Εχω απελπιστει.Eιμαι 27 χρονών και δεν μπορώ να βρω συντροφο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by stresarismenos View Post
    Επειδη ξερω τον εαυτο μου θα ξενερωσω τοσο πολυ με την φαση,θα νιωσω τοσο εξω απ τα νερα μου που δεν θα εχω καμια απολυτως διαθεση.Πειτε με ξενερωτο,πειτε με οτι θελετε αλλα σε κλαμπ ακομη και να με πληρωναν θα το σκευτομουν πολυ σοβαρα να πατησω.Εδω σε μπαρακι να παω,αν εχει πολυ δυνατη μουσικη ή καθομαι ακριβως κατω απο το ηχειο αισθανομαι αρκετα αβολα.Με τοσο δυνατη μουσικη τι σκ*** κουβεντα να πιασω?Nα λεω "πορτα" και να ακουει "χορτα"?Συνενοηση μπουζουκι θα γινοταν ουτως η αλλιως.Kαι δεν εχω καμια ορεξη ουτε να ουρλιαζω μεχρι να κλεισει ο λαιμος μου πασχιζοντας να συνενοηθω ουτε να τρεχω στους οριλα.Εξαλλου ακομη και να γνωριζα καποια που να συχναζει σε τετοια μερη,δεν θα ταιριαζα ουτε μια μερα μαζι της.Το θεμα ειναι να βρισκω καποια μια που να ταιριαζουν τα χνωτα μας,οχι να αναγκαζομαι να καταπιεζομαι και να πηγαινω συνεχεια με τα νερα της μονο και μονο για να π*δαω που και που.Αλκοολ βρισκεις και αλλου,δεν ειναι αναγκη να υποστεις το μαρτυριο της ξεκουφαμαρας και του ανυποφορου πονοκεφαλου που θα ακουλουθησει μετα
    Η δυνατή μουσική βοηθάει να πας κοντά της και να της λες στο αυτι ότι θες. Απλά τη πλησιάζεις και χαλαρώμενος απο το ποτό της λες χορεύουμε; και μετά ρωτας για αυτήν..το όνομα της....τι της αρέσει...τι μουσική ακούει. Την αγκαλιάζεις βλέπεις πως ανταποκρίνεται. Τη ρωτάς αν είναι ελεύθερη κτλ κτλ τη ρωτας το κινητό της και της λες θα ξαναμιλήσουμε. Ζητά της να βγείτε ραντεβού.

Δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναικες που πηγαίνουν μπαρ είναι και μπαροβιες. Μπορεί να είναι απλά κορίτσια που τους αρέσει να διαβάζουν, να πηγαίνουν στα ρακαδικα , εκδρομές....αλλα τους αρέσει να πάνε και στα μπαρ καμία φορά να διασκεδάσουν με τις φίλες τους.

Αλλά άμα εσύ νιώθεις ότι καταπιέζεσαι δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτοπεριοριζεσαι μόνος σου ομως. Όλα αυτά τα γυμναστήρια, τα ρακαδικα και οι εκδρομές θέλουν καλές επικοινωνιακές δεξιότητες ή μεγάλες παρέες.

Ιδέα! Εάν γνωρίζεις άτομα κάνε ένα open παρτυ σπίτι σου. Κάλεσε φίλους, συναδέλφους και γνωστούς και πες τους να φέρουν και φίλους τους. Πάρε ποτά και παίξε στην έδρα σου.

Senior Member
    Επειδη ξερω τον εαυτο μου θα ξενερωσω τοσο πολυ με την φαση,θα νιωσω τοσο εξω απ τα νερα μου που δεν θα εχω καμια απολυτως διαθεση.Πειτε με ξενερωτο,πειτε με οτι θελετε αλλα σε κλαμπ ακομη και να με πληρωναν θα το σκευτομουν πολυ σοβαρα να πατησω.Εδω σε μπαρακι να παω,αν εχει πολυ δυνατη μουσικη ή καθομαι ακριβως κατω απο το ηχειο αισθανομαι αρκετα αβολα.Με τοσο δυνατη μουσικη τι σκ*** κουβεντα να πιασω?Nα λεω "πορτα" και να ακουει "χορτα"?Συνενοηση μπουζουκι θα γινοταν ουτως η αλλιως.Kαι δεν εχω καμια ορεξη ουτε να ουρλιαζω μεχρι να κλεισει ο λαιμος μου πασχιζοντας να συνενοηθω ουτε να τρεχω στους οριλα.Εξαλλου ακομη και να γνωριζα καποια που να συχναζει σε τετοια μερη,δεν θα ταιριαζα ουτε μια μερα μαζι της.Το θεμα ειναι να βρισκω καποια μια που να ταιριαζουν τα χνωτα μας,οχι να αναγκαζομαι να καταπιεζομαι και να πηγαινω συνεχεια με τα νερα της μονο και μονο για να π*δαω που και που.Αλκοολ βρισκεις και αλλου,δεν ειναι αναγκη να υποστεις το μαρτυριο της ξεκουφαμαρας και του ανυποφορου πονοκεφαλου που θα ακουλουθησει μετα
    Τότε, ή σχολή χορού και συμμετοχή στις βραδιές χορού που θα διοργανώνει, ώστε να βρίσκεις αρχικά κάποια να είσαι ο καβαλιέρος/παρτενέρ και εκεί να έχεις ελπίδες να πιάσεις κουβέντα, ή ιντερνετικές εφαρμογές, ή άλλα χόμπι, πάντως να μη μένεις σε αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες που πάνε στα κλαμπ εξαρτημένες από αυτό, μπορεί να πάνε μια στο τόσο ή και ελπίζοντας ότι θα τους την πέσει κάποιος. Αν απορρίψεις τα κλαμπ αυτομάτως χάνεις το σημαντικότερο σημείο πεσίματος.

Senior Member
    Καλησπερα σας.Ειμαι αγορι,27 χρονων και εδω και χρονια δεν μπορω να γνωρισω κοριτσια.Δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε ειχα ποτε σεξουαλικες επαφες.Δεν ειμαι πολυ κοινωνικος,ειμαι αρκετα ντροπαλος και μου ειναι τρομερα δυσκολο να πιασω πρωτος κουβεντα σε αγνωστες.Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,αλλα φοβαμαι γιατι πρωτον υπαρχει τεραστια ανεργια και αν παραιτηθω μπορει να μεινω ξεκρεμαστος για πολυ καιρο και 2ον αν βρω καποια αλλη δουλεια και παλι κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα γνωρισω γυναικες απο εκει.Eχω απογοητευτε πολυ γιατι εχω καταλαβει οτι με αυτο το επαγγελμα θα εχω ελαχιστες εως καθολου θυλυκες γνωριμιες.Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.Ασε που αυτα τα site αρκετες φορες ειναι και απατες.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?
    Καλησπέρα.. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τον εαυτό σου σε οποιαδήποτε διαδικασία για να γνωρίσεις μια κοπέλα όπως το να πας σε μέρη που δεν σου αρέσουν. Σκοπός είναι να είσαι άνετος και χωρίς άγχος. Μπορείς απλά να βάλεις στο πρόγραμμα σου ένα χόμπι που σε χαλαρωνει και ταυτόχρονα σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Ακόμη και άντρες να γνωρίσεις, αυτοι ίσως στην συνέχεια σου συστησουν φίλες - γνωστές κτλ. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Το θέμα είναι να χαλαρώσεις λίγο και να φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου. Για να είσαι ντροπαλός σημαίνει δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό σου..

Banned
    φιλε και συμφορμιτη απο τα εως τωρα γραφομενα σου νομιζω, και ενδεχεται να πασχεις απο καποια μορφη αγοραφοβιας! το λεω διοτις καπου γραφεις οτι οταν εισαι με αρκετες γυναικες γυρο σου αγχωνεσαι,σε πιανει ιδρωτας και ταχυπαλμιες! αυτα ειναι συμπτωματα της.Επειδη ομως δεν ειμαι ειδικος θα ελεγα να πας σε καποιον που ειναι.
    Ξερω οτι στην Ελλαδα ειμαστε ακομα αρκετα κομπλεξικοι με τους ψυχολογους και ψυχιατρους! υπαρχει το στιγμα του "τρελου" δυστυχως! ,ομως θα πρεπει να σκεφτεις τι ειναι καλητερο? να μην σε κουτσομπολευουν πωτες οτι πας σε ψυχολογους κι ψυχιατρους? αλλα να συνεχιζεται το προβλημα ου εχεις να σου χαραμιζει τα καλητερα χρονια τηςζωης σου?η θα ηταν καλητερα να υπαρξει το κουτσομπολιο οτι πας σε ψυχιατρους κ.α. αλλα ταυτοχρονα εσυ να εχεις βρει την θεραπεια σου, να αλλαζει η ζωη σου προς το καλητερο?ε τι λες?
    Θα ειναι πολυ κριμα ρε φιλε το θεμα που μας καταθετης εδω μεσα να μπορεις να το ξεπερασεις με τοσο ευκολο τροπο ,με την βοηθεια καπιου θεραπευτη δλδ κι να μην το κανεις!! -εαν βεβαια πασχεις απο αγοραφοβια-οτι κι να ειναι δεν εχεις ναχασεις τυποτα κανοντας μια επισκεψη!
    Απο την αλλη προσωπκα επιμενω οτι θα ειναι λαθος σου να σχετιζειςτο επαγγελμα σου με το προβλημα σου με τις γυναικες.Μην ξεχνας οτι στις γυναικες ,καιστην ηλικια που αναζητας παιζει ρολο η επαγγελματικη σου κατασταση!, οι γυναικες ενδιαφερονται απο το επαγγελμα αυτου που σκφτοντε να κανουν σχεση! και δεν το λεω εκμεταλευτικα οπσδηπωτες, αλλα ειναι κανωνας να παιζει ρολο στο προφιλ ενος συγρονου, δυναμικου και αυταρχη ανδρα να εχει καλη δουλεια, δηλωνει την ανδρικη του ισχυς μεσα στην κοινωνιαμας! και ειδικα αυτην την εποχη εχει μεγα ρολο οταν θα παρουσιασεις τον εαυτο σου σε καποια γυναικα,θα το δεις με τον καιρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Σε χαλαρές φάσεις οπως κρασαδικα-τσιπουραδικα,μπαρ με ναργιλε,μπυραριες ή ροκαδικα, δεν σου έχει δωθεί ποτέ η ευκαιρία να πιάσεις την κουβέντα με κάποια κοπέλα, άντρα, παρέα σε διπλανό τραπέζι ή στο μπαρ; Μήπως είχες ευκαιρίες αλλά δεν ήθελες να τις δεις;
    Αυτό το προσπέρασες και δεν μου απάντησες. Ευκαιρίες για γνωριμίες υπάρχουν λίγο-πολύ παντού, αρκεί να τις δεις και να τις αρπάξεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    φιλε και συμφορμιτη απο τα εως τωρα γραφομενα σου νομιζω, και ενδεχεται να πασχεις απο καποια μορφη αγοραφοβιας! το λεω διοτις καπου γραφεις οτι οταν εισαι με αρκετες γυναικες γυρο σου αγχωνεσαι,σε πιανει ιδρωτας και ταχυπαλμιες! αυτα ειναι συμπτωματα της.Επειδη ομως δεν ειμαι ειδικος θα ελεγα να πας σε καποιον που ειναι.
    Ξερω οτι στην Ελλαδα ειμαστε ακομα αρκετα κομπλεξικοι με τους ψυχολογους και ψυχιατρους! υπαρχει το στιγμα του "τρελου" δυστυχως! ,ομως θα πρεπει να σκεφτεις τι ειναι καλητερο? να μην σε κουτσομπολευουν πωτες οτι πας σε ψυχολογους κι ψυχιατρους? αλλα να συνεχιζεται το προβλημα ου εχεις να σου χαραμιζει τα καλητερα χρονια τηςζωης σου?η θα ηταν καλητερα να υπαρξει το κουτσομπολιο οτι πας σε ψυχιατρους κ.α. αλλα ταυτοχρονα εσυ να εχεις βρει την θεραπεια σου, να αλλαζει η ζωη σου προς το καλητερο?ε τι λες?
    Θα ειναι πολυ κριμα ρε φιλε το θεμα που μας καταθετης εδω μεσα να μπορεις να το ξεπερασεις με τοσο ευκολο τροπο ,με την βοηθεια καπιου θεραπευτη δλδ κι να μην το κανεις!! -εαν βεβαια πασχεις απο αγοραφοβια-οτι κι να ειναι δεν εχεις ναχασεις τυποτα κανοντας μια επισκεψη!
    Σε εμενα αναφερεσαι?Δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο.Το αντιθετο ειπα,οτι επειδη δεν υπαρχουν καθολου γυναικες στον χωρο εργασιας μου, βαριεμαι αφορητα.Απλως εχω μια δυσκολια στο να ξεκινησω κουβεντα με γυναικες που δεν γνωριζω,επειδη δεν βρισκω το θαρρος να μιλησω πρωτος και φοβαμαι οτι θα βρεθω σε αμηχανια και δεν θα ξερω τι να πω.Δεν ειπα πουθενα οτι με πιανει ιδρωτας και ταχυπαλμιες,εκτος αν αναφερεσαι σε καποιο αλλο μελος.Σε θεραπευτη εχω παει παλιοτερα οπως αναφερω παραπανω και εκανα συνεδριες για περιπου 2 χρονια γιατι ειχα ενα προβλημα με την διαχειριση του αγχους,και ευτυχως το εχω ξεπερασει πλεον αυτο το θεμα.Ειχα αναφερει και για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζω με τις σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο,αλλα δεν μπορω να πω οτι βοηθηθηκα ιδιαιτερα σε αυτο το θεμα γιατι δεν εχω τις καταληλλες γνωριμιες,και ο ψυχολογος δεν ειναι γραφειο γνωριμιων ουτε συνοικεσιων

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αυτό το προσπέρασες και δεν μου απάντησες. Ευκαιρίες για γνωριμίες υπάρχουν λίγο-πολύ παντού, αρκεί να τις δεις και να τις αρπάξεις.
    Στα μερη που βγαινω,δεν μου εχει δωθει ευκαιρια για γνωριμια με την εννοια να ερθει καποια αγνωστη να μου μιλησει.Εχει τυχει να με κοιταξουν διακριτικα αλλα δεν εκανα κινηση αφενος γιατι δεν εχω τι να πω για να ξεκινησω κουβεντα και αφετερου γιατι δεν μπορω να ξεχωρισω αν με κοιτουσαν "ερωτικα" ή απλα απο περιεργεια,και το αν κοιτουσαν ειδικα εμενα ή την παρεα μου γενικα

Senior Member
    Έχεις τον φόβο της απόρριψης λοιπόν. Κι αν κοιτούσαν την παρέα ή δεν σε κοιτούσαν ερωτικά κι αρχίσεις μία συζήτηση, τι έγινε;
    Για να ξεκινήσεις κουβέντα, δεν υπάρχουν οδηγίες, αλλά πιάνεσαι από κάτι εκείνη τη στιγμή. Σε κοιτάει κάποια, χαμογέλασε πίσω φιλικα. Συζήτηση μπορείς να πιάσεις με αφορμή το τραγούδι που ακούς εκείνη τη στιγμή μέχρι "Πρώτη φορά έρχομαι εδώ, καλά είναι" ή "Με συγχωρείς που ρωτάω, δεν έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα μπίρας που παραγγέλνεις. Από που είναι, τι ειναι κτλ"

Senior Member
    Γεια χαρά, συνπληροφορικαριος εδώ που σε ορθαδικα, lounge bars, κλαμπακια κλπ βαριέται σε 10 λεπτά. Εννοείται λόγω της αγάπης μου για την τεχνολογία έχω κάψει σαββατόβραδα, διακοπές, πάρτυ κλπ κλπ. Προφανώς το να ασχολείσαι με εσωστρεφή πράγματα δε σε βοηθά να αποκτησεις κοινωνικές δεξιότητες, και ένα από αυτά είναι η πληροφορική που απαιτεί πολλές πολλές ώρες όπου θα είσαι εσύ και το PC σου παρεούλα, αντί να καυλαντιζεις με φίλους αποδω και αποκει.
    Κοίτα να δεις,δεν υπάρχει λύση εκτός από το να βουτήξεις στα βαθιά και ότι γίνει έγινε. Πχ πριν χρόνια, σε μια καφετέρια ήταν μια κοπέλα που μου άρεσε και επειδή κοτευα φουλ να της μιλήσω, έγραψα σε μια χαρτοπετσέτα ένα κάτι του στυλ "είσαι πανέμορφη, να γνωριστούμε" και το τηλ μου και φευγωντας το άφησα στο τραπέζι της και εξαφανίστηκα σαν κλέφτης. Ε μάντεψε, με κοιτούσε σαν εξωγήινο και η φίλη της χασκογελουσε και φυσικά ποτε δε με πήρε τηλεφωνο.
    Αλλά σημασία έχει που έπραξα κάτι αντι να πάω σπίτι να χαζεύω βιντεάκια και να σκέφτομαι τι και αν θα μπορούσα να είχα κάνει. Κάθε τέτοια προσπάθεια μετράει ασχέτως το αποτέλεσμα.
    Εν πάση περιπτώσει, παρόλο που ούτε κανένας παίδαρος είμαι, και ούτε μπορώ να κρύψω τη βαρεμάρα/αμηχανία σε μέρη και παρέες που δε μου ταιριάζουν, με τον καιρό τα ξεπέρασα αυτά με τις ντροπες και έχω κάνει φίλες γυναίκες, σχέσεις με γυναίκες, δουλειές και συνεργασιες με γυναίκες, διακοπές με γυναικες κλπ κλπ.
    Συμβουλεύω λοιπόν, να βγεις με τα κολληταρια , να πάτε σε κανένα καλό μπαράκι και να πιείτε και ένα ποτηράκι ότι γουστάρετε παραπάνω (εγώ ήμουν φαν τσιπούρακι και ουσκι πχ) και άμα δεις καποια που σου αρέσει , κάνε ότι σου κατέβει εκείνη τη στιγμή χωρίς πολλή σκέψη.
    Ότι και να γίνει μετά -θα με θυμηθείς- θα είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Banned
    Σε εμενα αναφερεσαι?Δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο.Το αντιθετο ειπα,οτι επειδη δεν υπαρχουν καθολου γυναικες στον χωρο εργασιας μου, βαριεμαι αφορητα.Απλως εχω μια δυσκολια στο να ξεκινησω κουβεντα με γυναικες που δεν γνωριζω,επειδη δεν βρισκω το θαρρος να μιλησω πρωτος και φοβαμαι οτι θα βρεθω σε αμηχανια και δεν θα ξερω τι να πω.Δεν ειπα πουθενα οτι με πιανει ιδρωτας και ταχυπαλμιες,εκτος αν αναφερεσαι σε καποιο αλλο μελος.Σε θεραπευτη εχω παει παλιοτερα οπως αναφερω παραπανω και εκανα συνεδριες για περιπου 2 χρονια γιατι ειχα ενα προβλημα με την διαχειριση του αγχους,και ευτυχως το εχω ξεπερασει πλεον αυτο το θεμα.Ειχα αναφερει και για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζω με τις σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο,αλλα δεν μπορω να πω οτι βοηθηθηκα ιδιαιτερα σε αυτο το θεμα γιατι δεν εχω τις καταληλλες γνωριμιες,και ο ψυχολογος δεν ειναι γραφειο γνωριμιων ουτε συνοικεσιων
    Ναι εχειςδικιο μπερδευτικα, εκανα λαθος δεν αναφερεις οτι ιδρωνεις κ.α. , ζητω συγνωμη για το συγκεκριμενο.
    Οσο για τον θεραπευτη σου,ναι! δεν ειναι προξενευτρα!!,θα επρεπε ομως σαν σωστος επαγγελματιας να ασχοληθει με την αμηχανια ,την ντροπαλοτητα και γενικα το αγχος σου που θα σε πιανει την υστατη στιγμη που εισαι διπλα σε μια κοπελα .
    Δυστυχως οπως εχω ξανα γραψει αυτα τα θεματα, ειδικα για εμας τους ανδρες ειναι αρκετα δυσκολα να τα κουβεντιαζουμε, ειναι ακομα και σημερα νταμπου! Μπραβο σου λοιπον που προσπαθεις να τα πεις! κατα τη γνωμη μου ειναι το πρωτο βημα προς την επιλυση του προβληματος σου.
    Νομιζω οτι στην φραση σου, εκει οπου απαντας στην Σονια ως εξεις "Στα μερη που βγαινω,δεν μου εχει δωθει ευκαιρια για γνωριμια με την εννοια να ερθει καποια αγνωστη να μου μιλησει." αυτη η φραση σου νομιζω οτι κρυβει καταβαθος και μερος της αιτειας του προβληματος σου! οτι δλδ περιμενεις να ερθουν οι κοπελες , αγνωστες να σου την πεσουν και να σου αρχισουν την κουβεντα!! Δεν λεω οτι ειναι απιθανο να συμβει, αλλα δεν πρεπει να το περιμενεις, εσυ πρεπει να εχεις στο μυαλο σου οτι εσυ πρεπει να κανεις την πρωτη κινηση, εσυ εισαι ο "κυνηγος"

'

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Γεια χαρά, συνπληροφορικαριος εδώ που σε ορθαδικα, lounge bars, κλαμπακια κλπ βαριέται σε 10 λεπτά. Εννοείται λόγω της αγάπης μου για την τεχνολογία έχω κάψει σαββατόβραδα, διακοπές, πάρτυ κλπ κλπ. Προφανώς το να ασχολείσαι με εσωστρεφή πράγματα δε σε βοηθά να αποκτησεις κοινωνικές δεξιότητες, και ένα από αυτά είναι η πληροφορική που απαιτεί πολλές πολλές ώρες όπου θα είσαι εσύ και το PC σου παρεούλα, αντί να καυλαντιζεις με φίλους αποδω και αποκει.
    Κοίτα να δεις,δεν υπάρχει λύση εκτός από το να βουτήξεις στα βαθιά και ότι γίνει έγινε. Πχ πριν χρόνια, σε μια καφετέρια ήταν μια κοπέλα που μου άρεσε και επειδή κοτευα φουλ να της μιλήσω, έγραψα σε μια χαρτοπετσέτα ένα κάτι του στυλ "είσαι πανέμορφη, να γνωριστούμε" και το τηλ μου και φευγωντας το άφησα στο τραπέζι της και εξαφανίστηκα σαν κλέφτης. Ε μάντεψε, με κοιτούσε σαν εξωγήινο και η φίλη της χασκογελουσε και φυσικά ποτε δε με πήρε τηλεφωνο.
    Αλλά σημασία έχει που έπραξα κάτι αντι να πάω σπίτι να χαζεύω βιντεάκια και να σκέφτομαι τι και αν θα μπορούσα να είχα κάνει. Κάθε τέτοια προσπάθεια μετράει ασχέτως το αποτέλεσμα.
    Εν πάση περιπτώσει, παρόλο που ούτε κανένας παίδαρος είμαι, και ούτε μπορώ να κρύψω τη βαρεμάρα/αμηχανία σε μέρη και παρέες που δε μου ταιριάζουν, με τον καιρό τα ξεπέρασα αυτά με τις ντροπες και έχω κάνει φίλες γυναίκες, σχέσεις με γυναίκες, δουλειές και συνεργασιες με γυναίκες, διακοπές με γυναικες κλπ κλπ.
    Συμβουλεύω λοιπόν, να βγεις με τα κολληταρια , να πάτε σε κανένα καλό μπαράκι και να πιείτε και ένα ποτηράκι ότι γουστάρετε παραπάνω (εγώ ήμουν φαν τσιπούρακι και ουσκι πχ) και άμα δεις καποια που σου αρέσει , κάνε ότι σου κατέβει εκείνη τη στιγμή χωρίς πολλή σκέψη.
    Είναι μια ιδέα και αυτή με την χαρτοπετσέτα, σοβαρά μιλάω, επίσης υπάρχει και η λύση του μυστηρίου τι θέλω να πω!! Συχνάζω στα μέρη όπου συχνάζει και κάθε φορά θα της αφήνω σημείωμα χωρίς όμως το τηλέφωνο μου να δω που θα καταλήξει εάν μου συμβεί και μαρεσει καμία εγώ θα το κάνω πράξη, μπορεί να είναι και βλακεία αλλά εμένα μαρεσε αυτή η βλακεία!!

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Εμενα το κόλπο με τη χαρτοπετσέτα μου άρεσε!!!

Meditation
    Guest
    Θεματοθετη 2 χρόνια λες ψυχοθεραπεία και ακόμα δεν έχεις πάρει το θάρρος που χρειάζεσαι για να προσεγγίσεις το αντίθετο φύλο. Η λύση σου είναι το κλαμπ γιατί με το ποτό θα σου φύγουν οι αναστολές. Κρίμα που δεν σου αρέσουν καθόλου τα κλαμπακια. Η πάρτυ στο σπίτι σου ή σε φιλικό σπίτι με πολλά άτομα που θα έχει ποτα

Senior Member
    Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!
    Αυτός μπορεί να είναι και ο πλέον ανδροκρατούμενος χώρος που υπάρχει. Ίσως περισσότερο και από τον επαγγελματικό στρατό.

Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,
    Αν θέλεις να φύγεις, πρέπει πρώτα να βρεις κάπου αλλού κάτι και μετά μπορείς να παραιτηθείς. Ποτέ δε φεύγουμε έτσι από μια στρωμένη δουλειά, πόσο μάλλον για το λόγο που επικαλείσαι.

Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.
    Μπορεί να σου φανεί ασυνήθιστη η παρατήρηση που θα κάνω αλλά μου φαίνεται περίεργο να το αποζητάς τόσο πολύ χωρίς να το έχεις δοκιμάσει. Εσύ κατά τα άλλα πώς είσαι; Εννοώ από εμφάνιση, φυσική κατάσταση, υγεία.

Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.
    Βλέπεις λοιπόν; Δεν είσαι ο μόνος. Οι άλλοι κάπως τα καταφέρνουν. Εσύ γιατί όχι;

Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.
    Εννοείς κάτι σαν κι αυτό; :P Και να συμβεί, ποιο το πρόβλημα; Σου δίνει το δικαίωμα να της πεις εκείνη την ώρα ό,τι θέλεις. Είναι πιο δύσκολο, και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αν σου βγει όπως την ξέρεις από μακριά αλλά π.χ. με περίεργους τρόπους που δε φαίνονταν ως τότε.

Εξάλλου με την ειδικότητά σου μπορείς, αντί να γίνεις απλό μέλος, να προσπαθήσεις να εργαστείς στο προσωπικό ενός dating site που ασχολείται με το λογισμικό/ανάλυση δεδομένων. Υπάρχουν ευκαιρίες κατά καιρούς και από εκεί μέσα μπορεί να δεις άλλα πράγματα.

Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?
    Σκέψου τι ενδιαφέροντα έχεις ώστε να βάλεις στη ζωή σου μια συστηματική εξάσκηση/εκπαίδευση με άλλους σε ειδικό τμήμα.

Από την άλλη μια γνωριμία μπορεί να προκύψει σχεδόν οπουδήποτε. Ας σου πω τι μου συνέβη πριν κάποιο καιρό σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Πήρα λοιπόν ό,τι χρειαζόμουν και πήγα πληρώσω. Ήμουν μόνος στην ουρά, περίπου μια ώρα πριν να κλείσουν. Η κοπέλα που ήταν στο ταμείο (ομορφούλα πραγματικά), ενώ με εξυπηρετούσε, άρχισε να ξεφυσάει. :o Την ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι ήταν πολύ στρεσαρισμένη. Φυσικά ρώτησα γιατί. Το πρόβλημά της ήταν ότι εκείνη την ημέρα είχε πολλή δουλειά και πολύ κόσμο για να εξυπηρετήσει και όταν βλέπει τις ουρές να σχηματίζονται αγχώνεται πολύ καθώς προσπαθεί να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πιάσαμε έτσι μια σύντομη κουβέντα, την ενθάρρυνα και στο τέλος ήταν με το χαμόγελο ως τα αυτιά. :D Αν ενδιαφερόμουν, θα της πρότεινα κατευθείαν κάτι.

Διάφορα άλλα που δίνουν λαβές για να μιλήσεις και, ενδεχομένως, να γνωριστείς μου έχουν συμβεί ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Παντού μπορεί να δοθεί τέτοια ευκαιρία. Πρέπει όμως να είσαι κι εσύ ανοιχτός, χαμογελαστός, εγκάρδιος, ώστε να μην τρομάζεις τον κόσμο αν μιλήσεις.

mary12
    Guest
    Άλλαξε και τον τρόπο που εκφράζεσαι αρχικά. Κολυμπάνε δεν κολυμπανε στα μ@νια υπαρχει άπειρος κόσμος που ενώ δεν σπούδασε σε σχολή που έχει κοπελες μια χαρά βρήκε . Έχεις λάθος οπτική Γενικά και εγώ θα συμβούλευα να πάρεις βοήθεια από ειδικό γιατί δεν έχει να κάνει Ούτε με την σχολή Ούτε με τις παρέες που έχεις Ούτε με την δουλειά σου

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast