μετα απο ποση ωρα βλεπεις αποτελεσμα?
λευκο κρασι δεν κανει?
Printable View
ο κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά, εγώ με λίγο κόκκινο κρασί, όποτε έτυχε με "αναψε". Άλλοι άνθρωποι δοκιμάζουν τα λεγόμενα αφροδισιακά φαγητά όπως μέλι με καρύδια, άλλοι προσθέτουν μπαχαρικά στο φαγητό τους, άλλοι τρώνε θαλασσινά επειδή τους ανεβάζει την λίμπιντο. Μεγάλο ρόλο φυσικά παίζει και η χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι, να το θέλουν και οι δύο, με το ζόρι δεν γίνεται. Αν μάλιστα η άλλη ή ο άλλος το παίζουν εξπέρ και έχουν "απαιτήσεις" που εσύ δεν έχεις όρεξη να αποδείξεις (το σεξ δεν είναι διαγώνισμα ούτε συνέντευξη) προχωράς παρακάτω. Έτσι πιστεύω εγώ.
Και εγώ ψυχολογικό πιστεύω ότι είναι Dxr.
Φαινεται ότι σε πείραξε ο χωρισμός και ήταν μεγάλο σοκ για εσένα, είσαι και σε μια κατάσταση στρες τώρα όπως λες οπότε όλα αυτά επηρεάζουν.
Δώσε λίγο χρόνο στον ευατο σου να χαλαρωσεις και μην το σκέφτεσαι καν, ίσως πιέζοντας τον ευατο σου έχεις και τι αντίθετο αποτέλεσμα.
ούτε με τον αυνανισμό δεν έχεις?
δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Στα 60 ναι, ίσως να αρχίσει να είναι και θέμα ηλικίας. Εγώ κοντεύω 46 και το πρωι όταν σηκώνομαι αναγκάζομαι να ξεχειλώσω κατεβάζοντας τη φανέλα μέχρι να πάω μπάνιο επειδή δεν μένω μόνος.
Άμα είναι διαζύγιο και μάλιστα τόσο πρόσφατο ναι, είναι ψυχοφθόρο μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά. Οπότε μην το πιέζεις, μην το βιάζεσαι. Θα έρθει μόνο τους. Μπορεί και οι κοπέλες που γνώρισες να μην υπήρχε χημεία μεταξύ σας έτσι και αλλιώς, να έκανες δηλαδή μια κίνηση για να ξεχαστείς. Θα περάσει.
πορνο μην βλέπεις χειρότερα είναι
τι δουλειά κάνεις? αθλησε καθόλου?
Πληροφορική, αθλουμαι 2-3 φορές την εβδομάδα γιατί έχω και την μέση μου.