συγνωμη για την καθυστερημενη απάντηση αλλα αρρωστησα και ημουν στο κρεββατι και κοιμομουν ολη μερα. μονο για δουλεια σηκωνομουν.
Μα πάντα τον καλυτερο ευατο μου δειχνω. αλλα δεν εχω δει να το εκτιμα και καμια.....
Printable View
cubaκι μου συμφωνω. απλως εγω δε μπορω καν να συμπαθησω τον εαυτό μου... και εχω κολλησει μαζι του. Νιωθω αχρηστος.... ισως και να είμαι κιολας...
καθε μερα που περναει το πιστευω όλο και περισσοτερο μαλιστα. ειδικα αυτο τον μηνα.... (στις 31 γινομαι 30).
η ζωη μου ηταν μόνο όνειρα.... οτι ήθελα εμειναν όνειρα......
Αυτο ακριβως. Αυτο που είπες εχεις δικιο. Το "προσπάθησε να μην αγχώνεσαι" ή "να δειχνεις αυτοπεποιθηση" δεν βοηθάνε.
καταλαβα... αρα ηταν λάθος που της μιλουσα συνεχεια. απλως δεν ηθελα να την κάνω να πιστευει πως την γράφω, οτι δεν ενδιαφερομαι.
και οταν αυτη στελνει μηνυματα; τα αγνοω;
Οταν ήμουν μικρός είχα παιξει ενα παιχνίδι που είχε μια ερωτικη ιστορια. Ξερω ότι θα ακουστει γελεια.... αλλα θα σας την πω, γτ μικρός κάτι τετοιο ονειρευόμουν για την αγάπη.
Στην υπόθεση λοιπον ενας νεαρός γνωρισε σε μια στρατιωτικη σχολή που ειχε μόλις τελειωσει μια κοπέλα και χόρεψαν μαζί. Αυτη ειχε πάει εκει να ζητησει απο το αγόρι της βοηθεια αλλα αυτός ειχε κοπεί και της εδωσαν τον πρωταγωνιστή να την βοηθησει. Ο πρωταγωνιστής με το αγόρι της κοπέλας ήταν εχθροι στη σχολή. Για να μην τα πολυλογω το αγόρι τη μετα που κόπηκε, παραιτηθηκε και πήγε με την κακια, και από της περιπέτειες που είχαν ο πρωταγωνιστής και η κοπέλα ήρθαν πιο κοντά.
Τελικα προς το τέλος ανακάλυψαν πως αυτό που τους έδινε δύναμη τελικα τους έπαιρνε μέρος από την μνημη τους και έτσι έδωσαν μια υπόσχεση πως αν ποτέ χαθούν θα περιμένει ο ένας τον άλλον σε ένα λιβάδι με λουλουδια. Τελικα όταν ο πρωταγωνιστής νικησε την κακια μεταφέρθηκε σε ένα μερος που δεν υπηρχε τίποτα. Μαυρα συννεφα καλυβαν τον ουρανο και η γη ήταν άγονη. Περπατουσε να βρει έξοδο αλλα κάθε βημα που έκανε ξεχναγε και κάτι, το χαμογελό της, τα μάτια της, το προσωπό της. Σε ένα σημειο δεν άντεξε και έπεσε αναισθητος στο πάτωμα. Μετα απο λιγο λοιπον εμφανιστηκε εκει η κοπέλα εκεινη.... τον πηρε αγκαλια..... και τότε τα συννεφα σκιστηκαν και ο ήλιος βγηκε, και όπου έπεφτε εβγαιναν λουλουδια και όταν καθαρισε ο ουρανός βρησκονταν στο λιβάδι που είχαν υποσχεθει να βρεθουν. να εδω ειναι η σκηνη αυτη. στο 3:20-3:50
https://www.youtube.com/watch?v=G999thE5UOo
Οπότε βλέπω αυτή την σκηνή δακρυζω. Αυτο πιστευα πως ήταν η αγάπη και όσο γελειο και αν ακουστει κάτι τετοιο περίμενα. Αλλα μαλλον δεν υπάρχουν τετοια πράγματα.... και να υπήρχαν δε θα τυχαιναν σε εμενα....
Περαστικά archangel!
Δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράγματα... Προσωπικά, έχω χάσει την πίστη μου σε πολλά πράγματα, (αλλά δεν είναι της παρούσης)..
Όπως, δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στις κοπέλες, γιατί δεν προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και σε εσένα ώστε να σε συμπαθήσεις. Ακόμη κι αν είσαι άχρηστος..... Βασικά, αν ήσουν χρήσιμος τι διαφορετικό θα έκανες ή τι διαφορετικό θα συνέβαινε; Όταν εκτιμήσεις κάτι από εσένα, ίσως μπορέσεις πιο εύκολα να το δείξεις και στους άλλους...
Δεν υπαρχουν αυτα βρε αρχάγγελε, προσπαθησε για σενα κ μονο, να σε αγαπησεις να σε εκτιμήσεις
Εσυ τουλαχιστον ησουν μικρος οταν τα πιστευες εγω τι να πω ολοκληρη γαιδαρα που πιστευα σε ιστοριες αγαπης τυπου what dreams may come και la vita e bella και up, ψαξε το plot summary απο το what dreams may come να γελασεις αμα θες :)
Φυσικα και δεν υπαρχουν αυτα αρχαγγελε...αλλα δεν πειραζει. Ειναι ομορφες σκεψεις μεσα μας που δεν χρειαζεται να ειναι αληθεια αλλα λενε κατι για εμας: για την εσωτερικη μας αναγκη για δημιουργια και αγαπη και ομορφια και φροντιδα και θαλπωρη και χαρα... (παρτε εμετοστοπ οσοι αναγουλιασατε διαβαζοντας ως εδω τι να σας κανω :P)
Ειναι αληθινα; Οχι. Εκφραζουν ομως τοσα ομορφα πραγματα που εχεις μεσα σου. Αρα δεν ειναι κακο...απλα πρεπει να τα κατευθυνεις σε κατι πιο υγιες απο την αναγκη να αγαπηθεις απο καποιον και να σου γιατρεψει το πληγωμενο σου εγω και να σου καλυψει την αναγκη. Δοκιμασε να δεις αρχικα τι μπορεις να δωσεις...ξεκινωντας αρχικα απο τον εαυτο σου. Αν δεν μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου και να τον αγαπησεις και φροντισεις αυτον πως θα το κανεις για αλλον ανθρωπο; Φαινεται κλισε αλλα ειναι αληθεια.
Και το αλλο το καλο στο οτι αυτο στο βιντεακι που εβαλες δεν υπαρχει ξερεις πιο ειναι;
Οι επιλογες ειναι απειρες... :)
Εχεις πιθανοτητες δηλαδη να ταιριαξεις με διαφορους ανθρωπους, θα εχεις διαφορες ευκαιριες. Γιατι αμα ηταν να ειχαμε μια αδερφη ψυχη/το αλλο μας μισο...ουε και αλιμονο μας, αμα δε τη βρισκαμε η τα καναμε σκατα τη βαψαμε :P ειναι καπως τρομακτικο. Οποτε νιωσε ανακουφιση που αυτα δεν ειναι αληθινα και δεν υπαρχουν λολ
Το εχω δει. Μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες με τον robin williams, μαζί με τον ανθρωπο των 2 αιώνων.
Καταλαβαίνω πως αυτό το μηνα κλαίγομαι πολυ απλως.... σε αυτόν τον μήνα θα γίνω 30....... γερασα και δεν εχω καταφέρει τίποτα.
Ουτε μια καλή δουλεια που να με γεμίζει εχω, ούτε μια απλή σχέση, ουτε κάν μια ωραία νυχτα με διασκέδαση.....
Μπορει οι επίλογες οπως λες να είναι απειρες, όμως για μένα δεν είναι ουτε καν περιορισμένες. Πολυ λενε πως τωρα στη σημερινη εποχη να είναι πιο εύκολα να βρείς κοπέλα και μαλιστα κοπέλες και μπορεις να έχεις και κάθε βραδυ άλλη κλπ, όμως δεν είναι απολυτως αληθεια αυτό. Μάλλον αυτό ισχυει για μια μερίδα ανθρωπων μονο.
30 θα γίνεις, όχι 130!! Βρίσκεσαι στην πιο παραγωγική ηλικία. Όλοι περνάμε από τέτοιες φάσεις και κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν καταφέρει ότι θέλουν, οι υπόλοιποι το παλεύουμε! Δεν θα αναφερθώ στο θέμα της δουλειάς, γιατί πονάει πολύ κοσμό... κι εμένα μαζί. Οι περισσότεροι συμβιβάζονται, άλλοι προσπαθούν να βρουν κάτι που τους αρέσει και τους γεμίζει κι άλλοι δεν κάνουν τίποτα για διάφορους λόγους. Όσον αφορά, τις σχέσεις κι εκεί είναι κάπως χαοτικά τα πράγματα.... όλες οι περιπτώσεις είναι ιδιάζουσες. ...κι αν αναρωτιέμαι πολλες φορές αν εν τέλει ξέρουμε τι θέλουμε ή πως να το διεκδικήσουμε! Εσύ θέλεις μία σχέση, ή διαφορετική κοπέλα κάθε βράδυ; Αυτό με τη διασκέδαση δεν το καταλαβαίνω όμως... οι φίλοι σου; Η παρέα σου; ....