Την ερώτηση την έκανα στην Πηνελόπη για να την βοηθήσω να ξεκαθαρίσει μέσα της τι πραγματικα τι προβληματίζει και αν αξίζει να χαλάει την ψυχική της υγεία.
Και περιμένω να μου απαντήσει.
Printable View
ναι, σε αυτο απαντησα κι εγω..
το οτι εφυγε και ειναι ενταξει με την επιλογη της, δεν σημαινει οτι πατησε ενα κουμπακι στο οφ και εσβησε ολη η ιστορια πουε ζησε τοσο καιρο.
της εκανε εντυπωση και την πληγωσε η συμπεριφορα του, ειχε και αποριες γιατι εζησε πραγματα που η ιδια ΔΕΝ θα εκανε, ουτε τα καταλαβαινει, και ηθελε να τα συζητησει.
αυτο, δεν αλλαζει το οτι ειναι σιγουρη για την επιλογη της...
και των ελληνων, κλαταρει συχνα απ οτι ξεκαθαρα βλεπουμε...
καποιοι που εχουν μια προβληματικη εμπειρια στην ζωη τους, ή και πολλες, παθαινουν κοκομπλοκο και δεν ξαναεπικοινωνουν σαν νοημονα οντα ποτε ξανα, παρα βαζουν μια κουλη κασετα με ασυναρτησιες που δεν αφορουν κανεναν αλλον, σε αιωνια επαναληψη ...
και βεβαια ειναι "φυσιολογικο" το να πει ενας ανδρας ναι σε μια ευκαιρια για σεξ. και το να πει μια γυναικα ναι σε μια ευκαιρια για σεξ, ειναι φυσιολογικο.
το να βαυκαλιζεστε οτι μονο οι ανδρες κανουν ευκολο και απροβληματιστο σεξ, ειναι μια ψευδαισθηση που μονοι σας καλλιεργειτε για να μην αποδεχτειτε τα κερατα που τρωτε...
ΟΜΩΣ, μια χαρα "φυσιολογικο" ειναι και να ενδιαφερεται μια γυναικα η ενας ανδρας να εχει μια μονογαμικη σχεση και να θελει να διακοψει με καποιον που λεει "ναι" στο ευκαιριακο σεξ.
ολοι μπορουμε να πουμε ναι αν θελουμε κουμπαρε. το να εχεις μονογαμικη σχεση ειναι επιλογη και αποφαση. δεν ειναι καποιου ειδους γεννετικο χαρακτηριστικο...
Αγαπητέ Γιώργο, για να σου είμαι ειλικρινής σίγουρα είμαι συνειδητοποιημένη για την επιλογή μου και δεν το μετανιώνω. Αλλά όπως Είπαν και τα κορίτσια παραπάνω δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για να πατήσω το off των συναισθημάτων μου...επιλέγω να βάλω τη λογική γιατί έτσι πρέπει και γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.
Όσον αφορά αυτο που με καίει είναι ότι ακόμη τον σκέφτομαι και είχα κάψουρευτει και με βασάνιζει αυτό το γιατί η όλη συμπεριφορά με το μπλοκ κτλπ..δε γίνεται να εχεις περάσει 8 μηνες με ένα άνθρωπο να έχετε πάει διακοπές,Να έχετε ανοιχτεί για προσωπικά σας θέματα, να του έχεις κάνει ψυχολογική υποστήριξη σε πολλά που ο ιδιος Μου έλεγε και ανοιγόταν για οικογενειακά και επαγγελματικά και ξαφνικά να μου λες πράγματα που ξερεις ότι θα με πληγώσουν πχ για τις 6 (γιατί ειμαι σιγουρη ότι είχε καταλάβε ότι είχα τσιμπηθεί ασχετως αν δε το είπα ποτε) και να εξαφανίζεσαι ετσι όταν επιλέγω να σου πω πολύ ευγενικά και αξιοπρεπέστατα ότι δε μου κάνει όλο αυτο..με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν ένιωσε κατι σε αντίθεση με εμένα..
Αγαπητή Πηνελόπη (μαρεσε και το χρησιμοποίησα), την ερώτηση μου την έκανα όχι γιατί είμαι περίεργος αλλά για να σε βοηθήσω να δεις καλύτερα τα πράγματα και ποιον είχες δίπλα σου. Κάποτε χρειάζεται να βάζουμε τα γεγονότα και τα συναισθήματα μας κάτω για να συνειδητοποιησουμε κάποια πράγματα.
Σίγουρα το τι είναι ο άλλος πάντα μας το δείχνει και επιλέγουμε να εθελοτρυφλουμε είτε γιατί δεν το δεχόμαστε είτε επειδή είμαστε ερωτευμένοι.
Όσο για το μπλοκ είναι θέμα ανωριμότητας και όχι ευθύνης δικής σου. Είπα και πιο πάνω ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και εδώ θα είμαι να μου πεις ότι είχα δίκαιο. Όχι επειδή θα σε εκτιμήσει σαν άνθρωπος, αλλά θα φάει τα μούτρα του και θα κοιτάξει πίσω και θα ψάξει αυτή που τον ήθελε πραγματικά.
Εμένα να με συγχωρέσετε για την παρέμβαση μου αλλά επειδή έχω γάτες και παίρνω ψυχοφάρμακα (και λεξοτανίλ μέσα σ' αυτά) έχω την εξής απορία: τι ζόρι τραβάει; Του ζήτησε κανείς λεφτά για να τις ταΐσει; Άμα γουστάρω το κάνω και γατοκομείο το διαμέρισμα!
Remedy Εκ παραδρομής το «την»
Θα σασ στειλω κανενα καφασι μπανανεσ ξεκοληστε
Καλημέρα!
Είσαι η κάθε αυτού απόδειξη ότι όταν ο άλλος μιλάει εσύ απλά ΔΕΝ τον ακούς!
Θα πεις αυτά που έχεις ζήσει εσύ, αυτά που πιστεύεις αμφισβητώντας ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά και ξέρεις γιατί;
Γιατί έτσι θα νιώσεις τι πάει να πει σου τραβάει κάποιος απότομα το πουπουλενιο μαξιλαράκι σου και χαλάει ο υπέροχος ύπνος σου !
Κανένας άνθρωπος που έχει βυθιστεί ΜΟΝΟ στην δική του ζωή, στα δικά του τραυματικα βιώματα, στις δικές τους αποτυχίες αδυνατεί να ακουσει αλλα πολύ περισσότερο να καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για εκείνους.
Ακόμα και λάθος να ειναι αγαπητέ μου όλο αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να το χλευαζεις ούτε να το ειρωνεύεσαι ούτε τίποτα αρνητικό.
Η κοπέλα είναι πραγματικά η προσωποιποηση της αυτοαξιας!
Ο μόνος λόγος που μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να ασχολείται με αρνητικό τρόπο και να κρινει ανθρώπους όπως δεν τολμά να κοιτάξει τον καθρέπτη του και να ασκεί την ίδια κριτική στον εαυτό του ειβαι γιατί μέσα από τον υποβιβασμό η τον χλευασμό του άλλου λαμβάνει εκείνος αξία!
Κρίμα έλειπα καιρό πίστευα γυρνώντας θα βρω άλλες συμπεριφορές οι οποίες θα δείχνουν ότι τελικά δουλεύεις με την ζωή σου και όχι να αποφεύγεις να την αντιμετωπίσει προσβαλλοντας ανθρώπους που δεν έχεις ιδέα τι ειναξ και τι κάνουν....
Και για να σε προλάβω δεν επέλεξα τυχαία το δικό σου σχόλιο με σκοπό να κάνω επίθεση..
Ίσα ίσα!
Απλά η δική σου και μόνο αντιμετώπιση σε ένα θέμα που η πλειοψηφία είναι αντίθετη με την δική σου άποψη είναι η ξεκάθαρη απόδειξη τι σημαίνει ΦΟΒΑΜΑΙ να δω την αλήθεια της δικής ΜΟΥ ζωής και μόνο!
Δεν περιμένω βέβαια να αντιληφθείς αυτά που γράφω και τον πραγματικό λογον ιατι πλέον έχεις βυθιστεί στα θέματα σου και δεν θα σκεφτείς λίγο παραπάνω αλλά οκ !!!!
Πηνελόπη χάρηκα που μοιράστηκες την εμπειρία σου η οποία είναι " μαθήματα " ζωής που πρέπει όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου να την διαβάζουν!!!
Είναι σπουδαίο να λέγονται ΚΑΙ αυτά, να συνεχίσεις να προσεχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου !!!
Να προσέχετε και οι δύο, ο καθένας για τους λόγους του !!!