Τι σκέφτεστε; - Page 644
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 644 of 1532 FirstFirst ... 1445445946346426436446456466546947441144 ... LastLast
Results 9,646 to 9,660 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε μιλουσα μονο για μενα, αλλα γενικοτερα πως συμβαινει. για μενα μονο δε μπορω να μιλησω, δε μπορω να με κρινω αντικειμενικα, ειδικα οταν σε ολες βγαζω κατι διαφορετικο. με ορισμενες πχ μπορει να χρειαζομαι χρονο, με αλλες οχι. το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι ειμαι πολυ αυθορμητος με αποτελεσμα να λεω οτι μου κατεβει και να προσβαλλω/τρομαζω ευκολα τους γυρω μου. και παλι αυτο ομως δε ξερω αν λεγεται προβλημα, αφου ορισμενες γουσταρουν ειλικρινεια, αλλες παλι οχι και προτιμουν την παραμυθα τους.
    ΚΕΝΟ κι εγώ θέλω απ' τον άλλον ειλικρίνεια, αλλά αν ο τρόπος του να την εκφράζει είναι με βλαστήμιες, προσβολές και τρομοκρατία, λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα τόβαζα στα πόδια, γιατί για μένα, αυτός ο τρόπος προσέγγισης,
    είναι ακατάλληλος για σχέση.

υ.γ. προς αποφυγήν παρεξήγησης, είμαι δεσμευμένη.

δε μιλουσα μονο για μενα, αλλα γενικοτερα πως συμβαινει. για μενα μονο δε μπορω να μιλησω, δε μπορω να με κρινω αντικειμενικα, ειδικα οταν σε ολες βγαζω κατι διαφορετικο. με ορισμενες πχ μπορει να χρειαζομαι χρονο, με αλλες οχι. το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι ειμαι πολυ αυθορμητος με αποτελεσμα να λεω οτι μου κατεβει και να προσβαλλω/τρομαζω ευκολα τους γυρω μου. και παλι αυτο ομως δε ξερω αν λεγεται προβλημα, αφου ορισμενες γουσταρουν ειλικρινεια, αλλες παλι οχι και προτιμουν την παραμυθα τους.
    Συνήθως γουστάρουν αυθόρμητο και ειλικρίνεια, οι σοβαρές ως επί το πλείστον. Τον παραμυθά τους ψάχνουν οι χαζογκόμενες. Βρε ΚΕΝΟ τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ και χρόνια? Τι κάνουμε? Όλοι αυτοί που έχουν ωραίες κοπέλες είναι καλύτεροι μας? Τους αναγνωρίζουμε δλδ ως καλύτερους μας? Δυστυχώς κι εσύ και γω καταλάβαμε που υστερούμε, το ζήτημα είναι αν κάναμε κάτι να το αλλάξουμε όλον αυτο τον καιρο που τα λέμε....νομίζω σχεδον τιποτα....
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ κι εγώ θέλω απ' τον άλλον ειλικρίνεια, αλλά αν ο τρόπος του να την εκφράζει είναι με βλαστήμιες, προσβολές και τρομοκρατία, λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα τόβαζα στα πόδια, γιατί για μένα, αυτός ο τρόπος προσέγγισης,
    είναι ακατάλληλος για σχέση.

υ.γ. προς αποφυγήν παρεξήγησης, είμαι δεσμευμένη.
    λολ που κολλας εσυ βρε μαρκελα και πεταχτηκες παλι ? και γιατι μου τα γραφεις αυτα σαν να απολογεισαι, αφου δεν στην επεσα ποτε κι ουτε ενδιαφερομαι ? και να θελες κατι μαζι μου δε ξερω ηλικια σου και δε θυμαμαι να μενεις αθηνα, και εισαι υπερβολικα συγκρατημενη και καθως πρεπει για μενα, οποτε συγνωμη αλλα δεν μου κανεις.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συνήθως γουστάρουν αυθόρμητο και ειλικρίνεια, οι σοβαρές ως επί το πλείστον. Τον παραμυθά τους ψάχνουν οι χαζογκόμενες. Βρε ΚΕΝΟ τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ και χρόνια? Τι κάνουμε? Όλοι αυτοί που έχουν ωραίες κοπέλες είναι καλύτεροι μας? Τους αναγνωρίζουμε δλδ ως καλύτερους μας? Δυστυχώς κι εσύ και γω καταλάβαμε που υστερούμε, το ζήτημα είναι αν κάναμε κάτι να το αλλάξουμε όλον αυτο τον καιρο που τα λέμε....νομίζω σχεδον τιποτα....
    δεν ειναι θεμα ειναι καλυτερος κανεις, αλλα πιο τυχερος και κοινωνικος. οταν ανηκεις σε εναν κυκλο, πχ σπουδαζεις/δουλευεις/εισαι γραμμενος καπου και τρεχεις, τοτε ειναι ευκολοτερο να σε εμπιστευτουν, απ'οταν εισαι μονος. οταν ειναι μονος καποιος και τη πεφτει σε κοπελες, τις φοβιζει αφου μοιαζει ξενος κι επικινδυνος. αν ανηκω σε μια παρεα και βγω και πω μια βλακεια, τοτε αυτοι δε θα ανησυχισουν γιατι το λεει καποιος γνωριμος τους. αν βγω και το πω ετσι χωρις να με ξερει κανεις, τοτε μπορει να τρομαξουν επειδη δε με γνωριζουν. παρομοια και το φλερτ, αλλιως ειναι να το κανεις οταν εισαι σε παρεα, κι αλλιως μονος. κι επειδη πλεον εχουμε και κριση και οι περισσοτεροι δε τα βγαζουν ευκολα περα, αλλα δεν εχουν και τοση ορεξη για παρεα-γνωριμιες και λοιπα, παραμενουν μονοι.

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι σχετικό; Στις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου μπορεί όντως να ελπίζει κανείς, όπως ισχυρίζεστε πολλοί; Τουλάχιστον, όσοι/όσες μου ετυχε να γνωρίσω εδώ, στο e-psycho, είχαν σοβαρό πρόβλημα. Στα υπόλοιπα sites που συμμετέχω δεν κατάφερα τίποτα.

Banned
    ε τωρα γενικευουμε παλι και βαζουμε ολους τους ανθρωπους που κανουν χρηση διαδικτυου (μα ολους ομως, οι οποιοι τα τρεια τελευταια χρονια αυξηθηκαν κατα πολυ) σε ενα τσουβαλι. οποιος σερφαρει και ψαχνεται στο διαδικτυο δε σημαινει οτι ειναι αρρωστος κι εχει σοβαρο προβλημα. μπορει απλα να ειναι απο ελλειψη χρονου, μπορει απλα να ειναι και λογο μοναξιας, επειδη δεν εχει παρεα να φλερταρει και να κανει γνωριμιες μεσω αυτης, οπως οι περισσοτεροι. το θεμα ειναι να ταιριαζεις παντα με ενα ατομο, και να μη κανεις τυχαιες γνωριμιες, με οποια σου μιλησει/δωσει σημασια. με τη μαρκελα πχ φαινεται οτι δε ταιριαζω, γιατι εγω θελω να ριχνω τις χριστοπαναγιες μου ελευθερα και εχω προστυχο μυαλο. αυτη προσβαλλεται/πληγωνεται/τραυματιζεται ετσι, οποτε λογικα δε θα μπαινα ποτε στη διαδικασια να τη γνωρισω. ενα λιγουρη ομως απελπισμενο ισως να τη γνωριζε, αφου θα πιστευε πως παρολες τις διαφορες τους, θα του καθοταν.

Senior Member
    Δε λέω για όλους όσους κάνουν χρήση διαδικτύου, αλλά για εκείνους που αναζητούν γνωριμίες μέσω αυτου του μέσου. Μπορεί να καταφεύγουν εκεί από έλλειψη χρόνου, αλλά μπορεί εξίσου πιθανά ο λόγος να είναι τυχόν αδυναμία λόγω χαρακτήρα, εμφάνισης ή διαταραχής να βρουν στην πραγματική ζωή. Όντως το πιο εύκολο και επισφαλές είναι να κάνεις γνωριμίες με όποια σου μιλήσει και σου δώσει σημασία. Γίνεται όμως κι αλλιώς, δηλαδή να περιμένεις από αυτές που δεν ενδιαφέρονται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    ..Γίνεται όμως κι αλλιώς, δηλαδή να περιμένεις από αυτές που δεν ενδιαφέρονται;
    ..μπα μην το ρισκάρεις κάτι τέτοιο, γιατί τότε σε βλέπω να κάνεις σχέση στην άλλη σου ζωή!
    Πάντως, προσπαθείς να δώσεις μια άποψη προς βελτίωση και αντί να σ' ευχαριστεί ο άλλος στην "λέει"..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..μπα μην το ρισκάρεις κάτι τέτοιο, γιατί τότε σε βλέπω να κάνεις σχέση στην άλλη σου ζωή!
    Έχεις δίκιο, αλλά καταλαβαίνεις το αδιέξοδο; Αν οι μεν δεν ενδιαφέρονται και οι δε, παρότι δείχνουν ενδιαφέρον, έχουν κάποιο πρόβλημα ή δεν ταιριάζουμε;

Banned
    Δε λέω για όλους όσους κάνουν χρήση διαδικτύου, αλλά για εκείνους που αναζητούν γνωριμίες μέσω αυτου του μέσου. Μπορεί να καταφεύγουν εκεί από έλλειψη χρόνου, αλλά μπορεί εξίσου πιθανά ο λόγος να είναι τυχόν αδυναμία λόγω χαρακτήρα, εμφάνισης ή διαταραχής να βρουν στην πραγματική ζωή. Όντως το πιο εύκολο και επισφαλές είναι να κάνεις γνωριμίες με όποια σου μιλήσει και σου δώσει σημασία. Γίνεται όμως κι αλλιώς, δηλαδή να περιμένεις από αυτές που δεν ενδιαφέρονται;
    τα παντα ολα ειναι υποκειμενικα και ποτε δε μπορουμε να μιλαμε απολυτα. καποιος που δεν αρεσει στη μια, μπορει να αρεσει στην αλλη πχ. το ιδιο και με τον χαρακτηρα, καποιος που δεν αρεσει στις παραμυθατζουδες, μπορει να αρεσει στις δυναμικες, τις αγριες, τις καφρουλες που το προτιμαν ωμο. εαν καποιος ομως πασχει απο σοβαρη διαταραχη και δε μπορει να κανει τιποτα εκει εξω, τοτε ποιος ο λογος να κατσει να ασχοληθει και να ψαξει κατι στο διαδικτυο ? χασιμο χρονου δεν ειναι, αφου ξερει οτι θα αποτυγχει ? και αμα ειναι τοσο σοβαρη περιπτωση πως αυτος ειναι ακομα ελευθερος και δεν τον εχουν κλεισει μεσα ? οι σοβαρες περιπτωσεις βρισκονται ηδη στο νοσοκομειο νομιζω, δε καθονται να σερφαρουν.

Senior Member
    τα παντα ολα ειναι υποκειμενικα και ποτε δε μπορουμε να μιλαμε απολυτα. καποιος που δεν αρεσει στη μια, μπορει να αρεσει στην αλλη πχ. το ιδιο και με τον χαρακτηρα, καποιος που δεν αρεσει στις παραμυθατζουδες, μπορει να αρεσει στις δυναμικες, τις αγριες τις καφρουλες που το προτιμαν ωμο. εαν καποιος ομως πασχει απο σοβαρη διαταραχη και δε μπορει να κανει τιποτα εκει εξω, τοτε ποιος ο λογος να κατσει να ασχοληθει και να ψαξει κατι στο διαδικτυο ? χασιμο χρονου δεν ειναι, αφου ξερει οτι θα αποτυγχει ? και αμα ειναι τοσο σοβαρη περιπτωση πως αυτος ειναι ακομα ελευθερος και δεν τον εχουν κλεισει μεσα ? οι σοβαρες περιπτωσεις βρισκονται ηδη στο νοσοκομειο νομιζω, δε καθονται να σερφαρουν.
    ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ......
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    τα παντα ολα ειναι υποκειμενικα και ποτε δε μπορουμε να μιλαμε απολυτα. καποιος που δεν αρεσει στη μια, μπορει να αρεσει στην αλλη πχ. το ιδιο και με τον χαρακτηρα, καποιος που δεν αρεσει στις παραμυθατζουδες, μπορει να αρεσει στις δυναμικες, τις αγριες, τις καφρουλες που το προτιμαν ωμο. εαν καποιος ομως πασχει απο σοβαρη διαταραχη και δε μπορει να κανει τιποτα εκει εξω, τοτε ποιος ο λογος να κατσει να ασχοληθει και να ψαξει κατι στο διαδικτυο ? χασιμο χρονου δεν ειναι, αφου ξερει οτι θα αποτυγχει ? και αμα ειναι τοσο σοβαρη περιπτωση πως αυτος ειναι ακομα ελευθερος και δεν τον εχουν κλεισει μεσα ? οι σοβαρες περιπτωσεις βρισκονται ηδη στο νοσοκομειο νομιζω, δε καθονται να σερφαρουν.
    Άσε τις ακραίες μορφές. Φαντάσου την απλή περίπτωση ο άλλος/άλλη να πάσχει από καμιά κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή κάποια από τις δημοσίως ακίνδυνες ψυχασθένειες, που τον καθιστούν όμως ακατάλληλο/η για σχέση. Θα κάτσει να ψάξει στο διαδίκτυο, γιατί εκεί μπορεί να το κρύψει και υπάρχουν τα λιγούρια. Ναι, να μην είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε τυχαία δείξει ενδιαφέρον, αλλά που μπορείς να ελπίσεις; Στις άλλες που αδιαφορούν;

Banned
    Άσε τις ακραίες μορφές. Φαντάσου την απλή περίπτωση ο άλλος/άλλη να πάσχει από καμιά κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή κάποια από τις δημοσίως ακίνδυνες ψυχασθένειες, που τον καθιστούν όμως ακατάλληλο/η για σχέση. Θα κάτσει να ψάξει στο διαδίκτυο, γιατί εκεί μπορεί να το κρύψει και υπάρχουν τα λιγούρια. Ναι, να μην είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε τυχαία δείξει ενδιαφέρον, αλλά που μπορείς να ελπίσεις; Στις άλλες που αδιαφορούν;
    εαν καποιος πασχει απο καταθλιψη απλα ψαχνει για μια που πασχει απ'το ιδιο. ειναι πλεον πολυ συχνη με την κριση που εχουμε, μην ανησυχεις ειδικα σε φορουμ ψυχολογιας οι περισσοτεροι απ'αυτο πασχουμε. παρολαυτα σιγουρα δε ταιριαζει ενας με καταθλιψη με μια τρεντυ, κοινωνικη, που θελει μονο να καλοπερναει απο δω κι απο εκει. οποτε δε χρειαζεται να μπει στη διαδικασια καν να τη γνωρισει, σαν το παραδειγμα που δωσα με τη μαρκελα πισω. τελος ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα, αλλα με την καταντια των ελληνιδων σημερα, ακομα και οι φυσιολογικοι δυσκολευονται.

Senior Member
    Μα το θέμα μας είναι οι γυναίκες που ψάχνουν, όχι οι άντρες.

Senior Member
    Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες??
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Μα το θέμα μας είναι οι γυναίκες που ψάχνουν, όχι οι άντρες.
    Ποιος ήρθε ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....