α ρε Κενούλι, μικρέ και ευαίσθητε χικικομόρι...
Printable View
α ρε Κενούλι, μικρέ και ευαίσθητε χικικομόρι...
τις οποιες δεν χρειαζεται να επαναλαμβανετε και προπαντων να κουτσομπολευτε. εκτος αν εχω τοσο ενδιαφερον πια, ειδικα οταν λεω κατι το αρνητικο. εχουμε πιξει απο κουτσομπολες εδω που κοιταν τις ζωες των αλλων κρινωντας τι γραφουν και τι νομιζουν, μα οχι τη δικια τους. πρωτοτυπηστε κοιταζωντας τα μουτρα σας, και γραψτε και κατι δικο σας. και φορεστε καμια σαλιαρα και καμια πιπιλα γιατι ειστε νεουδια ακομα εδω. αυτα καληνυχτιζω γιατι εχω ραντεβουδακι.
χαλια.....
Tην DORA τη μικρή εξερευνήτρια;
μωρη αρεολα Δωρα εσυ εισαι ? τη προηγουμενη φορα πηρα το μερος σου εναντιον της Θεοφανίας. τωρα που γινατε φιληναδες (εκει που εφτυνες εγλυψες δηλαδη) σου φταιξε ξαφνικα ο KENO ? δε προκειται να ξαναπαντησω σε κανενος τις μαλακιες, σεβομαι το site του Νικου, οτι χρειαστεις απο μενα και τα βρισιδια σου ακομα στειλτα μου με μηνυμα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Όχι τελικά, δεν ήταν η εξερευνήτρια! Ωραίο τραγούδι, πάντως!
Sokratis Malamas ( τα ξωτικά )Δρόμοι
αναρωτιεμαι παντως χωρις να εχει σημασια το ποιος ειμαι!πως γινεται ενας μοντ!να πιανει ενα ονομα στο στομα του,να ειναι στην μπριζα λογω προβληματων δεν το συζητω και χωρις να του εχει δωσει τον λογο ο συνομιλητης του ετσι απλα να κατηγορει και να σπερνει ζιζανια..αυτη ειναι η δουλεια του?με ποια πνευματικη επαρκεια και αντικειμενικη κριση γινεται καποιος μοντ??
απορια του σταρ!
και εν παση περιπτωση αφου θεωρεις οτι ειμαι η ντορα γιατι δεν με κανεις μπαν?στους ορους λεει οτι απαγορευεται να μιλαμε για ατομα που εχουν αποκλειστει σωστα?εσυ σαν μοντ πρωτη δεν τηρεις τους ορους και θες να τους τηρησουν οι υπολοιποι??
τουμπεκιρ ψιλοκομμενο!μονο κατηγορια ανευ λογου απο την μοντ..
αν και θα ερθει το ποιημα σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο!
Φόβο , απελπισία , κενό , αισθανομαι ότι δεν υπάρχω και δεν πρέπει να υπάρχω .
εγω βλεπω πως στη προσπαθεια τους να ξεχωρισουν καποια μελη, κανουν επιθεσεις οπου τους ερθει λεγωντας οτι τους κατεβει. ακομα και σ'αυτους που στο παρελθον ειχαν παρει το μερος τους. Δωρα αυτο ηταν το ευχαριστω σου φανταζομαι που εφαγα και μπαν εξαιτιας σου τα χριστουγεννα, ετσι ? πραγματικα λυπαμαι γι'αυτες τις κωλοτουμπες, μου αποδειξατε αλλη μια φορα εδω μεσα οτι δεν ειστε αξιες της εμπιστοσυνης μου. το εχω ξαναδει το σκηνικο και με την αλλη βλαχαρα παλιοτερα που εβγαζε πραγματα απ'τη φαντασια της και με κατηγορουσε, φτανωντας να με κουτσομπολευει μεχρι και στις συναντησεις της Σαλονικας! αλλα οκ τωρα δεν εδωσα και καμια αφορμη και δεν θυμαμαι να ειχα μαλωσει ποτε με τη Δωρα. ευτυχως που υπαρχει διαχειριση, μακαρι να μπαιναν κι αλλοι mods να τα προλαβαιναν ολα γρηγοροτερα.
Νοιώθω χάλια σημερα παρα το ότι εδω λεώ ωραία, αρκετες σκοτουρες αυτες τις μερες και στα υπόλοιπα θεματα στασιμότητα, γι αυτο τελευταιο τα χάλια.
γειά σου Γιάννη,
έχεις δίκιο, όλοι γίναμε κάπως περίεργοι, αδιάφοροι, είμαστε κουρασμένοι, θυμωμένοι, ενοχικοί, μας κατάντησαν ζωντανούς-νεκρούς
και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε.. κι είχα κι εγώ πρόβλημα με την γνάθο μου 2 μέρες τώρα! Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα!
Εύχομαι να νιώσεις σύντομα καλύτερα!!
χαμενος στο λαβυρινθο της ζωης και του χρονου. και ειμαι μονος οποτε δεν εχω βοηθεια να βρω την διεξοδο. ας υποθεσουμε πως ειμαι εξωγηινος, και κατεβαινω αυριο για πρωτη φορα στο πλανητη γη, συγκεκριμενα στην ελλαδιτσα σας, μεσα σε ενα σωμα 26-27 χρονωνε, χωρις να ξερω τι μου γινεται και ποιος ειμαι και τι κανω. τι επιλογες θα ειχα εδω πανω ? αρχικα να βρω μια δουλεια. πως θα τη βρω ομως οταν ολες ειναι πιασμενες, και για να με προτιμησουν θελουν μεσων γνωστους και τατιαυτα ? δε θα με επιλεξουν. κι αφου δε θα με επιλεξουν, δε θα εχω και λεφτα. κι αφου δε θα εχω και λεφτα, δε θα εχω και που να παω να μεινω και τι να φαω. κι αφου δε θα εχω ουτε τα βασικα, δε θα εχω και κανεναν για παρεα, γιατι δε μπορω να του προσφερω τιποτα, αφου δε μπορω να προσφερω ουτε καν στον εαυτο μου. οποτε δε προκειται ποτε να φυγω απ'τον λαβυρινθο αυτο. πουν'το το νοημα σε ολο αυτο που ζουμε λοιπον ?
πηγαινε και ρωτισε τους πακιστανους πως την βγαζουν. Ενα πρωι πηγαινα για δουλεια - χαραματα ακομα καλοκαιρακι και σε ενα παγκακι ειχε ξαπλωσει ενας κουρδος μαλλον (τοτε δεν ειχε ακομα πακιστανους), ειχε ξεβρακωθει και την επαιζε απανω στην πλατεια και δεν εδινε δεκαρα χαχαχαχα
Κουρασμένος , προδομένος , βιασμένος ψυχικά , άτυχος , χάζος , αφελείς και μόνος .
Αυτα τα λίγα συν ένα πόνο στο στήθος στην καρδια .... .
οι πακιστανοι και γενικα αλλοδαποι ομως, απ'οσο ξερω ερχονται μαζεμενοι, οχι ενας ενας μονος του. οποτε μαλλον αυτος ευθυνεται που ξεφυγε, και δεν κοινωνικοποιηθηκε. οι πακιστανες εξαλλου τι απαιτησεις να εχουν οταν πειναν κι αυτες ? δεν ειναι σαν τις δικες μας τις ελληνιδες εδω, που ψωνιστηκαν μεχρι τον θεο και το παιζουν δυσκολες, προτιμωντας να μεινουν μονες. γι'αυτο χαραμιζονται ολοι, ετσι κι εγω, αφου καμια δε μπορει να εκτιμησει τις αρετες και τα καλα μου στοιχεια. ουτε καν εδω στο φορουμ δεν με εκτιμανε, αντε κανα δυο-τρεις κοπελες μονο (RainAndWind και λοιπα).
μα δε τα θελω τα ψωνια!!!!!!! μου προκαλουν αηδια.
στο ελλαδισταν ομως οι περισσοτερες -αν οχι ολες- ψωνισμενες του κερατα ειναι.
Ευκολο το εχεις ? και να βρεις εύκολα ξεχνάς , Μακάρι να ήταν όλα με μια διαγραφή να τα ξεχνάς και να πάς παρακάτω. Εκει την έχω πατήσει .
Αν ειναι να σε αρρωσταινει και αυτη πιο καλα μονος Λαμπρο
Με έχει αρρωστησει , εγω δεν κάνω για τίποτε , αυτο ειναι το προβλημα , αντιμετρα δεν έχω έτσι ειναι ο χαρακτήρας μου .
τι να σου πω βρε, αν δεν μπορεις κανε τον μ...κα και μην δινεις σημασια
Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμε σε αδιέξοδο , αν δεν πάθω κάτι σημερα , ποναω τρομερά .