Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 786
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 786 of 837 FirstFirst ... 286686736776784785786787788796836 ... LastLast
Results 11,776 to 11,790 of 12551
    Senior Member
    marilou , κακως αστειευτηκα με την επεμβαση σου , συγγνωμη .......

Αχρείαστοι να είναι οοοοοοοολοι οι γιατροί!!!!!

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    marilou , κακως αστειευτηκα με την επεμβαση σου , συγγνωμη .......
    Ελα βρε Μac δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη ,συζήτηση κάνουμε ,ολα καλά μην αγχώνεσαι δεν παρεξηγούμε ξερω τις προθέσεις σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Σταματα καλό μου να βλέπεις ειδήσεις και γενικά τηλεόραση αυτό το διάστημα ...
    Να βλέπεις ότι αντέχεις και ότι σε χαλαρώνει.Δεν χρειάζεται να πιέζεσαι και άλλο...

Καλά έκανες και βγήκες !!!Μια χαρά τον αέρα σου πήρες και μην σκέφτεσαι την όλη ιστορία με την μάσκα .
    Δες το αλλιώς ...το χειμώνα όλο κασκόλ και λαιμουδιες φοράμε και μόνο τα μάτια μας φαίνονται από το κρύο ...φέτος θα φοράμε μασκουλες και ούτε η μυτούλα θα παγώνει ούτε τίποτα...
    Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις ότι αρνητικό σε χαλάει και θα δεις θα περάσει ο καιρός πιο εύκολα !!!!
    Καλημέρα Μαριλού και στους υπόλοιπους, τι κάνετε;

Θα προσπαθήσω απλώς εύχομαι να μην αρρωστήσει κανένας δικός μου, αυτό το φοβάμαι... Εσύ πώς είσαι τόσο ψύχραιμη;

Για να πω και κάτι θετικό τρώω πεντανόστιμη σπιτική μηλόπιτα για πρωινό
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Καλημερα Κυκνε!!! Καλη όρεξη να έχεις!! Χρόνια έχω να φάω μηλοπιτα σπιτική... Θα φτιάξω καμιά μέρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Καλημερα Κυκνε!!! Καλη όρεξη να έχεις!! Χρόνια έχω να φάω μηλοπιτα σπιτική... Θα φτιάξω καμιά μέρα
    Σ' ευχαριστώ Χριστίνα! Τι κάνεις;

Εμένα μ' έπιασε πονοκέφαλος, πήρα παυσίπονο και περιμένω να δράσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Μαριλού και στους υπόλοιπους, τι κάνετε;

Θα προσπαθήσω απλώς εύχομαι να μην αρρωστήσει κανένας δικός μου, αυτό το φοβάμαι... Εσύ πώς είσαι τόσο ψύχραιμη;

Για να πω και κάτι θετικό τρώω πεντανόστιμη σπιτική μηλόπιτα για πρωινό
    Αν πανικοβληθω βρε συ Κυκνε μου τι θα καταφερω?Να μην κολλησω ?
    Οτι ειναι να γινει θα γινει τουλαχιστον δεν τους κανω την χαρη να βλεπω ειδησεις και να με τρομοκρατουν περισσοτερο

Καλη όρεξη!!
    Τελεια η μηλόπιτα αυτη την εποχη την εφτιαξα και εγω την Κυριακη το απογευμα και εξαφανιστικε !!!
    Εγω πιο πολύ τρελαίνομαι με την μυρωδιά του κανελλογαριφαλου που παίρνει το σπίτι οταν ψήνεται παρά με οτιδήποτε άλλο!

Senior Member
    Αν πανικοβληθω βρε συ Κυκνε μου τι θα καταφερω?Να μην κολλησω ?
    Οτι ειναι να γινει θα γινει τουλαχιστον δεν τους κανω την χαρη να βλεπω ειδησεις και να με τρομοκρατουν περισσοτερο

Καλη όρεξη!!
    Τελεια η μηλόπιτα αυτη την εποχη την εφτιαξα και εγω την Κυριακη το απογευμα και εξαφανιστικε !!!
    Εγω πιο πολύ τρελαίνομαι με την μυρωδιά του κανελλογαριφαλου που παίρνει το σπίτι οταν ψήνεται παρά με οτιδήποτε άλλο!
    Έχεις δίκιο...

Σ' ευχαριστώ, φαγώθηκε... Σκέφτομαι να πάρω ένα κομμάτι ακόμα αλλά ίσως το αφήσω για πιο μετά...

Όντως μοσχοβολάει αλλά για μένα η καλύτερη στιγμή είναι όταν την τρώω...

Marilou
    Guest
    Έχεις δίκιο...

Σ' ευχαριστώ, φαγώθηκε... Σκέφτομαι να πάρω ένα κομμάτι ακόμα αλλά ίσως το αφήσω για πιο μετά...

Όντως μοσχοβολάει αλλά για μένα η καλύτερη στιγμή είναι όταν την τρώω...
    Τετοιες μυρωδιές σε συνδυασμό με του ζεστού καφέ ειναι απόλυτα συνυφασμένες με τον χειμώνα μου!!!!!

Θέλω να βρω τώρα ενα καθαρό τρίωρο που θα είμαι σπίτι να φτιάξω τσουρέκια !!!Αλλα αυτα μονο σκ το βλεπω να γίνετε...

Σ' ευχαριστώ Χριστίνα! Τι κάνεις;

Εμένα μ' έπιασε πονοκέφαλος, πήρα παυσίπονο και περιμένω να δράσει...
    Περαστικά Κυκνε.. Θα σου περασει σίγουρα το κεφάλι αφου πηρες παυσιπονο... Εγώ καλά είμαι λίγο αγχωμένη αλλά θα μου περασει πυστευω

Marilou
    Guest
    Περαστικά Κυκνε.. Θα σου περασει σίγουρα το κεφάλι αφου πηρες παυσιπονο... Εγώ καλά είμαι λίγο αγχωμένη αλλά θα μου περασει πυστευω
    Τι επαθες καλο μου ?Γιατι αγχωμενη ?Για τα γνωστα?

Τι επαθες καλο μου ?Γιατι αγχωμενη ?Για τα γνωστα?
    Ναι από τις σκέψεις αυτές.. Ήμουν καλυτερα... Σήμερα είμαι λίγο κάπως όμως... Ελπίζω να καταφέρω να νικήσω και αυτή την σκεψη

Senior Member
    Τετοιες μυρωδιές σε συνδυασμό με του ζεστού καφέ ειναι απόλυτα συνυφασμένες με τον χειμώνα μου!!!!!

Θέλω να βρω τώρα ενα καθαρό τρίωρο που θα είμαι σπίτι να φτιάξω τσουρέκια !!!Αλλα αυτα μονο σκ το βλεπω να γίνετε...
    Τελικά έφαγα κι άλλο επειδή έφτιαξα καφέ... Και για μένα είναι ιδανικός συνδυασμός...

Καλή επιτυχία να έχεις όταν τα φτιάξεις

Senior Member
    Ο πόνος πέρασε αλλά τώρα ζαλίζομαι, κάτι δεν πάει καλά σήμερα...
    Είσαι καθόλου καλύτερα;

Λογικά μπορεί η ζάλη να είναι επειδή είχες πονοκεφαλο πριν... Γιατί και μενα ο πονοκεφαλος μου φέρνει ζάλη... Λίγο καλυτερα είμαι... Προσπαθώ να παραμενω ήρεμη ότι σκεψη και αν μου έρχεται