Results 16 to 30 of 162
-
21-01-2017, 22:57 #16WhyAlwaysMe?Guest
Καλώς ήρθες.
Δεν φταις σε καμία περίπτωση.
Πάλι καλά που γλύτωσες από αυτόν τον ''ιδανικό σύντροφο''.
Ξέχνα τον και κοίτα μπροστά.
- 21-01-2017, 22:59 #17
21-01-2017, 23:00 #18
Κοπελιά ο πρώην σου ήταν ένα κομπλεξικο παιδί όχι αντρασ γτ έχει διαφορά κι εσύ μάλλον δεν τον αγαπησεσ αυτός όμως σε αγάπησε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-01-2017, 23:02 #19
Ωραία τότε να κάνουμε όλοι σχέσεις και να χουμε και κανα δύο κολλητούς και αν τους ερωτευτούμε δεν πειράζει, πάνω από όλα εμείς να είμαστε καλά, και ο σύντροφός μας να πάει να ........ Πολύ εγωιστικό αυτό.
21-01-2017, 23:03 #20
Δεν ήταν κομπλεξικός, ερωτευμένος ήταν. Μετά μην παραπονιέστε ότι χαλάνε οι άντρες και όλοι θέλουν μόνο μια ξεπέτα και τίποτα άλλο γιατί εμείς οι γυναίκες τους χαλάμε ευτυχώς όχι όλες αλλά την πληρώνουμε όλες μετά. Το συγκεκριμένο παιδί ανοίχτηκε για πρώτη φορά και πήρε προδοσία. Τώρα αν πάει και βασανίσει άλλη θα την πληρώσουν και οι δύο άδικα.
21-01-2017, 23:06 #21
Ερωτευμένος με λάθος λίγο εικόνα για τις σχέσεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-01-2017, 23:06 #22
θελεις να μου πεις ποσο χρονων εισαι?? αν ήταν να ερωτευτει την κολλητη του γιατι να κάνει σχέση μαζι μου? θα τα είχε μαζι της πριν τον γνωρισω εγω.και δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις προδοσια...τον κερατωσα? οχι.Εφυγα απο μια κατασταση που πλεον ήταν πολυ πολυ ασχημη το πως εφυγα ,πως την παλεψα και πως την παλευω ακομη θεμα δικο μου.Είναι πολυ άδικα αυτα που λες γιατι είσαι και γυναίκα , και οι γυναίκες αν μη τι αλλον πρεπει αν οχι να υποστηρίζουν να νιώθουν η μία τον πόνο της άλλης.
21-01-2017, 23:09 #23
ερωτευμένος ναι οπως και εγω , άλλα παιδια δεν ξέρω γιατι δεν το έχετε αναφέρει καθόλου αλλα εγω ετρεξα μεχρι το σπίτι του και του είπα δεν θέλω κατι αρρωστημένο πια , έλα να χτίσουμε μια υγιή σχεση και δεν ήθελε γτ μ είπε αν είμαστε μαζι θα πρπ να κλειστείς σπίτι παλι και ξέρω πως δεν θα το κάνεις τωρα .
21-01-2017, 23:12 #24
Δεν θέλω να δίνω προσωπικά στοιχεία εδώ μέσα, και μόνο που εκθέτω τις απόψεις μου είναι επικίνδυνο για μένα, την έχω πατήσει στο παρελθόν. Την κολλητή του μπορεί να την γνώριζε μετά από σένα, ή μπορεί αν μιλούσαν συχνά να την ερωτεύοταν κάποια στγμή, το ίδιο και εσύ με τους κολλητούς σου. Εδώ ξέρω έναν που ερωτεύτηκε άλλη μετά από 12 χρόνια σχέσης, με μία που ούτε καν είχε μιλήσει μόνο την είχε δει κάποιες φορές, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς άλλον ή άλλη ο καθένας εννοώ;;; Επιπλέον εσύ είσαι μικρή γι'αυτό έχεις και ένα ελαφρυντικό το είπα και πριν, όταν φτάσεις σε κάποια ηλικία θα το καταλάβεις.. Προδοσία είναι και ο χωρισμός όταν ο άλλος σου έχει δώσει την ψυχή του, και ναι, υποστηρίζω τους καλούς άντρες γιατί είναι λίγοι και έτσι υποστηρίζω και τις γυναίκες, γιατί αν τους χαλάνε μετά αυτοί ξεσπάνε στην επόμενη/ες και την πληρώνουν άδικα κάποιες.
21-01-2017, 23:13 #25
Νάζια σου έκανε επειδή σε ήθελε και σε ήθελε αποκλειστικά δική του, που 'ναι το κακό;;
Και επιπλέον γιατί να σε υποστηρίξω εσένα μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα αφού θεωρώ ότι έκανες λάθος και εγώ σκέφτομαι σαν το αγόρι σου; Σου είπα, στο μόνο που δικαιολογείσαι να έχεις φίλους είναι η ηλικία γιατί δεν θα ήθελες να παντρευτείς από τόσο μικρή.
21-01-2017, 23:22 #26
venetia me με το ωραιο ονομα καταρχην καλωσηρθες στο φορουμ..
τωρα οσο αφορα την ιστορια σου.....ο τυπος ηταν αρρωστος και εμμονικος....ειναι βεβαιο πως αν συνεχειζες μαζι του θα ειχες μια πολυ απαισια ζωη χωρις ελευθερια και χωρις να εισαι χαρουμενη...αυτες οι ζηλιες ειναι και η αποκλειστικοτητα ειναι καλα μονο στην αρχη της σχεσης πανω στα μελια...
το οτι σε εβαλε να μην βγαινεις απο το σπιτι το θεωρω αδιανοητο και εσενα χαζη που το εκανες...
για να χτιστει μια σωστη σχεση πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη και σεβασμος...και καποια ελευθερια δεν γινεται να κολαει ο ενας πανω στον αλλον ,ουτε να μην βγαινεις μ αλλους ανθρωπους οπως λεω αυτο οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σστον χωρισμο....
για μενα εκανες πολυ καλα που εφυγες...και προσπαθησε να ξαναφτιαξεις την ζωη σου απο τηνα ρχη...εαν εμενες και αλλο πιθανων στο τελος να ειχες απομωνοθει τελειως απο ολους και να μην μπορουσες να ξαναβρεις ουτε φιλο....
αυτος μαλλον ειχε πολλες ανασφαλειες και μαλλον ουτε καλες φιλικες σχεσεις μ ανθρωπους και ετσι θεωρουσε δεδομενο οτι αρκει ενας συντροφος μονο......
μην υποκυψεις σε ψυχολογικο εκβιασμο και επιστρεψεις....οτι εγινε εγινε παει τελειωσε ,συνεχισε την ζωη σου,.....θα ξαναερωτευτεις μην ανησυχεις...αυτος ο τυπος ηταν "αρρωστος"
21-01-2017, 23:26 #27
Νικ, με συγχωρείς πολύ αλλά λες άρρωστο κάποιον χωρίς να τον ξέρεις. Κοίτα πως το βλέπω εγώ. Σε χωρισμό οδηγούνται επίσης αυτοί που έχουν φίλους και φίλες και συναναστρέφονται με κόσμο γιατί αργά ή γρήγορα ο ένας από τους δύο θα ερωτευτεί κάποιον/αν άλλη. Δεύτερον, οι φίλοι μόνο να μπλέξουν μπορούν το ζευγάρι και ξέρω τόσα πολλά ζευγάρια που έχουν χωρίσει ή γιατί ερωτεύτηκε ο ένας από τους δύο κάποιον άλλον, ή γιατί μπήκαν τρίτοι και βάλαν λόγια που ξέραν πράγματα για το ζευγάρι εννοείται, και τα χρησιμοποιήσαν εναντίον τους. Συνεπώς ποιός έχει δίκιο, εγώ ή εσύ;
21-01-2017, 23:28 #28
Ωραία θα πάρω ως δεδομένο λοιπόν ότι είσαι μεγαλύτερή μου , πιο έμπειρη έχεις ζήσει πολλά παραπάνω ,έχεις πληγωθεί κτλπ. και σε ευχαριστώ που μπαίνεις στην διαδικασία και κάνεις όλη αυτή την συζήτηση για το θέμα μου . Απο την μικρή μου εμπειρία όμως θα ήθελα να σε ''συμβουλέψω'' πως αν ο άντρας που έχεις δίπλα σου ερωτευτεί άλλη εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μα τίποτα για αυτο ,το μέλλον δυστυχώς δεν μπορείς να το προβλέψεις και ακόμη χειρότερα να το αποτρέψεις. Η κάθε σχέση είναι ένα ρίσκο , το να μην επιτρέπεις στον άλλον όμως να έχει φίλες και φίλους, έναν περίγυρο οικογενειακό ή κοινωνικό είναι όχι μόνο εγωιστικό αλλά και εγκληματικό για την σχέση σε όποιαν ηλικία, στην ουσια υπέγραψε την καταδίκη μας γιατι ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.Αν ο φίλος μας ερωτευτεί κάποια άλλη το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του ανοίξουμε δρόμο τίποτα άλλο,μην με παρουσιάζεις σαν μια άκαρδη ******* ομως γιατι δεν ξέρεις πόση δύναμη θέλεις να τα αντέξεις ολα αυτα και να διαλύεις οτι σενάριο φτιάχνει ο καθένας στο μυαλό του, να σε πιάνει απ τον λαιμό γιατι νομίζει οτι τον κεράτωσες γιατι άργησε το λεωφορείο να έρθει.Αξίζει σε μια γυναικα τετοιος ερωτας? Δεν είναι καν έρωτας, μια μπερδεμένη αγάπη θα έλεγα. Και όταν μεγαλώσω θα τον θυμάμαι με αγάπη αλλα κανείς μα κανείς δεν αξίζει να διαλύεις τον εαυτο σου κ τον ψυχισμό σου για αυτον. Εμένα με σκέφτηκες? πως θα προχωρήσω εγω? καποιες φορές ειναι πολύ βολικό να παρουσιάζουμε ως τέρας αυτον που είπε το τέλος και ως θύμα τον άλλον.Αν όμως υπάρχει τελικά αυτο που λέμε άντρας της ζωής μας δεν θα είναι κάποιος που θα θέλει να μην έχουμε κανεναν άνθρωπο να λεμε μια κουβεντα, ουτε καν φιλη!!! γιατι φυσικα ολες οι φίλες ειναι πουτανες...ρωτα τον εαυτο σου σου αξίζει αυτο? Πίστεψε με πρώτος απο μένα θα συνεχίσει και μια χαρα είναι γιατι δεν έχει συναίσθηση λαθων , καταπίεσης.. Χωρίς να σε ξέρω βλέπω ότι κουβαλάς καποιον πόνο στην ψυχη σου καποιο παράπονο,σου ευχομαι απο καρδιάς καποια μερα να ελαφρυνει...Γειά σου
21-01-2017, 23:28 #29
21-01-2017, 23:30 #30
Γειά σου Νίκο καλώς σε βρήκα και σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!! Νιώθω πόνο μέσα μου άλλα τελικά η ελευθερία δεν έχει τίμημα , δεν εξαγοράζεται γιατι είναι ελευθερία ψυχής , να εισαι καλα!!!