Originally Posted by
venetia1995
Ωραία θα πάρω ως δεδομένο λοιπόν ότι είσαι μεγαλύτερή μου , πιο έμπειρη έχεις ζήσει πολλά παραπάνω ,έχεις πληγωθεί κτλπ. και σε ευχαριστώ που μπαίνεις στην διαδικασία και κάνεις όλη αυτή την συζήτηση για το θέμα μου . Απο την μικρή μου εμπειρία όμως θα ήθελα να σε ''συμβουλέψω'' πως αν ο άντρας που έχεις δίπλα σου ερωτευτεί άλλη εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μα τίποτα για αυτο ,το μέλλον δυστυχώς δεν μπορείς να το προβλέψεις και ακόμη χειρότερα να το αποτρέψεις. Η κάθε σχέση είναι ένα ρίσκο , το να μην επιτρέπεις στον άλλον όμως να έχει φίλες και φίλους, έναν περίγυρο οικογενειακό ή κοινωνικό είναι όχι μόνο εγωιστικό αλλά και εγκληματικό για την σχέση σε όποιαν ηλικία, στην ουσια υπέγραψε την καταδίκη μας γιατι ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.Αν ο φίλος μας ερωτευτεί κάποια άλλη το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του ανοίξουμε δρόμο τίποτα άλλο,μην με παρουσιάζεις σαν μια άκαρδη ******* ομως γιατι δεν ξέρεις πόση δύναμη θέλεις να τα αντέξεις ολα αυτα και να διαλύεις οτι σενάριο φτιάχνει ο καθένας στο μυαλό του, να σε πιάνει απ τον λαιμό γιατι νομίζει οτι τον κεράτωσες γιατι άργησε το λεωφορείο να έρθει.Αξίζει σε μια γυναικα τετοιος ερωτας? Δεν είναι καν έρωτας, μια μπερδεμένη αγάπη θα έλεγα. Και όταν μεγαλώσω θα τον θυμάμαι με αγάπη αλλα κανείς μα κανείς δεν αξίζει να διαλύεις τον εαυτο σου κ τον ψυχισμό σου για αυτον. Εμένα με σκέφτηκες? πως θα προχωρήσω εγω? καποιες φορές ειναι πολύ βολικό να παρουσιάζουμε ως τέρας αυτον που είπε το τέλος και ως θύμα τον άλλον.Αν όμως υπάρχει τελικά αυτο που λέμε άντρας της ζωής μας δεν θα είναι κάποιος που θα θέλει να μην έχουμε κανεναν άνθρωπο να λεμε μια κουβεντα, ουτε καν φιλη!!! γιατι φυσικα ολες οι φίλες ειναι πουτανες...ρωτα τον εαυτο σου σου αξίζει αυτο? Πίστεψε με πρώτος απο μένα θα συνεχίσει και μια χαρα είναι γιατι δεν έχει συναίσθηση λαθων , καταπίεσης.. Χωρίς να σε ξέρω βλέπω ότι κουβαλάς καποιον πόνο στην ψυχη σου καποιο παράπονο,σου ευχομαι απο καρδιάς καποια μερα να ελαφρυνει...Γειά σου