Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 67 of 102 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1523
    Senior Member

Τράβηξα του Χριστού τα Πάθη.

Λοιπόν παιδιά πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό. Έκανα με κάτι κορίτσια παρέα και με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου. Έκανα σεξ μαζί του και όλα από τότε μου πήγανε στραβά. Κόντεψα να τρελλαθώ ίσως και να τρελλάθηκα γιατί κανένας δεν με έκανε παρέα από εκεί και εμαυρώθηκε η φήμη μου. Και είμαι τόσο καλό κορίτσι γιατί μου συνέβησαν όλα αυτά;

Senior Member
    Ναι ναι το ξερουμε...και απο τοτε δεν μπορεις να παντρευτεις και οι φιλοι σου απο το νηπιαγωγειο και το βρεφονηπιακο σταθμο δε σε κανουν παρεα!! Τιποτα καινουριο?

Senior Member
    αγαπαω δελφινι κι ετοιμαζω κανταδα ιντερνετικη ραδιοκαψουρα με τρελοεπιλογεσ απο οριζοντιομενο διαγωνιοσ και ερειστικοσ
    και ουδωλωσ ανεβοκατεβαστικοσ τησ οξειασ μπουρζουαζιασ του εδω και του εκει σε ενα συμπαν που απειριζεταιhttps://www.youtube.com/watch?v=TifBuQqvmGc
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λοιπόν παιδιά πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό. Έκανα με κάτι κορίτσια παρέα και με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου. Έκανα σεξ μαζί του και όλα από τότε μου πήγανε στραβά. Κόντεψα να τρελλαθώ ίσως και να τρελλάθηκα γιατί κανένας δεν με έκανε παρέα από εκεί και εμαυρώθηκε η φήμη μου. Και είμαι τόσο καλό κορίτσι γιατί μου συνέβησαν όλα αυτά;
    Ναι, πολύ καλό κορίτσι είσαι που πήγες με τον γκόμενο της φίλης σου...άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς...
    Εσύ είσαι η μόνη υπεύθυνη για το ότι αμαυρώθηκε η φήμη σου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δε θα σε κρινω αλλωστε μπορει καποιοι να εχουν κανει και αλλα πραγματα και να τα εχουν ξεπερασει. αυτο ομως που πρεπει να ξερεις ειναι οτι οταν κανουμε κατι θα πρεπει να αντεχουμε και τις συνεπειες του. καταλαβαινω οτι σε ποναει που σε κακοχαρακτηρισαν αλλα ισως να καταλαβεις αν μπεις στη θεση της φιλης σου. μια μικρη συμβουλη καθως ειμαι μεγαλυτερη και που και εγω εμαθα με τον δυσκολο τροπο. κανε οτι θελεις, απλα μην κανεις οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, πολύ καλό κορίτσι είσαι που πήγες με τον γκόμενο της φίλης σου...άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς...
    Εσύ είσαι η μόνη υπεύθυνη για το ότι αμαυρώθηκε η φήμη σου...
    Και γιατί δεν είμαι καλό κορίτσι; Τι σχέση έχει που πήγα με τον γκόμενο της φίλης μου απλά έκανα ένα λάθος. Δηλαδή τι πρέπει να πεθάνω Σου έτυχε κάτι τέτοιο στην ζωή σου αν όχι πώς κρίνεις χωρίς να σου έχει τύχει;

Senior Member
    εγω ειμαι σιγουροσ οτι τισ ετυχε και τωρα μασ κανει την καλη και οχι μονο αυτη ολεσ σασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    δε θα σε κρινω αλλωστε μπορει καποιοι να εχουν κανει και αλλα πραγματα και να τα εχουν ξεπερασει. αυτο ομως που πρεπει να ξερεις ειναι οτι οταν κανουμε κατι θα πρεπει να αντεχουμε και τις συνεπειες του. καταλαβαινω οτι σε ποναει που σε κακοχαρακτηρισαν αλλα ισως να καταλαβεις αν μπεις στη θεση της φιλης σου. μια μικρη συμβουλη καθως ειμαι μεγαλυτερη και που και εγω εμαθα με τον δυσκολο τροπο. κανε οτι θελεις, απλα μην κανεις οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν
    Εγώ δεν περίμενα ότι οι συνέπειες θα ήτανε τόσο φοβερές. Καταστράφηκε σχεδόν όλη η ζωή μου χάλασανε όλα στην ζωή μου καταστράφηκα

Senior Member
    @ολγα μονο εσυ εισαι υπευθυνη της ζωης σου.. παρε μπρος κοπελα μου.. εχει νοημα να γραφεις τα ιδια και τα ιδια???αν εσυ δε θελεις να αλλαξεις τοτε ακου και τις αναλογες απαντησεις

Senior Member
    Και γιατί δεν είμαι καλό κορίτσι; Τι σχέση έχει που πήγα με τον γκόμενο της φίλης μου απλά έκανα ένα λάθος. Δηλαδή τι πρέπει να πεθάνω Σου έτυχε κάτι τέτοιο στην ζωή σου αν όχι πώς κρίνεις χωρίς να σου έχει τύχει;
    Εγώ δεν σου είπα να πεθάνεις και μην βάζεις λόγια στο στόμα μου! Ναι, φυσικά κι έχει σχέση γιατί είναι ανήθικο κι από πάνω ζητάς και τα ρέστα που δεν σου μιλάνε οι υπόλοιποι από την εκκλησία...για να μην πω ότι η συμπεριφορά σου δεν ταιριάζει καθόλου με άνθρωπο της εκκλησίας...και ναι, μου έχει τύχει να μου την πέσει γκόμενος φίλης μου και φυσικά δεν ανταποκρίθηκα...αυτά από μένα και θα σε ξαναβάλω στη λίστα αγνόησης και κακώς σε έβγαλα γιατί όλο εκνευρίζομαι μαζί σου και δεν θέλω να μιλήσω χειρότερα...ντροπή σου πάντως, μόνο αυτό έχω να πω...
    Καλή συνέχεια στις αυταπάτες σου ότι φταίνε οι άλλοι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω ειμαι σιγουροσ οτι τισ ετυχε και τωρα μασ κανει την καλη και οχι μονο αυτη ολεσ σασ
    Άσε μας ρε έλις που θα με συγκρίνεις τώρα με την Όλγα, εγώ σε προσέβαλα; Θα την πληρώσω εγώ τώρα επειδή συμπαθείς μιαν ανήθικη; Άντε ασχολήσου με τα τραγουδάκια σου...

Senior Member
    Εγώ δεν σου είπα να πεθάνεις και μην βάζεις λόγια στο στόμα μου! Ναι, φυσικά κι έχει σχέση γιατί είναι ανήθικο κι από πάνω ζητάς και τα ρέστα που δεν σου μιλάνε οι υπόλοιποι από την εκκλησία...για να μην πω ότι η συμπεριφορά σου δεν ταιριάζει καθόλου με άνθρωπο της εκκλησίας...και ναι, μου έχει τύχει να μου την πέσει γκόμενος φίλης μου και φυσικά δεν ανταποκρίθηκα...αυτά από μένα και θα σε ξαναβάλω στη λίστα αγνόησης και κακώς σε έβγαλα γιατί όλο εκνευρίζομαι μαζί σου και δεν θέλω να μιλήσω χειρότερα...ντροπή σου πάντως, μόνο αυτό έχω να πω...
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου κυκνε!!! Η κοπελα ειναι τρολλακι..κακως ασχολουμαστε!

Senior Member
    Κοίτα βασικά σε ευχαριστώ που μου λες την γνώμη σου. Το εκτιμώ πολύ αυτό, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανήθικο. Στην ζωή μου δεν είχα πολλές σχέσεις. Εκείνο το διάστημα δεν ήμουνα καθόλου καλά ψυχολογικά και έκανα ένα λάθος και από τότε έχω κολλήσει και θεωρώ τον εαυτό μου κακό. Με έχει επηρεάσει πολύ που δεν έκανα το σωστό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου κυκνε!!! Η κοπελα ειναι τρολλακι..κακως ασχολουμαστε!
    Συγνώμη ξέρεις τι είναι τρολλ; Τρολλ είναι αυτός που ενοχλεί τους άλλους. Εγώ σε τι σε ενοχλώ;

Senior Member
    Κοίτα βασικά σε ευχαριστώ που μου λες την γνώμη σου. Το εκτιμώ πολύ αυτό, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανήθικο. Στην ζωή μου δεν είχα πολλές σχέσεις. Εκείνο το διάστημα δεν ήμουνα καθόλου καλά ψυχολογικά και έκανα ένα λάθος και από τότε έχω κολλήσει και θεωρώ τον εαυτό μου κακό. Με έχει επηρεάσει πολύ που δεν έκανα το σωστό.
    Ωραία, αν είναι έτσι και το εκτιμάς τότε προσπάθησε να το ξεχάσεις γιατί λάθη σε διάφορα θέματα κάνουμε όλοι και να προχωρήσεις μπροστά κάνοντας το σωστό από εδώ και πέρα...συγγνώμη αν φάνηκα πολύ αυστηρή...

Page 67 of 102 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast