Δε σας βάζω χέρι λέμεεε..
Κάτι πρέπει να κάνω εγώ πολύ λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς..
Printable View
Δεν σου έκανα ποτέ υπόδειξη Remedy. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σου ξαναλέω ότι ενδεχομένως έτσι να έφτασε το κείμενό μου «απέναντι», αλλά μόνο εγώ είμαι σε θέση να ξέρω ποια ήταν η πρόθεσή μου και σου λέω ότι υπόδειξη δεν έκανα ποτέ σε κανέναν.. Απλά σχολίασα πάνω σε αυτά που γράψατε, αυτό ναι, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση για «υπόδειξη». Και πάλι μια γνώμη έλεγα..
Ωραία, παιδιά, είστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι και μου λέτε και οι δυο (Remedy, Γιώργος) το ίδιο πράγμα, ότι τα σχόλιά μου έφτασαν «απέναντι» ως «υπόδειξη», το ακούω αυτό που μου λέτε και το κρατάω.. Σας λέω ότι θα προσπαθήσω να σχολιάζω λιγότερο πάνω σε αυτά που γράφετε αφού είναι έτσι.. Μπορεί έτσι κι αλλιώς να μη γουστάρετε να ακούσετε τα σχόλιά μου αυτά κι έχετε και κάθε δικαίωμα κιόλας.. Αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Θα προσέχω περισσότερο στο εξής. Σόρρυ..
Που είσαι καθηγητά μου? Τελικά έτρεξες σήμερα? Μπορεί και να σε είδα? Κατέβηκα λίγο στη Μεσογείων να χαζέψω, είχε και ωραία μέρα..
https://streamable.com/4vqtfl
ας υποθεσουμε λοιπον οτι ειμαι φιλη σου κολλητη και πινουμε καφε μεσημεριανο στο στεκι που παμε . εχουμε φορεσει τα κολαν μας , πλυμενες και παρφρουμαρισμενες και ξεκιναμε τις κοριτσιστικες κουβεντες .
- πηγα σε αυτην την μ**λακο να μου βαψει το νυχι και μου το εκανε σαν τα μουτρα της , η πσωλα . θα παω στην απεναντι που παιρνει και λιγοτερα .
- αντε , την πσωλου , καλα θα της κανεις . εγω αλλαξα κομμωτρια γιατι η πατσ**βουρα , μου εκανε το μαλλι ενα χαλι . θα παω στην αλλη στην γωνια που εχω μαθει οτι κανει φοβερο μπαλαγιαζ . αλλα ας τα αφησουμε αυτα ...για πες ...πως παει το σεξ με τον δικο σου ? σου πηρε το αιφον16 προ ο μλκας ? εμενα ο τακης με παει το σουκου μιλανο για ψωνια , θα του μαμησω την πιστωτικη του μλκα , θελει και να με μαμησει ιταλια το αρχ**δι , δεν κοιταει τα χαλια του , αλλα ειναι καλο παιδι με καλη δουλεια , ψιλομαμαει και καλα , αλλα θα μπορουσε και καλυτερα ....
Ναι γιατι λογικα ετσι μιλαμε εμεις τα κοριτσια. Επισης θα το ξαναπω αλλα πραγματικα θα ηθελα να φυγεις απο εδω. Θα ηθελα οι απαντησεις να ειναι μονο σχετικες με το αρχικο θεμα του θρεντ και οχι ακυρα πραγματα. Οχι γιατι ειστε υποχρεωμενοι να με βοηθησετε και να μου βρειτε λυσεις αλλα επειδη το θεμα που πρωτοανεφερα ειναι ενα θεμα που απασχολει πολυ κοσμο και θα ηθελα αν καποιος πεσει εστω και τυχαια πανω στο ποστ και θελει να το διαβασει (οσο μπορει γιατι εχουμε πει υπερβολικα πολλα πραγματα χαχα) να παρει κατι απο αυτο και να βοηθηθει.
Φυσικά , οι νορμάλ γυναίκες μιλάνε για τον Μπαχ , την Εθνική πινακοθήκη ,την 17 Νοέμβρη , την Αριστερά , την Παλαιστίνη , το διδακτορικό στην Πάντειο . Θες να μας πεις εσύ τώρα με το phd στην ψιψινολογια , ότι δεν μιλάνε για Πέη κ νύχια κ ούτε πάνε για ψώνια στο Μιλάνο με τα Πέη ,αλλά την βγάζουν στα Εξάρχεια μελετώντας ποίηση κ σουρεαλισμό .
Συζητούν για την Πατριαρχία κ τον Φεμινισμό ....και το μποζόνιο του Χιγκς ...
Πειραγμενη είσαι ? Ποια γυναίκα δεν μιλάει για ΠΕΗ με τις φίλες της ? Μόνο οι λεσβίες κ οι φεμινίστριες
Ψιψινολογα μου ....
Τον πολύ κόσμο τον απασχολεί να κάνει σεξ , καλό σεξ , πολύ καλό σεξ ,το καλύτερο σεξ . Να συνοργασμιζει ...πες μας ποια στάση σου αρέσει . Τελειώνεις εύκολα με το αγόρι σου ? Στοματικό σου κάνει ? Πρωκτό σου γλύφει ? ....who cares about friends, εκτός αν είναι με benefits. ....
Κ επειδή όλους τους νοιάζει μια καλή φιλία ...βγες στο δρόμο κ κάνε ένα γκάλοπ να δεις ... θέλεις έναν φίλο διπλα σου η' μια σεξοβομβα να σου πλένει με την στριγκαρα κ τακούνι τα πιάτα .... . Κάντο το γκάλοπ κ let us know...
μωρη μαλακω πατσαβουρα, λενε οι τραβεστι που ξερεις εσυ., μισογυνη, λιγουρη.
αλλο τα θεματα που μιλανε κι αλλο οι μαλακιες που νομιζεις οτι λενε, γιατι δεν εχεις γνωρισει ποτε γυναικες απο κοντα..
σιγα μη λενε και καρακαλτακα...
εισαι ασχετος με γυναικες, παπατζης και λιγουρης.
μονο στην παπαντζα εχεις νομπελ.
γυναικες κανονικες δενε χεις γνωρισει ποτε, με τις παπαριες που λες.
ασε που εισαι τερμα λαικαντζα...
Οκ , ας μιλήσουμε για την πρώτη σου φορά ...Πες μας ηλικία , στάση , τον πρώτο σου οργασμό , την πρώτη φορά που ψωνισες σέξυ εσώρουχα, το πρώτο σου γραμμή μπικίνι , αποτρίχωση , την πρώτη βαφή , το πρώτο πρωκτικό , ....κ μετα μπορούμε να συζητήσουμε για το Ηρώδειο, τον μπολιτισμο, την ψηφιακή μετάβαση , το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την απόσταση γης κ σελήνης , τον καιρό , τις βιτρίνες στα Ζάρα κ το τσίπουρο στο γωνιακό μεζεδοπωλείο που τρως κ είσαι μια φακλανα ( body shaming ) από το μπόλικο νετφλιξ
Καλα τα λες αλλα η λεξη τραβεστι θα μπορουσε να λειπει. Ας μη γινομαστε ομοφοβικοι και τρανσφοβικοι. Οσο μη φυσιολογικο και να θεωρουμε κατι στην πραγματικοτητα αυτοι οι ανθρωποι δεν μας απειλουν ουτε κανουν κατι οποτε καλο θα ηταν να ειμαστε ευγενικοι και ας μη συμφωνουμε με την αποφαση τους.
Δεν θελω να στο χαλασω αλλα υπαρχουν και στρεητ φεμινιστριες που οντως μιλανε για πεη με τις φιλες τους. Το να εισαι φεμινιστρια δεν σε κανει λεσβια ουτε man hater (εκτος αν εισαι υπερβολικα φεμινιστρια). Επισης δεν ειπε κανενας οτι δεν συζηταμε για μαλλια και νυχια απλα αυτο δεν ειναι το μονο πραγμα που συζηταμε.
Καλημερα ,εδω;
Χμμ πιστευεις οτι εδω υπαρχει ανθρωπος που θα μπορεσει να δει τι θελεις εσύ ή θα βγάλει προσωπικες πεποιθήσεις του συμφωνα με τα δικα του βιωματα ;
Γιατι να επηρεαστεις απο ενα τελειως αγνωστο και ειδικα εδω μεσα που βλεπουμε τι επικρατεί ;
Μπορουμε να λαβουμε βοηθεια απο αγνωστα ατομα ή να κανουμε συζητησεις με ατομα που να μας οδηγουν να καταλαβουμε εμεις τι θελομε υ ΔΙΧΩΣ να προβαλουν αυθαίρετες υποθετικες πεποιθησεις ;
Εγω θα σου πω ενα πραγμα και αν θελεις κρατα το ή πεταξε το .
ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και παρασυρθείς και χωρισεις .Ουτε κακοποιητικος ειναι ο συντροφος σου ουτε τιποτα που θα δικαιολογειτε να σου πει ο οποιοσδηποτε φυγε .
Εσυ η ιδια μας ειπες οτι εισαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
ΑΡΑ οι σκεψεις περι χωρισμου δεν εχουν καμια βαση .
Ειναι σκεψεις απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο σχεσεις .
Αν εχεις την οικονομικη ανεση πηγαινε κανε μια συμβουλευτικη μια συζήτηση με ενα ανθρωπο επαγγελματια να σου πει πεντε πραγματα για να μπορεσεις να δεις τι θα κανεις με εσενα οχι σε την σχεση σου .
Ποσο δυσκολο ειναι να βρουλε ενα ανθρωπο να μας αγαπα και το κυριοτερο να εχουμε την ικανοτητα να τον κραταμε κοντα μας και να περναμε ομορφα ;
ΕΣΥ αυτο το εχεις καταφερει ,αναγνωριζεις αυτη σου την αξια ;
Κρατα την και πηγαινε παρακατω παρε ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ !
Την εχεις απλα αξιοποίησε την ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ .
Ειμαι εδω για να σου λεω τις ικανοτητες σου και τι μπορεις να κανεις ,ωστε να μπορεσεις να τις χρησημοποιησεις σε αυτα που σημερα ισως σε δυσκολευουν .
οχι, δεν μπορουσε να λειπει. υπαρχουν τραβεστι που εργαζονται σε κανονικα επαγγελματα και ειναι μια χαρα πολιτισμενοι ανθρωποι.
δεν ειπα τυχαια τραβεστι- σεξεργατριες.
εχω πραγματικα ακουσει απο τραβεστι σεξεργατριες και τραγουδιστριες σε λουμπεν μπουζουκια αυτες ακριβως τις εκφρασεις. δεν το λεω στην τυχη. στην ηλικια σου περπατησαμε πολυ με τις παρεες, δεν καθομασταν στο σπιτι.
ξερω τι λεω.
η πολιτικη ορθοτητα δνε μπορει να σβησει τις εμπειριες...
εχουμε δει μαλλιοτραβηγμα τραβεστι λαιβ στο σεχραζατ στην θεσσαλονικη πριν 150 χρονια. εκει να δεις μαλακω και πατσαβουρα.... ο τζοβανης εδω που ειναι γεροντας, μπορει να τις ειχε πετυχει...
Καλημερα! Επηρεαζομαι γενικα απο ολους δυστυχως οποτε ειτε γνωστος ειναι ειτε αγνωστος δεν μπορω να αφησω κατι να πεσει κατω. Ειδικα οταν περναω δυσκολα και πανε να βγαλουν δικα τους συμπερασματα. Αυτο εμενα με ενοχλει. Ειναι σαν να πηγαινουν να με πεισουν για κατι που δεν ισχυει οταν εχω κατι που με ταλαιπωρει τοσο πολυ μεσα μου. Αλλα εδω εχεις δικιο δεν πρεπει να επηρεαζομαι. Επισης δεν εχω σκοπο να χωρισω το αγορι μου ειναι κυριολεκτικα ο μονος ανθρωπος που εχω οποτε δεν προκειται να το κανω. Δεν θελω να τον χασω. Και μου φερεται και μια χαρα δεν ειναι οτι τον κραταω με το ζορι για να μην ειμαι μονη μου. Δεν πειετηκα οτι πρεπει να χωρισω προφανως απλα επηρεαστηκα ψυχολογικα. Ευχαριστω που βλεπεις αυτο που πραγματικα ισχυει! Σε ευχαριστω πολυ για αυτα που λες οσον αφορα την αξια. Αληθεια τα χρειαζομουν αυτα τα λογια!
Ναι συμφωνω αλλα λεγονται τρανς ατομα οχι τραβεστι. Αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις. Η λεξη τραβεστι ειναι προσβλητικη. Επισης υπαρχουν πολλα τρανς ατομα που θελουν να κανουν κανονικες δουλειες αλλα δεν τους παιρνουν πουθενα οποτε αναγκαζονται να καταληξουν στη σεξεργασια.
η μαριλουντιντι (νεμο), εχει κοψει αλυσιδα εδω και καιρο ...
κανεις εδω δεν μιλησε για χωρισμο. μονη της μιλησε για χωρισμο η δο, χωρις να της πει κανεις να χωρισει..
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ. αν χωρισει η δο στην κατασταση που ειναι, θα ειναι εντελως μονη, κι ας γκρινιαζει τωρα για μοναξια...
οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση , υπαρχει και το λεει και μονη της. βρισκονται σε αποσταση και συναντιουνται και πολυ αραια...
εγω λεω οτι υπαρχει και κατι αλλο, αλλα και να μην υπαρχει, αυτα αρκουν για να υπαρχει προβλημα με αυτην την σχεση.
ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. το τι θελει το αγορι, ειναι αλλο θεμα.
αλλα ποιος εχασε την ικανοτητα αναγνωσης και την απλη λογικη, για να την βρει η αγραμματη μαριλουντιντι.... κανεις... μια ζωη διαστρεβλωσεις, ψεματα και μυθομανια.
σημειωσε ομως οτι σου μι9λαει με το προφιλ που κανει τον αγραμματο μηχανικο. ξεχασε να φορεσει το προφιλ που παριστανει τον αγραμματο ψυχολογο...
υ.γ. νεμο, ή ντιντι η μαριλου, ή μπαμπης ο σουγιας, η διαχειριση επιβεβαιωσε οτι εισαι το συγκεκριμενο μυθομανες πολυπροφιλο. τους εβρισες και σ εστειλαν με τις κλωτσιες. για να μην ξεχνιομαστε το λεω...
Κανείς δεν σου είπε να χωρίσεις. Ότι φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί είναι η σχέση με το αγόρι σου και ότι μπορεί να χρειάζεται να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Ότι δείχνεις σαν ένα άτομο που δεν έχει κανέναν στη ζωή του ενώ έχεις το αγόρι σου. Σαν και μειώνεις την αξία της σχέσης σας.
Να το δουλέψεις όχι να χωρίσεις..
Αυτο δεν θα σε ενοχλουσε αν πιστευες εσυ η ιδια στον εαυτο σου .
Ποιος μπορει να με ενοχλεισει εμενα ,ειδικα αγνωστος αν εφοσον δεν με γνωριζει λεει αυθαιρετα πραγματα .
Σε αυτες τις περιπτωσεις ,οι οποιες δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα ,απλα σεναρια που φτιαχνει το δικο τους μυαλο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ .
Ξερεις τι σημαινει ΠΡΟΒΟΛΗ ;
ΠΡΟΒΑΛΩ οτι εχω ΕΓΩ εχω στη ζωη μου ,οπως μεγαλωσαν εμενα οι γονεις μου στους αλλους .
Ειναι μια χειριστικη αντιμετώπιση και επειδη ¨θυμα ¨αυτων ειναι ανθρωποι σαν και εσενα (δηλαδή ευαισθητα-χειραγωγησημα ) καλο ειναι να μην συμμετεχεις σε συζητησεις που αντιλαμβανεσαι οτι σε ριχνουν ψυχολογικα .
Μεχρι να γινεις λιγακι πιο ανθεκτικη αλλαξε την συμπεριφορα σου πανω σε αυτο .
ΜΗΝ μπαινεις στην διαδικασια να απολογεισαι για το οτιδηποτε εισαι ΕΣΥ .ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ και μπραβο σου που το αναγνωριζεις .
Αποδεξου πρωτα εσυ τον εαυτο σου ,αγαπησε τον και προχωρα με το να τον φροντισεις εσυ .
Οι αλλοι ασχολουνται με εσενα γιατι κατι εχουν .Για ποιο λογο να ασχοληθουν ;
Κανεις κατι κακο ;Τους κλεβεις το φαγητο ,τον αντρα τι ;
Οι αλλοι παντα θα κρινουν εφοσον αποφευγουν να κρινουν τον ιδιο τους τον εαυτο για την ισως αδεια μιζερη πραγματικη ζωη που εχουν .
ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΖΩΗ .ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ απλα υπεροχο !
Απολαυσε την και παραλληλα αποδεξου πρωτα εσυ τον υπαρχων εαυτο σου .
Μετα οποιοσδηποτε να ερθει να σου πει τα δικα του αυθαιρετα συμπεραμσατα εσυ απλα θα αδιαφορεις ή θα γελας ...ουτε να λυπασαι δεν αξιζει γι αυτους ,εφοσον ειναι ενηλικες και εχουν πληρη επιγνωση τι κανουν .
Ουτε παιδια ειναι ουτε τιποτε αλλο .
Ειμαι σιγουρη οτι εχεις και αλλες αξιες ,προσπαθησε να θυμασια τι εχεις καταφερει στην ζωη σου και οχι τι ΔΕΝ εχεις κανει.Εκει κρυβονται οι ικανοτητες μας .
Λαθη κανουμε ολοι και θα συνεχιζουμε να κανουμε ,το θεμα ειναι μεσα απο αυτα να βλεπουμε τι πρεπει να δουλεψουμε στον ιδιο μας τον εαυτο και οχι στους αλλους .
Μην μενεις στην τοξικοτητα ειναι αρρωστη και θα σε αρρωστησει και εσενα .
Ασε τους αλλους εσυ βλεπεις τι σου κανει καλο και εγω σε ευχαριστω για τα μοιρασματα σου !
Ανοιξα τα μηνυματα αν θελεις στειλε μου εκει να μιλαμε ομορφα και πολιτισμενα γιατι το θεμα σου εχει χαθει και δυστυχώς εποπτια μηδεν εδω μεσα απο τα γνωστα πλεον παρασσιτικα οντω που φυτοζωούν εδω μεσα για χρονια
μην λυπασαι κανεναν οπως σου μιλουν θα μιλας και δεν χρειαζονται εξηγησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,μονο σε αυτους που αγαπας
καλη συνεχεια
θυμήθηκα και το υπεροχο βιβλιο του Don Miguel Ruiz
Διαβασε το ειναι υπεροχο και κανε ΝΟΜΟ στην ζωη σου και τις 4 Συφμωνιες .
Θα δεις πως θα αλλαξει η οπτικη σου μετα απενατι σε αυτο τον κοσμο που ζουμε
https://www.dioptra.gr/vivlia/pneuma...eteiaki-ekdosi
εχω να σου προτεινω αρκετα αν θες για να μπορεσεις να γινεις πιο ανθεκτικη !
ποιος σου ειπε οτι μια φεμινιστρια , δεν ειναι σεξουαλικη μονο με ανδρες ευνουχους ? φυσικα μονο με ευνουχους μπορει να συνουσιαστει να το παιξει Αφεντρα σε υποτελεις .
οποτε παμε σε γυναικες που δεν ασχολουνται με τις παλαιοληθικες αντιληψεις του φεμινισμου , που ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ θα συζητησουν για ΠΕΗ στον καφε , σεξουαλικη,διαπαιδαγωγηση κλπ κλπ . εχουν αποποινικοποισει το σεξ , την απολαυση και τον οργασμο !
οπως φυσικα κια ενα αγορι θα συζητησει με μια κοπελα για το σεξ ...για παραδειγμα ....τι σου αρεσει ? πως σου αρεσει ? πως το θελεις ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! προοδευτικοτητα στις σχεσεις και οχι φεμινιστικες μπουρδες , το πεος ειναι κακο πραγμα η΄ευνουχικο .
επισης μπορεις να συζητησεις την σεξουαλικοτητα με γκευ και λεσβιες , οταν εισαι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΣ . ..πχ ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι ειμαι Ανδρας και ΣΤΡΕΗΤ σε κουβεντες με λοτακι πλας και η κουβεντα ξεκιναει ,πιανοντας διαφορα θεματα σεξουαλικοτητας ...αυτο σημαινει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
οποτε απελευθερωσου και εσυ , και αυτα για τις φιλιες πες τα σε κανενα παιδακι που τριβει ακομα το τυρι στον τριφτη , ενω υπαρχει ετοιμος τριμμενος στο σουπερ μαρκετ .
ωπα ???????????? να και η πολιτικη ορθοτητα !!!!!!!! κορεκτιλα !!! παλι συμφωνεις !!! βεβαια εχεις πολλα χρονια ακομα διανοητικα να φτασεις τον τζιοβανι , αλλα εισαι σε καλο δρομο . και επειδη ειναι τραβεστι ? τι διαφορα εχει να μαλλιοτραβιουνται , απο γυναικες οι οποιες παιζουν μπουνιες στο τικ τοκ να γινουν ΒΙΡΑΛ .
εδω αν και μας το παιζεις απελευθερωμενο (φεμινιτικο )ακαουντ , κανεις διακριση . τραβεστι , σεξεργατριες , κλπ . εγω δεν βλεπω τους ανθρωπους ως γκευ , τραβεστι , πορνες , λευκους , μαυρους , κιτρινους . ο καθενας εκφραζει την σεξουαλικοτητα του , οπως θελει . αυτο ελειπε να ειμαι σεξομανης , λατρης κινκυ εσωρουχων , καμα σουτρα και να κανω διακρισεις .
φυσικα εχω γνωρισει στο διαβα μου , τραβ , λοτακι , λεσβιες κλπ . σε κοινωνικο επιπεδο και οχι σχεσιακο-σεξουαλικο . ενας OPEN MINDED οπως εγω συνδιαλλεγεται με ολους ....δεν συνδιαλεγεται με ηλιθιους τραβ , λοατακι , σεξεργατριες , φεμινιστριες λευκους , μαυρους , κιτρινουςκλπ που ειναι απλα βλαμμενοι και βλαμμενες ! να τα ξεκαθαριζουμε αυτα !!!
το ζητημα λοιπον ποτε δεν ηταν φεμινιστικο και λοτακικο για μενα .
βεβαια τωρα εχουμε queer σε υπερθετικο βαθμο . who cares . και επειδη εισαι στην συνταξη , βγες κανενα βραδυ εξω ...χαμουλης γινεται απο κουιρ !!!!
Δεν μου το ειπε κανεις ακριβως ετσι και ζηταω συγγνωμη που το παρεφρασα. Καποιος ελεγε οτι εχω προβλημα με τη σχεση μου και οχι με φιλους για αυτο εγω επιβεβαιωσα (οχι οτι σας ενοιαζε χαχα) οτι ειμαι μια χαρα στη σχεση μου και οτι δεν θελω να χωρισω. Σχετικα με αυτο για την αξια της σχεσης εχω ξαναπει σε αυτο το θρεντ οτι σιχαινομαι που το κανω αλλα δεν μπορω να διαχειριστω την απογοητευση που εχω φαει απο τη φιλια για αυτο μιλαω ετσι. Το εχω συζητησει με το αγορι μου, του εχω ζητησει συγγνωμη και ειναι ολα καλα. Μπορουμε να μην ξαναναφερθουμε σε αυτο το θεμα τωρα; Προσπαθω να το δουλεψω
Το ξερω αυτο αλλα οπως βλεπεις υπαρχει ενα θεμα με την αυτοπεποιθηση μου οποτε για αυτο με ενοχλει. Και οταν λεω οτι με ενοχλει εννοω οτι με βαραινει καπως. Δεν παιρνω ως δεδομενο τιποτα ουτε δεχομαι την καθε συμβουλη κατευθειαν αν δεν μου ταιριαζει. Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο. Ασχολουνται μαζι μου επειδη εγω ξεκινησα αυτο το θρεντ για συμβουλες στο θεμα που εχω. Αρα τους ζητησα να ασχοληθουν. Οποτε θα ηταν λαθος να παρεξηγηθω επειδη απαντανε. Αυτο που με ενοχλει ομως ειναι οταν περναμε στο αλλο ακρο και βγαζουμε συμπερασματα για τη ζωη του αλλου και επιμενουμε οτι ισχυουν. Προσπαθω να μη με αρρωστησει γιατι δυστυχως υπαρχει μια τοξικοτητα στο περιβαλλον μου αυτη τη στιγμη. Ευχαριστω πολυ αληθεια! Καλη συνεχεια και σε εσενα!
Ναι εννοείται. Την γνώμη μας λέμε και κρατάς ότι σου είναι σημαντικό. Κάποιες φορές μπορεί να σου πουν μια άποψη που εσύ δεν έχεις σκεφτεί..
Ααα και είπα φαίνεται σε εμάς ότι δεν δίνεις τόση αξία στη σχέση σου. Δεν σημαίνει ότι ισχύει, ούτε ότι πιστεύουμε οτι δεν δίνεις αξία στη σχέση σου. Ούτε σχολίασα το γεγονός ότι συζητάς αυτά που σε απασχολούν με το αγόρι σου.
Αφήνω όμως αυτό το κομμάτι εδώ.
"Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο"
Αυτό που είπες δεν θα το σχολιάσω καν..
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση