Μονιμο αγχος μετα απο προσεγγιση φιλου
εχω ποσταρει κ στην ενοτητα "σχεσεις.." αλλα δεν με βοηθαει κανεις..
πασχω απο γενικευμανη αγχωδη διαταραραχη απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου..
ειμαι καλα εδω κ πολυ καιρο κ εγινε κατι στην δουλεια κ εχω αγχωθει πολυ.
χρειαζομαι την βοηθεια σας..προκειται για εναν συναδελφο και φιλο, ο οποιος με παρενοχλουσε σεξουαλικα εδω κ πολυ καιρο κ γω καταφερα επιτελους να τον απομακρυνω..
το θεμα μου δεν ειναι αυτο, αλλα οτι εγω απο τοτε που τον απερριψα κ τον απομακρυνα με εχει κυριευσει ενας απεριγραπτος φοβος μη μου κανει κακο κ εχω κανει μεγαλο αγχος.
ξεκινησα κ παιρνω λιγο λεξοτανιλ καθε μερα να αντεξω γιατι τρεμω μεσα μου.
Επειδη με πλησιασε με υπουλο κ πονηρο τροπο με φοβισε γενικα σαν ανθρωπος.
Και δεν ξερω αν ο φοβος μου ειναι φυσιολογικος, δικαιολογημενος ή κατι αλλο..κ αγχωνομαι ακομα περισοστερο οταν αντιλμβανομαι οτι φοβαμαι υπερβολικα κ θεωρω οτι δεν ειναι φυσιολογικο που τον φοβαμαι τοσο.
Τον θεωρω υπουλο κ πολυ πονηρο, τον ηξερα χρονια κ υποτιθεται οτι ειμασταν φιλοι, με βοηθουσε κ με στηριζε, ομως απο πισω διαπιστωσα σιαγα σιγα οτι ολο αυτο ειχε δολο απο μερους του, δεν μαρεσε ο τροπος προσεγγισης..εζησα εναν εφιαλτη οπου καθημερινα ηταν χειριστικος κ παρεμβατικος αρκετα!
με ρωταγε κ πολλα προσωπικα πραγματα κ ηθελε να χωνει την μυτη του παντου.
τι κανω με την σχεση μου, αν θα κανω παιδι ή οχι..μου ελεγε οτι με βλεπει σαν παιδι του επειδη δεν εχει παιδια, ειναι 50 χρονων κ ειναι παντρεμενος με μια 70 χρονων, με καταιγιζε στα τηλεφωνα κ ειχε αναπτυξει μια εμμονη με εμενα.Πχ μου ελεγε οτι δεν δουλευει αλλα οτι καθεται ολη μερα κ σκεφτεται κ ψαχνει στο νετ τι δωρο να μου παρει..
ποτε δεν εξεφρασε οτι με γουσταρει μεχρι που μου εστειλε εσωρουχα αποκαλυπτικα κ εγινα εξω φρενων!!
μου φανηκε υπαρβολικος κ εμμονικος..
εκανα αγχος κ φρικαρα...γιατι τον φοβαμαι τοσο ? κ ειναι νορμαλ που τον φοβαμαι τοσο?
κ απο δω κ περα τι θα γινει? πλεον δεν μιλαμε οκ... αλλα εγω δεν νιωθω ανακουφιση, ισως νιωθω που δεν τον βλεπω κ δεν κανουμε διαλειμμα μαζι κ νιωθω ελευθερη απο την ελεγκτικη του συμπεριφορα..αλλα μακροπροθεσμα με φοβιζει τρομερα.
αν συνεχιστει ο φοβος μου, θα παω σε ειδικο ..δεν αντεχω να ζω ετσι...
μεχρι κ οτι εκανα μανια καταδιωξης σκεφτηκα..μπορει δε ξερω.
Αν κ στο παρελθον εχω απορριψει κ αλλους ανθρωπους κ ποτε δεν ενιωσα απειλη..
ειναι ξεκαθαρο οτι ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
οταν ενας ανθρωπος δεν ειναι ξεκαθαρος κ σε προσεγγιζει πουλοντας παραμυθια οτι σε βλεπει σαν κορη του κ σαν φιλη , επειδη δεν εχει ουτε εναν φιλο οπως ελεγε, μου δειχνει εναν χαρακτηρα οχι κ τοσο νορμαλ..
δεν ξερω πως να ξεκολλησω..νιωθω οτι ζω εναν εφιαλτη..
σκοτωσαν κ κεινη την εφοριακο στο νεκροταφειο κ επηρρεαστηκα κ απο αυτο...ο.τι να ναι κ γω...
σας παρακαλω βοηθηστε με..
γιατι στο θεμα που εχω ανοιξει στην ενοτητα "σχεσεις", πολυ λιγα ατομα με βοηθησαν..κ φυσικα τους ευχαριστω..αλλα θα ηθελα να το αναλυσουμε λιγο πιο πολυ.
Σας ευχαριστω απειρα!!