έλλειψη αυτοελέγχου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 116
    Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Seduction αυτό που είπε ο Γιώργος σχετικά με τη βία ήταν πολύ συγκεκριμένο. Είπε ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του φίλου μου θα με τσάκιζε στις μπουνιές και ότι μετά από αυτό θα ήμουν υπάκουη όπως άλλωστε συμβαίνει (δυστυχώς κατά τα λεγόμενα του Γιώργου) σε πολλά ζευγάρια τα οποία είναι μέλι γάλα. Λοιπόν για μένα αυτές οι γυναίκες, ανεξάρτητα από τη μόρφωση τους και την καλλιέργειά τους και ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τη γενιά τους και ανεξάρτητα από το αν το βαφτίζουμε "υποτακτικότητα" ή kinky ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχουν μεγάλο θέμα αυτοεκτίμησης. Το αν γουστάρει κάποια να τις τρώει στο σεξ (ή και κάποιος για να μην το ρίχνουμε μόνο στις γυναίκες) είναι θέμα γούστου. Προφανώς δείχνει μια "υποτακτικότητα" εφόσον θες να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, αλλά απέχει παααααρα πολύ από την έννοια της υποτακτικότητας μέσα στη σχέση και γενικότερα σα στάση ζωής.
    Φαντάζομαι, αν κρίνω δηλαδή από τον εαυτό μου, ότι οι περισσότερες γυναίκες, τουλάχιστον αυτές που είναι νορμάλ, θέλουν έναν σύντροφο στη ζωή τους να τις σέβεται και αν μην τις θέλει υποτακτικές πόσο μάλλον να τις δέρνει. Οι γυναίκες οι οποίες δέχονται να είναι υπό του άντρα είναι γυναίκες οι οποίες στην πλειοψηφία τους δέχονταν την ίδια αντιμετώπιση από τον πατέρα τους ή τη μάνα τους και σίγουρα χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης.
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που έθεσες τέτοιο θέμα. Από όσο θυμάμαι, σε ένα θέμα που είχε προκύψει με τη μητέρα της ραμ που την ξυλοφορτώνει ο άνανδρος ο σύζυγός της , είχες δώσει ένα σωρό τηλέφωνα φορέων που μπορούσαν να βοηθήσουν. Γιατί τότε δεν είπες στη ραμ ότι η μάνα της μπορεί να το γούσταρε που τις τρώει και ότι διαλέγει να έχει το ρόλο της υποτακτικής?
    Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ το post μου!

Εγραψα:

A. @giorgos,

Συμφωνούμε σε όσα έγραψες για την βία. Είναι πράξη μόνο άρρωστων και δειλών ανθρώπων
    B.Στο θέμα της συναινετικής "βίας" ή βίας μεταξύ ενήλικων ανθρώπων με νόηση, ποια είναι η θέση σου; Για παράδειγμα όσες επιθυμούν τον ερωτικό μαζοχισμό (σωματικό ή ψυχικό ή both) να κλειστούν σε ιδρύματα;

Διάβασε καλύτερα όσα έγραψα

@Λήθη,

Μου είχες γράψει να μην ξανασχολιάσω post σου και σχολιάζεις δικό μου και μάλιστα απαξιωτικά. Τι υποκρισία! (Καταλαβαίνεις καλά τι εννοώ)

Senior Member
    Δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε κανέναν! Και είπα και «παιδιά» . Δεν είσαι μόνος σου στο φόρουμ και δεν μίλησα για μονόλογο. Όταν μιλάς για υποκρισία να προσέχεις σε ποιον απευθύνεσαι! Να αποφύγουμε τις περιττές συζητήσεις, τις άσχετες από το θέμα ήταν ο σκοπός μου και όχι να ανοίξουμε αντιπαραθέσεις που καμία όρεξη δεν έχω για αυτές!

