Μήπως είμαι ασεξουαλική?! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Μπουμπουκι14 View Post
    Ακομα και να το δοκιμασω καποια στιγμη παντως σε διαβεβαιώ οτι δε θα το κανω με την καρδια μου. Απο την αλλη καποια στιγμη οταν κανω σχεση ο σύντροφος μου σιγουρα θα το εχει αναγκη κ αυτο που με φοβίζει περισσοτερο ειναι οτι θα το κανω απλα για να ικανοποιήςω εκείνον και οχι τον εαυτό μου.
    εγω πιστευω οτι αν το δοκιμασεις "θα γλυκαθεις" που λενε.μετα θα το θες και απο μονη σου.γνωμη μου βεβαια ολα αυτα,δεν θελω να το παιζω ξερολας

Banned
    εγω πολες φορες παρατηρω οτι αυτο το φορουμ χανει πολυ σε θεματα συντονισμου κ οργανωσης..
    ειχα μηλισει αρκετα με αυτη που σου ελεγα αφου ανταλαξαμε παρα πολα πμ αλλα δε δεχτηκε να παραμεινουμε γνωστοι αλλιως θα την ειχα φωναξει να συμετασχει στη συζητηση αφου αυτη θα ταν η πιο ικανη να σε κανει να νιωσεις ανετα αφου εχεις πολα κοινα μαζι της.. αφου μου ελεγε σχεδον τα ιδια λογια...

Junior Member
    Βασικα δεν ειναι απλα χαμηλή αλλα σχεδον ανύπαρκτη. Οχι εχω πολυ ασταθή κύκλο, σχεδον μια φορα στους 3 μηνες, μπορει κ παραπανω.
    Τωρα που το λες ναι..θα ηθελα να ανταλλάξω καποια μηνύματα με την κοπελα που λες. Κριμα που δε δέχτηκε να κρατήσετε επαφη.

Banned
    αυτο που λες εχει να κανει με το παρελθον γιατι δε μπορει να ξυπνησες μια μερα κ να μην εχεις καμια επιθυμια οπως ελεγα κατι πρεπει να συνεβει

σε ολα τα πραγματα πρεπει να υπαρξει καπιος λογος για να συμβουν.

τιποτε δε συμβαινει αν δεν υπαρξει μια αφορμη.

Junior Member
    Εχω διαβασει πολλα σχετικα άρθρα στα οποια αναφερόταν οτι καποια ατομα απλως γεννιούνται ετσι. Περιπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού παραδέχεται οτι δεν απολαμβάνει ή δεν επιθυμεί να ερθει σε σεξουαλικη επαφη. Ισως απλα να ειμαι ενα απ'αυτα τα ατομα χωρις να χρειαζεται να υπάρξει καποια συγκεκριμένη αφορμη.

Banned
    Οχι εχω πολυ ασταθή κύκλο, σχεδον μια φορα στους 3 μηνες, μπορει κ παραπανω.
    Αντι να ψαχνεις την ψυχολογικη αιτια της ασεξουαλικοτητας σου , δεν πας μεχρι τον γυναικολογο καλυτερα ?

Junior Member
    Βασικα δεν ειναι απλα χαμηλή αλλα σχεδον ανύπαρκτη. Οχι εχω πολυ ασταθή κύκλο, σχεδον μια φορα στους 3 μηνες, μπορει κ παραπανω.
    Τωρα που το λες ναι..θα ηθελα να ανταλλάξω καποια μηνύματα με την κοπελα που λες. Κριμα που δε δέχτηκε να κρατήσετε επαφη.
    μπουμπούκι το πρόβλημα σου είναι ενδοκρινολογικό, τα οιστρογόνα σου είναι πολύ χαμηλά, για αυτό έχεις ασταθή περίοδο και χαμηλή σεξουαλική ορμή. όταν ανεβούν τα οιστρογόνα δεν θα το πιστεύεις τι διάθεση θα έχεις για sex...πήγαινε στο γυναικολόγο σου.

