φήμη δε σημαίνει δίκιο. οι Ιρλανδοί _ ας πούμε μπορεί να έχουν τη φήμη των πιο ηλίθιων δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιοι!
Printable View
φήμη δε σημαίνει δίκιο. οι Ιρλανδοί _ ας πούμε μπορεί να έχουν τη φήμη των πιο ηλίθιων δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιοι!
Και στις γυναίκες υπάρχει η διπροσωπία!
Δεν είναι ανδρικό φαινόμενο!:p
Το πάθημα με τον συγκεκριμένο μπορεί κάλλιστα να σου γίνει μάθημα και να είσαι πιο προσεκτική στον επόμενο.
Άνοιξε τα μάτια σου και το μυαλό σου και όταν βρεις τον κατάλληλο άνοιξε και την πόρτα της καρδιάς σου. Όλα τ' άλλα θα έρθουν μόνα τους.:)
Και μην σε ξανακούσω κακομοίρα μου να λες για θανάτους, αυτοκτονίες και αηδίες γιατί θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα!:mad:
Ανέμελη θα θυμώσεις μ' αυτό που θα σου πω, αλλά δεν κάνω πίσω μήπως δεις κι άλλη οπτική. Η συμπεριφορά σου γίνεται χειριστική με το να μας λες ότι θα πεθάνεις, για ότι συμβαίνει. Δεν θες να πεθάνεις, να βοηθηθείς θες, γι' αυτό που περνάς. Όμως αν δεν σε φτάνουν όλ' αυτά εδώ μέσα, δες και την άποψη του ειδικού βρε κοριτσάκι μου. Το άλλο με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία το ξέρεις; Αν μπαίνεις λοιπόν στην κάθε σχέση με το σκεπτικό ότι δεν αξίζω τίποτα, τότε αυτό προκύπτει, γιατί το προβάλλεις κιόλας κι έτσι η κάθε προφητεία επιβεβαιώνεται!
φυσικα και χρειαζομαι βοηθεια. θελω στηριξη. και δεν εννοω επαγγελματια. εννοω καποιου φιλου η συγγενη. και δεν την εχω ρε γαμωτο! οταν περνουσα καταθλιψη ολοι ειχαν απομακρυνθει. οσοι δεν ειναι στα δυσκολα μαζι μου δεν αξιζει να ειναι και στα ευκολα ρε!
Ανέμελη έχεις εμάς κι εμείς εσένα. Θάθελες να σου λέγαμε κι εμείς τα ίδια; Πώς θα 'νιωθες;
πραγματικα αν καποιος εχει φτασει σε αδιεξοδο και λυση δεν υπαρχει γιατι να μην εχει το δικαιωμα να λυτρωθει?
εχει μηνες που ειμαι σκατα ψυχολογικα. εχει μηνες που τιποτα δεν μου παει καλα. ποσο ακομη να αντεξω? ανθρωπος ειμαι. ΠΟΣΟ?????
Εμένα κοπελιά εδώ και 20 χρόνια δεν μου πάει τίποτα καλά αλλά δεν το κάνω και θέμα!:p
Προσπαθώ να το πολεμήσω όσο μπορώ.
Τουλάχιστον θα ξέρω πως το πολέμησα! Μακάρι να καταφέρω και κάτι μετά από τόσο πόλεμο.
Γι' αυτό να αντέξεις! Μπορείς αλλά βασικά δεν θες! Το έχεις βάλει σκοπό να παραιτηθείς από τη ζωή σου. :mad::(
Δεν είσαι η μόνη, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα! Και σκατά ψυχολογικά είμαστε οι περισσότεροι και τίποτα δεν μας πάει καλά και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας....Τί θα πρότεινες δλδ ομαδική αυτοκτονία;
εγω δεν εχω υπομονη κι επιμονη οπως εσεις. θελω να ψοφησω..
Άμα θες και υπομονή έχεις και επιμονή. Απλά τώρα εσύ για τους λόγους σου, που είναι λάθος-θέσεις έχεις στραβώσει.
η φοραδα εχει περισσοτερα δικαιωματα απο εμενα την τελευταια
βρε ανεμελη σταματα πια να υποτιμας τον εαυτο σου.
