Οκ χαμογελασα αλλα λίγο! Μην παίρνεις αέρα. :P
Printable View
α) Τα δίνουμε στο κοινωνικό φαρμακείο (παίρνεις μόρια για εκείνη την θέση στον παράδεισο)
β) τα αλέθουμε κ τα κάνουμε πίλινκ (προσθέτουμε μέλι προεραιτικά)
γ)Τα δίνουμε στο πρεζάκι της γειτονιάς να τα συνδιάσει με αλκοόλ, κ το φιξάρισμα να του βγεί τζαμπέ. (εδώ δεν εγγυόμαι για τα μόρια που λέγαμε)
δ) Τα τοποθετούμε σε κάποιο γυάλινο αντικείμενο στο σαλόνι καλά σφραγισμένα, κοτσάρουμε ενα φιόγκο κ τα αφηνουμε να σκονίζονται στο πέρασμα των χρόνων, θυμίζοντας μας κάποια σκοτεινή αλλά ξεπερασμένη περίοδο της ζωής μας.
το δού μοιάζει ονειρικό
Eιναι ντροπαλη.. αυτο την κραταει..
Σουτσι ξερεις ποσες γυναικες υπαρχουν ολοιδιες με σενα?? Δυναμικες, κοινωνικες, τα καλυτερα παιδια, λογικες και εξυπνες αλλα στο θεμα ερωτα τουβλα οπως λες? Ρομαντικες, ντροπαλες, αναλυτικες, αγχωμενες, γεματες φοβο και σκεψεις να αναλυουν τα γιατι και τα πως, και να προσπαθουν να χωρεσουν σε ολα τα πρεπει ξεχνοντας ολα τα θελω... Και αν καμια φορα τα θυμηθουν αυτα τα τελευταια θυμωνουν που δεν τα πραγματοποιησαν ποτε... Αλλα και παλι μενουν να φανταζονται να φανταζονται να φαντασιωνονται εεεεεεεενα σωρο πραγματα, ειναι ερωτευμενες στη φαντασια τους, και απο πραξη τπτ... Τρελαινονται για ρομαντζα, μπαλλαντες, ερωτευονται τον Ρωμαιο, λαχταρανε με τη σκεψη τους τον ερωτα και την αγκαλια... αλλα ολα αυτα... στην πραγματικοτητα δεν μπορουν να τα διεκδικησουν, και αν τους συμβουν συνηθως δε μπορουν ουτε καν να τα απολαυσουν.. Η πραγματικοτητα δε μπορει να φτασει τη φαντασια τους.. Και χανεται το μυαλο γυριζει σε ολα τα πιθανα μονοπατια, ψαχνει λυσεις, απαντησεις, ψαχνει το καλυτερο.. Δε θα το βρει ποτε ομως εκει που ψαχνει.. Στη ζωη ειναι οι απαντησεις, οχι στη φαντασια.. Και ζωντας στην φαντασια τους, στην πραγματικοτητα δε ζουν.. Η φαντασια δεν ειναι ζωη... Και παιδευονται και βασανιζονται και καθυστερουν τη ζωη για.... αυριο.. Και το αυριο περναει και η ζωη φευγει..
Αυτο ητανε...τετελεσθαι. Μεχρι τωρα ελεγα...τα χαπια μου. Τωρα στο φαρμακειο θα λεω μια Soutsi και μια Blue9791. Α ρε δεν πατε καλα...Soutsi απο τις επιλογες σου θα προτιμησω την δ.... Ακου η αλλη περιεργεια τι πιλινγκ θα βγει αν ανακατεψεις τα χαπια? Που παμε ρε...
Πόσο δίκιο έχεις...
Αυτή η φράση σου " και το αύριο περνάει κ η ζωή φεύγει... " σπάει κόκκαλα... Μένει σαν διαπεραστική ηχώ στο γεμάτο αλήθεια κείμενο σου.
Μα με προβληματίζει Λίλιουμ η υπογραφή σου. Μοιάζεις σαν να βιώνεις κ εσύ όλα τα παραπάνω που με συναίσθημα περιέγραψες...
Λεπόν κάνει δουλειά! Παλιά η πατέντα γινόταν με ασπιρίνη, αλλά απο το ολότελα... το μέλι παρεπιπτόντος κάνει την καλύτερη βάση, κ αν δεν έχετε κοκώδη χάπια πάρτε ζάχαρη ;)
Το χειμώνα ρίχτε κ λίγο λεμόνι για την λεύκανση αλλά μετά να μην σας δει ο ήλιος. Το αμυγδαλέλαιο το οποίο είναι πάφθηνο κοτσάρετε το σε ο,τι homemade κρέμα - πίλινγκ φτιάχνετε. Κρίση παιδιά, κρίση! ο,τι μπορεί να γλυτώσει κανείς...:D
Χαχαχαχαχ να σαι καλα ρε Σουτσι με κανες κ γελασα!! Αυτο με το πιλινγκ να σου πω την αληθεια δεν θα το δοκιμαζα, μαλλον θα προσπαθουσα να βρω πειραματοζωο, θα το εφτιαχνα κ θα το προσφερα "δωρακι" σε μια γνωστη π την μισω!!!!! ιουιουιου!!!!!!!!
Το κοινωνικο φαρμακειο παντως ειναι καλη ιδεα! Σκεφτειτε ποσοι ανθρωποι αποροι δεν μπορουν να τα πληρωσουν!!
Soutsi μην κοιτας που δεν μιλαω! Ειναι που δεν ειμαι πιεστικος τυπος αλλα μπορω να γινω.
Περιμενω να αγαπησεις.
Δεν μας απασχολει το φυλο. Γερο να'ναι!!
Κανε ενα πιλινγκ με οτι καταλαβαινεις (απ'οτι καταλαβα μπορεις να φτιαξεις με οτι σου κατεβει) και βγες να το μοστραρεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΦΕΞΟΡ ΠΙΛΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΛΕΟΝ!
Χθες το βράδυ πήγα να αγαπήσω πηγαίνοντας σε ενα φολκλόρ μπάτσελορ γλέντι (φυσικά στα εντός χωρικά εδάφη) με φόντο το μπλέ φεγγάρι αλλά τζίφος. όλοι κουβαλούσαν απο ενα μωρό. Πρόλαβαν να αγαπήσουν άλλους μάλλον. Έφυγα κατά τις 12, κρύωσα κ πονοκεφάλιασα. Ο λύκος μέσα μου νύσταξε.
Χθες το φεγγάρι ήταν υπέροχο. Πήγατε κάπου αγαπητοί ομοιοπαθείς? Είχατε καλή παρεούλα?
Γκρινιαζε η λατρεια χθες κατα τις 2 το βραδυ που δεν την πηγα πουθενα να δει το μπλε φεγγαρι και τωρα ποτε θα το ξαναδει που αυτα τα πραματα γινοται καθε 100 χρονια.
Βεβαια εγω της ειχα πει προχθες να παμε στην ακροπολη να το δουμε αλλα δεν το συζητησαμε παραπανω και ετσι δεν πηγαμε.
Της λεω σηκω να παμε εξω να το δουμε.
Σηκωθηκαμε και βγηκαμε στα σκαλακια...
Ωραιο ηταν οντως.
Μετα απο 2 λεπτα αρχισε παλι να γκρινιαζει οτι πιαστηκε ο σβερκος της να κοιταει και να παμε μεσα...
Με λιγα λογια πεθαναμε στο ρομαντζο.
Γυναικες παιδι μου... πουθενα δε μας πιανεις.
Soutsi dear γιατι φερανε τα μωρα τους στο μπατσελορ;;
Δεν διευκρινιστηκε αρκετα το οτι ηταν μπατσελορ;
Και επειδη ειμαι ρατσιστρια (!) ψηφιζω οι παντρεμενοι με παιδια να κανουν παρεα με αλλους παντρεμενους με παιδια και να μην μπερδευονται με τους singles γιατι και οι singles μπερδευονται και εκει που νομιζουν οτι θα αγαπησουν καταντανε να "συμμετεχουν" σε μια σουρεαλ συζητηση τυπου "βγαλαμε το 5ο δοντακι", "ανεβασαμε πυρετουλι", "πηραμε βαθμους" και αλλα τετοια σε πρωτο πληθυντικο.
Αντε γιατι παραγνωριστηκαμε.
τα φολκλόρ παραδοσιακά γλέντια προ γάμου στα μέρη μου είναι "τύπου" μπάτσελορ ... οπότε δεν μπορώ να πω κ τπτις...
Πλάκα πλάκα οι παντρεμένοι, τα ζευγάρια δηλαδή έχουν άλλου είδους συζητήσεις κ ενδιαφέροντα, πολλές φορές νιώθω ξένη στην παρέα. Μάλλον νιώθω σαν την μπακούρα που όλοι θέλουν να την αποκαταστήσουν. Ειδικά η μωροκουβέντα είναι... με σκοτώνει. Κοιτιούνται κ γελάνε μεταξύ τους με τα δικά τους εσωτερικά αστεία, θυμώνουν πάλι μεταξύ τους χωρίς να τους παίρνει κανείς χαμπαρι κλπ κλπ ... anyways... Μερικοί απο αυτούς είναι φίλοι, οπότε το κάνουμε γαργάραν.
Blue... σκαλοπατάκια, μια χαρά, ο,τι έχει ο καθένας, καλή παρέα να χεις βασικά ώς γνωστόν. Όσο για το φεγγάρι, μούφα μπλέ ήταν, εγώ τουλάχιστον δεν είδα τπτ σε μπλε :confused: . Ηταν όμως μεγάλο επιβλητικό κ μαγευτικό η αλήθεια είναι.
Μπλε κι εσυ... τι περίμενες μπλε-στρουμφ;
Νωρις το βραδυ ειχε μια ελαφρια γαλαζάδα.
Οσο για το μπατσελορ και γενικα τις συναθροισεις γενικα, να πηγαινεις και ας σου σπανε τα νευρα.
Μπορει η αγαπη να ειναι καπου εκει γυρω :)