Μήπως είμαι ασεξουαλική?! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Junior Member
    Μαλλον για να με κοροιδεψεις γελασες επειδη δεν καταλαβα την ειρωνια ή οτιδηποτε αλλο εννοουσες αλλα δεν πειραζει. Δεν κραταω κακιες εγω ;) Θα ηθελες να μου το εξηγησεις ομως?

Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    νασαι καλα ρε κοριτσι!!!!μεσα στο χαλι μου το μαυρο με εκανες και γελασα με την ψυχη μου!!!!σε λατρεψα τωρα!!!!
    (φιλικα παντα,δεν γελασα για να σε κοροιδεψω!!)
    τελικά τι είναι η μπιέλα? Ακουστά την έχω τη φράση αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μπουμπουκι14 View Post
    Μαλλον για να με κοροιδεψεις γελασες επειδη δεν καταλαβα την ειρωνια ή οτιδηποτε αλλο εννοουσες αλλα δεν πειραζει. Δεν κραταω κακιες εγω ;) Θα ηθελες να μου το εξηγησεις ομως?
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    τελικά τι είναι η μπιέλα? Ακουστά την έχω τη φράση αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι..
    οχι ρε κοριτσι μου,ειλικρινα!δεν σε κοροιδεψα καθολου,απλα γελασα γιατι δεν ηξερες και ηταν τελειως ασχετο αυτο που ειπες.δεν το κοροιδευω ομως,λογικο ειναι να μην ξερεις τι ειναι αλλα θα μπορουσες να ειχες ακουσει την εκφραση "βαρεσε μπιελα"
    για να στο πω απλα η μπιελα ειναι εξαρτημα στην μηχανη του αυτοκινητου που οταν φθιρονται τα κουζινετα της κανει ενα χαρακτηριστικο δυνατο χτυπημα.η εκφραση χρησιμοποιειται και γενικα μεταφορικα οταν λες πχ για καποιον "αυτος βαρεσε μπιελα",τα επαιξε δηλαδη!!!

Junior Member
    Αααα μαλιστα! Εξου και η φωτο με το 'Keep calm I'm a mechanic' απο κατω λοιπον. Οχι, δεν ετυχε να την ακουσω ποτε αυτην την εκφραση. Οντως ηταν εντελως ασχετο και με το δικιο σου να λιωσεις στα γελια τοτε! Οπως και να χει χαιρομαι που σου εφτιαξα τη μερα! Τη νυχτα μαλλον...
    Last edited by Μπουμπουκι14; 05-01-2015 at 01:48.

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,δεν υπαρχουν ασεξουαλικοι ανθρωποι απο οσο γνωριζω ομως εφοσον περασες κ εφηβεια ζεις κ αρκετες ανασφαλειες δεν εχεις προχωρησει κιολας κ ειναι λογικο να αναρωτιεσαι πως θα ανακαλυψεις τον εαυτο σου,Οταν κανεις σχεση θα νιωθεις πιο σιγουρη για τον εαυτο σου κ για αυτο που εισαι πρεπει ομως να βρεις κ το καταλληλο ανθρωπο που θα νοιαζεται ο ενας για τον αλλον εισαι μικρη κ ολος ο καιρος ειναι μπροστα σου μην πανικοβαλλεσαι

Senior Member
    Αααα μαλιστα! Εξου και η φωτο με το 'Keep calm I'm a mechanic' απο κατω λοιπον. Οχι, δεν ετυχε να την ακουσω ποτε αυτην την εκφραση. Οντως ηταν ενετελως ασχετο και με το δικιο σου να λιωσεις στα γελια τοτε! Οπως και να χει χαιρομαι που σου εφτιαξα τη μερα! Τη νυχτα μαλλον...
    ακριβως!ειδες?δεν σε κοροιδευω.νασαι καλα ομως με εκανες και γελασα λιγο.μου χρειαζοταν!

εγω τώρα γέλασα με τα "κουζινετα" χαχαχα δεν ξέρω τι είναι αλλά ακούγεται αστείο! :p

Καληνύχτα παίδες! Να έχετε μια όμορφη βδομάδα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    εγω τώρα γέλασα με τα "κουζινετα" χαχαχα δεν ξέρω τι είναι αλλά ακούγεται αστείο! :p

Καληνύχτα παίδες! Να έχετε μια όμορφη βδομάδα!
    τα κουζινετα ειναι τριβεις.παρεμβαλοντε αναμεσα στα κομβια του στροφαλου και την μπιελα! καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

Junior Member
    Ισως βοηθουσε καποια σχεση αλλα δε θελω τη δεδομενη στιγμη. Εχω δοκιμασει φασεις με διαφορα ατομα, αγορια-κοριτσια, αλλα με αφηναν σχεδον παντα αδιαφορη. Οχι οτι βαριομουν, απλως δε μου αρεσε, ενιωθα σα να κανω 'καταναγκαστικα εργα' να το πω κοινως. Το ξερω οτι δεν πρεπει να πανικοβαλλομαι, αλλα εχω περασει τα 20, ο κοσμος κρινει μεν τις 'ξεκολλιαρες' αλλα το ιδιο και τις μυξοπαρθενες. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το σεξ, ειτε ειναι εντος σχεσης ειτε οχι, ειναι φυσικη ανθρωπινη αναγκη και το καταλαβαινω απολυτα, ομως κανεις δεν μπορει να καταλαβει εμενα που δε νιωθω ετσι.

Senior Member
    Ισως βοηθουσε καποια σχεση αλλα δε θελω τη δεδομενη στιγμη. Εχω δοκιμασει φασεις με διαφορα ατομα, αγορια-κοριτσια, αλλα με αφηναν σχεδον παντα αδιαφορη. Οχι οτι βαριομουν, απλως δε μου αρεσε, ενιωθα σα να κανω 'καταναγκαστικα εργα' να το πω κοινως. Το ξερω οτι δεν πρεπει να πανικοβαλλομαι, αλλα εχω περασει τα 20, ο κοσμος κρινει μεν τις 'ξεκολλιαρες' αλλα το ιδιο και τις μυξοπαρθενες. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το σεξ, ειτε ειναι εντος σχεσης ειτε οχι, ειναι φυσικη ανθρωπινη αναγκη και το καταλαβαινω απολυτα, ομως κανεις δεν μπορει να καταλαβει εμενα που δε νιωθω ετσι.
    πρεπει να γνωρισεις εμενα!θα ξετρελαθεις!!!

Junior Member
    Δυσκολο πολυ αλλα ευχαριστω για την προσφορα ;)

Senior Member
    Δυσκολο πολυ αλλα ευχαριστω για την προσφορα ;)
    το ξερω,γιαυτο το λεω.αυτο ηταν οντως ειρωνικο και κοροιδευτικο,για το ατομο μου ομως!οποιος αποφασισει οτι θελει να δωσει τελος στην ζωη του αλλα δυσκολευετε,προσφερομαι να συναντηθει μαζι μου!

Junior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    το ξερω,γιαυτο το λεω.αυτο ηταν οντως ειρωνικο και κοροιδευτικο,για το ατομο μου ομως!οποιος αποφασισει οτι θελει να δωσει τελος στην ζωη του αλλα δυσκολευετε,προσφερομαι να συναντηθει μαζι μου!
    Υπερβαλλεις τωρα! Και πολυ μαλιστα! Καθε ανθρωπος ειναι ομορφος, γοητευτικος και ποθητος αλλα σε διαφορετικα ματια!

Senior Member
    Υπερβαλλεις τωρα! Και πολυ μαλιστα! Καθε ανθρωπος ειναι ομορφος, γοητευτικος και ποθητος αλλα σε διαφορετικα ματια!
    δεν υπερβαλω καθολου.πιστεψε με.ας μην χαλαμε το θεμα σου ομως με τα δικα μου

Banned
    Αρχικα, ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.
    Σε καποιους που μου ειπαν πιο πανω οτι το προβλημα μου ειναι ορμονικο θελω να πω οτι εχω κανει πολλες επισκεψεις στη γυναικολογο μου και ποτε δε μου ανεφερε οτι υπαρχει καποια δυσλειτουργια. Εξαλλου πολλες γνωστες μου εχουν την ιδια αποκληση στον κυκλο τους με μενα κ για να ειμαι ειλικρινης για μενα δεν υπηρξε ποτε προβλημα.
    Επισης, φιλε μου Αλεξανδρε, νομιζω οτι η απαντηση που παρεθεσες ειναι τελειως λαθος. Εγω πιστευω στην υπαρξη της ασεξουαλικοτητας και ξεκινησα αυτη τη συζητηση μηπως και μπορεσω να καταλαβω αν ανηκω σ'αυτην την κατηγορια κ οχι να βγαλω συμπερασμα για το αν υφισταται ή οχι.
    απο αυτα που γραφεις μου θυμιζεις τη νεραιδα δε σε βλεπω κ τοσο προθυμη να αναλυσεις το θεμα σε βαθος.

Page 3 of 3 FirstFirst 123