Δεν εισαι τελευταια.Δες τα λαθη σου και διορθωσε τα.Εκανες λαθος επιλογες.Αποδεξου το.Κοιτα και άλλους αντρες εκτος απο αυτο το προτυπο που κοιταζες μεχρι τωρα
τον μισησα πλεον τον εαυτο μου. ανικανη για το οτιδηποτε.
Δεν μπορεί να τα λες σοβαρά όλ' αυτά. Πες ότι κάνεις πλάκα. Αφού ξέρεις κι εσύ, ότι δεν ισχύει τίποτα απ' όσα λες, γιατί πράγματι δεν ισχύει. Παιδιάστικη συμπεριφορά βρε ανεμαλάκι μου! Όταν βρίσκουμε αδιέξοδο γυρίζουμε πίσω και κάνουμε επαναπροσδιορισμό. Και λύση στο πρόβλημά μας υπάρχει, αρκεί να θέλουμε να τη δούμε.
η ζωη μου ηταν τοσο απαισια τον τελευταιο χρονο που απλα τα παραταω. σταματαω να παλευω γιατι κουραστηκα
ειμαι τοσο κενη συναισθηματικα που τρομαζω με τον εαυτο μου
Εγώ κάηκα (ψέματα! :ο).
Κοίτα, έχεις τιβί, έχεις το δικαίωμα της ζωής, όπως όλοι, εγώ δυσκολεύομαι να δω τιβί, την έχω κόψει εντελώς και αυτό με ομαδοποιεί ας το πούμε έτσι στους χρήστες του ίντερνερ, ένα 55% περίπου σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, το οποίο πρέπει να έχει πέσει κατακόρυφα. Δεν είναι κάτι άλλο πέραν των ακουστικών, βγάλε τα ακουστικά και θα χαλαρώσεις, αλήθεια πόσοι βλέπετε τηλεόραση από εδώ μέσα....!!! γιούπι θα κάνω νέο θέμα!
που να τα βρω μωρε τα συναισθηματα; τωρα, παει.
δεν καταλαβα αυτο με την τηλεοραση τι εννοεις.
ξυπνησα χαραματα με αναγουλες. μηπως επεστρεψε η καταθλιψη;
δεν θελω να ζω ετσι. τοσο μονη. ολοι με λυπουνται. φιλοι και γνωστοι ολοι εχουν η τις παρεες τους η τους γκομενους/ες κι εγω δεν χωραω στην ζωη τους.
ειδα βιντεο με κατι αραβες που κοβουν τους λαιμους των αιχμαλωτων κι ειναι πραγματι φρικιαστικο. να ουρλιαζουν ενω τους κοβουν τον λαιμο και με ανοιγμενο λαιμο οι κραυγες να βγαινουν απο τον λαιμο κι οχι απο το στομα..να εχει κοπει τα 3/4 του λαιμου κι αυτοι ακομη να ζουνε.
οποτε αποκλειω την αυτοκτονια με μαχαιρι.τα χαπια επισης ειναι αποτυχια. να πεσω απο την ταρατσα; κι αν πεσω σε καποιον αθωο περαστικο πανω;
υπαρχουν κλινικες αυτοκτονιας στην Ελβετια. κι εκει θελουν 4000 ευρω!
ουτε να πεθανει κανεις δεν μπορει. εκει!με το ζορι να ζησεις. να παλεψεις σου λενε. με ποιον να παλεψεις; τι να αλλαξεις ;αλλαζει κατι; κι αν ποτε δεν αλλαξει εγω γιατι να υποφερω;
τα εχω ζησει ολα αυτον τον χρονο : προδοσια, εγκαταλειψη,αδιαφορια, καταθλιψη,απογνωση, αυτολυπηση,απελπισια και τελος αηδια.
γιατι να ειμαι καταδικασμενη να ζω αυτη την ζωη; σε αυτο το σπιτι (με την αδιαφορη οικογενεια),σε αυτη τη γειτονια(την πανασχημη), σε αυτη την πολη(την ελεεινη).ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ. αντε στο διαολο το 2011! μου γαμησε την ζωη. με γονατισε.
Διαβαζοντας αυτα που γραφεις μου χαλασες την ψυχολογια.
Βγες λιγο εξω και δωσε λιγη σημασια στον κοσμο να δεις τι περναει ο καθενας.Απο οτι θυμαμαι το μεγαλυτερο σου προβλημα ηταν μιαερωτικη απογοητευση.Απο τετοιες εχουμε ολοι.
αφορμη ο χωρισμος, οι αιτιες πολλες.
Ανεμελάκι μου, είσαι πολύ παραπονιάρα κι αφού αιτία για όλα τα δεινά είναι ο χωρισμός, ήρθε η ώρα, να κάνεις αληθινή σχέση εσύ με τον εαυτό σου. Αυτή είναι κι η γνήσια απ' όλες τις άλλες. Δώσε σε σένα λοιπόν, όλ' αυτά που θάθελες να σου δώσει ο άλλος, αγάπη, στοργή κ.λπ., γιατί αν δεν τα δώσεις πρώτα εσύ σ' εσένα μην περιμένεις να στα δώσει κανένας.
Πιστευεις οτι εισαι ο ανθρωπος με τα πιο πολλα προβληματα.Ξερεις κανεναν στο κοντινο σου περιβαλλον να εχει περισσοτερα προβληματα απο εσενα.Εγω πιστευω οτι δεν ξερεις κανεναν
το γελατε; ολοι εχουν τις δουλειες τους, τους γκομενους, τις παρεες τους, την ζωη τους. εγω δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.γιατι αυτο; δεν μου λειπει τιποτα. και ομορφη ειμαι, και συμπονετικη και καθομαι να ακουσω τους αλλους, και μορφωμενη και εξυπνη. τι αλλο θελουν μωρε?????????
μια ζωη θα φοβαμαι δηλαδη οτι οταν γνωριζω καποιον και μ'αρεσει παντα θα εμφανιζεται μια αλλη γκομενα και θα μου τον παιρνει; ε οχι! εγω αξιζω πολλα περισσοτερα απο τις φτηνες με τις οποιες καταληγουν!
Kαι γω δεν έχω τίποτα αλλά δεν κάνω έτσι!
Ούτε δουλειά έχω, ούτε παρέες, ούτε σύντροφο (και δεν είχα και ποτέ μου) και έχω και ένα πατέρα που πίνει και έρχεται στο σπίτι και μας βρίζει.
Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή;;
Μακάρι να είχα μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή και ας με είχαν παρατήσει 1000 γκόμενοι.
Γι' αυτό να μην αισθάνεσαι πως η ζωή σου είναι η χειρότερη και πως είσαι η πιο δυστυχισμένη.
Και γω νιώθω δυστυχισμένη αλλά είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο δυστυχισμένοι από μένα.
Όπως λες είσαι όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη! Τι περιμένεις τότε;;;
Ρίξε μία μούντζα στον τύπο αυτό και ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!
Τι σε νοιαζεις τι εχουν οι αλλοι στην ζωη τους.Γιατι συγκρινεις την δικια σου ζωη με των αλλων.Πρεπει να χαιρεσαι που ο περιγυρος σου ειναι ευτυχισμενος και εχουν φτιαγμενες ζωες και οχι να ζηλευεις
".... δεν μου λειπει τιποτα. και ομορφη ειμαι, και συμπονετικη και καθομαι να ακουσω τους αλλους, και μορφωμενη και εξυπνη...."
παρα πολλοι εδω μεα δεν εχως ουτε αυτα τα λιγα που εχεις εσυ και μαλλον τα παιρνεις ως δεδομενα
ποναω πολυ
Σταμάτα να πονάς και κάνε κάτι για να πας παρακάτω.
Εσύ το είπες πως είσαι εμφανίσιμη, έξυπνη και μορφωμένη.:)
Ε, είναι δυνατόν να μην αρέσεις σε κάποιον άλλο άντρα;;
Μπορεί να μην άρεσες ή να μην ταίριαξες με κάποιον. Τι μ' αυτό;; Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ούτε να μας αρέσουν όλοι. Γι' αυτό βγήκε και το άσμα Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!;)