Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 785
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 785 of 837 FirstFirst ... 285685735775783784785786787795835 ... LastLast
Results 11,761 to 11,775 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Δεν θα έλεγα ότι ο οδοντίατρος είναι ο πιο τρομακτικός γιατρός
    Να το παραφρασω λιγο, ειναι ο πιο δυσαρεστος γιατρος , αν και το πολυ πολυ να σου κανεις μια εμφυτευση ( εχωκανει ) που εχει καποιον πονο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι, ξυπνησα πολυ οκ. και ειπα , τι εγινε , δεν θα την κανετε την γαστροσκοπηση ? την ειχανε κανει ηδη .......βεβαια κατα την διαρκεια της μεθης μου καναν μια απλη ερωτηση , να δουν αν ειμαι οκ. , ζητησαν το τηλεφωνο του σπιτιου μου ......δεν το θυμαμαι φυσικα , αλλα το τηλεφ. το θυμομουν και το ειπα ...
    Ναι και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα και ήμουν μια χαρά. Απλά την στιγμή που ξυπνούσα νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί 10 χρόνια και εκτός από αυτό, ήθελα να συνεχίσω να κοιμηθώ. Μου φάνηκε έγκλημα που με ξύπνησαν..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εγώ δεν είχα κάνει με μέθη.. Αλλά με κάτι πολυ ελαφρύτερο... Δεν ξέρω βέβαια πως λέγονταν... Αλλά είχα πληρη συνείδηση... Απλώς ήμουν ελάχιστα ζαλισμένη.... Καλημερα να έχουμε παιδια
    Καλημερα Χριστινα , ειχα κανει το 1995 , μπορει εκτοτε ναχουν αλλαξει οι μεθοδοι.....

Senior Member
    Εγώ δεν είχα κάνει με μέθη.. Αλλά με κάτι πολυ ελαφρύτερο... Δεν ξέρω βέβαια πως λέγονταν... Αλλά είχα πληρη συνείδηση... Απλώς ήμουν ελάχιστα ζαλισμένη.... Καλημερα να έχουμε παιδια
    Καλημέρα Χριστίνα!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ναι και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα και ήμουν μια χαρά. Απλά την στιγμή που ξυπνούσα νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί 10 χρόνια και εκτός από αυτό, ήθελα να συνεχίσω να κοιμηθώ. Μου φάνηκε έγκλημα που με ξύπνησαν..
    Δεν ξερω τι να πω .....

Marilou
    Guest
    Καλημέρα !!!

Η γαστροσκόπηση δεν είναι τίποτα στην κωλονοσκοπηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημέρα !!!

Η γαστροσκόπηση δεν είναι τίποτα στην κωλονοσκοπηση
    Καλημερα , καλα εσυ μπηκες σε σοβαρα χωραφια , κωλονοσκοπηση ? απαπαπα .....

Καλημερα Μαριλου!! Δεν ξέρω ποια όντως είναι η πιο χειρότερη... Ειναι και οι δυο αποκαρδιωτικες!!

Marilou
    Guest
    Να το σοβαρεψω και άλλο?

Με μερική αναισθησία παρακαλώ γιατί πρέπει να συνεργάζεσαι κιόλας ...

Σπουδαία εμπειρία πραγματικά ...μετά από αυτό και το χειρουργείο μου νομίζω δικαιολογούσε να μπαίνω σε νοσοκομείο και να με πιάνει κρύος ιδρώτας

Senior Member

Σπουδαία εμπειρία πραγματικά ...μετά από αυτό και το χειρουργείο μου νομίζω δικαιολογούσε να μπαίνω σε νοσοκομείο και να με πιάνει κρύος ιδρώτας
    Μα σε οποιοδηποτε χειρουργειο και να μπεις , εκτος αν εισαι γιατρος φυσικα , ειναι φυσιολογικο να σε πιανει κρυος ιδρωτας .....

Μα σε οποιοδηποτε χειρουργειο και να μπεις , εκτος αν εισαι γιατρος φυσικα , ειναι φυσιολογικο να σε πιανει κρυος ιδρωτας .....
    Σωστα!! Θα συμφωνήσω

Senior Member
    Σωστα!! Θα συμφωνήσω
    Δεν υπαρχει κανεις που να χαιρεται με την εισοδο του σε νοσοκομειο ........ τωρα βεβαια βιτσια ειναι αυτα .....https://forum.psychology.gr/images/smilies/smile.png

αποτυχημενη προσπαθεια να προσθεσω φατσουλα , δεν πειραζει.....

Marilou
    Guest
    Δεν ξερω εκανα αρκετα αλλα σε ολα ημουν μια χαρα ,ενταξει το λογικό ανγχος που εχουν ολοι το είχα και εγω....
    Στο τελευταιο ηταν διαφορετικο και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο οταν ξερεις οτι οταν ανοίξεις τα ματια σου μπορεί τιποτα να μην ήταν όπως πριν...

Senior Member
    Στο τελευταιο ηταν διαφορετικο και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο οταν ξερεις οτι οταν ανοίξεις τα ματια σου μπορεί τιποτα να μην ήταν όπως πριν...
    Αυτο αληθευει, ιδιως αν κανεις πλαστικη επεμβαση ( οχι οτι εσυ εκανες !) .........

Marilou
    Guest
    Αυτο αληθευει, ιδιως αν κανεις πλαστικη επεμβαση ( οχι οτι εσυ εκανες !) .........
    χαχαχα!πλαστική ε?

Eυτυχως δεν την χρειάζομαι ακόμα αλλα και ουτε προκειται να μπω χειρουργειο για κατι τόσο ματαιόδοξο (για εμενα το λεω )
    Προς το παρον δέχομαι τον ευατο μου όπως ειναι!!!!!!!!!
    Αν κατι πλεον με χαλαει στην φαση που ειμαι ειναι το εσωτερικό οχι η βιτρινα