Originally Posted by
void
Seduction αυτό που είπε ο Γιώργος σχετικά με τη βία ήταν πολύ συγκεκριμένο. Είπε ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του φίλου μου θα με τσάκιζε στις μπουνιές και ότι μετά από αυτό θα ήμουν υπάκουη όπως άλλωστε συμβαίνει (δυστυχώς κατά τα λεγόμενα του Γιώργου) σε πολλά ζευγάρια τα οποία είναι μέλι γάλα. Λοιπόν για μένα αυτές οι γυναίκες, ανεξάρτητα από τη μόρφωση τους και την καλλιέργειά τους και ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τη γενιά τους και ανεξάρτητα από το αν το βαφτίζουμε "υποτακτικότητα" ή kinky ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχουν μεγάλο θέμα αυτοεκτίμησης. Το αν γουστάρει κάποια να τις τρώει στο σεξ (ή και κάποιος για να μην το ρίχνουμε μόνο στις γυναίκες) είναι θέμα γούστου. Προφανώς δείχνει μια "υποτακτικότητα" εφόσον θες να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, αλλά απέχει παααααρα πολύ από την έννοια της υποτακτικότητας μέσα στη σχέση και γενικότερα σα στάση ζωής.
Φαντάζομαι, αν κρίνω δηλαδή από τον εαυτό μου, ότι οι περισσότερες γυναίκες, τουλάχιστον αυτές που είναι νορμάλ, θέλουν έναν σύντροφο στη ζωή τους να τις σέβεται και αν μην τις θέλει υποτακτικές πόσο μάλλον να τις δέρνει. Οι γυναίκες οι οποίες δέχονται να είναι υπό του άντρα είναι γυναίκες οι οποίες στην πλειοψηφία τους δέχονταν την ίδια αντιμετώπιση από τον πατέρα τους ή τη μάνα τους και σίγουρα χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που έθεσες τέτοιο θέμα. Από όσο θυμάμαι, σε ένα θέμα που είχε προκύψει με τη μητέρα της ραμ που την ξυλοφορτώνει ο άνανδρος ο σύζυγός της , είχες δώσει ένα σωρό τηλέφωνα φορέων που μπορούσαν να βοηθήσουν. Γιατί τότε δεν είπες στη ραμ ότι η μάνα της μπορεί να το γούσταρε που τις τρώει και ότι διαλέγει να έχει το ρόλο της υποτακτικής?