μπρβο που τα καταφερες φυσικα χωρις βενζο...εμενα μου φερνουν ταραχη...μεχρι να πιασουν κ αναγκαζομαι να παιρνω κατι ελαφρυ βεβαια...πχ λυρικα, λιγο ρεμερον, η μικρες ποσοτητες ζαναξ.
Printable View
μπρβο που τα καταφερες φυσικα χωρις βενζο...εμενα μου φερνουν ταραχη...μεχρι να πιασουν κ αναγκαζομαι να παιρνω κατι ελαφρυ βεβαια...πχ λυρικα, λιγο ρεμερον, η μικρες ποσοτητες ζαναξ.
Το dumyrox περίπου πόσο καιρό κάνει να πιάσει?
Τα λαντος αρχικά σας Φερνάν ημικρανίες; Εγώ σχεδόν δύο βδομάδες τα πίνω συνέχεια ημικρανίες εχω
Καλησπέρα το ρεμερον το έπαιρνα και γω με βοήθησε αρκετά άλλα τώρα πίνω το azzapin είναι γενοσημο του remeron.ολα αυτά έχουν δυστυχώς παρενέργειες εγώ πχ με το azzapin εβγαζα εξανθημα στο στόμα. Κοίτα μην σταματήσεις την φαρμακευτική αγωγή χωρίς την έγκριση του γιατρού σου και ζητά του κάποιο άλλο φάρμακο να σε βοηθήσει.παντως η ουσία μιρταζαπινη του remeron και του azzapin θέλει τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να δεις αποτελέσματα.
Να ρωτήσω μήπως έχασες και βάρος με τα λαντος; Και αν ναι πόσα κιλά σε πόσο διάστημα;
Εγώ τα έπινα παλια και είχα χάσει και καλά είχα γίνει το βασικότερο....
Παιδιά καλησπέρα, ξεκίνησα σήμερα το ladoze κ θα παίρνω ένα των 20mg κάθε πρωί. Ξέρει κανείς παρενέργειες γι αυτή τη δόση;
Καλησπέρα! Έχεις πάρει μήπως το συγκεκριμένο φάρμακο; εγώ είμαι 23 κ το ξεκίνησα σήμερα κ φοβάμαι λίγο μ αυτά που διαβάζω
Το ladoze το παίρνω εγώ εδώ και τρεις μήνες.
Τις πρώτες 28 μέρες το έπαιρνα 20mg και μετά ως τώρα το παίρνω 40mg.Εγω το πήρα γιατί μετά από ένα γεγονός που έμαθα απέκτησα γαδ και αρρωστοφοβια και πολλά ψυχοσωματικα,,, με το ladoze εξαφανίστηκαν όλα σχεδόν τα ψυχοσωματικα στη κοιλιά και το άγχος από αυτό που είχα έχει μειωθεί κατά πολύ αλλά ακόμη υπάρχει αλλά είναι ψιλό αντιμετωπίσημο, βέβαια τον τελευταίο καιρό έχω κάτι πόνους στο στομάχι και στο στήθος και με έχουν τρομάξει,,,,εμένα ως τώρα δεν με έχει βοηθήσει στο 100%αλλα σε να τεράστιο ποσοστό ναι, σκέψου ότι τους πρώτους τρεις μήνες που δεν τ έπαιρνα μέσα σε αυτό το διάστημα μ.ο ανά 4 μέρες πήγαινα σε γιατρό,, σκέψου ότι αυτούς τους μήνες που το παίρνω έχω πάει συνολικά 3 φορές αλλά βέβαια ελπίζω να με βοηθήσει κι άλλο γτ δν είμαι ακόμα καλά, εσύ τι έχεις?
Ααααα και ότι αφορά γι αυτά που διαβάζεις, σε παρακαλώ μν τα διαβάζεις,, πίστεψέ με πιο φοβιτσιαρης από μένα δεν υπάρχει όσον αφορά τα φάρμακα,,,μην διαβάζεις από τν στιγμή που λογικά στο πρότεινε ψυχίατρος πρέπει να το πάρεις, αυτό τ λάθος έκανα εγώ μέχρι να καταλήξω να τ πάρω πήγα σε 5 ψυχίατρος,, ο πρώτος από τν πρώτο μήνα μ είπε ότι το χρειαζομαι αλλά δεν μπορούσα να τ δεχτω
το ειχα παρει για ενα χρονο σε εμενα δεν με βοηθησε... με εκανε να εχω περισσοτερο ανχος...... αλλα σε αλλους εχει καλα αποτελεσματα.....
εγω ειμαι 26 και σημερα ξεκινησα το brintellix... ειναι ενα αλλο αντικατα8λιπτικο το οποιο δεν εχει πολλες παρενεργειες λενε... ομως ειμαι με ενα φούντωμα... και νιοθω εντονη ταση για εμετο.... ισως στην αρχη σου κανει διαφορα τετια περιεργα.... με της μερες εξαφανιζονται αυτα......
Συμπτωματολογια κατάθλιψης!! Που δεν ξέρω καν από τι προήλθε.. Μειωμένη όρεξη για τα πάντα, δε θέλω να βγω έξω, νιώθω συνέχεια κούραση, θέλω όλη μέρα να ξαπλωνω.. Κ ήμουν απίστευτα δραστήριο άτομο.. Τώρα είμαι 1 χρόνο έτσι κ σήμερα πήγα σε ψυχίατρο κ μου είπε ένα ladose των 20mg τη μέρα κ σε 10 μέρες να τον πάρω τηλ