Junior Member
    Προς πληροφόρηση σου δεν εχω καποιο γυναικολογικό προβλημα. Ο κύκλος μου ηταν απο παντα ασταθής, κατι το οποιο κληρονόμησα απο τη μητέρα μου.

Banned
    Προς πληροφόρηση σου δεν εχω καποιο γυναικολογικό προβλημα. Ο κύκλος μου ηταν απο παντα ασταθής, κατι το οποιο κληρονόμησα απο τη μητέρα μου.
    Οκ μην πας γυναικολογο κατσε να χτυπησεις ορμονικη μπιελα απο τα 21 σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οκ μην πας γυναικολογο κατσε να χτυπησεις ορμονικη μπιελα απο τα 21 σου.
    ΜΠΙΕΛΑ???

http://i690.photobucket.com/albums/v...a/keepcalm.jpg

(αστειακι ηταν αυτο)

Banned
    ειστε ολοι εκτος θεματος ετσι δε προκειται να τη βοηθησετε σε τιποτα δε προκειται να αλαξει τιποτα ουτε αν γλυκαθει ουτε οτιδηποτε αλλο ειναι απολυτα εμφανες οτι εχει ελαχιστη επιγνωση για του τι ακριβως της συμβαινει μεχρι τωρα κανεις δεν αναφερθηκε σε αυτο ειναι εμφανες οτι δε γνωριζει καθολου πως εφτασε ως εδω οπως αυτη που συζηταγα μαζι της τοτε που δεν ηξερε καθολου την αιτια που της προκαλεσε ολο αυτο.

Banned

Banned
    εγω δεν ειμαι τοσο καλος στο να διατυπωνω κατι με τροπο αφου τι συνηθιζω να ειμαι πολυ ξεκαθαρος οταν μιλω αλλα αυτη η απαντηση νομιζω οτι ειναι αρκετα κατατοπιστικη σε αυτο που ρωτας απο το προηγουμενο επεισοδιο...

Θεοφανία ...δεν υπάρχουν ασεξουαλ άτομα.
    Υπάρχουν άτομα που δεν αντέχουν για κάποιους λόγος να αποδεχτούν τη διαφορετικότητα στη σεξουαλικότητα τους.
    Υπάρχουν επίσης αυτά που μεγάλωσαν σε εξαιρετικά συντηρητική-θρησκοληπτη οικογένεια που τους γέμισε τύψεις για οποιαδήποτε ηδονή.
    Με λίγα λόγια, έχουν κάτι που φρενάρει τα όποια "θελω" τους στο κρεββάτι

Junior Member
    Αρχικα, ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.
    Σε καποιους που μου ειπαν πιο πανω οτι το προβλημα μου ειναι ορμονικο θελω να πω οτι εχω κανει πολλες επισκεψεις στη γυναικολογο μου και ποτε δε μου ανεφερε οτι υπαρχει καποια δυσλειτουργια. Εξαλλου πολλες γνωστες μου εχουν την ιδια αποκληση στον κυκλο τους με μενα κ για να ειμαι ειλικρινης για μενα δεν υπηρξε ποτε προβλημα.
    Επισης, φιλε μου Αλεξανδρε, νομιζω οτι η απαντηση που παρεθεσες ειναι τελειως λαθος. Εγω πιστευω στην υπαρξη της ασεξουαλικοτητας και ξεκινησα αυτη τη συζητηση μηπως και μπορεσω να καταλαβω αν ανηκω σ'αυτην την κατηγορια κ οχι να βγαλω συμπερασμα για το αν υφισταται ή οχι.
    Last edited by Μπουμπουκι14; 05-01-2015 at 01:25.

Senior Member
    Οσο για την ορμονικη μπιελα που αναφερθηκε πιο πανω, χωρις να ξερω τι ειναι, λυπαμαι πολυ αλλα δεν ημουν ουτε ειμαι στα προθυρα να κολλησω κατι τετοιο.
    νασαι καλα ρε κοριτσι!!!!μεσα στο χαλι μου το μαυρο με εκανες και γελασα με την ψυχη μου!!!!σε λατρεψα τωρα!!!!
    (φιλικα παντα,δεν γελασα για να σε κοροιδεψω!!)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast