Results 31 to 45 of 78
Thread: περιεργη συμπεριφορα φιλου
-
20-10-2017, 14:39 #31
βεβαια, δεν εχω καταλαβει γιατι ανακουφιστηκες.
εγω βλεπω διαφορετικα πραγματα σε αυτο το μηνυμα απο αυτα που ειδες εσυ.
εσυ βλεπεις οτι αρχισατε να συνεννοειστε κι επιτελους παραδεχτηκε οτι υπαρχει καποιο μπερδεμα. σωστα?
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι βρηκε πατημα να συνεχισει μια επικοινωνια που εσυ σταματησες, ΠΑΛΙ με δικη του πρωτοβουλια. με το ετσι θελω!!
εσυ του εβαλες παγο και στην ουσια του ειπες dont call us, we ll call you... τωρα αυτος κανει τον χαζο, σου πεταει λιγο τυρακι που ειναι το οτι παραδεχεται οτι υπαρχει προβλημα και δεν ειναι ολα αυτα ωραια και καλα που κανει, αλλα η ΦΑΚΑ που δεν ειδες, ειναι οτι ουτε λιγο ουτε πολυ, σου προαναγγελει και σε δεσμευει να ξαναρχισετε παρτιδες.
τι να σου πει και να του πεις μωρε??? ν αρχισει να κωλοτριβεται ψαχνει αφορμη. δεν το βλεπεις?
- 20-10-2017, 15:08 #32
του απαντησα τελικα "οκ...οπως θελεις, ο χρονος κανει καλο κ στους δυο μας "
κ δεν ξαναπαντησε..
απαντησα γτ " θελω να τα εχω καλα" μιας κ με εχει φοβισει..
Μα γιατι φοβαμαι τοσο πολυ??? μηπως εχω μανια καταδιωξης?
20-10-2017, 15:17 #33
20-10-2017, 16:24 #34
20-10-2017, 16:43 #35
σωστο κ αυτο, αλλωστε θα αργησει τωρα να ξαναβρεθουμε γιατι θα φυγει για τις δουλειες που ειπε εκτος Ελλαδας.
Παλι καλα.
ευχαριστω remedy για την στηριξη κ γω θα προσπαθησω να εκλογικευσω λιγο τους φοβους μου γιατι δεν την παλευω.
20-10-2017, 17:53 #36
Γεια σου!
Διαβασα μονο την αρχικη αναρτηση κ οχι τα σχολια κ σε αυτην θα απαντησω.
Εφοσον εσυ δεν εχεις δωσει τετοιο δικαιωμα κι εφοσον ο φιλος αυτος ξερει πως εισαι σε σχεση η προσεγγιση του ειναι σιχαμενη και ανηθικη κ εκτος του οτι ειναι καθαρα σεξουαλικη κ οχι ερωτικη δεν ενεχει και κανενα φιλικο στοιχειο οπως μας τα εγραψες.
Δε ξερω πως ηταν στο παρελθον ή αν τοτε εσυ ειχες δωσει καποια λαβη κ πηρε θαρρος αλλα τωρα εχει ξεφυγει.
Αποψη μου κ μονο, εγω θα ξεκοβα τελειως.
Δε σε θεωρω παραλογη που νιωθεις φοβο.
Ακου το ενστικτο σου π ειναι αλανθαστο απεφευγε ευγενικα κ απομακρυνσου χωρις να τον προσβαλλεις.
Εαν συνεχισει ν σε ενοχλεξ κανε συζητηση στον συντροφο σου ομορφα κξ ωραια για οτι συμβαινει. Εαν σε αγαπα θα σε προστατευσει.
Εγω δε σε θεωρω καθολου μα καθολου υπερβολικη που σε εψει τρομαξει.
Για να νιωθεις ετσι ενω στην αρχη τον θεωρουσες φιλο το εχει καταφερει αυτος κ υπαρχει λογος. Με ελαφρα πηδηματακια και οχι προκλητικα επιδεικτικα ή προσβλητικα θα ξεκοβα ριζικα.
Ακομα κ επικινδυνος να μην ειναι σιγουρα δε θες εναν ανθρωπο που στα ριχνει στη ψυχρα με εσωρουχα κτλ ενω εχεις σχεση.
Εαν εδειχνε αγνο ερωτα, μακροχρονιο ενδιαφερον θα αλλαζε η προσεγγιση αλλα τωρα ο τυπος ή που τραβαει στερηση κ δε βλεπει μπροστα του ή απλα για καποιο διεστραμμενο λογο στο κεφαλι του αλλαξε συμοεριφορα. Οτι και να ναι εσυ προστατευσε τον εαυτο σου αφου νιωθεις πως κατα καποιο τροπο σε 'απειλει'. Γνωμη μου ειναι αυτο.
20-10-2017, 20:10 #37
ξερω δεν ειναι φυσιολογικο αλλα οι ανθρωποι το κανουν αυτο. κ γω τοχα κανει 1-2 φορες κ μολης το καταλαβα ναι ξεκωψα αλλα ενιωσα κ γω ασχημα με μενα. βεβαια εγω ειμαι μολης 20 κ αυτο τοκανα σε λυκειακα χρονια. αλλα κ παλι οταν το καταλαβα ενιωσα ασχημα με τον εαυτο μου. παντος για να εχει να στειλει τρεις μερες λογικα το καταλαβε κ σηγουρα ενιωσε ενοχες. αλλα μπορει σε λιγο καιρο να ξαναστειλει αν δε ρου μηλησει ο δικος σου
21-10-2017, 13:38 #38
Πολλοι ανθρωποι δυσκολευονται παρα πολυ να απορριπτουν αλλους ανθρωπους, να λενε οχι, να κακοκαρδιζουν γενικως, ειτε επειδη ετσι εμαθαν απο παιδια, να ευχαριστουν τους αλλους ειτε γιατι φοβουνται την επικριτικοτητα που θα ακολουθησει, την κακη γνωμη των αλλων, την ευθεια συγκρουση. Πιθανοτατα ειναι δικο σου προβλημα που αφορα την αλληλεπιδραση σου με τους αλλους ανθρωπους. Αυτος απλα στην επεφτε γιατι δε σε ηθελε πια για φιλη, αλλα για γκομενα.
Ηρεμησε, εχεις καθε δικαιωμα να κλεινεις πορτες και να βαζεις ορια, ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Και ακομη και αν οι συνεπειες ειναι ενδεχομενως μια επικριτικη σταση απο μερος του, κατηγοριες, δυσαρεσκεια κλπ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Δε σε αφορα αμεσα, δεν επηρεαζει επι της ουσιας τη ζωη σου. Αν εισαι γενικα ανθρωπος που δυσκολευεται παρα πολυ να κακοκαρδιζει τους αλλους, το ξερω οτι θα σου ειναι πολυ δυσκολο, αλλα στο τελος θα νιωσεις ικανοποιημενη και απελευθερωμενη οταν αντιμετωπισεις το φοβο σου. Πολλες φορες αυτο που φοβομαστε ειναι μονο στο μυαλο μας, επειδη ετσι καποτε μαθαμε.
Στο λεω, γιατι κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα σε μεγαλο βαθμο, δυσκολευομουν εξαιρετικα να πω οχι οταν καποιος εδειχνε πιεστικα το ενδιαφερον του και γινοταν φορτικος, τωρα το εχω βελτιωσει παρα πολυ, αλλα ακομη δυσκολευομαι. Οταν ομως το κανω, νιωθω μεγαλη ικανοποιηση για την προοδο μου :)Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
22-10-2017, 12:49 #39
Ναι όπως τα λες...ενιωσα ακραίο ενδιαφέρον,σιχαμένη προσεγγιση,διαστροφικη...μα να στέλνει εσώρουχα διάφανα κ ζαρτιερες??πως μπόρεσε,τι σκέφτηκε????ένιωσα παραβιασμενη,ένιωσα ότι είναι ακραίος...πως ένας άνθρωπος που έχει τόσο ακραία συμπεριφορά να μη με τρομάξει???
22-10-2017, 13:10 #40
Έχεις αγγίξει ακριβώς αυτό που νιώθω...ενας άνθρωπος που συζητάγαμε τα πάντα,δικά του κ δικά μου,αλλάζει 180 μοίρες κ στέλνει σεξουαλικά μνμτα κ εσώρουχα.. τον νιώθω ακραιο.. Ναι δεν δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον αλλά δείχνει κάτι σαν στέρηση,σαν να μην αντέχει,σαν να τα παίζει όλα για όλα.. τον σιχάθηκα!τον θεωρώ γλοιώδη...δεν έχανε ευκαιρία τώρα τελευταία να με ακουμπάει κ να με κοιτάει λες κ με γδυνει..ενιωθα άβολα,άρχισα να πιέζομαι κ να μην αντέχω ούτε το βλέμμα του..τον εκτιμούσα κ τον έβλεπα σαν αδερφό μου..μου ρθε να κάνω εμετό...ιωιω πολύ ταραγμένη απ όλο αυτό κ εύχομαι με τον χρόνο να περάσει..
23-10-2017, 10:19 #41
επισης ενιωθα οτι ειναι πολυ παρεμβατικος, χειριστικος, οταν δεν μπορουσα να του κανω παρεα με τρελλαινε στα τηλεφωνα, πολυ διυσδητικος στην ζωη μου, μεχρι κ γτ δεν φοραω μασκαρα με ρωταγε, κοιταζε τα νυχια μου κ σχολιαζε..
γτ αυτο γιατι εκεινο γιατι το αλλο κ γω απλα μαζευομουν κ ενιωθα να με στριμωχνει.,.ενιωθα αβολα αμηχανα..κ ελεγα αντε να τελειωνουμε να φυγω να παω σπιτι μου..
εφαγα μεγαλη πιεση κ εχω κ γω εννοειται μεγαλο μεριδιο...
ηταν περιεργα γλοιωδης κ αποκρουστικος....κ εκει εγω σαν την κοτα , δεν ελεγα τπτ..δεν αντιδρουσα...δεν ηθελα να τον στενοχωρεσω κ πιεζα εμενα...
μεχρι που δεν αντεξα αλλο....επαθαν τα νευρα μου..αρχισα να σπαω..
κ σημερα ξυπνησα κ νιωθω αγχος παλι..πφφ
24-10-2017, 09:57 #42
Μονιμο αγχος μετα απο προσεγγιση φιλου
εχω ποσταρει κ στην ενοτητα "σχεσεις.." αλλα δεν με βοηθαει κανεις..
πασχω απο γενικευμανη αγχωδη διαταραραχη απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου..
ειμαι καλα εδω κ πολυ καιρο κ εγινε κατι στην δουλεια κ εχω αγχωθει πολυ.
χρειαζομαι την βοηθεια σας..προκειται για εναν συναδελφο και φιλο, ο οποιος με παρενοχλουσε σεξουαλικα εδω κ πολυ καιρο κ γω καταφερα επιτελους να τον απομακρυνω..
το θεμα μου δεν ειναι αυτο, αλλα οτι εγω απο τοτε που τον απερριψα κ τον απομακρυνα με εχει κυριευσει ενας απεριγραπτος φοβος μη μου κανει κακο κ εχω κανει μεγαλο αγχος.
ξεκινησα κ παιρνω λιγο λεξοτανιλ καθε μερα να αντεξω γιατι τρεμω μεσα μου.
Επειδη με πλησιασε με υπουλο κ πονηρο τροπο με φοβισε γενικα σαν ανθρωπος.
Και δεν ξερω αν ο φοβος μου ειναι φυσιολογικος, δικαιολογημενος ή κατι αλλο..κ αγχωνομαι ακομα περισοστερο οταν αντιλμβανομαι οτι φοβαμαι υπερβολικα κ θεωρω οτι δεν ειναι φυσιολογικο που τον φοβαμαι τοσο.
Τον θεωρω υπουλο κ πολυ πονηρο, τον ηξερα χρονια κ υποτιθεται οτι ειμασταν φιλοι, με βοηθουσε κ με στηριζε, ομως απο πισω διαπιστωσα σιαγα σιγα οτι ολο αυτο ειχε δολο απο μερους του, δεν μαρεσε ο τροπος προσεγγισης..εζησα εναν εφιαλτη οπου καθημερινα ηταν χειριστικος κ παρεμβατικος αρκετα!
με ρωταγε κ πολλα προσωπικα πραγματα κ ηθελε να χωνει την μυτη του παντου.
τι κανω με την σχεση μου, αν θα κανω παιδι ή οχι..μου ελεγε οτι με βλεπει σαν παιδι του επειδη δεν εχει παιδια, ειναι 50 χρονων κ ειναι παντρεμενος με μια 70 χρονων, με καταιγιζε στα τηλεφωνα κ ειχε αναπτυξει μια εμμονη με εμενα.Πχ μου ελεγε οτι δεν δουλευει αλλα οτι καθεται ολη μερα κ σκεφτεται κ ψαχνει στο νετ τι δωρο να μου παρει..
ποτε δεν εξεφρασε οτι με γουσταρει μεχρι που μου εστειλε εσωρουχα αποκαλυπτικα κ εγινα εξω φρενων!!
μου φανηκε υπαρβολικος κ εμμονικος..
εκανα αγχος κ φρικαρα...γιατι τον φοβαμαι τοσο ? κ ειναι νορμαλ που τον φοβαμαι τοσο?
κ απο δω κ περα τι θα γινει? πλεον δεν μιλαμε οκ... αλλα εγω δεν νιωθω ανακουφιση, ισως νιωθω που δεν τον βλεπω κ δεν κανουμε διαλειμμα μαζι κ νιωθω ελευθερη απο την ελεγκτικη του συμπεριφορα..αλλα μακροπροθεσμα με φοβιζει τρομερα.
αν συνεχιστει ο φοβος μου, θα παω σε ειδικο ..δεν αντεχω να ζω ετσι...
μεχρι κ οτι εκανα μανια καταδιωξης σκεφτηκα..μπορει δε ξερω.
Αν κ στο παρελθον εχω απορριψει κ αλλους ανθρωπους κ ποτε δεν ενιωσα απειλη..
ειναι ξεκαθαρο οτι ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
οταν ενας ανθρωπος δεν ειναι ξεκαθαρος κ σε προσεγγιζει πουλοντας παραμυθια οτι σε βλεπει σαν κορη του κ σαν φιλη , επειδη δεν εχει ουτε εναν φιλο οπως ελεγε, μου δειχνει εναν χαρακτηρα οχι κ τοσο νορμαλ..
δεν ξερω πως να ξεκολλησω..νιωθω οτι ζω εναν εφιαλτη..
σκοτωσαν κ κεινη την εφοριακο στο νεκροταφειο κ επηρρεαστηκα κ απο αυτο...ο.τι να ναι κ γω...
σας παρακαλω βοηθηστε με..
γιατι στο θεμα που εχω ανοιξει στην ενοτητα "σχεσεις", πολυ λιγα ατομα με βοηθησαν..κ φυσικα τους ευχαριστω..αλλα θα ηθελα να το αναλυσουμε λιγο πιο πολυ.
Σας ευχαριστω απειρα!!
24-10-2017, 12:20 #43
ρ εγω σου ειπα μην μομιζεις οτι αυτος δεν αισθανεται ασχημα. απλα γινε κ συ λιγο πιο δεκτικη απεναντη του κ θα χαλαρωσει κ αυτος. ετσι νομιζω. οσο αποτραβιεσαι τοσο αυτος το βλεεπι σαν να τον προκαλεις. τωχω νιωσει κ γω αυτο να εχω αδυναμια σε καποια κοπελα κ ξερω
24-10-2017, 12:32 #44
ναι, αισθανεται ασχημα, που δεν εχει καταφερει τον σκοπο του, να καταφερει μια δεσμευμενη γυναικα που ξερει καλα, οτι δεν τον θελει.
μα επειδη ηταν δεκτικη κι ευγενικη, πηρε αερα ο τυπος! αν γινει κι αλλο δεκτικη, στο τελος θα γυρισει να της πει οτι τα θελε κιολας!
ειναι θρασυς και γαιδαρος που εκμεταλλευεται την ανοχη της για να της χωνεται και να σαλιαριζει. αυτο ελειπε να του δωσει και το ελευθερο εμτα απο οσα εχει κανει.
24-10-2017, 12:37 #45
συγνωμη, γιατι ξεκινας καινουριο θρεντ για το ιδιο θεμα? το θεμα σου ειναι στην θεση του και συνεχιζουν να σου απαντουν.