Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 837 FirstFirst ... 2565737475767785125175575 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α...καλά...τελευταία φορά που σου απαντάω γιατί λες βλακείες...επιλογή μου είναι γι΄αυτούς που δεν συμπαθώ και με κάνουν να νιώθω άσχημα όπως εσύ αλλά εσύ εκεί, συνεχίζεις να κάνεις τον άλλον να νιώθει άσχημα κι ας το ξέρεις κι αυτό για μένα λέγεται σαδισμός...μπορείς να μιλάς μόνος σου τώρα αν θέλεις, ήθελα απλά να σχολιάσω την άκυρη σαχλαμάρα που είπες...μην κάνεις τον κόπο να απαντάς σε ότι γράφω γιατί από εδώ και στο εξής δεν θα το βλέπω...αυτό ναι, είναι επιλογή μου...
    δεν σε κανουν οι αλλοι να νιωθεις ασχημα, αλλα ο πληγωμενος εγωισμος σου

Senior Member
    Όσοι ανακοινώνουν με βαρύγδουπες δηλώσεις ότι αποχωρούν από το φόρουμ, 9 στις 10 φορές επιστρέφουν.
    Όσοι πάλι κάνουν ignore σε κάποιον, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο διαβάζουν τα μηνύματά του αλλά τις περισσότερες φορές θα του απαντήσουν κιόλας. Για τελευταία φορά...

Banned
    οργη αλλα και κουραση απο τα κοριτσακια που αδυνατουν να προσγειωθουν και να δειξουν κατανοηση με τη κατασταση γυρω τους. τι προβληματα να εχει αραγε μια που απο μικρη την περνουσαν στις ταξεις επειδη ηξερε να κουνιεται και ηταν ομορφη και θελαν ολοι να τη πηδηξουν ? ετσι πηρε και το πτυχιο, ετσι βρηκε και γρηγορα δουλεια και βολευτικε, και φυσικα δεν ειχε και κανενα σεξουαλικο προβλημα αφου ολοι της την πεφταν και δεν ηξερε ποιον να επιλεξει. δεν ειχαν αλλα προβληματα κι ετσι καταντησαν να ασχολουνται με ολα τα ανουσια. αν ο αντρας που θα επιλεξουν ειναι γυμνασμενος ή οχι (διαφορετικα δεν αξιζει να πανε μαζι του), αν χωρισε η Μενεγακη, αν γαμηθηκε η Βισση, κι εκλασε η Βανδη. πακετο αν ειπαμε τον gay πουστη και το transexual τραβελι. anything else κοριτσακια ? τι να μου πουν εμενα ολα αυτα οταν δεν εχει μαθει καποια στο αγχος, τη πιεση, τη στενοχωρια. δεν εχουν να μου πουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. μπαινουν στο epsychology και τα μικρουλια πετανε και μια κλισε φρασουλα και οριστε κατι καναν μπορουν πλεον να το παιζουν και υπερανω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οργη αλλα και κουραση απο τα κοριτσακια που αδυνατουν να προσγειωθουν και να δειξουν κατανοηση με τη κατασταση γυρω τους. τι προβληματα να εχει αραγε μια που απο μικρη την περνουσαν στις ταξεις επειδη ηξερε να κουνιεται και ηταν ομορφη και θελαν ολοι να τη πηδηξουν ? ετσι πηρε και το πτυχιο, ετσι βρηκε και γρηγορα δουλεια και βολευτικε, και φυσικα δεν ειχε και κανενα σεξουαλικο προβλημα αφου ολοι της την πεφταν και δεν ηξερε ποιον να επιλεξει. δεν ειχαν αλλα προβληματα κι ετσι καταντησαν να ασχολουνται με ολα τα ανουσια. αν ο αντρας που θα επιλεξουν ειναι γυμνασμενος ή οχι (διαφορετικα δεν αξιζει να πανε μαζι του), αν χωρισε η Μενεγακη, αν γαμηθηκε η Βισση, κι εκλασε η Βανδη. πακετο αν ειπαμε τον gay πουστη και το transexual τραβελι. anything else κοριτσακια ? τι να μου πουν εμενα ολα αυτα οταν δεν εχει μαθει καποια στο αγχος, τη πιεση, τη στενοχωρια. δεν εχουν να μου πουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. μπαινουν στο epsychology και τα μικρουλια πετανε και μια κλισε φρασουλα και οριστε κατι καναν μπορουν πλεον να το παιζουν και υπερανω!
    Για το σεξουαλικο μην εισαι σιγουρος, κατι ομορφα κουτσουρα που εχουν περασει απο τα χερια μου χαχαχαχα

Banned
    σωστα, και το οτι δε κανουν ολες πρωκτικο, σαν σεξουαλικο προβλημα μετραει. γιαυτο αστις ελληνιδες και τραβα με κανα ρωσιδελι ή οτι αλλο να βρεις κι εσυ την υγεια σου. πρεπει να υπαρξει διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στις ελληνιδες και τις υπολοιπες γυναικες, γιατι πολυ απλα οι ελληνιδες με τετοια συμπεριφορα ΔΕΝ ειναι γυναικες!

Senior Member
    σωστα, και το οτι δε κανουν ολες πρωκτικο, σαν σεξουαλικο προβλημα μετραει. γιαυτο αστις ελληνιδες και τραβα με κανα ρωσιδελι ή οτι αλλο να βρεις κι εσυ την υγεια σου. πρεπει να υπαρξει διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στις ελληνιδες και τις υπολοιπες γυναικες, γιατι πολυ απλα οι ελληνιδες με τετοια συμπεριφορα ΔΕΝ ειναι γυναικες!
    τι το θες βρε το πρωκτικο, δοκιμασε με την αποχετευση το ιδιο πραγμα ειναι χαχαχαχαχα

Banned
    α ολα κι ολα, ο ΚΕΝΟ τα θελει ολα! αμα η αλλη δε σου δινεται ολοκληρωτικα, τι να την κανεις ?

Senior Member
    α ολα κι ολα, ο ΚΕΝΟ τα θελει ολα! αμα η αλλη δε σου δινεται ολοκληρωτικα, τι να την κανεις ?
    γιατι, εχεις καποια που σου δινεται εστω ελαχιστα?

Banned
    ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα φιλε μου, αλλα στο συγκεκριμενο σου εγραψα απλα πως προτιμαω την αλλη.

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γιατι, εχεις καποια που σου δινεται εστω ελαχιστα?
    με τις αποψεις που εχει για την γυναικα,με κανενα 30 ευρω θα κανει την δουλεια του..καπως ετσι μονο!

Senior Member
    α ρε Κενούλι, μικρέ και ευαίσθητε χικικομόρι...

Banned
    Quote Originally Posted by star29 View Post
    με τις αποψεις που εχει για την γυναικα,με κανενα 30 ευρω θα κανει την δουλεια του..καπως ετσι μονο!
    νεα κουτσομπολα προσθεθηκε στη παρεα, καλως ηρθες αραξε και παρε θεση για τα προσωπικα του KENO.

Banned
    νεα κουτσομπολα προσθεθηκε στη παρεα, καλως ηρθες αραξε και παρε θεση για τα προσωπικα του KENO.
    κουτσομπολος παρακαλω!παρε σφουγγαριστρα τωρα και μαζεψε τα σαλια..
    α!ειπα κατι κακο?εχεις χιλιοπει τις αποψεις σου για τις γυναικες νομιζω σκληρε αντρα!

Banned
    τις οποιες δεν χρειαζεται να επαναλαμβανετε και προπαντων να κουτσομπολευτε. εκτος αν εχω τοσο ενδιαφερον πια, ειδικα οταν λεω κατι το αρνητικο. εχουμε πιξει απο κουτσομπολες εδω που κοιταν τις ζωες των αλλων κρινωντας τι γραφουν και τι νομιζουν, μα οχι τη δικια τους. πρωτοτυπηστε κοιταζωντας τα μουτρα σας, και γραψτε και κατι δικο σας. και φορεστε καμια σαλιαρα και καμια πιπιλα γιατι ειστε νεουδια ακομα εδω. αυτα καληνυχτιζω γιατι εχω ραντεβουδακι.

Senior Member
    χαλια.....