Να το παραφρασω λιγο, ειναι ο πιο δυσαρεστος γιατρος , αν και το πολυ πολυ να σου κανεις μια εμφυτευση ( εχωκανει ) που εχει καποιον πονο.....
Printable View
Καλημέρα !!!
Η γαστροσκόπηση δεν είναι τίποτα στην κωλονοσκοπηση:cool:
Καλημερα Μαριλου!! Δεν ξέρω ποια όντως είναι η πιο χειρότερη... Ειναι και οι δυο αποκαρδιωτικες!!
Να το σοβαρεψω και άλλο?
Με μερική αναισθησία παρακαλώ γιατί πρέπει να συνεργάζεσαι κιόλας ...
Σπουδαία εμπειρία πραγματικά ...μετά από αυτό και το χειρουργείο μου νομίζω δικαιολογούσε να μπαίνω σε νοσοκομείο και να με πιάνει κρύος ιδρώτας:cool:
Δεν υπαρχει κανεις που να χαιρεται με την εισοδο του σε νοσοκομειο ........ τωρα βεβαια βιτσια ειναι αυτα .....https://forum.psychology.gr/images/smilies/smile.png
αποτυχημενη προσπαθεια να προσθεσω φατσουλα , δεν πειραζει.....
χαχαχα!πλαστική ε?
Eυτυχως δεν την χρειάζομαι ακόμα αλλα και ουτε προκειται να μπω χειρουργειο για κατι τόσο ματαιόδοξο (για εμενα το λεω )
Προς το παρον δέχομαι τον ευατο μου όπως ειναι!!!!!!!!!
Αν κατι πλεον με χαλαει στην φαση που ειμαι ειναι το εσωτερικό οχι η βιτρινα;)
marilou , κακως αστειευτηκα με την επεμβαση σου , συγγνωμη .......
Αχρείαστοι να είναι οοοοοοοολοι οι γιατροί!!!!!
Καλημερα Κυκνε!!! Καλη όρεξη να έχεις!! Χρόνια έχω να φάω μηλοπιτα σπιτική... Θα φτιάξω καμιά μέρα
Αν πανικοβληθω βρε συ Κυκνε μου τι θα καταφερω?Να μην κολλησω ?
Οτι ειναι να γινει θα γινει τουλαχιστον δεν τους κανω την χαρη να βλεπω ειδησεις και να με τρομοκρατουν περισσοτερο ;)
Καλη όρεξη!!
Τελεια η μηλόπιτα αυτη την εποχη την εφτιαξα και εγω την Κυριακη το απογευμα και εξαφανιστικε !!!
Εγω πιο πολύ τρελαίνομαι με την μυρωδιά του κανελλογαριφαλου που παίρνει το σπίτι οταν ψήνεται παρά με οτιδήποτε άλλο!
Λογικά μπορεί η ζάλη να είναι επειδή είχες πονοκεφαλο πριν... Γιατί και μενα ο πονοκεφαλος μου φέρνει ζάλη... Λίγο καλυτερα είμαι... Προσπαθώ να παραμενω ήρεμη ότι σκεψη και αν μου έρχεται
Καλο αυτο,να ξερεις οτι ο αλλος εχει παντα καλες προθεσεις .........αλλα ζητησα συγγνωμη διοτι δεν ηξερα τον λογο που μπηκες στο νοσοκομειο, και αν ηταν σοβαρος ,δεν ειναι ωραιο καποιος να αστειευεται με αυτο......
φυσικα σε αυτην ηλικια δεν χρειαζεσαι πλαστικη !! ισως και ποτε βεβαια , ειναι οντως θεμα ματαιοδοξιας ...
Εσυ πως είσαι Μαριλου?
Καλυτερα είμαι δόξα το Θεό...αν εισαι κουρασμένη φτιάξε ένα χαμομηλάκι ή ένα ζεστό τσάι φάε και κανε οτιδήποτε να φυγει το άγχος και η κουραση της μέρας :)
Καλη ξεκουραση να έχεις :)
Καλημέρα και καλό σκ να έχουμε !!
Χριστινάκι ,Κυκνε πως πάει?
Αντέχουμε ?
Καλημερα Μαριλου αλημέρα Κυκνε.... Πως είστε? Εγώ έτσι και έτσι είμαι λίγο αγχωμένη αλλά το παλευω προς το παρων