Originally Posted by
geodim
Γεια χαρά, συνπληροφορικαριος εδώ που σε ορθαδικα, lounge bars, κλαμπακια κλπ βαριέται σε 10 λεπτά. Εννοείται λόγω της αγάπης μου για την τεχνολογία έχω κάψει σαββατόβραδα, διακοπές, πάρτυ κλπ κλπ. Προφανώς το να ασχολείσαι με εσωστρεφή πράγματα δε σε βοηθά να αποκτησεις κοινωνικές δεξιότητες, και ένα από αυτά είναι η πληροφορική που απαιτεί πολλές πολλές ώρες όπου θα είσαι εσύ και το PC σου παρεούλα, αντί να καυλαντιζεις με φίλους αποδω και αποκει.
Κοίτα να δεις,δεν υπάρχει λύση εκτός από το να βουτήξεις στα βαθιά και ότι γίνει έγινε. Πχ πριν χρόνια, σε μια καφετέρια ήταν μια κοπέλα που μου άρεσε και επειδή κοτευα φουλ να της μιλήσω, έγραψα σε μια χαρτοπετσέτα ένα κάτι του στυλ "είσαι πανέμορφη, να γνωριστούμε" και το τηλ μου και φευγωντας το άφησα στο τραπέζι της και εξαφανίστηκα σαν κλέφτης. Ε μάντεψε, με κοιτούσε σαν εξωγήινο και η φίλη της χασκογελουσε και φυσικά ποτε δε με πήρε τηλεφωνο.
Αλλά σημασία έχει που έπραξα κάτι αντι να πάω σπίτι να χαζεύω βιντεάκια και να σκέφτομαι τι και αν θα μπορούσα να είχα κάνει. Κάθε τέτοια προσπάθεια μετράει ασχέτως το αποτέλεσμα.
Εν πάση περιπτώσει, παρόλο που ούτε κανένας παίδαρος είμαι, και ούτε μπορώ να κρύψω τη βαρεμάρα/αμηχανία σε μέρη και παρέες που δε μου ταιριάζουν, με τον καιρό τα ξεπέρασα αυτά με τις ντροπες και έχω κάνει φίλες γυναίκες, σχέσεις με γυναίκες, δουλειές και συνεργασιες με γυναίκες, διακοπές με γυναικες κλπ κλπ.
Συμβουλεύω λοιπόν, να βγεις με τα κολληταρια , να πάτε σε κανένα καλό μπαράκι και να πιείτε και ένα ποτηράκι ότι γουστάρετε παραπάνω (εγώ ήμουν φαν τσιπούρακι και ουσκι πχ) και άμα δεις καποια που σου αρέσει , κάνε ότι σου κατέβει εκείνη τη στιγμή χωρίς πολλή σκέψη.
Ότι και να γίνει μετά -θα με θυμηθείς- θα είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου.