονος κι αγαμητος.
Το πρόβλημα που σου έχει προκύψει Sheldon δεν το καταλαβαίνω... Είναι πολύ ανθρώπινα και φυσιολογικά όλα αυτά που περιγράφετε, πού είναι το θέμα?
Ολα αυτά που λέει ο ΚΕΝΟ, υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα στην κοινωνία, άρα κάποιοι καταλήγουν να ψάχνουν γκόμενο - α μέσω ίντερνετ, και κάποιος (εσύ ) προβληματίζεσαι, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί...
ωρέ τί λέτε τώρα; Έξω κυκλοφορούν τα μπακούρια, που και δεν τα επιλέγουν τελικά όπως και το επιβεβαιώνετε και
θα επιλέξουν τον διαδικτυακό.. που η υποψία να είναι αλλού γι' αλλού, είναι σχεδόν πλέον βάσιμη(πάλι όπως λέτε!)
Σκεφτομαι οτι μου εχω σπασει τα νευρα
σκεφτομαι πως λυπαμαι τελικα που πληγωσα εναν ανθρωπο και ελπιζω να φτιαξει την ζωη του συντομα
Παιδάκια και πριν 50 χρόνια δε φανταζόταν κανείς και καμμια ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι ερωτικής γνωριμίας πλην του συνοικεσίου...
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το ίντερνετ..οι περισσότεροι έχουν σχεδόν αυτοματοποιημένες ζωές...άρα όχι χρόνο για πολλές εξόδους..ε πως θα βρεις αμόρε έτσι?
επομένως είναι λογικό από τη στιγμή που δε βγαίνεις και τόσο να αναζητάς επικοινωνία με αγνώστους...μέχρι να τους κάνεις φίλους σου!
σίγουρα είναι αλλιώς η τετ α τετ γνωριμία αλλά οκ, δεν σημαίνει κάτι αν γνωρίσεις κάποιον σε κάποιο φόρουμ ας πούμε.
Σίγουρα υπάρχει λίγο μεγαλύτερος κίνδυνος αλλά , με τις σωστές κινήσεις τον ανακαλύπτεις τον άλλον σιγά σιγά.
προσωπικά πιστεύω ότι στο διαδίκτυο μπορεί αν είναι πολύ καλή επικοινωνία και ουσιαστική διότι δεν κρατάς άμυνες απέναντι στον άλλον στη λογική ακριβώς του ότι δεν τον ξέρεις.
Δε δείχνει κάτι απαραίτητα αρνητικό αν κάποιος κάνει κάποια διαδικτυακή γνωριμία.
Από άλλα πράγματα κρίνεται ο άνθρωπος.
Μια πολύ καλή μου φίλη γνώρισε τον σύζυγο μέσω νετ κι είναι πολύ-πολύ ευτυχισμένοι!
Όμως εδώ τέθηκε το ζήτημα, ότι σ' αυτού του είδους το ψάξιμο επιδίδονται συνήθως οι με πρόβλημα(ψυχολογικό)
ή τα λιγούρια, οπότε λέμε τώρα, για κάποιον που ενδεχομένως ψάχνεται, τσάμπα κόπος, αν είναι να μπλέξει..
Πάντως, η εκδοχή με τις άμυνες.. ναι είναι πολύ ενδιαφέρουσα!