Epic FAIL !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 132

Thread: Epic FAIL !!!

Senior Member
    σε καψουρευει βρε χαζε σε κανα μηνα θα σε κανει οτι θελει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σε καψουρευει βρε χαζε σε κανα μηνα θα σε κανει οτι θελει
    πολυ πιθανο και αυτο... αυτες οι γυναικες συνηθως ειναι πολυ εξυπνες....

Senior Member
    Επιτέλους! θα συμφωνήσω με τον αλέξανδρο. Όντως η κοπέλα φαίνεται ότι είναι έξυπνη

Senior Member
    ...όχι όμως για τον λόγο που αναφέρεις

Βοηθατε πολυ με τις συμβουλες σας παιδια , και ευχαριστω που δεν σπαμμαρετε

Senior Member
    φαινεται πως της αρεσεις απλα η κοπελα ηταν ειλικρινης. και μπραβο της. αμα δε γουσταρε δεν θα σε ξανα επαιρνε τηλ να βρεθειτε ουτε καν για παρέα.. και δείχνει πως ξέρει τι της γίνεται.. θα μπορούσε να προχωρήσει μαζί σου αλλα να είναι απότομη μαζί σου ή απόμακρη και εσύ να ξενερώσεις. οπότε απο το να γίνει κάτι τέτοιο προτίμησε να δώσει χρ'ονο στον εαυτό της και να προχωρήσει όταν θα είναι πλεον πιο συνειδητοποιημένη.

Δεν ειμαι σιγουρος , υπαρχουν δυο περιπτωσεις : Ισος πραγματικα δεν ειναι ετοιμη και θελει λιγο χρονο ( επειδη συνεχιζει να με περνει τηλ )
    'Η πολυ απλα ειμαι στο ""Friendzone"" .

Senior Member
    το δευτερο εχει λιγοτερες πιθανοτητες ...

Senior Member
    πολυ φοβαμαι οτι δεν ερωτευτηκες αλλα κολλησες μαζι της επειδη ειναι η πρωτη που σου "ριχνει χ", και δε σου δινεται ευκολα. Η κοπελα ειναι πανεξυπνη, γιατι μπορει αργοτερα οντως να την ερωτευθεις, εκεινη ομως παντα θα ειναι ενα βημα μπροστα γιατι ισως γνωριζει την προ-ιστορια σου και τον τροπο που "βλεπεις" το αντιθετο φυλο.

Λοιπον , το σκεφτηκα και το αποφασησα , <<Δεν χανω εγω , αυτη χανει >> Παιχνιδι ειμαι στα χερια της ? Θα κατσω να περιμενω μεχρι να ειναι ετοιμη ? Ε ΟΧΙ
    Δεν θα απανταω στα μηνυματα και ας κανει οτι θελει , αδε να βρω κανα onenightstand . Εαν αλλαξει γνωμη ας ερθει να μου το πει , Και αμα δεν βρω αλλη μεχρι τοτε , ισως την αποδεχτώ. Δεν θα ειμαι ποτε δεδομενος , Ξερω τι αξιζω .

Senior Member
    μαλιστα...απ'ο,τι φαινεται (και δυστυχως) δεν επεσα εξω...

Senior Member
    Ρε τι μαλακίες είναι αυτές με το friendzone κι έτσι; Νομίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι
    φτιαγμένοι απ'το ίδιο καλούπι; Την μάνα μου ξέρεις πόσα χρόνια την πιλάτευε ο πατέρας
    μου; Άστα! Και δεν ήταν ότι δεν ήθελε, είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι διστακτικοί στο
    να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους.

Γενικά η φιλοσοφία που έχεις (πολλά ψάρια στον ωκεανό) είναι σωστή, είσαι και μικρός
    στην ηλικία, αλλά καλό είναι να μην βασίζεις τόσο την αυτοπεποίθησή σου στο αν θα
    ρίξεις ή όχι την κάθε γυναίκα. Απ'την αντίδρασή σου φαίνεται μάλιστα σαν να θύμωσες,
    ε αυτό είναι λάθος!

Masterridley , το θεμα ειναι πως μετα απο ολα αυτα οταν ξαναβγηκαμε ενιωθα πολυ αβολα , δεν μπορουσα να ειμαι ο εαυτος μου , δεν μπορουσα να την κοιταξω στα ματια . Η κοπελα μου ειπε ξεκαθαρα : OXI (εστω και με αλλα λογια ). Γι' αυτο πηρα την αποφαση μου .Οπως ειπες μερικοι ανθρωποι ειναι διστακτικοί αλλα και εγω εχω πολυ μαλακια χαρακτηρα , δεν θα χτυπησω την πορτα δυο φορες , ( Αν πραγματικα γουσταρε θα μου ζητουσε να το παμε λιγο πιο σιγα , οχι μαλακιες οπως : Θελω να συνελθω απο την προιγουμενη σχεση που ηταν 3 μηνες πριν )

Senior Member
    μα με αυτο είναι σα να σου είπε να το πάτε σιγά σιγά... και 3 μήνες πριν δεν είναι λίγο διάστημα.. μην είσαι τόσο εγωιστής κατα τη γνώμη μου. Στην τελική άμα δεν ήθελε να γίνει κάτι μεταξύ σας δεν θα σου ξαναζητούσε να βγείτε. Βέβαια,άμα δε γουστάρεις πολύ άστο,δεν χρειάζεται να πιέζεις το θέμα. Εξαρτάται και απο σένα, τι ζητάς σε αυτή τη φάση που βρίσκεσαι,μπορεί απλά να μην θέλετε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα ίδια πράγματα.

Senior Member
    *ειναι λιγο διαστημα (ηθελα να πω)

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast