https://www.youtube.com/watch?v=53OwIM8T_bo
Printable View
Εργάζομαι με σύμβαση στον δήμο ως νοσηλεύτρια και είμαστε στο βοήθεια στο σπίτι . Πάμε από σπίτι σε σπίτι στους άπορους και κάνουμε ενέσεις, παίρνουμε την πίεση και το ζάχαρο κτλ. Και εκεί δεν τα πάω καλά. Βρέθηκε μία να μου πει ότι δεν κάνω για αυτήν την δουλειά γιατί δεν είμαι πολύ ομιλητική, λέει. Στενοχωρήθηκα πάλι πάρα πολύ. Γενικώς δεν τα πάω καλά με τις δουλειές σε καμία δεν τα καταφέρνω και από όλες με διώχνουνε. Αυτό σημαίνει ότι είμαι πιο χαζή από όλους τους άλλους;
Μάλλον ή κύρια που σου το είπε αυτό έχει πρόβλημα παρτο αλλιώς.....!!!!!!
Όλοι δυσκολευομαστε ώρες ώρες γιατί είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και ή κύρια που σου το είπε κι αυτή δεν είναι τέλεια όμως ωραία είναι να προσβάλουμε μόνο τους άλλους και να μην έχουμε κατανόηση νομίζω ότι ήταν αγενής και το πρόβλημα το έχει αυτή...!!!
Ναι σωστά είναι αγενής και εγώ δεν ήμουνα σε πολύ καλή μέρα. Πήγαμε σε 2 σπίτια να κάνουμε συντροφιά και δεν μιλούσα και από αυτό έβγαλε το συμπέρασμα. Αλλά γενικώς τα προηγούμενα χρόνια δούλεψα σε κάποιες δουλειές αλλά σε καμία δεν ήμουνα από τις καλές στην δουλειά μου και σε πολλές με διώχνανε γιατί δεν έκανα λένε για την δουλειά όπως είπε αυτή η κυρία τώρα. Άρα και εγώ δεν είμαι καλή στις δουλειές γενικώς.
ασε ρε δελφινι που δεν εισαι καλη για να πετασ θελει τουλαχιστον μια πενταετια καθημερινη
σε ολεσ τισ δουλειεσ
λες έλις, 'ετσι να είναι;
Υπάρχουν άχρηστοι και ανίκανοι άνθρωποι;;;; Αν υπάρχουνε ανήκω σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία γιατί σε καμία δουλειά δεν τα καταφέρνω.
Αχ... Ωχ...
Δελφινάκι μου...
Νιώθω εξίσου άχρηστος....
Ανίκανος...
Απροσάρμοστος...
Παράσιτο...
Και κυρίως πως δεν θα καταφέρω ποτέ να επιβιώσω με τόσα προβλήματα που κουβαλάω...
Κάπου εκεί προσπαθώ να ξυπνάω λίγο την πίστη μου στον Θεό.
Αν δεν με κράταγε πρώτο η πίστη μου (όταν την θυμάμαι) και μετά τα αντικαταθλιπτικά (όσο μπορούν και αυτά) θα είχα ήδη φουντάρει άπειρες φορές...
Ας κάνουμε μία φιλοσοφική συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό.
Όχι...από την στιγμή που υπάρχει θέληση για κάτι, ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει..εκτός αν μιλάμε για πράγματα που απαιτούν μεγάλο βαθμό ικανότητας π.χ να καταρρίψεις καμία θεωρία φυσικης (ότι να 'ναι παράδειγμα αυτό μου ηρθε τωρα σορρυ :Ρ ).
...εκτός βέβαια αν υπάρχει εγκεφαλικό πρόβλημα...νοητικό πρόβλημα κ.λπ...τότε ίσως ένας τέτοιος άνθρωπος να μπορεί να κριθεί ανίκανος.
Εγώ νοητικό πρόβλημα δόξα τω Θεώ δεν έχω άλλωστε πήρα το πτυχίο μου από τα τει στην νοσηλευτική , στα αγγλικά το lower, στους υπολογιστές το ecdl και σαν μαθήτρια ήμουνα του 16, 17. Αν είχα νοητικό πρόβλημα ούτε και στο σχολείο θα τα κατάφερνα. Ίσως αρκετή θέληση να μην έχω να αδυνατήσω, που με απασχολεί πολύ το πάχος μου, και να νικήσω όλες τις δυσκολίες και να βρω μία δουλειά.
εγω δε πιστευω οτι υπαρχει αχρηστοσ ανθρωποσ αρκει να εχει δυο ποδια δυο χερια και να μιλαει
καπωσ το τι θα πεισ μαθαινετε το πωσ θα το πεισ καπωσ μαθαινεται κι αυτο
με τα χερια και τα ποδια στη θεση τουσ μπορεισ να κανεισ τα παντα απο δουλειεσ
αρκει να βρεθει καποιοσ να σ εξηγησει και συ να θελεισ να προσπαθησεισ κατα τα αλλα εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν αχρηστοι ουτε βλακεσ
εμεισ τα λεμε αυτα γιατι ολοι εχουμε προβλημα και κανενασ δε θελει να ασχοληθει μαζι μασ αμα θελανε λιγο να ασχοληθουν θα καναμε παπαδεσ ολοι αλλα σε ολο τον κοσμο κανεισ δεν ασχολειται με αυτουσ με τα ψυχολογικα οπωσ και με τισ αλλεσ κατηγοριεσ ασθενων ομαδων τελοσ παντων ο καθενασ μασ νομιζω πρεπει να κερδισει τη θεση του με προσπαθεια φανταζομαι εγω παντωσ εχω ποιοτητα ζωησ
καποια τελοσ παντων επειδη στα νιατα μου εκανα καλη γυμναστικη πλεον τα βαρεθηκα ομωσ και δεν ξερω απο δω και περα τι γινεται
φυσικα και υπαρχουν και ειναι παντα 300 στον αριθμο τουλάχιστον εδώ στην ελλαδα
εγω πρεπει να ειμαι πιο αχρηστος απο ολους σας, αν υποθεσουμε οτι ειμαι και αντρας αλλιως αχρηστο.
προσεξα οτι ολοι οι απο πανω βαζουν ακομα και τονους.
ειμαι τοσο αχρηστο λοιπον που ουτε τονους δεν εχω κατορθωσει να μαθω να βαζω υστερα απο τοσα χρονια με τον υπολογιστη. νομιζω ειναι καπου στα δεξια το λ κατι τετοιο...
δίπλα από το λ είναι η τόνοι και τους βάζεις πριν από το γράμμα που πρέπει να τονιστεί.
εγω τονουσ δε βαζω εδω και χρονια υποθετω σχολειο πηγατε οποιοσ θελει να με διαβασει φανταζομαι μπορει
κι αμα δε μπορει δ χαθηκε ο κοσμοσ
Παιδιά δεν το πιστεύω αυτό που ζω. Το 2009 ζύγιζα 58 κιλά και τώρα το 2015 έφτασα να είμαι παχύσαρκη και να ζυγίζω 84 κιλά. Τα κιλά μου ανεβαίνουν συνεχώς και με γοργούς ρυθμούς. Δεν μπορώ να κάνω δίαιτα καθόλου. Έχω αφεθεί και έχω πάρει πάρα πολλά κιλά. Κανονικά και σύμφωνα με το ύψος θα έπρεπε να ήμουνα 54 κιλά. Με πιάνει κατάθλιψη και φοβάμαι πάρα πολύ μην φτάσω τα 100 κιλά. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που μου συμβαίνει. Εγώ το μανεκέν να είμαι τώρα παχύσαρκη. Τι αμαρτίες πληρώνω; Κάπου πρέπει να τα πω για αυτό απευθύνομαι στο φόρουμ. Δεν έχω την ψυχική δύναμη να κάνω δίαιτα και να φτάσω τα κιλά που ήμουνα πριν 6 χρόνια. Πώς μπορούν οι άλλες; Τι θα κάνω; Δεν την αντέχω την ζωή μου έτσι; Χρειάζομαι ψυχική στήριξη για να χάσω τα κιλά και πολλά χρήματα για να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό και δεν έχω τόσα λεφτά και οι γονείς μου δεν μπορούνε να με στηρίξουνε παραμόνο να με βρίζουνε που έγινα τόσο χοντρή και αυτό δεν βοηθάει καθόλου μα καθόλου. Βρίσκομαι σε απόγνωση και είμαι μονίμως δυστυχισμένη. Δεν μπορώ να χαρώ την ζωή μου. Ξυπνάω και κοιμάμαι με στενοχώρια. Θα μου γυρίσει σε κατάθλιψη και θα παίρνω χάπια. Μα πώς τα χάνουνε οι άλλες κοπέλες τα κιλά τους; Πώς μπορούν και είναι πάντα αδύνατες; Κάποτε μπορούσα και εγώ. Τι μου συνέβη και έχω αφεθεί τόσο ; Τι μου συνέβη και δεν μπορώ;
χωρις ιχνος ειρωνειας, μου ερχεται το τραγουδι "μ αγαπουσες θυμαμαι μια φορα",δημητρα γαλανη,καπου στην πορεια για καποιους λογους ξεχασες καπως να σε αγαπας και να σε φροντιζεις???μηπως ειναι η ωρα να ξαναρχισεις????νομιζω η μεγαλυτερη δυναμη και το καλυτερο αλλοθι ειναι η αγαπη προς τον εαυτο μας,οχι η εγωπαθεια,η φροντιδα για εμας.
Έχεις ελέγξει τον θυρεοειδή σου άλλα και για υποθυρεοειδισμό; Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον μεταβολισμό και ο καλός ύπνος.
Λοιπόν παιδιά πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό. Έκανα με κάτι κορίτσια παρέα και με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου. Έκανα σεξ μαζί του και όλα από τότε μου πήγανε στραβά. Κόντεψα να τρελλαθώ ίσως και να τρελλάθηκα γιατί κανένας δεν με έκανε παρέα από εκεί και εμαυρώθηκε η φήμη μου. Και είμαι τόσο καλό κορίτσι γιατί μου συνέβησαν όλα αυτά;
Ναι ναι το ξερουμε...και απο τοτε δεν μπορεις να παντρευτεις και οι φιλοι σου απο το νηπιαγωγειο και το βρεφονηπιακο σταθμο δε σε κανουν παρεα!! Τιποτα καινουριο?
αγαπαω δελφινι κι ετοιμαζω κανταδα ιντερνετικη ραδιοκαψουρα με τρελοεπιλογεσ απο οριζοντιομενο διαγωνιοσ και ερειστικοσ
και ουδωλωσ ανεβοκατεβαστικοσ τησ οξειασ μπουρζουαζιασ του εδω και του εκει σε ενα συμπαν που απειριζεταιhttps://www.youtube.com/watch?v=TifBuQqvmGc
δε θα σε κρινω αλλωστε μπορει καποιοι να εχουν κανει και αλλα πραγματα και να τα εχουν ξεπερασει. αυτο ομως που πρεπει να ξερεις ειναι οτι οταν κανουμε κατι θα πρεπει να αντεχουμε και τις συνεπειες του. καταλαβαινω οτι σε ποναει που σε κακοχαρακτηρισαν αλλα ισως να καταλαβεις αν μπεις στη θεση της φιλης σου. μια μικρη συμβουλη καθως ειμαι μεγαλυτερη και που και εγω εμαθα με τον δυσκολο τροπο. κανε οτι θελεις, απλα μην κανεις οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν
εγω ειμαι σιγουροσ οτι τισ ετυχε και τωρα μασ κανει την καλη και οχι μονο αυτη ολεσ σασ
@ολγα μονο εσυ εισαι υπευθυνη της ζωης σου.. παρε μπρος κοπελα μου.. εχει νοημα να γραφεις τα ιδια και τα ιδια???αν εσυ δε θελεις να αλλαξεις τοτε ακου και τις αναλογες απαντησεις
Εγώ δεν σου είπα να πεθάνεις και μην βάζεις λόγια στο στόμα μου! Ναι, φυσικά κι έχει σχέση γιατί είναι ανήθικο κι από πάνω ζητάς και τα ρέστα που δεν σου μιλάνε οι υπόλοιποι από την εκκλησία...για να μην πω ότι η συμπεριφορά σου δεν ταιριάζει καθόλου με άνθρωπο της εκκλησίας...και ναι, μου έχει τύχει να μου την πέσει γκόμενος φίλης μου και φυσικά δεν ανταποκρίθηκα...αυτά από μένα και θα σε ξαναβάλω στη λίστα αγνόησης και κακώς σε έβγαλα γιατί όλο εκνευρίζομαι μαζί σου και δεν θέλω να μιλήσω χειρότερα...ντροπή σου πάντως, μόνο αυτό έχω να πω...
Καλή συνέχεια στις αυταπάτες σου ότι φταίνε οι άλλοι...