Senior Member
    Σεντάξιον, φυσικά και ΔΙΑΒΑΣΑ το ποστ σου αλλιώς δε θα σου απαντούσα διότι όπως και ο ίδιος είπες ήταν εντελώς οφ - τοπικ.
    Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπαίνεις στη διαδικασία να γράφεις κάθε φορά για το θέμα της υποτακτικότητας και της κυριαρχικότητας. Στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχουν. Είναι λες και δράττεσαι της ευκαιρίας κάθε φορά να αναπτύσσεις το συλλογισμό σου σε όποιο θρεντ θα τύχει να αναφέρεται σε σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας.
    Το θέμα μου εμένα δεν ήταν η σχέση μου αυτή καθεαυτή , αλλά ο αυτοέλεγχος μου. Πήρα κάποιες απαντήσεις, αρκετά διαφωτιστικές, σε ευχαριστώ και εσένα για τη συμμετοχή σου και οποιαδήποτε άλλη γνώμη στο θέμα είναι καλοδεχούμενη.
    Από εκεί και πέρα μισώ τις κοκορομαχίες, ειδικά τις διαδικτυακές και δε νιώθω καλά να τσακώνομαι με άτομα που καλά καλά δεν ξέρω. Όχι ότι θα τσακωθώ μαζί σου, απλά στην προσπάθειά μου να μην τσακωθώ τελικά και να κάνω και καλά διάλογο θα μου χαλάσει η διάθεση και δε θέλω. Ο στόχος μου είναι να βοηθηθώ σε αυτό που με προβληματίζει και όχι να ξεκατινιαστώ. Αυτά.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Σεντάξιον, φυσικά και ΔΙΑΒΑΣΑ το ποστ σου αλλιώς δε θα σου απαντούσα διότι όπως και ο ίδιος είπες ήταν εντελώς οφ - τοπικ.
    Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπαίνεις στη διαδικασία να γράφεις κάθε φορά για το θέμα της υποτακτικότητας και της κυριαρχικότητας. Στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχουν. Είναι λες και δράττεσαι της ευκαιρίας κάθε φορά να αναπτύσσεις το συλλογισμό σου σε όποιο θρεντ θα τύχει να αναφέρεται σε σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας.
    Το θέμα μου εμένα δεν ήταν η σχέση μου αυτή καθεαυτή , αλλά ο αυτοέλεγχος μου. Πήρα κάποιες απαντήσεις, αρκετά διαφωτιστικές, σε ευχαριστώ και εσένα για τη συμμετοχή σου και οποιαδήποτε άλλη γνώμη στο θέμα είναι καλοδεχούμενη.
    Από εκεί και πέρα μισώ τις κοκορομαχίες, ειδικά τις διαδικτυακές και δε νιώθω καλά να τσακώνομαι με άτομα που καλά καλά δεν ξέρω. Όχι ότι θα τσακωθώ μαζί σου, απλά στην προσπάθειά μου να μην τσακωθώ τελικά και να κάνω και καλά διάλογο θα μου χαλάσει η διάθεση και δε θέλω. Ο στόχος μου είναι να βοηθηθώ σε αυτό που με προβληματίζει και όχι να ξεκατινιαστώ. Αυτά.
    Δεν διαφωνούμε κάπου! Δεν αναφέρομαι σε υποτακτικότητα και σε κυριαρχικότητα, αλλά σε ανοιχτή και ακομπλεξάριστη έκφραση του ερωτισμού! Δεν μπορεί να βαπτίζουμε έτσι ή αλλιώς, ανθρώπους που έχουν επιλέξει να βιώνουν τον ερωτισμό τους όπως αυτοί γουστάρουν, είτε επειδή κάποιοι/ες έχουν άλλα γούστα, είτε επειδή δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι το γουστάρουν και οι ίδιοι/ες.

Το περιχαράκωμα με ενοχλεί, και το να τα πετάμε όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι. Αυτό το γενικό, το δήθεν και τον στροθοκαμηλισμό που είναι διάχυτα... Και την υποκρισία ενίοτε.

Εγραψα ήδη sorry για το offotopic (και το εννοώ), αλλά το ερέθισμα το πήρα από posts που παρέθεσα.

@Λήθη,

Προσέχω που απευθύνομαι. Σκέψου το. Πέραν αυτού ουδέν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    @Λήθη,

Προσέχω που απευθύνομαι. Σκέψου το. Πέραν αυτού ουδέν.
    Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα! Εσύ σκέψου και σκέψου πάρα πολύ καλά! Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι "καταλαβαίνεις καλά τι εννοώ". Όχι βέβαια! Δεν σε ήξερα και χθες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Ωχ! Γιατί μυρίζομαι πάλι το ίδιο άθλιο σενάριο των επαναλαμβανόμενων συζητήσεων που σέρνεται από νήμα σε νήμα; Το θέμα μας δεν είναι οι υποτακτικές και οι επιβήτορες. Έλεος με αυτό ρε παιδιά! Το εξαντλήσαμε!

......
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Στο θέμα της συναινετικής "βίας" ή βίας μεταξύ ενήλικων ανθρώπων με νόηση, ποια είναι η θέση σου; Για παράδειγμα όσες επιθυμούν τον ερωτικό μαζοχισμό (σωματικό ή ψυχικό ή both) να κλειστούν σε ιδρύματα;
    Φρονω οτι οι ανθρωποι με νοηση δεν επιζητουν ερωτικο μαζοχισμο! Η φραση "συναινετικη βια" αυτοαναιρειται καθως ειναι αντιφατικη απο μονη της! Οσο για το αν οι ανθρωποι με αυτες τις προτιμησεις πρεπει να κλειστουν σε ιδρυματα? Δεν μπορω να σου απαντησω γενικα καθως καθε περιπτωση μελεταται μεμονωμενα! Αυτο που μπορω να σου απαντησω με βεβαιοτητα ειναι οτι οσοι επιζητουν την ηδονη μεσα απο τον αλογιστο εκδηλουμενο πονο...τοτε χρειαζονται αμεσα ψυχολογικη υποστηριξη καθως εφαπτεται σε παθογενη ψυχικη κατασταση!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Φρονω οτι οι ανθρωποι με νοηση δεν επιζητουν ερωτικο μαζοχισμο! Η φραση "συναινετικη βια" αυτοαναιρειται καθως ειναι αντιφατικη απο μονη της! Οσο για το αν οι ανθρωποι με αυτες τις προτιμησεις πρεπει να κλειστουν σε ιδρυματα? Δεν μπορω να σου απαντησω γενικα καθως καθε περιπτωση μελεταται μεμονωμενα! Αυτο που μπορω να σου απαντησω με βεβαιοτητα ειναι οτι οσοι επιζητουν την ηδονη μεσα απο τον αλογιστο εκδηλουμενο πονο...τοτε χρειαζονται αμεσα ψυχολογικη υποστηριξη καθως εφαπτεται σε παθογενη ψυχικη κατασταση!
    Κάποτε, όχι πολύ μακριά από το σήμερα, κάποιοι επιστήμονες υποστήριζαν πως οι γυναίκες στις μέρες τους, τις πιάνει η τρέλα, γι αυτό δεν τις έδιναν δικαίωμα ψήφου (!), αργότερα άλλοι επιστήμονες υποστήριζαν πως η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστεια κλπ κλπ κλπ
    Πιάνεις ένα θέμα που δεν το γνωρίζεις. Για παράδειγμα δίπλα στο συναίνεση, πηγαίνει ΠΑΝΤΑ το σύνεση, άρα ποτέ δεν υπάρχει κάτι αλόγιστο. Και πιο δίπλα πηγαίνει ΠΑΝΤΑ το ασφάλεια, άρα δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο. (safe, sane and consensual) Αναφέρθηκα σε ανθρώπους με νόηση, σε ανθρώπους με ανοιχτό και ακομπλεξάριστο ερωτισμό.

Είμαστε off topic, ειδάλλως θα σου παρουσίαζα πολλές επιστημονικές μελέτες που την βεβαιότητα σου, την κάνουν σκόνη. Ψάξτο λίγο, θα εκπλαγείς

Να σημειωθεί πως η Κυριαρχία/υποταγή (D/s) δεν έχουν σχέση με τον σαδομαζοχισμό (S/M). Είναι εντελώς διαφορετικές έννοιες

Και για να φύγουμε από τον ερωτισμό, τι είδους υπεραπλουστευμένη "λογική" είναι αυτή; Oλοι οι αθλητές σε αθλήματα με σωματική επαφή, δεν αποτελούν παραδείγματα ανθρώπων που συναινούν σε βία; Από την Πυγμαχία, την πάλη, το judo, το taekwondo (ολυμπικακά αθλήματα) μέχρι το ράγκμπυ, το ποδόσφαιρο, το χάντπολ, το μπάσκετ, το πόλο κλπ. Ολοι αυτοί δεν έχουν νόηση; Ας μιλήσουμε σοβαρά

Banned
    Οτι και να λεμε ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και την εμπειρια του! Πρεπει να παραδεκτουμε ομως ολοι μας ,ειδικα οι κοπελες του φορουμ οτι κανα χαστουκι η καμια κλωτσια την θελετε που και που ετσι δεν ειναι? Προσωπικα αν και δεν μου αρεσει η βια ,για αυτο και παρατησα τον αθλητισμο και την πυγμαχια που τοσο αγαπουσα και ειναι ενα τοσο εξυπνο αθλημα , γτ. η πυγμαχια θελει καλα αντανακλαστικα και γρηγορη σκεψη ,ειναι σαν το σκακι. Λοπον παρα ολα αυτα στην εμπειρια μου με τις γυναικες ειχα σχεσεις οπου ηθελαν το ψυλο τους ! προκαλουσαν για αυτο , το ζηταγαν ! και οσο πι βιαιο ηταν τοσο πιο στοργικες τοσο πιο τρυφερες ηταν μετα! και οχι μονο πανω στο σεξ. αλλα αφου οπως παραδεχεστε κοριτσια και εσεις οτι οι πιο πολλες στο σεξ θελετε λιγο βια ποια η διαφορα λοιπον και εκτως σεξ ? δλδη οταν υψονετε την φωνη σας στον ανδρα σας! οταν αργειτε! η αμα κανετε κατι που εχετε συμφωνισει και εσεις να μην το κανετε και παρολα αυτα παραβαινετε την υποσχεση σας ! και αμα αυτο εχει γινει επανελυμενα δεν ειναι λιγικο μετα η βια? δεν ειναι σαν να το ζητατε? και αμα εχετε προηδοποιηθει κιολας?
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ,δεν ξερω αλλα μαλον υπερβαλεις , και πολλες αλλες εδω λετε πραματα που δεν τα πιστευετε!
    Κα;ι στην τελικη αμα δεν σας αρεσε να τις τρωτε με την πρωτη μπουνια η κλωτσια θα φευγατε! εγω βλεπω το αντιθετο κοριτσια! εκτως απο εξερεσεις οι πιο πολλες μολις φατε τις πρωτες κλωτσιες σας ειστε μια χαρα μετα!! παραδηγμα απο τον κουμπαρο μου που εχουν και ενα κοριτσακι ,εδω και 2 χρωνια ολο τσακομοι απο τοτες που πηγε νοσοκομειο η κουμπαρα ολα μελι γαλα! και φαγητο στην ωρα του και ολα καλα ο κουμπαρος μου!
    εχω αδικο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Οτι και να λεμε ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και την εμπειρια του! Πρεπει να παραδεκτουμε ομως ολοι μας ,ειδικα οι κοπελες του φορουμ οτι κανα χαστουκι η καμια κλωτσια την θελετε που και που ετσι δεν ειναι? Προσωπικα αν και δεν μου αρεσει η βια ,για αυτο και παρατησα τον αθλητισμο και την πυγμαχια που τοσο αγαπουσα και ειναι ενα τοσο εξυπνο αθλημα , γτ. η πυγμαχια θελει καλα αντανακλαστικα και γρηγορη σκεψη ,ειναι σαν το σκακι. Λοπον παρα ολα αυτα στην εμπειρια μου με τις γυναικες ειχα σχεσεις οπου ηθελαν το ψυλο τους ! προκαλουσαν για αυτο , το ζηταγαν ! και οσο πι βιαιο ηταν τοσο πιο στοργικες τοσο πιο τρυφερες ηταν μετα! και οχι μονο πανω στο σεξ. αλλα αφου οπως παραδεχεστε κοριτσια και εσεις οτι οι πιο πολλες στο σεξ θελετε λιγο βια ποια η διαφορα λοιπον και εκτως σεξ ? δλδη οταν υψονετε την φωνη σας στον ανδρα σας! οταν αργειτε! η αμα κανετε κατι που εχετε συμφωνισει και εσεις να μην το κανετε και παρολα αυτα παραβαινετε την υποσχεση σας ! και αμα αυτο εχει γινει επανελυμενα δεν ειναι λιγικο μετα η βια? δεν ειναι σαν να το ζητατε? και αμα εχετε προηδοποιηθει κιολας?
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ,δεν ξερω αλλα μαλον υπερβαλεις , και πολλες αλλες εδω λετε πραματα που δεν τα πιστευετε!
    Κα;ι στην τελικη αμα δεν σας αρεσε να τις τρωτε με την πρωτη μπουνια η κλωτσια θα φευγατε! εγω βλεπω το αντιθετο κοριτσια! εκτως απο εξερεσεις οι πιο πολλες μολις φατε τις πρωτες κλωτσιες σας ειστε μια χαρα μετα!! παραδηγμα απο τον κουμπαρο μου που εχουν και ενα κοριτσακι ,εδω και 2 χρωνια ολο τσακομοι απο τοτες που πηγε νοσοκομειο η κουμπαρα ολα μελι γαλα! και φαγητο στην ωρα του και ολα καλα ο κουμπαρος μου!
    εχω αδικο?
    ειναι τραγικο και το περιβαλλον σου και οι γκομενες που σου εκατσαν και οι αποψεις σου.
    πραγματικα δεν αξιζεις καμιας απαντησης..

Senior Member
    Πρεπει να παραδεκτουμε ομως ολοι μας ,ειδικα οι κοπελες του φορουμ οτι κανα χαστουκι η καμια κλωτσια την θελετε που και που ετσι δεν ειναι?
    Μην σοκαριστεις με αυτο που θα σου πω αλλα η απαντηση ειναι ξεκαθαρα ΟΧΙ!!! Οσον αφορα την Οικογενειακη Βια ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο...Θα σου πω,ομως,μερικα πραγματακια... Μηπως οταν ξυλοκοπειται μια γυναικα κι υστερα τα πραγματα ειναι "μελι-γαλα" οφειλεται στο γεγονος του ακρατου φοβου της και οχι φυσικα της "συναινετικης βιας" γι'αυτο και δεν μιλαει ή ακομα χειτροτερα δεν το καταγγελει? Βεβαια στη σημερινη εποχη,η αυξηση των διαζυγιων αποτυπωνει την χειραφετηση της γυναικας καθως εχει πλεον την ψυχικη δυναμη να φυγει απο την "φυλακη" ενος γαμου που στηριζεται στη ΒΙΑ και στον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Πιάνεις ένα θέμα που δεν το γνωρίζεις.Αναφέρθηκα σε ανθρώπους με νόηση, σε ανθρώπους με ανοιχτό και ακομπλεξάριστο ερωτισμό.
    Ειχα κανει στο παρελθον μια εντατικη ερευνα πανω στο θεμα της απεγνωσμενης αναζητησης του ανθρωπου για τη βια! Μεσα απο αυτην την ερευνα ειχα συγκεντρωσει αρκετες μαρτυριες! Θα σου πω ενα παραδειγμα που αποτελεσε και την πλειοψηφια των μαρτυριων! Μια γυναικα αναζητουσε ερωτικους συντροφους που να την χτυπουν αγρια και βαρβαρα με τη "συνεση" της παντα, καποια στιγμη τα χτυπηματα ξεφυγαν και την πηγαν στο νοσοκομειο οπου εκει ειπε τον τροπο που προκληθηκαν.Οι ψυχιατροι της κλινικης μιλησαν για παθογενη ψυχικη κατασταση οφειλομενη σε κακοποιητικο-στρεσογονο περιβαλλον καθως οι γονεις και τ'αδερφια της την κακοποιουσαν σωματικα με αποτελεσμα εκεινη να συνδεσει τη ζωη της με τη ΒΙΑ! Τελος,μην μπερδευεις τον ελευθερο ερωτισμο(πολλα ατομα μαζι-ομαδικα,ομοφυλικες καταστασεις...) με την εκδηλωση παθογενειας οπως ειναι ο σαδομαζοχισμος ή η νεκροφιλια!
    Last edited by ALIA; 29-06-2011 at 12:59.

Senior Member
    Πιάνεις ένα θέμα που δεν το γνωρίζεις.Αναφέρθηκα σε ανθρώπους με νόηση, σε ανθρώπους με ανοιχτό και ακομπλεξάριστο ερωτισμό.
    Ειχα κανει στο παρελθον μια εντατικη ερευνα πανω στο θεμα της απεγνωσμενης αναζητησης του ανθρωπου για τη βια! Μεσα απο αυτην την ερευνα ειχα συγκεντρωσει αρκετες μαρτυριες! Θα σου πω ενα παραδειγμα που αποτελεσε και την πλειοψηφια των μαρτυριων! Μια γυναικα αναζητουσε ερωτικους συντροφους που να την χτυπουν αγρια και βαρβαρα με τη "συνεση" της παντα, καποια στιγμη τα χτυπηματα ξεφυγαν και την πηγαν στο νοσοκομειο οπου εκει ειπε τον τροπο που προκληθηκαν.Οι ψυχιατροι της κλινικης μιλησαν για παθογενη ψυχικη κατασταση οφειλομενη σε κακοποιητικο-στρεσογονο περιβαλλον καθως οι γονεις και τ'αδερφια της την κακοποιουσαν σωματικα με αποτελεσμα εκεινη να συνδεσει τη ζωη της με τη ΒΙΑ! Τελος,μην μπερδευεις τον ελευθερο ερωτισμο(πολλα ατομα μαζι-ομαδικα,ομοφυλικες καταστασεις...) με την εκδηλωση παθογενειας οπως ειναι ο σαδομαζοχισμος ή η νεκροφιλια!
    Last edited by ALIA; 29-06-2011 at 13:00.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    εχω αδικο?
    Απο ο,τι καταλαβα το συμπερασμα οτι οι γυναικες θελουν βια (κανα χαστουκι η καμια κλωτσια την θελετε που και που) το συναγεις απο το γεγονος οτι δεν ειναι υπακουα σκυλακια και νοικοκυρες προς μιμηση (δλδη οταν υψονετε την φωνη σας στον ανδρα σας! οταν αργειτε! η αμα κανετε κατι που εχετε συμφωνισει και εσεις να μην το κανετε και παρολα αυτα παραβαινετε την υποσχεση σας ! και αμα αυτο εχει γινει επανελυμενα δεν ειναι λιγικο μετα η βια? δεν ειναι σαν να το ζητατε? και αμα εχετε προηδοποιηθει κιολας? ). Αμα δεν ειναι ετοιμο το φαι στην ωρα του, ή αν η γυναικα πει οτι θα γυρισει στι8 και γυρισει στις 10, τοτε κατα τη γνωμη σου θελει κλωτσια, στο ζηταει με αυτο τον τροπο (ηθελαν το ψυλο τους ! προκαλουσαν για αυτο , το ζηταγαν !)! Σκεφτεται δλδ, επειδη θελω να τις φαω σημερα, θα αργησω δυο ωρες να γυρισω σπιτι. Η μηπως να το κανω τρεις για να τις φαω σιγουρα;; Αχ θελω τοσο πολυ μερικες μπουνιες.... Θα γυρισω σπιτι το πρωι για να με στειλει σιγουρα στο ΚΑΤ για ακτινογραφιες! ΔΛδ, δε σου εχει πει καμια, βαραμε θελω ξυλο, αλλα επειδη εχεις δικτατορικες φαλλοκρατικες αντιληψεις, και ΕΙΣΑΙ ΒΙΑΙΟΣ, γιατι τα μισω τη βια κτλ δε φαινονται πουθενα, το αντιθετο, πιστευεις οτι οταν η αλλη δεν κανει ο,τι θες εσυ, πασα, πρεπει να τρωει ξυλο. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Φανταζομαι οτι υπαρχουν αντε καποιες που θελουν καμια φαπα στο κρεβατι, αν και δεν ξερω καμια πρσωπικα, αλλα να γουσταρουν βια εκτος σεξ, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.! Αλλα μαλλον τετοια βιωματα ειχες μες στην οικογενεια σου για αυτο και σου δημιουργηθηκαν αυτες οι ιδεες. Τραγικες αν μη τι αλλο. Εγω που δεν εχω τετοια βιωματα, ουτε θελω ξυλο, ουτε εχω φαει ποτε, ουτε απο γονιο ειτε απο συντροφο, και αν κανεις ειχε τολμησει θα ειχε παρει ποδι την ιδια στιγμη και μηνυση για ξυλοδαρμο, και ουτε στο σεξ θελω ξυλο. Οι βιαιοι μακρια απο μενα. Οποτε δεν ειναι ολες οι γυναιεκς ετσι, οι γυναικες οι οποιες σε τραβανε και τις ελκεις ειναι ετσι προφανως, εσυ και ομοιδεατες σου, για καποιους βαθυτερους λογους, που αδυνατεις να καταλαβεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτεται δλδ, επειδη θελω να τις φαω σημερα, θα αργησω δυο ωρες να γυρισω σπιτι. Η μηπως να το κανω τρεις για να τις φαω σιγουρα;; Αχ θελω τοσο πολυ μερικες μπουνιες.... Θα γυρισω σπιτι το πρωι για να με στειλει σιγουρα στο ΚΑΤ για ακτινογραφιες!
    lol Λιλιουμ!!! Ειναι πραγματικα για γελια!!!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast