ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    @Al_Bundy να σε ενημερωσω πως αυτο που μάλλον έτυχε σε εσένα -διαβάζοντας παλαιοτερο σου thread- δεν σημαίνει ότι είναι αυτοσκοπος για όλες τις γυναίκες το 2023. Συνεπως, μην βγάζεις τα σπασμένα σου στην κοπέλα που μια χαρά ωριμότητα έδειξε κ τον ξαποστείλε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    @Al_Bundy να σε ενημερωσω πως αυτο που μάλλον έτυχε σε εσένα -διαβάζοντας παλαιοτερο σου thread- δεν σημαίνει ότι είναι αυτοσκοπος για όλες τις γυναίκες το 2023. Συνεπως, μην βγάζεις τα σπασμένα σου στην κοπέλα που μια χαρά ωριμότητα έδειξε κ τον ξαποστείλε.
    Λέγε τα ποιήματά σου (και συνέχισε όσες προσωπικές επιθέσεις θες εναντίον μου, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ), Το θέμα το διάβασες ; Τι γράφει ; Δεν ήθελε γάμους και κτήματα και τραπεζώματα στο σόϊ της ... όσο ήλπιζε ότι θα τον φέρει στα μέτρα αυτά ... καθόταν ...
    όταν είδε ... ΟΤΙ ΔΕΝ ... ΕΦΥΓΕ ...

Ελληνίδες ΠΑΝΤΑ ... ή γάμος με ντάρι ντάρι ... και ΣΚ αράχωβα κτλ ... Ή ΣΚΥΛΟΙ ΓΑΤΙΑ ΜΕ XANAX & LEXOTANIL ...

Ελεύθερες σχέσεις, χωρις να τα φάμε όλα από τους άνδρες ... ΣΕ ΑΡΛΕΚΙΝ & ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΟΧΙ ΕΔΩ.

Μάθετε να διαβάζετε ελληνικά ...

"δεν μου αξίζει"

"δεν θέλω να αναλώνομαι άδικα" !!!!!

Θέλουν να αναλώνονται μόνο ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ.
    Να αναλώνονται δίκαια, όχι άδικα.

Το σεξ και οι σχέσεις, δεν είναι απόλαυση , δεν είναι ζητούμενο. ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΑΛΩΣΗ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΔΕΛΦΕ ... ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ...

Τσάμπα ... μόνο με σκύλους γατιά.

Το να πάει με άλλες .... δε ξέρω πολλούς ... που θα τους τύχουν αξιοόλογες φάσεις ... και θα πουν όχι !
    Αφού ήταν ... κιθαρίστας ... μπουζουξής κτλ ... είναι περίπτωση που του την πέφτουν διάφορες .... όπως και άλλοι της νύχτας ... μπαρμαν κτλ !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Λέγε τα ποιήματά σου. Το θέμα το διάβασες ; Τι γράφει ; Δεν ήθελε γάμους και κτήματα και τραπεζώματα στο σόϊ της ... όσο ήλπιζε ότι θα τον φέρει στα μέτρα αυτά ... καθόταν ...
    Ελληνίδες ΠΑΝΤΑ ... ή γάμος με ντάρι ντάρι ... και ΣΚ αράχωβα κτλ ... Ή ΣΚΥΛΟΙ ΓΑΤΙΑ ΜΕ XANAX & LEXOTANIL ...
    Ελεύθερες σχέσεις, χωρις να τα φάμε όλα από τους άνδρες ... ΣΕ ΑΡΛΕΚΙΝ & ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΟΧΙ ΕΔΩ.

"δεν μου αξίζει"

Το σεξ και οι σχέσεις, δεν είναι απόλαυση , δεν είναι ζητούμενο. ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΑΛΩΣΗ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΔΕΛΦΕ ... ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ...

μαλλον εσυ δεν μπορεις να διαβασεις ελληνικα, γιατι αν διαβασεις καποιες εκφρασεις που σου χτυπανε συναγερμο (λογω των δικων σου εμπειριων οπως σου λενε κι απο πανω), ξεκιναει να βαραει νταουλια η εμμονη σου και μεταφραζεις ο,τι ναναι, οπως ναναι...

αν διαβαζες το θεμα, θα εβλεπες οτι ο τυπος ειχε αρχισει να της μιλαει για παιδια και οικογενεια, αλλα φοβοταν οτι αυτη θα ειναι μικρη οταν αυτος γερασει....

η κοπελα δενε φυγε γιατι δεν την παντρευοταν, αλλα ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!
    βρε ουστ!! κοπροσκυλα...

Junior Member
    Λέγε τα ποιήματά σου. Το θέμα το διάβασες ; Τι γράφει ; Δεν ήθελε γάμους και κτήματα και τραπεζώματα στο σόϊ της ... όσο ήλπιζε ότι θα τον φέρει στα μέτρα αυτά ... καθόταν ...

"δεν μου αξίζει"

Δεν ξέρω τι βιώματα είχες στη ζωή σου και έχεις τις συγκεκριμένες απόψεις…το μονο που θα σχολιάσω είναι ότι όταν λες σε κάποιον δε το αξίζω αυτο και δε θέλω να αναλώνομαι άδικα,τουλάχιστον στη δίκη μου περίπτωση.. είναι όταν καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι αμοιβαία συναισθηματικά με αποτέλεσμα να θέλεις να το λήξεις για να προστατεύσεις τον ψυχικό σου κόσμο και την ψυχική σου υγεια.
    Όλοι μας αξίζουμε να βρουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας που θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και συναισθήματα.
    Την καλημερα μου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pinelopi22 View Post
    να προστατεύσεις τον ψυχικό σου κόσμο και την ψυχική σου υγεια.
    Όλοι μας αξίζουμε να βρουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας που θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και συναισθήματα.
    Την καλημερα μου!!
    Η ψυχική υγεία των ελληνίδων , δεν προστατεύεται πολύ όμως. Συχνά κλατάρει . Όσες δεν τυλίξουν κάποιον μέχρι κάποια ηλικία, για να του κάνουν τη ζωή ρημάδι , με χάπια καταλήγουν και σκύλους γατιά.
    Τον αμοιβαίο σεβασμό δεν τον αντιλαμβάνομαι ως ευνουχισμό των ανδρών .
    Λυπάμαι , το θεωρώ φυσιολογικό ... αν τύχει ευκαιρία για σεξ , να μην πει ένας άνδρας όχι .

Junior Member
    Η ψυχική υγεία των ελληνίδων , δεν προστατεύεται πολύ όμως. Συχνά κλατάρει . Όσες δεν τυλίξουν κάποιον μέχρι κάποια ηλικία, για να του κάνουν τη ζωή ρημάδι , με χάπια καταλήγουν και σκύλους γατιά.
    Λυπάμαι , το θεωρώ φυσιολογικό ... αν τύχει ευκαιρία για σεξ , να μην πει ένας άνδρας όχι .
    Και εγώ θεωρώ απολύτως φυσιολογικό μια γυναίκα να έχει το δικαίωμα να σταματήσει κάτι οταν τα θέλω δυο ανθρώπων είναι διαφορετικά έτσι σέβεσαι πρώτα από όλα τον εαυτό σου και φυσικά τον άνθρωπο που εχεις απέναντι σου και δε σπαταλάς χρόνο και ενεργεια από τη ζωή σου άδικα.
    Σε καμία περίπτωση δε ταυτίζεται η λέξη σεβασμος με τον ευνουχισμό.

Senior Member
    Δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση ε; Και πιστεύεις πως ο λόγος που δεν έχεις κανει είναι όλα τα πιο πάνω και όχι ο χαρακτήρας σου ε;

Senior Member
    Επειδη ακριβως διαβασα το θεμα αντικειμενικα και οχι υπο το πρισμα δικων μου βιωματων (γκουχου-γκουχου), ειναι εμφανες, οπως αναφερει και η Remedy, οτι τον παρατησε γιατι υπηρξε ενας απιστος και ναρκισσος συντροφος. Εννοειται ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ και εννοειται πως ΘΑ ΑΝΑΛΩΝΟΤΑΝ μενοντας μαζι του γιατι θα της μαυριζε την ψυχη. Και επειδη βρισκομαστε ολοι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τι οικονομικο background εχει η Πηνελοπη και αν εχει αναγκη εναν ευκαταστατο συντροφο για να πορευτει. Συνελθετε μωρε που θεωρειτε οτι ως γυναικες σας εχουμε αναγκη για να επιβιωσουμε και οτι το μονο που ονειρευομαστε ειναι πολυδαπανοι γαμοι και Μυκονο. Κοιταξτε λιγο περα απο την καμπουρα σας.

Junior Member
    Θα συμφωνήσω με την Ρένια, συν ότι είμαι μόλις 24 χρονών δεν είχα κάποια ανάγκη να «τυλίξω» κάποιον και ούτε οικογένεια και παιδιά είναι στα άμεσα σχέδια μου απλώς τον ερωτεύτηκα..ανέφερα τις συζητήσεις Περί οικογένειας και παιδιών που είχα μαζί του (τις οποίες μόνος του άνοιγε) για να γίνει κατανοητό ότι δεν ήξερε τι ήθελε..μια έλεγε έτσι μια αλλιώς. Μια κρύο μια ζέστη, τρομερά θέματα δέσμευσης, ανασφάλειες, mommy issues και τέρμα αυτοκαταστροφή πχ μπορεί να έλεγε είμαστε τελεια πάμε και όπου βγει και την άλλη να έλεγε είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή θα τελειώσει.
    Εγώ καθόμουν γιατί ήλπιζα ότι νιώθει πράγματα και απλά φοβάται να εκφραστεί όποτε του έδινα χώρο και χρόνο..αλλά όταν μου είπε αυτο για τις 6 κοπελες και ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι απογοητεύτηκα και απλά κατάλαβα ότι δεν νιώθει τίποτα και είναι τέρμα επιφανειακός- κενος γιαυτο και επέλεξα εμένα και το έληξα.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με την Ρένια, συν ότι είμαι μόλις 24 χρονών δεν είχα κάποια ανάγκη να «τυλίξω» κάποιον και ούτε οικογένεια και παιδιά είναι στα άμεσα σχέδια μου απλώς τον ερωτεύτηκα..ανέφερα τις συζητήσεις Περί οικογένειας και παιδιών που είχα μαζί του (τις οποίες μόνος του άνοιγε) για να γίνει κατανοητό ότι δεν ήξερε τι ήθελε..μια έλεγε έτσι μια αλλιώς. Μια κρύο μια ζέστη, τρομερά θέματα δέσμευσης, ανασφάλειες, mommy issues και τέρμα αυτοκαταστροφή πχ μπορεί να έλεγε είμαστε τελεια πάμε και όπου βγει και την άλλη να έλεγε είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή θα τελειώσει.
    Εγώ καθόμουν γιατί ήλπιζα ότι νιώθει πράγματα και απλά φοβάται να εκφραστεί όποτε του έδινα χώρο και χρόνο..αλλά όταν μου είπε αυτο για τις 6 κοπελες και ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι απογοητεύτηκα και απλά κατάλαβα ότι δεν νιώθει τίποτα και είναι τέρμα επιφανειακός- κενος γιαυτο και επέλεξα εμένα και το έληξα.
    να μην επιτρεπεις σε κανεναν κακομοίρη να σε κανει να αμφιβαλλεις γι αυτα ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.
    ασε τα πιθηκια να χοροπηδανε μπας και ριξουν κανεναν π@#$ παραπανω....

Senior Member
    Στην ουσία γιατί άνοιξες το θέμα; Είσαι εντάξει με την επιλογή σου.. Όμως κάτι σε απασχολεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Στην ουσία γιατί άνοιξες το θέμα; Είσαι εντάξει με την επιλογή σου.. Όμως κάτι σε απασχολεί.
    το ειπε. την απασχολει γιατι ειχε την αναγκη να της πει οτι πηγε με αλλες εξι , χαζογελωντας κιολας σαν καλος χαχας που ειναι...

Senior Member
    Τελικα ο πολεμοσ τελειωσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ειπε. την απασχολει γιατι ειχε την αναγκη να της πει οτι πηγε με αλλες εξι , χαζογελωντας κιολας σαν καλος χαχας που ειναι...
    [emoji848][emoji848][emoji848]
    Η Πηνελόπη γιατί άνοιξε θέμα στο φόρουμ εννοώ. Δεν ξέρω αν αυτό μου απαντάς.
    Από την στιγμή που είδε τι άνθρωπος είναι και έφυγε και είναι εντάξει με την επιλογή της να φύγει γιατί να σπαταλησει ενέργεια και να γράψει σε ένα φόρουμ; Κάτι της τρώει το μυαλό.. Αυτό ρώτησα. Τι είναι αυτό;

Senior Member
    Γιατί είναι απλό, εγώ αυτό καταλαβαίνω: ένα νέο κορίτσι ερωτεύτηκε έναν τύπο που της φέρθηκε σκάρτα και της έχει μείνει το γιατί. Γιατί να την κερατώσει και προπάντων γιατί όταν την χώρισε δεν απάντησε τίποτα και την μπλόκαρε. Ιδίως όταν αυτός ο τύπος είναι μιας κάποιας ηλικίας κ όχι ένα ανώριμο παιδαρελι. Δεν νομίζω ότι έχει κ δεύτερη ή τριτη ανάγνωση το θέμα. Δεν ζητά κάτι το κορίτσι απλά ήθελε να το βγάλει από μέσα της.

Εγώ πηνελοπη μου θέλω να σου πω μπράβο για την ωριμότητα σου που φαίνεται και από τον γραπτό σου λόγο. Μην ψάχνεις το γιατί, δεν αξιζει καν να ασχολείσαι με τέτοιους τύπους. Πιθήκια που λέει και η Remedy!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast