Γενικευμένη αγχώδεις διαταραχή και ladose - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 154
    Senior Member
    μπρβο που τα καταφερες φυσικα χωρις βενζο...εμενα μου φερνουν ταραχη...μεχρι να πιασουν κ αναγκαζομαι να παιρνω κατι ελαφρυ βεβαια...πχ λυρικα, λιγο ρεμερον, η μικρες ποσοτητες ζαναξ.

Το dumyrox περίπου πόσο καιρό κάνει να πιάσει?

Senior Member
    Τα λαντος αρχικά σας Φερνάν ημικρανίες; Εγώ σχεδόν δύο βδομάδες τα πίνω συνέχεια ημικρανίες εχω

Junior Member
    Quote Originally Posted by Χρήστος81 View Post
    Καλησπέρα στην ομάδα.
    Δυστυχώς η θεραπεία που έκανα με το ρεμερον 15 μέρες δεν πήγε καλά.

Την τελευταία εβδομάδα
    Μου έκανε υπερένταση , τριχόπτωση και μου έβγαλε αλλεργία στο σώμα.

Και στην αρχή πηγαίνε καλά , μου έφτιαξε και ο ύπνος.
    Στεναχωριέμαι τώρα.

Ξεκίνησα 25 Απριλίου
    Έκανα θεραπεία με ενλιφτ αλλά το σταμάτησα , ίσως φταίω και εγώ ,δεν είχα υπομονή, γιατί τρόμαξα,για την μείωση της λίμπιντο, που ήταν στο μυαλό μου μάλλον.

Μόλις το είπα στον γιατρό για το ρεμερον μου είπε στοπ και αλλαγή θεραπείας.

Θέλω εμπειρίες παιδιά για το λαντοζ.
    Αυτή θα είναι και η τελευταία προσπάθεια που κανω ..
    Έχω προσπαθήσει χωρίς φάρμακα ,έχω δοκιμάσει τα πάντα.
    Δεν την παλεύω αλλο ..

Και αγχώνομαι τώρα γιατί θα πρέπει να παίρνω και βενζοδιαζεπίνες άλλον ένα μήνα τουλάχιστον, και παίρνω τρανξεν και ζαναξ εδώ και 2 μήνες και κάτι

Η διάγνωση είναι γενικευμένη αγχώδεις διαταραχή με κρίσεις πανικού και ίσως λίγο κατάθλιψη

Σας ευχαριστώ πολύ
    Καλησπέρα το ρεμερον το έπαιρνα και γω με βοήθησε αρκετά άλλα τώρα πίνω το azzapin είναι γενοσημο του remeron.ολα αυτά έχουν δυστυχώς παρενέργειες εγώ πχ με το azzapin εβγαζα εξανθημα στο στόμα. Κοίτα μην σταματήσεις την φαρμακευτική αγωγή χωρίς την έγκριση του γιατρού σου και ζητά του κάποιο άλλο φάρμακο να σε βοηθήσει.παντως η ουσία μιρταζαπινη του remeron και του azzapin θέλει τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να δεις αποτελέσματα.

Senior Member
    Να ρωτήσω μήπως έχασες και βάρος με τα λαντος; Και αν ναι πόσα κιλά σε πόσο διάστημα;
    Εγώ τα έπινα παλια και είχα χάσει και καλά είχα γίνει το βασικότερο....

Member
    Quote Originally Posted by Χρήστος81 View Post
    Καλησπέρα constantly.
    Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Εσύ είχες Γαδ η κατάθλιψη;

Ζαναξ παίρνω 0.5 Μαξ 0.75 10 μέρες περίπου και τρανξεν έπαιρνα 1.μιση μήνα..
    Πάω γυμναστήριο σχεδόν κάθε μέρα , αλλά έχω σταματήσει την δουλειά από τον Φεβρουάριο.

Ναι έχω κάνει όλες τις εξετάσεις, επειδή μαζί με την αϋπνία εμφανίστηκε και τρέμουλο , έκανα θυρεοειδούς , 6 μαγνητικες , υπερηχογράφημα, αίματος, τα πάντα αυτός είναι και λόγος του άγχους έγινα υποχόνδριος με τις εξετάσεις και τώρα έφτασα να παίρνω χαπια,εγώ που δεν έπαιρνα ούτε ασπιρίνη.
    θεωρείς υποτιμητικο ή ασχημο το οτι παιρνεις φαρμακευτικη αγωγή ?

Senior Member
    Παιδιά καλησπέρα, ξεκίνησα σήμερα το ladoze κ θα παίρνω ένα των 20mg κάθε πρωί. Ξέρει κανείς παρενέργειες γι αυτή τη δόση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Παιδιά καλησπέρα, ξεκίνησα σήμερα το ladoze κ θα παίρνω ένα των 20mg κάθε πρωί. Ξέρει κανείς παρενέργειες γι αυτή τη δόση;

ο μηχανισμός δράσης καθε φαρμακου ειναι αγνωστος..... για τον καθε οργανισμο..

Senior Member
    Καλησπέρα! Έχεις πάρει μήπως το συγκεκριμένο φάρμακο; εγώ είμαι 23 κ το ξεκίνησα σήμερα κ φοβάμαι λίγο μ αυτά που διαβάζω

Senior Member
    Το ladoze το παίρνω εγώ εδώ και τρεις μήνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Το ladoze το παίρνω εγώ εδώ και τρεις μήνες.
    Σε τι δόση; έχεις δει διαφορά; είχες παρενέργειες;

Senior Member
    Τις πρώτες 28 μέρες το έπαιρνα 20mg και μετά ως τώρα το παίρνω 40mg.Εγω το πήρα γιατί μετά από ένα γεγονός που έμαθα απέκτησα γαδ και αρρωστοφοβια και πολλά ψυχοσωματικα,,, με το ladoze εξαφανίστηκαν όλα σχεδόν τα ψυχοσωματικα στη κοιλιά και το άγχος από αυτό που είχα έχει μειωθεί κατά πολύ αλλά ακόμη υπάρχει αλλά είναι ψιλό αντιμετωπίσημο, βέβαια τον τελευταίο καιρό έχω κάτι πόνους στο στομάχι και στο στήθος και με έχουν τρομάξει,,,,εμένα ως τώρα δεν με έχει βοηθήσει στο 100%αλλα σε να τεράστιο ποσοστό ναι, σκέψου ότι τους πρώτους τρεις μήνες που δεν τ έπαιρνα μέσα σε αυτό το διάστημα μ.ο ανά 4 μέρες πήγαινα σε γιατρό,, σκέψου ότι αυτούς τους μήνες που το παίρνω έχω πάει συνολικά 3 φορές αλλά βέβαια ελπίζω να με βοηθήσει κι άλλο γτ δν είμαι ακόμα καλά, εσύ τι έχεις?

Senior Member
    Ααααα και ότι αφορά γι αυτά που διαβάζεις, σε παρακαλώ μν τα διαβάζεις,, πίστεψέ με πιο φοβιτσιαρης από μένα δεν υπάρχει όσον αφορά τα φάρμακα,,,μην διαβάζεις από τν στιγμή που λογικά στο πρότεινε ψυχίατρος πρέπει να το πάρεις, αυτό τ λάθος έκανα εγώ μέχρι να καταλήξω να τ πάρω πήγα σε 5 ψυχίατρος,, ο πρώτος από τν πρώτο μήνα μ είπε ότι το χρειαζομαι αλλά δεν μπορούσα να τ δεχτω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Καλησπέρα! Έχεις πάρει μήπως το συγκεκριμένο φάρμακο; εγώ είμαι 23 κ το ξεκίνησα σήμερα κ φοβάμαι λίγο μ αυτά που διαβάζω
    το ειχα παρει για ενα χρονο σε εμενα δεν με βοηθησε... με εκανε να εχω περισσοτερο ανχος...... αλλα σε αλλους εχει καλα αποτελεσματα.....

εγω ειμαι 26 και σημερα ξεκινησα το brintellix... ειναι ενα αλλο αντικατα8λιπτικο το οποιο δεν εχει πολλες παρενεργειες λενε... ομως ειμαι με ενα φούντωμα... και νιοθω εντονη ταση για εμετο.... ισως στην αρχη σου κανει διαφορα τετια περιεργα.... με της μερες εξαφανιζονται αυτα......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Ααααα και ότι αφορά γι αυτά που διαβάζεις, σε παρακαλώ μν τα διαβάζεις,, πίστεψέ με πιο φοβιτσιαρης από μένα δεν υπάρχει όσον αφορά τα φάρμακα,,,μην διαβάζεις από τν στιγμή που λογικά στο πρότεινε ψυχίατρος πρέπει να το πάρεις, αυτό τ λάθος έκανα εγώ μέχρι να καταλήξω να τ πάρω πήγα σε 5 ψυχίατρος,, ο πρώτος από τν πρώτο μήνα μ είπε ότι το χρειαζομαι αλλά δεν μπορούσα να τ δεχτω
    Συμπτωματολογια κατάθλιψης!! Που δεν ξέρω καν από τι προήλθε.. Μειωμένη όρεξη για τα πάντα, δε θέλω να βγω έξω, νιώθω συνέχεια κούραση, θέλω όλη μέρα να ξαπλωνω.. Κ ήμουν απίστευτα δραστήριο άτομο.. Τώρα είμαι 1 χρόνο έτσι κ σήμερα πήγα σε ψυχίατρο κ μου είπε ένα ladose των 20mg τη μέρα κ σε 10 μέρες να τον πάρω τηλ

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast