Originally Posted by
andreas_p
Αγαπητε Οιδα, καλημερα.
καλα κανεις και τα λες οπως τα βλεπεις, γιαυτο αλλωστε πηρα το θαρρος και εγραψα εδω, για να ''τα ακουσω'' οπως πρεπει. με τα θεματα τις αυτοεκτιμησης και της αυτοπεποιθησης, οπως σου ειπα προσπαθω να τα προσπερασω και ειμαι σε καλο δρομο. παντα χωρις βοηθεια, μονο με το ξερο μου το κεφαλι. Αυτο με τις παρεες εχεις απολυτο δικιο, αλλα εδω υπαρχει ενα τεραστιο ομως, ειναι το γεγονος οτι ζω σε ενα μικρο μερος οπως ειπα, μαλλον δεν ειπα αλλα θα αναφερθω επιγραμματικα, ειναι νησι με εναν μονο οικισμο, και με δυσκολια προσβασης σε μερος εκτος νησιου λογω συγκοινωνιας. ενα φερυ ειναι που κανει δρομολογια και αυτος που το εχει μετα τισ 4 το απογευμα δε κανει αλλο, μονοπωλιο πες το, βαρεμαρα πες το, οτι εχει λεφτα και δε τον νοιαζει πες το, πες το οπως θες αλλα ειναι γεγονος οτι αν θελω να παω παραδειγμα σε εναν ξαδερθο καλο φιλο, που ειναι σε ενα χωριο στη ξηρα απεναντι εχω μεχρι τις 4 να γυρισω. ειναι περιεργη η κατασταση, και δε θελω να προσδιορισω το μερος, αν και υπαρχει στο διαδυκτιο σχετικα με αυτο. ισως αργοτερα να σας πω που ειμαι.Για να επιστρεψω στο ζητουμενο , ναι οντως οι παρεες μου ειναι μικρες αλλα ευτυχως γνωριζω κοσμο και ενα ''γεια τι κανεις'' το εχω με ολους σχεδον οποτε θα το δουλεψω το ζητημα να υπαρχουν και κοπελες, κατι που φυσικα παντα το θελω, οχι μονο απο ερωτικης αποψης αλλα μου αρεσει να βρισκομαι με γυναικες γενικως κοινωνικα, δεν ειναι ευκολο ομως γιατι εκτος απο τον γιλο που εχει την αδερφη που μου αρεσει (λιωνω οπως ειπα) δεν εχουν αδερφες/ξαδερφες κτλ αλλοι για να μπορεσω με ευκολια να πω αντε φερτη να παμε για καφε που εχουμε καιρο. με καταλαβαινεις υποθετω.