Μαλλον για να με κοροιδεψεις γελασες επειδη δεν καταλαβα την ειρωνια ή οτιδηποτε αλλο εννοουσες αλλα δεν πειραζει. Δεν κραταω κακιες εγω ;) Θα ηθελες να μου το εξηγησεις ομως?
Printable View
Μαλλον για να με κοροιδεψεις γελασες επειδη δεν καταλαβα την ειρωνια ή οτιδηποτε αλλο εννοουσες αλλα δεν πειραζει. Δεν κραταω κακιες εγω ;) Θα ηθελες να μου το εξηγησεις ομως?
οχι ρε κοριτσι μου,ειλικρινα!δεν σε κοροιδεψα καθολου,απλα γελασα γιατι δεν ηξερες και ηταν τελειως ασχετο αυτο που ειπες.δεν το κοροιδευω ομως,λογικο ειναι να μην ξερεις τι ειναι αλλα θα μπορουσες να ειχες ακουσει την εκφραση "βαρεσε μπιελα"
για να στο πω απλα η μπιελα ειναι εξαρτημα στην μηχανη του αυτοκινητου που οταν φθιρονται τα κουζινετα της κανει ενα χαρακτηριστικο δυνατο χτυπημα.η εκφραση χρησιμοποιειται και γενικα μεταφορικα οταν λες πχ για καποιον "αυτος βαρεσε μπιελα",τα επαιξε δηλαδη!!!
Αααα μαλιστα! Εξου και η φωτο με το 'Keep calm I'm a mechanic' απο κατω λοιπον. Οχι, δεν ετυχε να την ακουσω ποτε αυτην την εκφραση. Οντως ηταν εντελως ασχετο και με το δικιο σου να λιωσεις στα γελια τοτε! Οπως και να χει χαιρομαι που σου εφτιαξα τη μερα! Τη νυχτα μαλλον...
Καλησπερα φιλη μου,δεν υπαρχουν ασεξουαλικοι ανθρωποι απο οσο γνωριζω ομως εφοσον περασες κ εφηβεια ζεις κ αρκετες ανασφαλειες δεν εχεις προχωρησει κιολας κ ειναι λογικο να αναρωτιεσαι πως θα ανακαλυψεις τον εαυτο σου,Οταν κανεις σχεση θα νιωθεις πιο σιγουρη για τον εαυτο σου κ για αυτο που εισαι πρεπει ομως να βρεις κ το καταλληλο ανθρωπο που θα νοιαζεται ο ενας για τον αλλον εισαι μικρη κ ολος ο καιρος ειναι μπροστα σου μην πανικοβαλλεσαι
εγω τώρα γέλασα με τα "κουζινετα" χαχαχα δεν ξέρω τι είναι αλλά ακούγεται αστείο! :p
Καληνύχτα παίδες! Να έχετε μια όμορφη βδομάδα!
Ισως βοηθουσε καποια σχεση αλλα δε θελω τη δεδομενη στιγμη. Εχω δοκιμασει φασεις με διαφορα ατομα, αγορια-κοριτσια, αλλα με αφηναν σχεδον παντα αδιαφορη. Οχι οτι βαριομουν, απλως δε μου αρεσε, ενιωθα σα να κανω 'καταναγκαστικα εργα' να το πω κοινως. Το ξερω οτι δεν πρεπει να πανικοβαλλομαι, αλλα εχω περασει τα 20, ο κοσμος κρινει μεν τις 'ξεκολλιαρες' αλλα το ιδιο και τις μυξοπαρθενες. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το σεξ, ειτε ειναι εντος σχεσης ειτε οχι, ειναι φυσικη ανθρωπινη αναγκη και το καταλαβαινω απολυτα, ομως κανεις δεν μπορει να καταλαβει εμενα που δε νιωθω ετσι.
Δυσκολο πολυ αλλα ευχαριστω για την προσφορα ;)