Originally Posted by
Ιωαννα!
Γεια σας παιδια! Γραφω θεμα με την αποπροσωποποιηση γιατι με εχει τρομαξει πολύ.. Η μονη λεξη που μπορω
να σκεφτω είναι τρομακτικο και τερμα ανησυχητικο..! Γενικα ολο αυτόν τον χρονο που βιωνω το πρόβλημα μου και
το αγχος μπορει να το παθαινα πολύ παροδικα και κρατουσε σχεδόν λεπτα.. Αλλα τωρα υποφερω εδώ και σχεδόν 2 βδομάδες
από τοτε που αρχισαν οι πανελλήνιες..με αφηνε για καποιες μερες αλλα ξαναερχοταν και ερχεται.. εχω και τωρα..!
Είναι τοσο περιεργο.. νομιζω μονο οποιος το εχει ζησει μπορει να το καταλαβει.. Ωρες ωρες φοβάμαι τοσο πολύ που
νομιζω ότι θα τρελαθώ μεχρι και ότι θα πεθανω.. Κινουμαι μηχανικα, δεν ξερω τι κανω, λεω κατι και μετα μπορει να το
σκέφτομαι.. Καθομαι με τους φιλους μου και κοιταω το πατωμα για να δω αν στέκομαι, αν ζω..!!
Δεν ξερω ποια είμαι απλα.. Κοιτιέμαι στον καθρεφτη για να το επιβεβαιωσω στον εαυτο μου.. Είναι σαν όλα τα ερεθισματα
που δεχομαι να είναι ξενα, κυριως από τον εαυτο μου.. Πιστευα ότι μολις τελειωσουν οι πανελλήνιες, επειδή με αγχωσαν πολύ,
λογω της κοινωνικης φοβιας μου περισσοτερο.θα περνουσε ή εστω θα ενιωθα καλυτερα, αν και εχω και τις ενδοσχολικες εξετασεις
που είναι ακομη μια γυρα από ολο αυτό που περασα στις πανελλήνιες,.. αλλα αυτό συνεχιζει.. Ειμαι απεγνωσμενη και φοβισμενη..