έχω χάσει τα λογικά μου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 274
    Banned
    Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    ειμαι τοσο κενη συναισθηματικα που τρομαζω με τον εαυτο μου
    αυτο που ειπες λεει πολλα....
    Να σε ρωτησω ομως κατι,αν βρεις στην πορεια συναισθηματα θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου?

Senior Member
    καλησπέρα. δεν είμαι καλά. δεν είμαι πλέον αυτή που ήμουν. μετά από μια περίοδο βαριάς κατάθλιψης προσπαθώ να συνέλθω με νύχια και με δόντια. ο πόνος ο πολύς πέρασε αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή μου που να με κρατάει στην επιφάνεια. όλο και βουλιάζω. μετά από έναν άσχημο χωρισμό είμαι μόνη, άνεργη, με μια οικογένεια που με ζορίζει και φίλες που είναι στον κόσμο τους. νιώθω ένα χαοτικό κενό.πλέον δεν έχω όνειρα,δεν έχω στόχους ο κόσμος μου διαλύθηκε. τι σκατά να περιμένω από αυτήν την ζωή? μια δουλειά??χαχαχα. καλύτερους φίλους. όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε και το απέδειξαν.έναν σύντροφο. μόνο ερωτικές απογοητεύσεις έχω ζήσει μέχρι τώρα.δεν πιστεύω πως θα βρω κιόλας. έχω βάλει και κάποια κιλά που μου έχουν καταστρέψει την αυτοπεποίθηση.
    δεν τα αξίζω όλα αυτά που ζω πραγματικά. αλλά έχει μήνες αυτή η κατάσταση που είμαι μια ζωντανή νεκρή. τσάμπα το οξυγόνο που αναπνέω.έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. θέλω πολύ να ξανακάνω αλλά να έχει αποτέλεσμα μπας και γαληνέψει η ψυχή μου επιτέλους.αλλά μέχρι κι αυτό φοβάμαι να κάνω, να ανέβω στην ταράτσα και να πηδήξω.κι είναι τόσο απλό.

p.s. το nickname μου καμία σχέση
    Εγώ κάηκα (ψέματα! :ο).

Κοίτα, έχεις τιβί, έχεις το δικαίωμα της ζωής, όπως όλοι, εγώ δυσκολεύομαι να δω τιβί, την έχω κόψει εντελώς και αυτό με ομαδοποιεί ας το πούμε έτσι στους χρήστες του ίντερνερ, ένα 55% περίπου σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, το οποίο πρέπει να έχει πέσει κατακόρυφα. Δεν είναι κάτι άλλο πέραν των ακουστικών, βγάλε τα ακουστικά και θα χαλαρώσεις, αλήθεια πόσοι βλέπετε τηλεόραση από εδώ μέσα....!!! γιούπι θα κάνω νέο θέμα!

Member
    που να τα βρω μωρε τα συναισθηματα; τωρα, παει.
    δεν καταλαβα αυτο με την τηλεοραση τι εννοεις.
    ξυπνησα χαραματα με αναγουλες. μηπως επεστρεψε η καταθλιψη;

Member
    δεν θελω να ζω ετσι. τοσο μονη. ολοι με λυπουνται. φιλοι και γνωστοι ολοι εχουν η τις παρεες τους η τους γκομενους/ες κι εγω δεν χωραω στην ζωη τους.
    ειδα βιντεο με κατι αραβες που κοβουν τους λαιμους των αιχμαλωτων κι ειναι πραγματι φρικιαστικο. να ουρλιαζουν ενω τους κοβουν τον λαιμο και με ανοιγμενο λαιμο οι κραυγες να βγαινουν απο τον λαιμο κι οχι απο το στομα..να εχει κοπει τα 3/4 του λαιμου κι αυτοι ακομη να ζουνε.
    οποτε αποκλειω την αυτοκτονια με μαχαιρι.τα χαπια επισης ειναι αποτυχια. να πεσω απο την ταρατσα; κι αν πεσω σε καποιον αθωο περαστικο πανω;
    υπαρχουν κλινικες αυτοκτονιας στην Ελβετια. κι εκει θελουν 4000 ευρω!
    ουτε να πεθανει κανεις δεν μπορει. εκει!με το ζορι να ζησεις. να παλεψεις σου λενε. με ποιον να παλεψεις; τι να αλλαξεις ;αλλαζει κατι; κι αν ποτε δεν αλλαξει εγω γιατι να υποφερω;
    τα εχω ζησει ολα αυτον τον χρονο : προδοσια, εγκαταλειψη,αδιαφορια, καταθλιψη,απογνωση, αυτολυπηση,απελπισια και τελος αηδια.

Member
    γιατι να ειμαι καταδικασμενη να ζω αυτη την ζωη; σε αυτο το σπιτι (με την αδιαφορη οικογενεια),σε αυτη τη γειτονια(την πανασχημη), σε αυτη την πολη(την ελεεινη).ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ. αντε στο διαολο το 2011! μου γαμησε την ζωη. με γονατισε.

Διαβαζοντας αυτα που γραφεις μου χαλασες την ψυχολογια.

Βγες λιγο εξω και δωσε λιγη σημασια στον κοσμο να δεις τι περναει ο καθενας.Απο οτι θυμαμαι το μεγαλυτερο σου προβλημα ηταν μιαερωτικη απογοητευση.Απο τετοιες εχουμε ολοι.

Member
    αφορμη ο χωρισμος, οι αιτιες πολλες.

Senior Member
    Ανεμελάκι μου, είσαι πολύ παραπονιάρα κι αφού αιτία για όλα τα δεινά είναι ο χωρισμός, ήρθε η ώρα, να κάνεις αληθινή σχέση εσύ με τον εαυτό σου. Αυτή είναι κι η γνήσια απ' όλες τις άλλες. Δώσε σε σένα λοιπόν, όλ' αυτά που θάθελες να σου δώσει ο άλλος, αγάπη, στοργή κ.λπ., γιατί αν δεν τα δώσεις πρώτα εσύ σ' εσένα μην περιμένεις να στα δώσει κανένας.

Πιστευεις οτι εισαι ο ανθρωπος με τα πιο πολλα προβληματα.Ξερεις κανεναν στο κοντινο σου περιβαλλον να εχει περισσοτερα προβληματα απο εσενα.Εγω πιστευω οτι δεν ξερεις κανεναν

Member
    το γελατε; ολοι εχουν τις δουλειες τους, τους γκομενους, τις παρεες τους, την ζωη τους. εγω δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.γιατι αυτο; δεν μου λειπει τιποτα. και ομορφη ειμαι, και συμπονετικη και καθομαι να ακουσω τους αλλους, και μορφωμενη και εξυπνη. τι αλλο θελουν μωρε?????????
    μια ζωη θα φοβαμαι δηλαδη οτι οταν γνωριζω καποιον και μ'αρεσει παντα θα εμφανιζεται μια αλλη γκομενα και θα μου τον παιρνει; ε οχι! εγω αξιζω πολλα περισσοτερα απο τις φτηνες με τις οποιες καταληγουν!

Senior Member
    το γελατε; ολοι εχουν τις δουλειες τους, τους γκομενους, τις παρεες τους, την ζωη τους. εγω δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.
    Kαι γω δεν έχω τίποτα αλλά δεν κάνω έτσι!
    Ούτε δουλειά έχω, ούτε παρέες, ούτε σύντροφο (και δεν είχα και ποτέ μου) και έχω και ένα πατέρα που πίνει και έρχεται στο σπίτι και μας βρίζει.
    Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή;;
    Μακάρι να είχα μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή και ας με είχαν παρατήσει 1000 γκόμενοι.
    Γι' αυτό να μην αισθάνεσαι πως η ζωή σου είναι η χειρότερη και πως είσαι η πιο δυστυχισμένη.
    Και γω νιώθω δυστυχισμένη αλλά είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο δυστυχισμένοι από μένα.
    Όπως λες είσαι όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη! Τι περιμένεις τότε;;;
    Ρίξε μία μούντζα στον τύπο αυτό και ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!

το γελατε; ολοι εχουν τις δουλειες τους, τους γκομενους, τις παρεες τους, την ζωη τους. εγω δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.γιατι αυτο; δεν μου λειπει τιποτα. και ομορφη ειμαι, και συμπονετικη και καθομαι να ακουσω τους αλλους, και μορφωμενη και εξυπνη. τι αλλο θελουν μωρε?????????
    μια ζωη θα φοβαμαι δηλαδη οτι οταν γνωριζω καποιον και μ'αρεσει παντα θα εμφανιζεται μια αλλη γκομενα και θα μου τον παιρνει; ε οχι! εγω αξιζω πολλα περισσοτερα απο τις φτηνες με τις οποιες καταληγουν!
    Τι σε νοιαζεις τι εχουν οι αλλοι στην ζωη τους.Γιατι συγκρινεις την δικια σου ζωη με των αλλων.Πρεπει να χαιρεσαι που ο περιγυρος σου ειναι ευτυχισμενος και εχουν φτιαγμενες ζωες και οχι να ζηλευεις

".... δεν μου λειπει τιποτα. και ομορφη ειμαι, και συμπονετικη και καθομαι να ακουσω τους αλλους, και μορφωμενη και εξυπνη...."
    παρα πολλοι εδω μεα δεν εχως ουτε αυτα τα λιγα που εχεις εσυ και μαλλον τα παιρνεις ως δεδομενα

Member
    ποναω πολυ

Senior Member
    ποναω πολυ
    Σταμάτα να πονάς και κάνε κάτι για να πας παρακάτω.
    Εσύ το είπες πως είσαι εμφανίσιμη, έξυπνη και μορφωμένη.
    Ε, είναι δυνατόν να μην αρέσεις σε κάποιον άλλο άντρα;;
    Μπορεί να μην άρεσες ή να μην ταίριαξες με κάποιον. Τι μ' αυτό;; Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ούτε να μας αρέσουν όλοι. Γι' αυτό βγήκε και το άσμα Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast