Results 31 to 45 of 49
-
16-10-2017, 10:50 #31
καλημερα.
αν μη τι αλλο, βεβαιωσου οτι εχει σχεση.
πως γινεται να εχει σχεση κι εσυ να την βλεπεις παντα μονη η με φιλες?
δεν ειναι κακο να κανεις ανοιχτη κινηση κατα την γνωμη μου.
αν ομως βεβαιωθεις οτι εχει σχεση και οτι τον θελει (δεν ειναισ τα χωρισματα πχ, η κατι αναλογο) φυγε. μην καθεσαι να ταλαιπωρεισαι.
- 16-10-2017, 11:03 #32
16-10-2017, 13:14 #33
καλημερα γιατρικό.
ναι αυτο θα κοιταξω να μαθω, οχι οτι εχει πολυ σημασια, αλλα πλεον απο περιεργεια (?) και μονο. γιατι οπως ειπα ειμαστε μικρο μερος, και βλεπουμε, αλλα παο την αλλη δεν εχει λογο να μου πει ψεμματα ο αδερφος της, το γνωριζω καιρο το παιδι...εδω και ελευθερη να ηταν δε μπορουσα να κανω κατι καλα καλα, τωρα με που/αν ειναι με αλλον ε ναι εννοειται θα κανω πισω. θα δω.
16-10-2017, 13:16 #34
καλημερα.
δε το πιστευα αυτο με τον ερωτα τις πρωτης ματιας κτλ κτλ κτλ, αλλα δε τη γλιτωνει κανεις μαλλον ε?
απο κει και περα ειμαι σε φαση που ακομα και το friendzone δε μου ακουγεται κακο καθολου. αρκει να εχουμε επαφη. κακο για μενα μεν, αλλα ειπαμε....δυσκολος χαρακτηρας ο αντρεας, οχι για τους αλλους, για τον εαυτο του.
16-10-2017, 13:27 #35
Αγαπητε Οιδα, καλημερα.
καλα κανεις και τα λες οπως τα βλεπεις, γιαυτο αλλωστε πηρα το θαρρος και εγραψα εδω, για να ''τα ακουσω'' οπως πρεπει. με τα θεματα τις αυτοεκτιμησης και της αυτοπεποιθησης, οπως σου ειπα προσπαθω να τα προσπερασω και ειμαι σε καλο δρομο. παντα χωρις βοηθεια, μονο με το ξερο μου το κεφαλι. Αυτο με τις παρεες εχεις απολυτο δικιο, αλλα εδω υπαρχει ενα τεραστιο ομως, ειναι το γεγονος οτι ζω σε ενα μικρο μερος οπως ειπα, μαλλον δεν ειπα αλλα θα αναφερθω επιγραμματικα, ειναι νησι με εναν μονο οικισμο, και με δυσκολια προσβασης σε μερος εκτος νησιου λογω συγκοινωνιας. ενα φερυ ειναι που κανει δρομολογια και αυτος που το εχει μετα τισ 4 το απογευμα δε κανει αλλο, μονοπωλιο πες το, βαρεμαρα πες το, οτι εχει λεφτα και δε τον νοιαζει πες το, πες το οπως θες αλλα ειναι γεγονος οτι αν θελω να παω παραδειγμα σε εναν ξαδερθο καλο φιλο, που ειναι σε ενα χωριο στη ξηρα απεναντι εχω μεχρι τις 4 να γυρισω. ειναι περιεργη η κατασταση, και δε θελω να προσδιορισω το μερος, αν και υπαρχει στο διαδυκτιο σχετικα με αυτο. ισως αργοτερα να σας πω που ειμαι.Για να επιστρεψω στο ζητουμενο , ναι οντως οι παρεες μου ειναι μικρες αλλα ευτυχως γνωριζω κοσμο και ενα ''γεια τι κανεις'' το εχω με ολους σχεδον οποτε θα το δουλεψω το ζητημα να υπαρχουν και κοπελες, κατι που φυσικα παντα το θελω, οχι μονο απο ερωτικης αποψης αλλα μου αρεσει να βρισκομαι με γυναικες γενικως κοινωνικα, δεν ειναι ευκολο ομως γιατι εκτος απο τον γιλο που εχει την αδερφη που μου αρεσει (λιωνω οπως ειπα) δεν εχουν αδερφες/ξαδερφες κτλ αλλοι για να μπορεσω με ευκολια να πω αντε φερτη να παμε για καφε που εχουμε καιρο. με καταλαβαινεις υποθετω.
16-10-2017, 14:18 #36
Χμ, κατάλαβα! Δύσκολη η περίπτωση αυτή, γιατί δεν έχεις πολλά να κάνεις. Προσπάθησε ίσως, να ανοιχτείς με άλλες κοπέλες, ακόμη και αν δεν σου αρέσουν και τόσο, για να αποκτήσεις οικειότητα με το φλερτ. Είναι δυσκολία, οι μικρές κοινωνίες και το γνωρίζω και από το χωριό μου, που βήχεις και ξέρουν ποιος έβηξε και σε ποιο σημείο.
17-10-2017, 00:18 #37
Καλησπέρα. Λοιπόν για το θέμα μου έμαθα με ποιον έχει σχέση η κοπέλα. Δηλαδή είναι 90% σίγουρο καθώς απο ότι μου είπαν είναι κλειστός χαρακτήρας και δε μιλάει εύκολα, (ποιον σας θυμίζει (hint : Αντρέα)) τέλος πάντων τον ξέρω και το κακό είναι ότι είναι γνωστός μου και μιλάμε και στο δρόμο πολλές φορές. Από κει και πέρα ακόμα και κάποιες από τις φίλες τις δε ξέρανε αν έχει σχέση και με ποιον, συν ότι δε τους έχω δει ποτέ ποτέ μαζι ούτε στο δρόμο ούτε σε μπαρ ούτε σε καφέ ούτε πουθενά. Μόνο τον άνθρωπο αυτόν τον έχω δει σε ο μαγαζί του αδελφού της δηλαδή είναι φίλος του. Και από κάποιες πλευρές ή τα βλέπεις και λογικα ότι η μπορεί αυτός λόγω ή φιλίας με αυτή και τον αδερφό κτλ να ειναι ετσι...Είναι μεγαλυτερος από εμενα και λέει πως είναι μαζί καιρό πολύ... Αυτός που μου το είπε είναι συγγενής μια φίλης της. Τέλος πάντων τώρα έχω βουλιάξει πραγματικά , και δε ξέρω τι να κάνω; Θα ήθελα να προσπαθήσω έστω χαλαρά να πιάσω "φιλιά" με αυτή αλλά όμως το μπλόκο που υπάρχει είναι πως θα το γνωρίζω οτι θα κάνω ζημιά σε αυτόν που τον ξέρω.τι κάνω; Φιλοσοφική ερώτηση ε;;;;
Εστάλη από Lenovo K920 στο E-Psychology.gr Mobile App
17-10-2017, 00:59 #38Miliva21GuestΧμμμ αν ειναι και αυτη δυσκολη και κλειστη πολυ σαν χαρακτηρας δυσκολα να εισχωρησεις στο κοσμο της..
Τι να πω...εγω θα προτεινα να προσπαθησεις να μπεις στις παρεες της και να κανεις παρεα μαζι της φιλικα...οσο ειναι σε σχεση...μετα βλεπεις...
Εκτος και αν περιμενεις να χωρισει και πας παρακατω τη ζωη σου εχοντας αφησει ενα μικρο παραθυρακι ανοιχτο για να τη φλερταρεις εφοσον θα ειναι ελευθερη...
17-10-2017, 01:03 #39Miliva21GuestΤο ρισκο παντα υπαρχει...
Κανεις δεν εγγυαται οτι θα τη ριξει σιγουρα με το να κανει παρεα μαζι της..
...
Εγω απλως προτεινω τροπους που μπορει να ειναι πιο γονιμοι....
Ο ερωτας με τη πρωτη ματια δυσκολα συμβαινει...πολλες φορες χρειαζεται και δευτερη κ τριτη και χιλιοστη ματια για να βαλεις στον αλλον την ιδεα του "τι θα μπορουσε να γινοταν αν ημασταν μαζι....."
Εξαλλου στη ψυχολογια ...ισχυει και το φαινομενο της εγγυτητας.....οσο πιο κοντα εισαι με καποιον και οσο πιο οικειος σου ειναι (=οσο δλδ εξοικειωνεσαι σε ενα ερεθισμα).....τοσο πιο ελκυστικο σου ειναι και τοσο πιο πολυ ζεσταινεται το πραγμα μεταξυ σας
17-10-2017, 01:42 #40
Καλησπέρα Μίλιβα.
Ναι έτσι μου είπαν, να φανταστείς ο γνωστός που ρώτησε μια φίλη της , είχανε κάνει κατάσταση κατά καιρούς αυτοί, ούτε η φίλη ήξερε με ποιον ειναι και αν. Μετά ένα άλλο άτομο επίσης γνωστός, (στην ουσία μαζι γυμναστήριο πάμε εγώ τους προπονω αυτούς) αυτός, έχει κονέ πολλά.μου είπε και θα μάθει, και στη τελική από έναν κολλητό του που είναι φίλος και συγγενής με μια από τις φίλες, είπε πως είναι ο ταδε. Τον οποίο όπως σου είπα τον ξέρω λίγο τον είχα.εξυπβρςτησει και επαγγελματικά στο παρελθόν, και λέμε και ένα γεια και καμμία φορά σταματάει ο Ανθωπος να πούμε μια δύο κουβέντες εδώ που δουλεύω νυχτιατικα. "κακό παιδί" δεν τον λες. Τι να πω είμαι σε περίεργη ψυχικη κατάσταση τώρα. Αυτό που είπες θα προσπαθήσω να μπω στους κύκλους και βλέπουμε. Πάντως έχω βουλιάξει από την ώρα εκείνη και η Βραδυνή εργασία στην ησυχία.δε βοηθάει και πολύ.....
Στη τελική όμως ναι όπως το βλέπω και να μη κακοκαρδιζω διάφορους που είναι γνωστοί και φίλοι γιατί έχω ανάγκη από φίλους το πιο πιθανό είναι να προχωρήσω και να μείνει το παραθυράκι/καημός πες το όπως θες.....
17-10-2017, 01:47 #41
Ακριβώς η εγγυτητα όπως το λες. Αυτός είναι φίλος χρόνια με τον αδερφό και ήταν συχνά πυκνά μέσα στη ζωή της έστω και σαν παρουσία. Και έτσι αποκτήθηκε οικειοτητα... Θα το παλέψω το θεμα παντως , και θα αναφέρω. Γιατί όπως ειπα, τι στο καλό; Να ειναι μαζί χρόνια, και να μη τους έχω δει εγώ/άλλος για καφέ / ποτό κτλ . Δηλαδή τους έχω στον ίδιο χώρο αλλά δεν διέκρινα οικειότητα κάτι παραπάνω από το φιλικό.... Θα δούμε θα διασταυρώσω και άλλα στοιχεία. Στον έρωτα όχι μόνο με τη πρώτη ματιά, αλλά και γενικως δε πιστευα ούτε εγώ, μέχρι πρότινος, οπότε δε μπορώ να λογαριαζω σε κάτι τετοιο...
17-10-2017, 05:18 #42
Κοιταξε, Αντρεα, αν το βλεπεις ο θανατος σου η ζωη μου χ........ μεσα. Να σου πω ενα υποθετικο σεναριο; Θα σου αρεσε να χωριζε η κοπελα, να εκανες κατι και μετα να ερχοταν καποιος που την γουσταρε και να την επαιρνε απο σενα; Οχι. Συνεπως μη μπλεκεσαι. Να μαθεις πληροφοριες ναι, ομως αν εχει οντως σχεση μεχρι εκει, μη μπλεχτεις. Δεν φταιει τιποτα το ζευγαρι επειδη εσυ την θελεις να χωρισουν, ποσο μαλλον οταν ειναι πολλα χρονια μαζι.....δλδ τι συμβουλες σου δινουν εδω μεσα απορω.......θα τους αρεσε να τους χαλαγαν τη σχεση; Για μενα στοπ.
17-10-2017, 13:43 #43
θα ελεγα να σιγουρευτεις οτι ειναι μαζι και οτι ειναι καλα μαζι και να το πληροφορηθεις απο την μερια της κοπελας. αυτη σε ενδιαφερει αν ειναι καλα στην σχεση της.
το να ειστε σε μικρο μερος, να γνωριζεστε σχεδον ολοι μεταξυ σας και να μην τους βλεπετε ποτε μαζι τους δυο τους, ειναι οντως περιεργο κι αξιζει να το ψαξεις περισσοτερο.
ΟΜΩΣ το να γινεις φιλος γενικως και αοριστως, αν αυτη ειναι καλα στην σχεση της και ερωτευμενη με αλλον, μονο πονο θα σου δωσει. αυτο πιστευω.
στην θεση σου θα επαιρνα πληροφοριες, κατα προτιμηση απο την ιδια, κι αν εδειχνε να θελει να παραμεινει στην σχεση της, θα εφευγα μακρια. δεν θα παρεμενα φιλος να ξεροσταλιαζω, να υποφερω με την αγαπη τους και να περιμενω μονο με την ελπιδα οτι ισως στο μελλον στραφει προς εμενα.
να ξερεις οτι δεν ειναι κακο να ξερει οτι ενδιαφερεσαι. δεν θα χασεις ποντους ετσι. κακο θα ειναι να σε δει να ξεροσταλιαζεις, να παρακαλας, να τριγυριζεις ενω σου λεει οτι αγαπαει αλλον, κλπ.
μια αξιοπρεπης δηλωση οτι ενδιαφερεσαι και απομακρη σταση μετα, (εφοσον σου πει οτι αγαπαει αλλον) θα ειναι μια χαρα, να το ξερεις. θα σε εχει παντα στην ακρη του μυαλου της κι αν χαλασει καποτε η σχεση της, θα σε σκεφτει.
αλλα μην κανεις το λαθος να την τριγυρνας, η να επιδοθεις σε ιντριγκες και τετοιες σάχλες.
17-10-2017, 18:22 #44
Ανδρέα, αν θες την ταπεινή μου γνώμη. Είσαι 33 και είμαι σίγουρος πως ο άλλος που έχει την κοπέλα, δεν έχει τίποτα παραπάνω από εσένα. Αυτό που έχει, είναι δυναμισμός. Όχι τον δήθεν δυναμισμό του "κακού" παιδιού, αλλά τον αντρικό γνήσιο δυναμισμό, που πηγάζει μέσα από τα βάθη της ψυχής. Είναι ο άντρας, που είναι τίμιος, ευγενικός και έχει μπέσα, κάτι που οι περισσότεροι άντρες, αρχίζουν και το χάνουν αυτό. Πιάσε την ζωή από τα κέρατα και μην αναλύεις τόσο πολύ το θέμα. Στο τέλος θα απογοητευτείς και θα έχεις μείνει μόνο στην θεωρία και όχι στην πράξη.
17-10-2017, 18:44 #45