Δεν συμφωνω . Τα λεω στο φορουμ για να ξερετε περιπου τι γινεται . Για να μην ακουω ερωτησεις τυπου : Μηπως εισαι ασχημος , μηπως εισαι χοντρος και γι αυτο εφαγες Χ κτλ. (Δεν θελω να προσβαλω κανενα) Απλα ξεκαθαρισα τα πραγματα απο την αρχη .
Printable View
καμια καλη φιλη δεν εχεισ να σκασεισ μυτη μαζι τησ
Λοιπον παιδες ξεκαθαρισα να πραγματα μαζι της , θελω να σας ευχαριστησω για ολες τις συμβουλες (θετικες και αρνητικες ).
Χτες βγηκαμε για ενα ποτο εγω , αυτη και δυο φιλοι μου . Μετα απο 2 ποτα το κοριτσι αρχισε να ξεφευγει . Χορευε πολυ προκλητικα , επεφτε πανω μου και εμεις δεν περιμεναμε τετοια συμπεριφορα . Τελος παντων πηγε 4:30 και ειπαμε να φυγουμε . Την πηγα σπιτι της και πριν βγει απο το αυτοκινητο μου λεει : Θα ανεβεις ? Τις λεω : για ποιο λογο ?
μου λεει : να δουμε καμια ταινια και μετα βλεπουμε (5:00 το πρωι ηταν ) . Εε ξενερωσα εκεινη τη στιγμη , της ειπα να συνελθει πρωτα, και οτι θα μιλησουμε αυριο . Σημερα που την ειδα στο πανεπιστημιο , της ειπα ενα γεια και αυτη γυρισε το κεφαλι της και εφυγε , σαν να μην με ηξερε ... Της στελνω μηνυμα : Τη ηταν αυτο ? και δεν μου απαντησε .
Μετα απο ολα αυτα εχασα καθε ενδιαφερον , καταλαβα πως απλα ειχα κολλήσει . Ειχατε δικιο .
κατσε να δω αν καταλαβα καλα..
γνωριζεις μια κοπελα που σε κερδιζει με την προσωπικοτητα της και θα θελες πολυ να κανετε κατι μαζι.
της την πεφτεις και τρως ενα ξεκαθαρο Χ με την δικαιολογια οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα ,οχι γιατι δεν εισαι ωραιο αγορι αλλα γιατι ειναι ζορισμενη και προβληματισμενη απο τον χωρισμο της και δεν ασχολειται με τα ερωτικα της αυτον τον καιρο.
εσυ δεν εισαι συνηθισμενος στην απορριψη και πιστευεις οτι μπορεις να την καταφερεις, αλλα οχι μονο αυτο. την γουσταρεις κιολας πολυ , "περισσοτερο απο καθε αλλη" και θαθελες να προχωρησετε σε κατι ερωτικο. πεισμωνεις και βαζεις στοχο να την ριξεις πασει θυσια!
παρολο που πιστευεις πολυ στον εαυτο σου εχεις μονιμες σκεψεις και αγωνιες και ενδειξεις οτι η κοπελα απλα σε παιζει και μαλλον τελικα σε βλεπει φιλικα.
και ΞΑΦΝΙΚΑ (out of the blue που θα λεγε και η γιαγια μου) σε μια εξοδο σας σου ριχνεται ευθεως και ευθαρσως και δεν παιζει απλα για να γελασετε, αλλα οταν γυρνατε σπιτι σε προσκαλει να ανεβεις σπιτι της για μια συνεχεια και οτι ηθελε προκυψει.
κι εσυ αρνεισαι :)
yeah right.....
Συμφωνω Κυκνε!! Πες τα επιτελους χωστα μπας κ κατεβουν καποιοι απο το καλαμι!! Ο τυπος ειχε ως τωρα το πανω χερι στις γκομενες, αλλα με αυτην που γνωρισε τωρα θα τον ζορισει αρκετα και θα του βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! Εγω πιστευω πρεπει να το χειριστει εξυπνα ο φιλος το ολο θεμα, αν και η τυχη/ το παιχνιδι/ το οπως θελεις πες το ειναι με το μερος της κοπελας σε μεγαλυτερο ποσοστο!
Επισης γιατι πρεπει ντε κ καλα να ειναι ψεματα το οτι θελει να συνελθει και να ηρεμησει απο την προηγουμενη σχεση της? Και αν οντως χρειαζεται ενα διαλλειμα?
Παντως φιλαρακο σου ξαναλεω κανονισε πως θα το χειριστεις γτ η γκομενα σε χει του χεριου της! Αυτα π ηξερες ξεχνα τα!! :p
Remedy σωστα τα λες , μεχρι ενα σημειο ομως . Η κοπελα ειχει πιει και δεν ηξερε τι της γινοταν ,(κατι θα της ειχε συμβει,και επινε για να ξεχαστει ) επρεπε να εκμεταλευτω την κατασταση της ?
Η κοπέλα πήρε χαμπάρι τι παπάρας είσαι, αυτό λέω εγώ!
πρωτα απ ολα, με 2 ποτα ξερεις πολυ καλα τι σου γινεται ,ακομα κι αν εχεις ερθει σε ΜΕΓΑΛΟ κεφι.
δευτερον, ποιος σου ειπε να εκμεταλλευτεις οποιονδηποτε? ΑΝ γινοταν κατι, ΑΝ σε καλουσε σπιτι της, κι ΑΝ δεν βλεπατε απλα μια ταινια, αλλα προχωρουσατε παραπανω, θα το ηθελε κι εκεινη, δεν ειπε κανεις να την βιασεις.
και τελος, εσυ δεν μας μιλησες για την ευαισθητη κατασταση της, αλλα με αηδια μας ειπες οτι εχασες πασα ιδεα και ξενερωσες!
με τι ξενερωσες? με την τρομερη ανηθικοτητα "2 ποτα σε ενα μπαρ και μια προσκληση στο σπιτι"???
yeah right....
χαχαχαχ!
Ξεστραβώθηκα να διαβάσω τόσες σελίδες περιμένοντας το ευτυχές τελος και για άλλη μια φορά το παραμύθι ήταν παρωδία.
τζορτζ , καθόλου άνετος δεν είσαι με τις γυναίκες, ούτε την αυτοπεποίθηση που διαφημίζεις σε αγνώσους έχεις.
Ένας άνθρωπος που πιστεύει στον εαυτό του δεν μπαίνει σε κυνηγητό γυναίκας μόνο και μόνο επειδή τον αππέριψε και όταν εκείνη ανταποκρίνεται αυτός κόβει ρόδα μυρωμένα.
Το θέμα σου ήταν καθαρά εγωιστικό για να βουλώσεις τρύπες των ανασφαλειών σου. Εξ ου και η πανέξυπνη δικαιολογία "δεν ήθελα να την εκμεταλευτώ αφού είχε πιει, (δυο ποτά)'.
Ευτυχώς που κατάλαβε τι παίζει γιατί σε κανά τρίμηνο θα μπαινε εδώ και θα ανναρωτιώταν τι της συνέβη :ΡΡΡΡ
Φιλε μου μη φρικαρεις!! αποψη μου ειναι πως η γκομανα ηθελε επιβεβαιωση! δλδη μπορει να μην θελει να τα φτιαξετε κι να σου την επεφτε τοσο καιρο με σκοπο να της την πεσεις! και μονο που της την επεσες μπορει κι να υγραθηκε!¨)?Π), δυστυχως υπαρχουν και τοσο ηλιθιες κοπελες.
Απο την αλλη μπορει να σε θελει αλλα να θελει κινηγη! ,για να μην την πεις ευκολη θελει να σου τα πριξει!! δεν ξερω,τι να πω?
Εαν ειναι καλος ανθρωπος, εαν δλδη εσυ πιστευεις οτι εχει αξιες ,ειναι ηθικη κοπελα και ετσι, ξανα κανε προσπαθεια! γτ. φιλε μου υπαρχουν πολλες γκομενες εκει εξω! αλλα κοπελες που να αξιζουν ειναι παρα πολυ λιγες!
Τι καταλαβε ? Στην αρχη μου ειπε οχι , και μετα απο 3-4 μερες με ρεζιλευει μπροστα στους φιλους μου , την ηθελα για σχεση και αυτη χορευε σαν π**** . Ο καλυτερος μου φιλος ( 14 χρονια γνωριζομαστε) μου ειπε : Που την βρηκες αυτη ? σε κανα ********** ?
Θεοφανια , μπορεις να διαβασεις πιο προσεκτικα πριν απαντησεις ? Ειπα πως ειχε πιει δυο ποτα και αρχισε να χορευει , στο τελος ηταν λιωμα γιατι ειχε πιει παρα πολυ .
marian_m απο που ξεφυτρωσες εσυ ? Πρωτο ποστ και αμεσος να πεις την σαπια γνωμη σου ?
βρες πρωτα τι θελεις και ποιος εισαι και μετα ψαξε για σχεση...
στο μισο θεμα μιλας σαν γαμιας της γειτονιας που κανει ξεπετες αβερτα και δεν του λεει οχι καμια και θα ριξει την γκομενα που του εριξε Χ ο κοσμος να χαλασει και τωρα μας λες οτι στην επεσε μονη της κι εσυ αρνηθηκες γιατι προσεβαλε την τιμη και την υποληψη σου επειδη χορευε προκλητικα στο μπαρ!!! που επρεπε να χορευει? στα λεωφορεια? σε εσενα δεν την επεσε? γιατι ρεζιλευτηκες στους φιλους σου? τιμη σου και καμαρι σου να στην πεφτει η γυναικα που ποθεις.
ξερεις τι πιστευω?
1) εισαι απειρος και κωλωσες να ανεβεις σπιτι της για να μην ρεζιλευτεις, ή
2) δεν στην επεσε ποτε και μας δουλευεις.
1) Δεν λεω ολες τις λεπτομερειες (γιατι δεν θελω τυχον συμπτωσεις )
2) Δεν χορευε απλα , λιγο εληψε να δουμε στριπτιζ , φορουσε και μινι.
3) Κωλωσα ? Οχι . 3.1 ) Δεν ειχα πιει καθολου αλκοολ καθως ειμουν στο τιμονι αυτην τη φορα και μπορουσα να αξιολογήσω τη κατασταση . 3.2) 3 μερες τις εφτασαν για να ξεπερασει τον πρωην της ? Μεχρι τωρα οπως ειχε πει ειμασταν απλα φιλοι , ουτε καν φιληθήκαμε και με φωναζει σπιτι της . (Σε αλλη περιπτωση ισως δεν με χαλουσε ) Αλλα ειμαστε και απο το ιδιο τμημα οποτε την βλεπω καθημερινα .
1) δεν ειμαι αυτη που νομιζεις.... μην ανησυχεις :)
2) οκ, ειπαμε χορευε ΠΟΛΥ προκλητικα, ωστοσο χορευε για σενα, δεν την επεφτε στους φιλους σου.
3) γιατι δεν με πειθεις?
3.1)ως ξεμεθυστος δλδ, αξιολογησες οτι η κοπελα ηταν αξιοθρηνητη και αντισεξουαλικη
3.2)πρεπει να εχει ξεπερασει τον πρωην της για να νοιωσει ερωτικα μαζι σου, ενω ξερει καλα οτι την θελεις και της την εχεις ηδη πεσει πρωτος???? που το λεει αυτο? εσυ οταν ορκιζοσουν οτι θα την ριξεις θεωρουσες οτι ειχε ξεπερασει τον πρωην της?
οταν μας ελεγες οτι θα την ριξεις,δεν εισασταν απ το ιδιο τμημα?
Remedy Θελεις να τα ξερεις ολα ? μπορω να στα γραψω σε PM , οχι εδω ομως . Ανθρωπος ειμαι και εγω , αλλο ηθελα χτες , αλλο θελω σημερα , αλλο θα θελω αυριο . Ακουω γνωμες και βγαζω συμπερασματα .
μπορεί απλά το παιδί να είδε ένα άλλο κομμάτι του εαυτού της που να μην το έβλεπε στη σχολή και ν μην του άρεσε.. και γω θεωρώ ότι μια κοπέλα δε χρειάζεται να φοράει μίνι και να χορεύει προκλητικά για να αρέσει.. αυτό που έκανε η κοπέλα ειναι δειγμα ανασφάλειας,ήθελε να επιβεβαιωθει ... και επιπλέον ως κοπέλα θεωρώ πως ειναι ρεζίλι να γίνεσαι λιώμα και να χορεύεις προκλητικά επίτηδες για να σε προσέξουν.. είναι αντιαισθητικό και καθόλου γοητευτικό θα έλεγα.. και για να γυρίσει να πει κάτι τέτοιο ο φίλος σου,σημαινει πως η κοπέλα όντως ρεζιλεύτηκε.. οπότε λογικό να ξενέρωσες. για μενα καλά που δεν ανέβηκες πάνω... και το ότι μας λες οτι είσαι ωραιος και εχεις μια ανεση με τις κοπέλες δε σημαινει πως σου αρεσει η καθε μια... ασε που το αλλο πρωι που θα ειχε συνελθει , μπορει να το μετανοιωνε και να τα εριχνε πανω σου.. (πολυ πιθανο μιας και ειναι μπερδεμενη)
blackswan27 χαιρομαι που με καταλαβαινεις . Αφου ηξερε πως μ΄αρεσει για ποιο λογο το εκανε αυτο ? Ειδικα μπροστα στους φιλους μου .
Απλα θελω αξια κοπελα διπλα μου , στην αρχη που ειχε πει πως θελει χρονο ( πραγματικα μου κινησε το ενδιαφερον για κατι σοβαρο ) Αλλα μετα....
Γιωργο θα σου μιλησω σοβαρα για μια φορα κ ελπιζω να μ ακουσεις :)
Αρχικα ελεγες οτι εχεις κολλησει μαζι της, εισαι ερωτευμενος κτλ, θα κανεις τα παντα να την κερδισεις, οτι την θες κ δεν ξερεις αυτη αν θελει το ιδιο κτλ κτλ..
Στη συνεχεια επειτα απο το περιστατικο με το μπαρ προσπαθεις να βρεις δικαιολογιες οτι "κ καλα επειδη ηταν μεθυσμενη κ χορευε προκλητικα" κ μπλα μπλα μπλα κ οτι εμμεσως πλην σαφως την λυπηθηκες..
Τελικα ΤΙ θελεις? Εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου ΤΙ ακριβως θελεις?? Την θελεις η οχι? Και αν ναι, τι ειναι αυτο π θελεις απο αυτην? Σεξ? Σχεση? φιλια? κατι αλλο?
Απαντησε μ σ αυτα κ προχωραμε :)
Aν ηθελε σεξ θα ανεβαινε το βραδυ να γαμησει...
Σχεση δεν γινεται γιατι η γκομενα αρχικα τον εβλεπε φιλικα και μετα χρειαζοτανε να πιει για να τν δει ερωτικα αλκοολικια θα καταντησει η κοπελα αμα κανει σχεση μαζι του...
Και φιλια μας εξηγησε οτι σπαζεται...Και οτι την βλεπει ΜΟΝΟ ερωτικα...
Λυθηκε το θεμα με τη κοπελα . Εχω ξεκαθαρισει τι θελω ( μια εξυπνη γυναικα που ξερει τι της γινεται ). Και θα ψαξω μεχρι να την βρω .
πςςςςς...Τζώρτζ, με εκπλήσσεις! ξαφνικά θες κοπέλα ώριμη που ξέρει τι της γίνεται...αυτό λέγεται πρόοδος..
Πολυ μπερδεμενα ειναι τα πραματα!, θα σου ελεγα - αφου θες καποια κοπελα με αξιες, μυαλο κι ωριμοτητα, καποια που να ειναι "κυρια" δλδη -την κοπελα αυτην ,οπου σε τυραννα , να την βρεις και να τραβηχτείτε, ποτισε την και αυτην την φορα μην αρνηθεις το σεξ, ακομα κι να σου κανει την δυσκολη εσυ να επιμενεις πιο πολυ! ισως αυτο την "αναψει" πιο πολυ! καντε σεξ, αλλα ετσι ωστε να ικανοποιείς πιο πολυ την δικιασου ευχαρίστηση! δλδη κοιτα τον δικο σου οργασμο κι μην σε νιαζει για αυτην! - ολα αυτα τα λεω ,αυτη η "κακια" δλδη την βγαζω με την λογικη οτι η κοπελα ειναι αγενης, αμα σε κοροιδευει μονο τοτες, εαν ειναι δλδη κα,,,. μονο αν ειναι ετσι - κανε λοιπον σεξ ωστε να περασεις εσυ καλα!
Μετα μην ξανα ασχοληθεις, κοιτα να βρεις την κοπελα που θες, που πιστευεις οτι σου αξιζει,που να ειναι δλδη πιο μαζεμενη , πιο σωστη. Αυτην αστην για καμια φορα ,,, στο ετσι! και αμα την βλεπει , εσυ να μηλας , να λες σε ολους πως κανατε σεξ, κι το ποσο ευκολα το κανει.
δε πιστεύω στα ματάκια μου....τι μισογυνισμός είναι αυτός; απίστευτο! ωραίες συμβουλές ρε γιώργο μπράβο, μιλάμε και γαμώ τα φόρουμ..έλεος..
Δεν ειναι ετσι, δεν υπαρχει κατι το διαφορετικο, ειτε ανδρας ειτε γυναικα, ο χαρακτηρας ειναι το θεμα, αλλοι ανθρωποι ειναι αξιοι, εχουν αρχες , κι αξιες και αλλοι δεν εχουν, η θελουν μονο να περναν καλα κι χαβαλε!
109 σχόλια για να συζητηθεί η ανάγκη ενός νάρκισου να ικανοποιήσει την αυταρέσκειά του. Έλα Μονικ στον τόπο σου!
Με το δικό μου σχόλιο 110
γαααμ**ε τα! κλείνω εδώ.
Nocash μπορεις σε παρακαλω να μην μπλεκεις το πουλι μου ?
giorgos panou δεν ειμαι κανα θυμωμενο 15χρονο να τα κανω αυτα , οπως ειπα και πριν : Δεν χανω εγω , αυτη χανει .
Παντα καποιος χανει και καποιος κερδιζει και εγω τα αναλυω .Βγαζω συμπερασματα απο τα λαθη που εκανα . Yeah right ? Get the fuck out
Ξαναμίλησες μαζι της από προχθές πρωι που λες οτι βρεθηκατε τυχαία στη σχολή?
... μου φαίνεται πως στην αρχή της κίνησες το ενδιαφερον (κρατόντας βεβαια τις λογικες αποστασεις ήτοι να μη δοθει αμέσως αν δεν γνωρισει τον αλλο καλα), στη συνεχεια όμως γνωρίζοντας σε ως χαρακτηρα, μεσα απο τις συμπεριφορες σου που περιγραφεις, αλλαξε γνωμη ή έγινε πολύ επιφυλακτική στο να συνεχισει. Με βαση αυτα δεν πιστευω να αναστραφει το κλίμα, απλα τωρα διδάσκεσαι από τα λάθη.