Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 837 FirstFirst ... 2767757677787987127177577 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Νοιώθω χάλια σημερα παρα το ότι εδω λεώ ωραία, αρκετες σκοτουρες αυτες τις μερες και στα υπόλοιπα θεματα στασιμότητα, γι αυτο τελευταιο τα χάλια.
    Ευχομαι να νιώσεις καλυτερα,Ιωάννη.

Κι εγω νιώθω χάλια..Καποια πράγματα είναι πολύ άδικα!!!!!!!!!!!!!!!!
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Quote Originally Posted by ella2 View Post
    Ευχομαι να νιώσεις καλυτερα,Ιωάννη.

Κι εγω νιώθω χάλια..Καποια πράγματα είναι πολύ άδικα!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ζω επειδή υπάρχει το όνειρο που λες στο κατω μερος των μνματων σου, όσο περνα ο καιρος ξεθωριαζει και το χαλια γινεται όλο και πιο χαλια, γι αυτα που επαθα, γι αυτα που έχασα και γι αυτα που χανω.
    γιάννης

Senior Member
    Νοιώθω χάλια σημερα παρα το ότι εδω λεώ ωραία, αρκετες σκοτουρες αυτες τις μερες και στα υπόλοιπα θεματα στασιμότητα, γι αυτο τελευταιο τα χάλια.
    γειά σου Γιάννη,
    έχεις δίκιο, όλοι γίναμε κάπως περίεργοι, αδιάφοροι, είμαστε κουρασμένοι, θυμωμένοι, ενοχικοί, μας κατάντησαν ζωντανούς-νεκρούς
    και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε.. κι είχα κι εγώ πρόβλημα με την γνάθο μου 2 μέρες τώρα! Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα!
    Εύχομαι να νιώσεις σύντομα καλύτερα!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Γιάννη κάτι θα έγινε που σε κάνει να νιώθεις χάλια..έστω κάτι μικρό αλλά αρκετό να σε ρίξει..
    δε νιώθεις την ανάγκη να αναφερθείς περισσότερο σε αυτό?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    χαμενος στο λαβυρινθο της ζωης και του χρονου. και ειμαι μονος οποτε δεν εχω βοηθεια να βρω την διεξοδο. ας υποθεσουμε πως ειμαι εξωγηινος, και κατεβαινω αυριο για πρωτη φορα στο πλανητη γη, συγκεκριμενα στην ελλαδιτσα σας, μεσα σε ενα σωμα 26-27 χρονωνε, χωρις να ξερω τι μου γινεται και ποιος ειμαι και τι κανω. τι επιλογες θα ειχα εδω πανω ? αρχικα να βρω μια δουλεια. πως θα τη βρω ομως οταν ολες ειναι πιασμενες, και για να με προτιμησουν θελουν μεσων γνωστους και τατιαυτα ? δε θα με επιλεξουν. κι αφου δε θα με επιλεξουν, δε θα εχω και λεφτα. κι αφου δε θα εχω και λεφτα, δε θα εχω και που να παω να μεινω και τι να φαω. κι αφου δε θα εχω ουτε τα βασικα, δε θα εχω και κανεναν για παρεα, γιατι δε μπορω να του προσφερω τιποτα, αφου δε μπορω να προσφερω ουτε καν στον εαυτο μου. οποτε δε προκειται ποτε να φυγω απ'τον λαβυρινθο αυτο. πουν'το το νοημα σε ολο αυτο που ζουμε λοιπον ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    χαμενος στο λαβυρινθο της ζωης και του χρονου. και ειμαι μονος οποτε δεν εχω βοηθεια να βρω την διεξοδο. ας υποθεσουμε πως ειμαι εξωγηινος, και κατεβαινω αυριο για πρωτη φορα στο πλανητη γη, συγκεκριμενα στην ελλαδιτσα σας, μεσα σε ενα σωμα 26-27 χρονωνε, χωρις να ξερω τι μου γινεται και ποιος ειμαι και τι κανω. τι επιλογες θα ειχα εδω πανω ? αρχικα να βρω μια δουλεια. πως θα τη βρω ομως οταν ολες ειναι πιασμενες, και για να με προτιμησουν θελουν μεσων γνωστους και τατιαυτα ? δε θα με επιλεξουν. κι αφου δε θα με επιλεξουν, δε θα εχω και λεφτα. κι αφου δε θα εχω και λεφτα, δε θα εχω και που να παω να μεινω και τι να φαω. κι αφου δε θα εχω ουτε τα βασικα, δε θα εχω και κανεναν για παρεα, γιατι δε μπορω να του προσφερω τιποτα, αφου δε μπορω να προσφερω ουτε καν στον εαυτο μου. οποτε δε προκειται ποτε να φυγω απ'τον λαβυρινθο αυτο. πουν'το το νοημα σε ολο αυτο που ζουμε λοιπον ?
    πηγαινε και ρωτισε τους πακιστανους πως την βγαζουν. Ενα πρωι πηγαινα για δουλεια - χαραματα ακομα καλοκαιρακι και σε ενα παγκακι ειχε ξαπλωσει ενας κουρδος μαλλον (τοτε δεν ειχε ακομα πακιστανους), ειχε ξεβρακωθει και την επαιζε απανω στην πλατεια και δεν εδινε δεκαρα χαχαχαχα

Senior Member
    Κουρασμένος , προδομένος , βιασμένος ψυχικά , άτυχος , χάζος , αφελείς και μόνος .

Αυτα τα λίγα συν ένα πόνο στο στήθος στην καρδια .... .

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    πηγαινε και ρωτισε τους πακιστανους πως την βγαζουν. Ενα πρωι πηγαινα για δουλεια - χαραματα ακομα καλοκαιρακι και σε ενα παγκακι ειχε ξαπλωσει ενας κουρδος μαλλον (τοτε δεν ειχε ακομα πακιστανους), ειχε ξεβρακωθει και την επαιζε απανω στην πλατεια και δεν εδινε δεκαρα χαχαχαχα
    οι πακιστανοι και γενικα αλλοδαποι ομως, απ'οσο ξερω ερχονται μαζεμενοι, οχι ενας ενας μονος του. οποτε μαλλον αυτος ευθυνεται που ξεφυγε, και δεν κοινωνικοποιηθηκε. οι πακιστανες εξαλλου τι απαιτησεις να εχουν οταν πειναν κι αυτες ? δεν ειναι σαν τις δικες μας τις ελληνιδες εδω, που ψωνιστηκαν μεχρι τον θεο και το παιζουν δυσκολες, προτιμωντας να μεινουν μονες. γι'αυτο χαραμιζονται ολοι, ετσι κι εγω, αφου καμια δε μπορει να εκτιμησει τις αρετες και τα καλα μου στοιχεια. ουτε καν εδω στο φορουμ δεν με εκτιμανε, αντε κανα δυο-τρεις κοπελες μονο (RainAndWind και λοιπα).

Senior Member
    οι πακιστανοι και γενικα αλλοδαποι ομως, απ'οσο ξερω ερχονται μαζεμενοι, οχι ενας ενας μονος του. οποτε μαλλον αυτος ευθυνεται που ξεφυγε, και δεν κοινωνικοποιηθηκε. οι πακιστανες εξαλλου τι απαιτησεις να εχουν οταν πειναν κι αυτες ? δεν ειναι σαν τις δικες μας τις ελληνιδες εδω, που ψωνιστηκαν μεχρι τον θεο και το παιζουν δυσκολες, προτιμωντας να μεινουν μονες. γι'αυτο χαραμιζονται ολοι, ετσι κι εγω, αφου καμια δε μπορει να εκτιμησει τις αρετες και τα καλα μου στοιχεια. ουτε καν εδω στο φορουμ δεν με εκτιμανε, αντε κανα δυο-τρεις κοπελες μονο (RainAndWind και λοιπα).
    και συ τι τα θες τα ψωνια βρε, ασε τα και σε καμια 10ετια τις βλεπουμε στην Πανια να τραγουδανε τραγουδια του Καεβελα μπας και πιασουν κανα γκομενο χαχαχαχα

Banned
    μα δε τα θελω τα ψωνια!!!!!!! μου προκαλουν αηδια.
    στο ελλαδισταν ομως οι περισσοτερες -αν οχι ολες- ψωνισμενες του κερατα ειναι.

Senior Member
    μα δε τα θελω τα ψωνια!!!!!!! μου προκαλουν αηδια.
    στο ελλαδισταν ομως οι περισσοτερες -αν οχι ολες- ψωνισμενες του κερατα ειναι.
    οχι ρε συ, ειδικα τωρα με την κριση ολες δηλωνουν πως δεν εχουν απαιτησεις για εμπορικα και τετοια, καλα και η πρωην μου ετσι ελεγε μεχρι που αλλαξε το τραγουδι χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    φοβο επειδη νιωθεις απελπισια και κενο; η για κατι αλλο;
    Φόβο γιατι νιώθω μόνος , ειμαι μόνος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οταν βρεις μια κοπελα Λαμπρο θα σου περασει
    Υπαρχει , αλλα και αυτη με ´ τακτοποίησε ´ με τον τροπο της εχθές .....
    Έλεος πια ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Υπαρχει , αλλα και αυτη με ´ τακτοποίησε ´ με τον τροπο της εχθές .....
    Έλεος πια ...
    ε βρες αλλη τοτε που να σε ανεβαζει

Senior Member
    Ευκολο το εχεις ? και να βρεις εύκολα ξεχνάς , Μακάρι να ήταν όλα με μια διαγραφή να τα ξεχνάς και να πάς παρακάτω. Εκει την έχω πατήσει .