Η πρεζα Πανου δεν ειναι διαφορετικοτητα..Ειναι κατι που σου οριζει ψυχη,εγκεφαλο και σωμα..Δεν ειναι κουλτουρα ωστε να υφισταται ως διαφορετικοτητα.
Printable View
Η πρεζα Πανου δεν ειναι διαφορετικοτητα..Ειναι κατι που σου οριζει ψυχη,εγκεφαλο και σωμα..Δεν ειναι κουλτουρα ωστε να υφισταται ως διαφορετικοτητα.
Σκέψου ότι αυτό το κάνουν πολύ συχνά οι άνθρωποι, όχι για να σε κοροϊδέψουν, αλλά γιατί θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να σε κρατήσουν κοντά τους.
Πολλοί άνθρωποι, αυτοί που συνήθως δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα και δεν πιστεύουν στον εαυτό τους, χαϊδεύουν τα αυτιά μας (και όχι μόνο), γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα μας είναι αγαπητοί και αρεστοί.
Μόνο ο άνθρωπος που πατάει γερά στα πόδια του, που έχει αυτογνωσία και που δεν έχει ανάγκη από σχέσεις εξάρτησης μπορεί να είναι ειλικρινής μαζί μας, χωρίς ταυτόχρονα να μας πληγώνει.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση μιας και δεν έχει σχέση με το αρχικό θέμα συζήτησης.
ετσι λοιπον λυπάμαι που θα στο χαλασω ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!!! ΕΔΩ ΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!! ΜΕ 2 ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΟΝΑΧΑ!!! χεχεχε,
ποιος περασε από αυτό το λουκι κι θα φεροταν ετσι σε καποιον που είναι σαν αυτόν?? τα παραμυθακιασου είναι τοσο παιδικα που κι το πιο απλο μυαλο τα καταλαβαινει!!!
σχεσεις? άλλο παλυ τουτο, λες δλδη πως δεν μπορω να βρω κι κοπελια ε? ευτηχως που οι κοπελες που εχουν εμπειρια από σχεσιες, από ερωτα κι σεξ αναγνορισαν ότι ξερω πως να κερδιζω μια κοπελα , μπορεις να το δεις στα παλλιοτερα μην. ειδικα κατι σαν εσενα .
όπως ειπα στην κατερινα οι συμβουλες που λες είναι τοσο παιδικες, τοσο ξεκάρφωτες που θα γελαγε ο κάθε ενας ¨)¨)./
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση μιας και δεν έχει σχέση με το αρχικό θέμα συζήτησης.
τελος επειδή σκέφτεσαι εσυ με τον τροπο που λες δεν σημαινει ότι εχουμε ολη την ιδια σκεψη!!! ποποοο, λυπάμαι πολύ πρωτα από όλα οποιον εκανε το λαθος να ζησει με μια γυναικα σαν εσενα, αφου ηγκρινιασου θα είναι απιστευτη- εξαλου για ατο κάθε βραδυ εισαι εδώ μεσα, αλλιως θα εισουν αγγαλιτσα με τον ανδρουλισου.
σε λυπάμαι δεν σε μισω, λυπάμαι που ζεις με τετοιο μισος μεσα στην ψυχησου, λυπάμαι που εχεις τοσο νευρα κι κακια για εμενα η οποιον αλλον, εσυ εχεις το πρόβλημα, εμενα μπορει να με ξενερωνει λιγάκι αλλα στο τελος γελαω με την κατασταση που εχεις ερθει!!!!
Δεν ξέρω, είναι πολλοί αυτοί που ζηλεύουν κάποιον εξαρτημένο και μάλιστα από ηρωίνη; Υπάρχει χειρότερη κόλαση;
Μπορεί να νιώσει κάποιος κάτι περισσότερο από οίκτο;
Τι διαφημίζεις λοιπόν από την σπουδαία ζωή σου;
Καταλαβαίνω ότι βρίσκεσαι σε παραλήρημα γιατί σου χαλάω τη σούπα, αλλά τόσο πια που να γράφεις ό,τι να' ναι;
Όταν βλέπω υπερβολική οργή, καταλαβαίνω ότι χτύπησα φλέβα!
Και όσο και να γρυλίζεις, όσα γελοία π.μ. και να μου στέλνεις, δεν θα πάψω να λέω την άποψή μου και να επιτίθεμαι όταν χρειάζεται σε όποιον προσπαθεί να πλασάρει τα ναρκωτικά και όποια άλλη εξάρτηση και αρρώστια σαν τη 'σπουδαία ζωή' προκειμένου να ψαρέψει καμιά γκόμενα.
Και αυτό γιατί στο φόρουμ μπαίνουν και νέα και ανυποψίαστα παιδιά που ψάχνονται.
Κατά τ' άλλα, προσωπικά μου είσαι παντελώς αδιάφορος ως αποκρουστικός.
το φορουμ αυτο εχει ως σκοπο να γραφουμε οσοι εχουμε προβλήματα ψυχολογικα η ασθενειες ψυχολογικες κι να ακουμε αποψεις η τροπους να τα λυσουμε.
το φορουμ αυτό κι φυσικα δεν εχει θεραπείες αφου δεν γινετε από εδώ κατι τετοιο, όμως είναι καλο ότι μπορούμε να προτηνουμε η να λεμε την αποψη μας σε οσους την εχουν αναγκη.
προσωπικα καπωτες ειχα βρει κατι καλο σε αυτό το φορουμ αφου μπορουσα να γραφω για τα προβληματαμου η να λεω την γνωμη μου για αλλων τα προβλήματα παντα όμως με προσοχη μην φερω σε δυσκολη θεση καποιον .
αυτο που εχει σημασια πανω απο ολα ειναι να ξερεις να διαλεγεις τους σωστους ανθρωπους που ειναι καταληλοι για σενα για να τα βγαλεις περα πρεπει να ξερεις ποτε θα δοθεις σε αυτον που το αξιζει κ ποτε οτι κ αν σου πουν δε ακουσεις απολυτως τιποτα αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια απο ολα. οταν βλεπεις οτι καπιος εχει τα χαρακτηριστηκα που αναφερεις μην παιρνεις στα σοβαρα τιποτα απο οσα σου λεει η παρτο στη πλακα η αδιαφορησε.Quote:
Διαπιστώνω, με πολύ λύπη, πως ορισμένοι άνθρωποι όσο καλά κι αν τους φερθείς στο τέλος δε θα διστάσουν να σε τσαλαπατήσουν...
Το τελευταιο που γραφεις το καταλαβα... Δυστυχως, σημερα επικρατει παλι συγχυση στο κεφαλι μου και οι σκεψεις μου ειναι μπερδεμενες... Διαπιστωνω πως εχω μια ταση να δικαιολογω συμπεριφορες, γιατι ολοι μας, σε ορισμενες στιγμες κανουμε λαθη ή φερομαστε ασχημα... Και οπως θελω να με δικαιολογουν κι εμενα οταν συμβαινει κατι τετοιο, κανω κι εγω το ιδιο στους αλλους... Μαλλον ομως ξεπερνω τα ορια... Δινω στους αλλους περισσοτερες "ευκαιριες", γιατι ξερω πως καθε ανθρωπος κουβαλα τα δικα του φορτια και προσπαθω να τους καταλαβω...
Μου βγαινει μια απιστευτη αρνητικοτητα για τις σχεσεις αυτη τη στιγμη. (Ελπιζω να μη μου κρατησει πολυ!). Σκεφτομαι ποιος δεν εχει ελαττωματα; Υπαρχει καποιος που ειναι τελειος;;; Φυσικα και οχι! Και βαζω πρωτη εμενα και τα ελαττωματα μου... Θα μου φαινονταν αδικο να κολλησει ομως καποιος στα μειονεκτηματα μου και να μη δει τις αρετες που εχω... Μεχρι σημερα αυτο θεωρουσα πως κανω κι εγω στους αλλους...
Κι επισης δεν ειναι μονο οι ουσιες... Αν καποιος θελει να ξεγελασει, το πιστευω αυτο, θα το κανει! Οσο εξυπνος κι αν εισαι, αν ο αλλος το βαλει σκοπο να σε κοροδεψει θα το καταφερει... Δε νομιζω πως μπορω να αναγνωρισω ποιοι ανθρωποι ειναι σωστοι και ποιοι οχι... Οπως αναφερθηκε και ποιο πανω, αυτο ειναι κατι που θελει χρονο, αλλα και παλι δεν αποτελει εγγυηση... Σκεφτομαι πως καλυτερα ειναι να μαθω πως να αντιδρω οταν καποιος βγαλει τη μασκα που φορουσε και μου δειξει τον πραγματικο του εαυτο... Να μαθω να σηκωνω το μεσαιο δαχτυλο, να ριχνω μια σφαλιαρα στον εαυτο μου και να φευγω κατεβαζοντας μπινελικια!!! Αλλα εγω τι κανω...; Καθομαι και στεναχωριεμαι... Αυτο θελω να αλλαξω, γιατι πιστευω πως αυτο ειναι κατι που εχω τη δυναμη και κυριως τη δυνατοτητα να το κανω!
Yπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος, τσεκαρε....
https://www.youtube.com/watch?v=Td5A5AH48Mc
1. Οτι υπαρχουν και success stories στο κομματι των εθισμων και πολλα ατομα που τωρα ειναι μεσα στο παιχνιδι δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν.
2. Οτι το να λεει αρνητικα για σενα μετα το χωρισμο δε θεωρω οτι εχει σχεση με τις ουσιες, το κανουν πολλοι ανθρωποι απο θυμο, απο νευρα, απο εγωισμο, απο διαφορα. Οτι οι εξαρτημενοι ειναι συχνα εξυπνοι, χειριστικοι και εκμεταλλευονται στα γκομενικα ισχυει αλλα δε σε κοβω για χαιβανι.
3. Οτι το χεις παει το θεμα στην υποκρισια και ακυρωνεις ολα τα προηγουμενα θεωρωντας οτι η σχεση σας ηταν καποιο θεατρο,
ενω δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
4. Οτι η αρνητικοτητα που σου βγαινει για τις σχεσεις ειναι απο τα πλεον φυσιολογικα και συνηθισμενα μετα απο ενα χωρισμο.
Δεν ειμαι σιγουρος γτ χωρισατε και αν αυτο μπορει να αρθει, αλλα οι επιλογες που εχεις ειναι 2, επανασυνδεση ή να ξεπερασεις.
Εχω ανοιξει 2 θεματα, που αντιλαμβανομαι πως λιγο πολυ εχουν το ιδιο θεμα, παρα την αρχικη μου προθεση να ειναι διαφορετικα...
Η αληθεια ειναι πως καποιες στιγμες ακυρωνω οσα προηγηθηκαν και αλλες οχι... Αυτο συμβαινει γιατι οι σκεψεις μου ειναι μπερδεμενες. Καποιες στιγμες ξεκαθαριζουν λιγο και μετα.... παλι τα ιδια. Προσπαθωντας λοιπον να σκεφτω λογικα, οσο μπορω, αναλογιζομαι πως δε γινεται, εστω και για αυτους τους μηνες να υποκρινοταν τοσο πολυ!!!! Αναμφισβητητα, οταν γνωριζουμε ενα νεο ανθρωπο στη ζωη μας, ολοι βγαζουμε τον καλο μας εαυτο... Οποτε λες, ηταν κατι, τελειωσε, τελος, παμε παρακατω. Σκεπτομενη, λοιπον, ολα οσα εκανε για μενα οσο ειμασταν μαζι, δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω πως ολα ηταν μια κοροιδια. Δε γινεται ο αλλος να ειναι τοσο μεγαλος ηθοποιος!!!
Μετα ομως θα σκεφτω πως ο ιδιος με τη συμπεριφορα του ακυρωσε ολα οσα ειχε κανει για μενα και ακυρωνει και αυτα που εκανα κι εγω για αυτον. Γιατι πιστεψε με, αν και μονο το 1/3 απο αυτα που ειπε και εκανε για μενα ηταν αληθινα, θα ηταν ολα διαφορετικα, ακομα κι αν κατεληγε παλι ολη η ιστορια σε χωρισμο. Κι εκει, ναι, ειναι που λεω, αυτους τους μηνες παραμυθι ετρωγα! Γιατι δεν μπορεις, στο δικο μου κεφαλι τουλαχιστον, να ανακατευεις γονεις, να της ζητας να συγκατοικησετε, να της ζητας να κανεις παιδι μαζι της (!!!!), να φερεσαι γενικοτερα αψογα και μετα επειδη χωρισατε, αποτομα κιολας, να σου λεει (επι λεξη): σεβομαι την αποφαση σου, αλλα δεν ειμαι καλα γιατι ολο αυτο μου ηρθε πολυ ξαφνικο και θελω να βρεθουμε για λιγο" και να σου απαντα Παω να πεταξω χαρταετο τωρα (καθαρα δευτερα) θα σε παρω πιο μετα και να μην παιρνει ποτε. Και εχε υποψη σου πως ποτε δεν του εχω ξαναπει δεν ειμαι καλα για οποιοδηποτε λογο! Ασε που οταν συναντηθηκαμε τυχαια και του εδειξα αδιαφορια με πηρε τηλεφωνο φιλαρακι του για να μου πει ποσο πολυ το νευριασα και οτι ηθελε να με πλακωσει στο ξυλο, αλλα επειδη με συμπαθουν (τα φιλαρακια) με προστατευουν, αλλα δεν ξερουν για ποσο. Μονο να ηξερες ποσο ντρεπομαι για το τελευταιο που εγραψα! Δεν πιστευω πως εζησα κατι τετοιο! Ουτε οταν ημουν 12 δεν αντιμετωπισα τετοιες συμπεριφορες! Θεωρεις λοιπον παραλογο να σκεφτομαι πως ολα ηταν μια υποκρισια; Θεωρεις πως εγω τα ακυρωνω ολα;;;;;;
Και μετα (η τριτη φωνουλα!) ειναι να μην περιμενω λογικη συμπεριφορα απο εναν ανθρωπο που ειναι εξαρτημενος. Που, συμφωνα παλι με το δικο μου σκεπτικο, ειναι η μονη ορθη εξηγηση. Ολα αυτα ειναι τοσο εξω απο μενα που δεν μπορω να τα διαχειριστω! Κι αυτος ειναι ο λογος που ακομα "παιζω και ξαναπαιζω" τα ιδια και τα ιδια στο μυαλο μου!
Αναφορικα με το βιντεο, θα προσεξες πως ο ανθρωπος συνειδητοποιησε πως κατι δεν παει καλα με τις επιλογες του, κατι που "ο δικος μου" δεν τον κανει. Και οπως μου ειπες κι εσυ ο ιδιος, δεν εχει νοημα να βοηθησεις καποιον που δε θελει... Κι εχεις δικιο...
Τελος, οσον αφορα την αλλαγη της δικη μου συμπεριφορας, που ανεφερα προηγουμενως, να διευκρινισω πως δεν αναφερομουν σε ανθρωπους που ειναι εξαρτημενοι απο ουσιες. Εννοουσα οποιοδηποτε (εραστη/φιλο) που βγαζει εναν εαυτο μονο και μονο για να σε εντυπωσιασει...
Επανασυνδεση δεν παιζει με την καμια. Και απο τις δυο πλευρες εξαλλου... Οτι θα το ξεπερασω ολο αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
Υ.Γ χαιβανι ειμαι και απο τα λιγα...
Την τριτη φωνουλα να ακους..Ειναι εξαρτημενος απο ουσιες,αρα ειναι εξαρτημενο και θολο το μυαλο του αρα κατ'επεκταση και οι πραξεις του..Μου ακουγεται αρκετα απειλητικο το οτι "ηθελε να σε πλακωσει στο ξυλο"..Φυγε οσο πιο μακρια μπορεις και ευχησου αυτος ο ανθρωπος να ξαναβρει τον εαυτο του,εσυ ομως δεν αξιζει να χασεις τον εαυτο σου!Οχι επειδη εισαι απανθρωπη αλλα επειδη αυτο ειναι δουλεια ειδικων,οχι δικη σου.
Αυτη τη φωνουλα ακουω! Οι αλλες θα εξασθενισουν με τον καιρο... Απλως χρειαζομαι χρονο να καταλαγιασει ολο αυτο μεσα μου... Γενικοτερα ομως ειμαι καλα. Βγαινω, γελαω, διασκεδαζω, γνωριζω νεους ανθρωπους... Κι αυτη η λυπη και η πικρα που μου εμεινε απο ολο αυτο... θα φυγει...
Αυτο να συνεχισεις να κανεις Κατερινακι και να εισαι σιγουρη πως ολα ξεπερνιουνται,ποσο μαλλον καταστασεις που δεν ειναι υγιεις.
ενταξει κατερινακι, καταλαβα την απαντηση σου, εγω σου ειπα τη δικη μου γνωμη, οτι αυτο που περνας θα το περναγες ουτως ή αλλως αν χωριζες με τον οποιοδηποτε και ολο αυτο που κατηγορεις τον εαυτο σου ειναι μεσα στο παιχνιδι οπως και το οτι εχεις φρικαρει γενικα. Αμα εχεις ξαναχωρισει θα το ξερεις. Ολα τα θεματα χωρισμου αμα διαβασεις εδω τα ιδια κανουν.
Επισης δε θεωρω οτι το να λεει πραγματα για τη σχεση ή για σενα σε φιλους ή να τα λεει αλλιως, πως προερχεται απ τις ουσιες ή οτι ξεσκεπαστηκε ενα προσωπειο. Εγω προσωπικα δε φανερωνω προσωπικες λεπτομερειες σε κανεναν για τις γυναικες που υπηρξα μαζι, ειτε χωρισω ειτε οχι, ποσο μαλλον να τα διαστρεβλωσω. Κακως το κανει αλλα νομιζω ειναι λαθος ο συλλογισμος σου οτι αυτο δειχνει πως ηταν αλλος χαρακτηρας και τωρα φανηκε. Βασικα δεν πιστευω οτι παιζουν και μεγλο ρολο οι ουσιες στο χωρισμο. Δε βλεπω καποια συνδεση. Ειναι σαν ολα τ αλλα θεματα εδω. Κι αυτο που λες πιο πριν οτι συγχωρεις συμπεριφορες κλπ παλι ειναι κλασσικη σκεψη και δεν ειναι η πραγματικη αιτια που ειναι οτι απλα διατηρεις ακομα συναισθηματα για το παλικαρι και μας το χεις παει το θεμα στη φιλοσοφια του ποτε αλλαζουν οι ανθρωποι. Και στην τελικη τι ειναι χαρακτηρας? σ ολη τη ζωη σου ιδια θα εισαι? τα ιδια κανεις τωρα με παλιοτερα? το ιδιο σκεπτεσαι? ολες οι μεταβολες θετικες ή αρνητικες σημαινει οτι πριν ησουν υποκριτρια? μπορει το ατομο αυτο στο μελλον να σου ζητησει συγνωμη και να αλλαξει. Ειναι ολα φλου δηλαδη. Αν προσεξεις και τη γκομενα του παλικαριου στο βιντεο λεει σε αλλη συνεντευξη οτι αν τον γνωριζε παλιοτερα δε θα ηταν ο ιδιος και δε θα τα φτιαχνανε.
Μα τον χαρακτηρα και την ολη σου προσωπικοτητα την οριζουν οι ουσιες οταν εισαι χρηστης..Τιποτα δεν ευδοκιμει στην ζωη σου οταν σου κανουν κουμαντο οι ουσιες,οποιες και αν ειναι αυτες.
Για αυτα θα ηθελα να μιλησει ο Πανου και θα τον χειροκροτουσα ως πρωην χρηστη και οχι για διαφορετικοτητα και λοιπες μπουρδες να μου επιτραπει η εκφραση.
Η εξαρτηση απο ουσιες ειναι αρρωστια και θελει ειδικο,οπως ο πονοδοντος τον οδοντιατρο..
Δε διαφωνω με αυτα που λες και δε σου κρυβω πως καθως περνουσαν οι μερες σκεφτομουν τον τιτλο του θεματος και πραγματικα σκεφτηκα κι εγω η ιδια οτι ανθρωποι πρεπει να αλλαζουν και να εξελισσονται, προς το καλυτερο ευχομαστε παντα... Η στασιμοτητα ουδεποτε υπηρξε καλη. Επειδη ομως κι εσυ δε μου φαινεσαι για κανενα κουτορνιθι, ειμαι σιγουρη πως αντιλαμβανεσαι πως ο τιτλος εχει να κανει περισσοτερο με αλλαγες ξαφνικες και αποτομες, εκεινες τις φλασιες που λεμε... που μενεις παγωτο με τη συμπεριφορα του αλλου.
Το οτι δεν αποκαλυπτεις προσωπικα σου ειναι προς τιμη σου! Και το γεγονος οτι το κανει αυτο ο συγκεκριμενος, να σου πω την αληθεια κι εγω δεν ειμαι σιγουρη πως ειναι απο τις ουσιες, διοτι αυτη την ελεεινη συμπεριφορα την εχουν και ανθρωποι μη εξαρτημενοι. Οποτε συμφωνουμε και σε αυτο.
Θα διευκρινησω κατι μονο, στην περιπτωση που δεν εχεις κατανοησει τι εννοω, γιατι ειπαμε τα γραπτα ειναι δυσκολα. Αν επαναλαβω κατι που εχεις ηδη κατανοησει, συμπαθα με... Ο λογος που θεωρω οτι ηταν υποκριτης μαζι μου, δεν ειναι γιατι εχει μεγαλο στομα και λεει οτι χαζομαρα του κατεβει στο κεφαλι. Δεν ακυρωνω - χρησιμοποιω λεξη που χρησιμοποιησες πρωτος- οσα προηγηθηκαν γιατι τωρα μιλαει υποτιμητικα για μενα. Σιγουρα τα κανει και απο εγωισμο, γιατι ηξερε πως ενιωθα και θεωρησε καποια πραγματα δεδομενα. Και θα σου βγαλω και τις ουσιες απο εξω για να κανω πιο απλη τη σκεψη μου. Ακυρωνω ολα οσα εγιναν, γιατι του ζητησα τη βοηθεια του ως ανθρωπος και οχι μονο δε μου τη εδωσε, αλλα μου φερθηκε και ασχημα. Και ηταν η μοναδικη φορα που του ζητησα κατι... Αλλα βλεπεις την προηγουμενη μερα ειχαμε χωρισει... Οποτε γιατι να νοιαστει για μενα; Η γνωμη σου ειναι σεβαστη απο την πλευρα μου, οπως και ολων... Αλλα, ξαναλεω, στο δικο μου κεφαλι, οταν χωριζεις με καποιον που εχεις κανει τοσα πολλα για αυτον και που ενιωσες συναισθηματα δε πετας χαρταετο την ωρα που σου λεει οτι υποφερει και δεν ειναι καλα. Κι επειδη ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε, ακομα κι αν θελεις να πεταξεις τον χαρταετο σου, αν ειχες οντως νιωσει κατι για αυτον τον ανθρωπο και δεν ηταν ολα υποκρισια, πηγαινεις πετας τον χαρταετο σου, αλλα παιρνεις ενα τηλεφωνο μετα, στελνεις ενα μνμ... Γιατι ξερεις, σου το ειπε ο αλλος σταρατα "δεν ειμαι καλα"... Γιατι το μαθαινεις... Και δεν το κανεις γιατι λυπασαι τον αλλον ή γιατι νιωθεις υποχρεωμενος, αλλα γιατι ισχυει αυτο που μου λες.... Δε γινεται να τα ακυρωσεις ολα επειδη χωρισες με καποιον!
Ξερω πως οσοι διαβαζουν οσα γραφω, οπως κι εσυ, θεωρουν πως ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του... Νομιζω πως κι εγω το ιδιο θα σκεφτομουν αν διαβαζα, ως δευτερο ατομο, αυτα που γραφω... Αλλα δεν ειμαι... Συναισθηματα εχω, αλλα οχι ερωτικα... Πιο πολυ λυπη νιωθω... Και για αυτον και για μενα...
κι για πες μας βρε κατερινα - αφου τελικα εκανα λαθος κι σορρυ, δεν εισαι τοσο πιτσιρικα τελικα ειμαστε συνομυλικοι- για πες μας λοιπον, τι καταλαβες από όλα οσα εζησες?? αξιζε τον κοπο? φανταζομαι πως όχι, παρα μονο η εμπειρια που εγινε μαθημα!
θα ηθελα τελος να μου κανεις την χαρη κι να μου πεις στα ισια, στα ισια όπως σου επιτρεπει η αρετησου ,γτ είναι μαγια να ανεχεσαι την αληθεια αλλα κι να μηλας με αληθεια, για πες λοιπον ενιωσες κατι ασχημο από όλα οσα σου ειπαμε εδώ μεσα? ενιωσες να σου την πεφτω η να σε προσβαλω -όπως λεει η κλικα - η ενιωσες να σου φερνω την γνωμημου με ευγενεια αλλα με ευθητιτα για πες μας λοιπον?>
Οταν χωριζεις δε σβηνονται ολα μονοκονδυλια, ακομα και γι αυτον που φευγει. Οταν ειπα συναισθηματα πριν δεν εννουσα απαραιτητα ερωτικα. Μπαινεις και σε αλλα θεματα οπως γτ δε σε βοηθησε οταν το χρειαστηκες κλπ αλλα θελει πολυ ωρα να σου πω την αντρικη πλευρα και γι αυτο και για τα υπολοιπα αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Για να κλεισουμε κατερινα, σε προτεινω να εισαι απο δω κ περα νορμαλ στον κοινωνικο περιγυρο και οταν βγαινεις εξω, ακομα και στον ιδιο οχι μουτρα κλπ αλλα νορμαλ, δειξε μια τετοια σταση και σε λιγο προβλεπω να σε ξαναπλησιασει. Τι θα κανεις εσυ δικο σου θεμα. Αφου αποκλειεις την επανασυνδεση δε μπαινω σε προτασεις γι αυτο. Ως τοτε λοιπον κοιτα να διοχετευσεις το χρονο σε κατι πιο δημιουργικο απ την ανακυκλωση και ειμαι σιγουρος οτι την επομενη φορα θα κινηθεις πιο καλα.
Αν και οπως ειδες δεν ηθελα να ανακατευτω, αφου με ρωτας ευθεως και συμφωνα με αυτα που εχω γραψει για μενα, θα σου πω ακριβως τι σκεφτομαι. Δε με προσβαλες με κανενα ποστ σου... Το οτι προτεινες (δεν ξερω αν ειναι η σωστη λεξη) να πιω κι εγω κανενα τσιγαρακι για να ταιριαζω με τον αλλον, πραγματικα μου φανηκε ανοητο (χρησιμοποιω επιεικη χαραρακτηρισμο). Εγω ειμαι 32 και θελω να πιστευω πως εχω ακομα μυαλο μεσα στο κεφαλι μου. Σκεψου ομως να ημουν κανενα καψουρεμενο κοριτσακι και να εδινα σημασια σε αυτο που ειπες; Να πηγαινα δηλαδη να πιω μαυρο για "δεσω" με το αγορι μου. Το θεωρεις απιθανο οτι θα μπορουσε να συμβει; Και που ξερεις αν, μετα το χασισακι, το κοριτσακι δε δοκιμαζε και λιγη κοκα γιατι αυτο θα την "εδενε" ακομα πιο πολυ με το αγορι της; Το σκεφτηκες αυτο..; Δε σου λεω πως ειχε αυτη την προθεση, αλλα το σκεφτηκες;
Η αληθεια ειναι επισης πως σε ενα ποστ σου ειπες καποια πραγματα για μενα που ηταν υπερβολικα... Και δε σου κρυβω, πως πολλα απο αυτα που μου εγραψες, τα ακουσα απο τον ανθρωπο που αναφερομαι. Δεν ειμαι μεσα στο κεφαλι σου για να ξερω με ποιο σκεπτικο μου τα γραψες, αλλα οταν αυτα ειπωθηκαν απο το πρωην μου, φυσικα και τα πηρα ως "πεσιμο". Οποτε δικαιολογημενα καποιος σκεφτηκε πως εκεινη τη στιγμη προσπαθεις να με προσεγγισεις, θεωρωντας πως ειμαι ευαλωτη. Ειναι πολυ ευκολο δηλαδη να παρεξηγηθουν αυτα που μου γραψες, ακομα κι αν δεν ειχες εσυ αυτη την προθεση. Σκεψου το λιγακι αυτο...
Οσο για την κλικα που συνεχως αναφερεις, προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο, αλλα ακομα κι αν υπαρχει δε με νοιαζει καθολου. Πιστευω πως αυτο που εσυ θεωρεις κλικα ειναι ανθρωποι που τυχαινει να εχουν ιδιες αποψεις, ιδιο σκεπτικο. Το οτι διαφωνουν μαζι σου δε σημαινει οτι σου κανουν πολεμο. Αυτο που καταλαβα ειναι πως εχεις μια ταση να θεωρεις πως μονο εσυ εδω μεσα εχεις καποιο προβλημα και οι υπολοιποι θελουν να σου κανουν κακο. Δε νομιζω, απο αυτα που διαβασα πως θελει καποιος να σε πληγωσει! Καμια φορα ξερεις, επειδη εχουμε περασει πολλα, πληγωνομαστε απο μονοι μας και κατηγορουμε εμεις τους αλλους, Αλλωστε εχεις μιλησει κι εσυ ασχημα για καποιους εδω μεσα, εχεις σκεφτει αν τους πληγωσες κι εσυ; Ολοι εδω μεσα εχουν καποιο προβλημα και μπαινουν και γραφουν. Αναφερεις πως εισαι ενας ανθρωπος με πολλα προβληματα που προσπαθει να βελτιωσει τη ζωη του και να πανε ολα καλα. Χρησιμοποιησε τις εμπειριες σου με τροπο που θα ηθελες εσενα να σου μιλησει καποιος πριν μπλεξεις με οτιδηποτε. Και αν καμια φορα παρασυρθεις και γραψεις κατι που θεωρηθει πως δεν ειναι καλο, πριν αρχισεις να επιτιθεσαι, σκεψου κανενα μισαωρο μηπως οντως εγραψες αθελα σου κατι που δεν επρεπε. Προσπαθησε δηλαδη να δεις πως, οπως ολοι μας, ετσι κι εσυ κανεις σε καποια πραγματα λαθος. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι ηταν αυτο που δεν ηταν "καλο", ζητησε διευκρινησεις. Δε νομιζω να σου τις αρνηθεις καποιος/α. Οταν λοιπον σου επισημαινει καποιος κατι, μην το βλεπεις ως επιθεση, αλλα ως κινητρο να σκεφτεις πιο βαθεια καποια πραγματα ακομα και για σενα. Αυτο κανω κι εγω! Και να δεις που θα νιωσεις καλυτερα! Εγω σου ευχομαι να εισαι καλα και πραγματικα πιστευω πως ολοι εδω μεσα θα χαρουν αν γραψεις πως νιωθεις ομορφα!
Μη βιαστεις να απαντησεις σε αυτα που σου εγραψα. Εχε μονο υποψη σου πως ειναι καλοπροαιρετα.
Τελος, θα ηθελα πολυ να μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω και να μην ασχοληθω ποτε με αυτο το ατομο, αλλα φυσικα δεν μπορω να το κανω. Οποτε σκεφτομαι να εκμεταλευτω αυτην την εμπειρια προς οφελος μου και να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα για μενα.
Κατερινα, μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται 32 χρονων κοπελα που εισαι να μπλέξεις με τετοιο τύπο? Αυτα τα παθαινουν οι 20χρονες λόγω έλλειψης εμπειριας απο ζωη και σχέσεις οι οποιες ευκολα ενθουσιαζονται με τον καθενα που παριστανει τον ωραιο. Οι 32χρονες είναι συνηθως πιο επιφυλακτικες και εκλεκτικές.
Κι οσο εξακολουθουμε να συζηταμε με ατομο που στην αρχη τον απορρίψαμε ή τον μεμφθήκαμε για τη συμπεριφορα του, καταλαγιαζουμε χωρις να το εχουμε παρει ειδηση μεσα απο τη συζητηση, κι ετσι γινόμαστε όλο και πιο διαλλακτικοι και πιο ευαλωτοι. Ειναι ενας ωραιος τροπος καποιος τελικά να μας καταφερει. Του κλείσαμε την πορτα και πήγαμε διπλα και του ανοιξαμε το παραθυρο να περάσει μεσα απο εκει. Μιλώ τόσο για τον πρωην σου όσο και για τυχόν αλλες προσεγγισεις στο φορουμ.
κατερινακι, εχω μια απορια αντιστοιχη με αυτη του ιωαννη.
και η ηλικια σου αλλα και η προσφατη αναλυση σου, δειχνουν οτι εισαι σε θεση να εχεις καταλαβει πολυ καλα τι συνεβαινε με την συμπεριφορα αυτου του ανθρωπου και με τα προβληματα του, τους λογους που ειχε τις οποιες αντιδρασεις, τους τροπους που προσπαθουσε να σε χειριστει κ.ο.κ..
πως γινεται να σε εχει ριξει τοσο αυτη η κατασταση και να αναρωτιεσαι τι δεν παει καλα με σενα και να σε απασχολει η απορριψη, αντι να αναρωτιεσαι γιατι δεν εφυγες μονη σου νωριτερα, η γιατι ασχοληθηκες εξ αρχης?
Το θεμα ειναι πως κι εγω εχω την ιδια απορια με εσας!!! Δεν μπορω να δωσω μια λογικη εξηγηση και φυσικα δε θα μπω στη διαδικασια να ψαξω ανοητους λογους για να με δικαιολογησω. Για αυτο αναρωτιεμαι οτι κατι δεν παει καλα με εμενα. Συνεχως σκεφτομαι γιατι δεν εφυγα ή γιατι ασχοληθηκα εξ αρχης κι αυτο δεν ειναι γιατι με απασχολει η απορριψη, γιατι με σουταρε αυτος δηλαδη και οχι εγω, δεν ειναι θεμα εγωισμου...
Παντως, δε νομιζω πως τοτε ημουν σε θεση να καταλαβω αυτα που καταλαβαινω τωρα... Γιατι αν τα καταλαβαινα, δεν θα αφηνα καταρχην τον εαυτο μου να αφεθει τοσο πολυ, ουτε θα εκλεινα τα ματια μου σε διαφορα, οπως εκανα.
Η μονη απαντηση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι γιατι ειμαι ηλιθια. Πραγματικα, δεν εχω αλλη... Ειμαι μια ηλιθια που τοσα χρονια νομιζε πως δεν ηταν!! Και ολη αυτη η κατασταση με εχει ριξει ακριβως για αυτο... Αν εσεις αναρωτιεστε, που δεν με γνωριζετε, που δεν ξερετε τι εχω περασει και καταφερει στη ζωη μου, σκεφτειτε ποσες φορες αυτα τα γιατι περνανε απο το δικο μου μυαλουδακι...
Και θελω να λυθουν, γιατι με κανουν να νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου. Και ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ασχημα με μενα...
βρε κατερινα πωες σου ειπα να πας να πιεις μαζι του?? σε ρωτησα αν το εχεις κανει κι επειδή μουυ εχουν στειλει μην.(συνονοματισου ,αλλα κι φυσικα δεν θα το αναιβαζα εδώ γτ. σεβομαι το ότι μου το εστειλαν προσωπικα)- αν θελει αυτή η κοπελα μπορει μονη της να αναφερει το μην που μου εστειλε- δεν το εχω πει σε κανενα ανθρωπο αυτό όχι εδώ μεσα αλλα πουθενα δεν ειπα σε καποιον να παει να πιει!!
Κατ/να αν τωρα εσυ νομιζεις πως εγω, θα σου την επεφτα από εδώ μεσα, επειδή εισιαι ευαλωτη η ότι άλλο εισαι μαλον κανεις λαθος. Σχετικα με την κλικα που αναφερα δε ξερω ποσο καιρο εισαι εδώ μεσα, αλλα με τον καιρο θα το καταλάβεις, βεβαια αν εσυ αρέσκεσαι να σου χαιδευουν τα αυτακιασου, να ακους ότι "" ναι κοπελια εχεις δικιο, ναι εισαι το θυμα, ναι αυτος φταιει κι εσυ του φερθηκες τελεια"" σορρυ, αλλα επειδή σε σεβομαι δεν θα μπορουσα να το κανω, πρωτα γτ. εδώ περα ακουμε μονο την γνωμησου!!! και είναι λογικο να μην μπορω να πιστεψω τυφλα οσα λες, αφου παντα σε ένα ζευγαρι όταν χωριζει η τσακονετε υπαρχουν 2 ιστοριες!! για αυτό σου την λεω !! ημαρτον!!! δεν σε ξερω !!ουτε θα σε μαθω πωτε!!!
Οσο για την κριτικησου προς εμενα , δεχτη κι εχεις δικιο ότι πρεπει να σκεφτόμαστε οσα λεμε, πιστεψε με εχω φαει λεφτα κι χρονο σε διαφορες ψυχοθεραπείες πανω σε όλα αυτά. Αν εσενα κατερινα σου αρεσει η γουστάρεις οσους σου λενε λογια που θες να ακουσεις , με αποτέλεσμα να συμφωνεις μαζι τους σαν με προσβαλουν μαλον θα ηταν καλο να σκεφτεις κι εσυ πριν γραψεις, δεν βλεπω πουθενα να λες κατι σε οσες προσβαλουν την ασθενειαμου!!!!! δεν βλεπω πουθενα αγαπητη κατερινα να παραπονιεσαι που γραφουν με σκοπο να με στεναχορισουν οσο μπορουν, δεν βλεπω να αναφέρεις κατι όταν ειρονευοντε η χαιροντε με το πρόβλημα μου!! αληθεια μημπος δεν τα ειδες?? τωτες σορρυ.
τελος , ένα από τα λαθημου προς εσενα ηταν ότι σε μπερδευα, νομιζα ότι εισουν μικρη ότι εισουν 20 ,αφου δεν εισαι ηταν λαθοςμου να σου γραφω ότι θα μαθεις με το καιρο, εισαι μεγαλη κοπελα κι γνωρίζεις τι θα κανεις!! άλλες κοπελες στην ηλικιασου εχουν παιδια κι καταφερνουν να δουλευουν ταυτόχρονα!! - για εμενα αυτές οι κοπελες είναι πραγματικα η πιο αξιολογες γυναικες στην εποχη μας - είναι απολυτα φυσιολογικο να πρεπει να φυγεις από μια τετοια σχεση!!κατά την γνωμημου επρεπε ειδη να ηταν παρελθον!! αληθεια γτ. τοσο καιρο δεν ιχες ξεμπερδεψει?? μου κανει εντυπωση που αφου σου φερθηκε τοσο χαλια εσυ εισα τοσο ερωτευμενη μαζι του!! τι να πω? εχεις δικιο κι είναι λαθοςμου ότι δεν την ψαχνω πρωτα, πριν γραψω κατι, εχεις δικιο αλλα πιστεψεμε δεν εχω την χαρα να μου περησευει χρονος να ψαχνω το τι παιζει εδώ μεσα!! δεν κανω τον πολύ;ασχολο!! αλλα είναι ετσι ο καιρος αυτος που ζω , που δεν εχω την ευκερια να την ψαχνω!!
παρα τα οσα λες για μενα, παρα το ότι δεν δεχεσαι τελικα -όπως ελεγες στην αρχη, ότι θελεις να σου τα λενε στα ισια, κι χωρις κοληματα- παρολα αυτά ευχομαι η ζωησου να είναι ομορφη να εισαι τυχερη στις σχεσεις κι σε κάθε τι αλλο
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πανου..Ειπες και μπουρδοσαχλες αθελα σου,οπως ολοι λεμε κατα καιρους δεν διεκδικει κανεις το αλαθητο του παπα εδω μεσα..Αν εισαι σε φαση απεξαρτησης και μπραβο σου θα επρεπε να γραφεις διαφορετικα πραγματα μιας και εισαι γνωστης αυτης της κολασης και οχι "να κανετε κανενα τσιγαρο μαζι" κτλ..
Καλο μηνα σε ολους.
antimnimonio: ):),ειπα σχετικα με αυτο. τηε ειπα οτι μπερδευτικα. μου χει ερθει μην -κι μπορειτε να ρωτησετε τους διαχηρηστες να το επιβαιβεοσουν-μου χει ερθει μην που μου ελεγε καποια κοπελα οτι πινει το αγορι της κι οτι εχει πιει μαζιτου. μαλιστα με ρωταγε λεπτομεριες. αυτος ηταν ο λογος που της το ειπα ειρονικα.
πιστευω οτι οποιος εχει καταλαβει τι ρολο βαραω τι γνωμη εχω για τις ουσιες δεν θα ελεγε οτι παρακινω καποιον να πιει. ουτε στον εχθρομου δεν ευχομαι να περασει αυτο που περασα εγω!
τελος θα θελα καποια μερα. ετσι για το ξεκαρφομα να δω τις αντιστοιχες αιευσθησιες κι για το βρησιδι που εχω φαει. θα θελα να δω την ισορροποια της κρισης σας να με αποστομοσει αλλα μεχρι τωρα βλεπω οτι μονο εμενα ξερετε να κρινετε δικαια η οχι αφου παραδεχομαι οτι δεν επρεπε να γραψω καποια πραματα στην κατερινα456, αλλα. ..αλλάα...που ειναι η καθαρη σκεψη σας?ο αντικοιμενικος σας λογος οταν η κλικα με κραζει, κοροιδευει την ασθενειαμου. η χαιρετε με τις δυσκολιες που παιρνω? προσωπικα νιωθω οτι δε μπορω πλεον να αναφερομαι σε συναισθηματισμουςμου εδω μεσα δεν μπορω να ξανα γραψω το αν ειμαι χαλια μεσαστην ψυχημου ουτε κι τις μελαγχολιεςμου αφου ξερω οτι θα πεταχτουν κι ειτε θα με κοροιδρψουν ειτε θα κανουν παρτυ με το που δουν οτι νιωθω ασχημα. κι φυσηκα δεν θα υπαρξει κανενα ατομο απο τους χρηστες του φορουμ που να τους αναφερει τους ορους αυτου.
give us a break, dude....
γιωργο πανου,ανοιξε δικο σ θεμα.εχει καταντησει ξεφτιλα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου δεν είσαι ηλίθια. Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα έπεσες θύμα της κόκας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Η κόκα δίνει στον άνδρα το αίσθημα της σιγουριάς. Δεν μασάς, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και το μυαλό λειτουργεί με πολλές στροφές. Τόσες πολλές που ακόμα και ο νόμος της της στροφικής κίνησης θα παραδιδόταν. Δηλαδή με το που σου την έπεσε και άρχισε να σου μιλάει και να του μιλάς ήξερε μέσα σε χρόνο dt τι ήθελες να ακούσεις και τι έπρεπε να σου δώσει για να σε κάνει δικιά του. Όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι για αυτόν ήταν πολύ εύκολο. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αυτή τη παγίδα που έπεσες.Είναι τόσο καλά ενορχηστρομένα που δεν θα μπορούσες να αποτελείς εσύ την εξαίρεση του κανόνα από τη στιγμή που έμπλεξες μαζί του.
Πάει αυτός.... προχώρα μπροστά... ξέχασε τον γιατί δεν φταις πουθενά... ήταν κάτι πέρα από τις δυνάμεις σου...
Δηλαδη αυτος το πρωι επαιρνε κοκα για να αντεπεξελθει στην καθημερινοτητα του και το βραδυ χασις;; Και απο που λεφτα ρε παιδια;;;;;;;;;;;; Ουτε λεφτα για εναν καφε δεν ειχε! Ουτε για τσιγαρα! Ουτε για βενζινη!
Θα το ξεπερασω, αν και συνεχιζει να μου ειναι δυσκολο να με συγχωρεσω... Αλλα για να προχωρησω μπροστα πρεπει να τα αφησω ολα πισω μου. Αυτο σημαινει πως πρεπει να σταματησω απο τη δουλεια μου, γιατι κι εκει συνεχιζω να ειμαι στο ιδιο περιβαλλον. Και τωρα που εχω καταλαβει και παρατηρω καποια πραγματα ειναι ακομα ποιο δυσκολο. Για παραδειγμα, για ποιο λογο εξαφανιζονται για 5 λεπτα... Παλιοτερα, νομιζα πως πανε να πιουνε κανενα τσιγαρο, αν και μου φαινοταν περιεργο το οτι επεστρεφαν τοσο γρηγορα! Επισης, συνεχιζω και μαθαινω πραγματα και αυτο μου τη δινει. Ασε που κι αυτοι που μεχρι πριν λιγο με συμπαθουσαν, πλεον μου συμπεριφερονται διαφορετικα. Γιατι ο φιλαρακος μου εχει πλεον αλλη κοπελια, που ομολογω πως ταιριαζουν πολυ! Κι αυτη ερχεται καθε μερα εκει που δουλευω... Κανω σα να μην τρεχει τιποτα... Μιλαω, γελαω, γιατι δε θα τους κανω τη χαρη να ξερουν ποσο ρακος ειμαι... Αυτη τη στιγμη, πρεπει να ετοιμαστω για τη δουλεια μου. Αντε να δω τι θα δουν παλι τα ματακια μου! Δε θελω να παω, θελω να "εξαφανισω" τα παντα που εχουν να κανουν με αυτους τους ανθρωπους... Οχι μονο τον συγκεκριμενο, αλλα και ολα τα "φιλαρακια" που ειναι ακριβως ετσι... Νιωθω πως συνεχιζω να ζω σε ενα περιβαλλον που ειναι τοσο εξω απο μενα και αυτο με επηρεαζει αρνητικα... Πνιγομαι!!!!
Εφοσον ειναι τοσο προβληματικος ρε συ κατερινακι πως την καμακωσε στο καπακι την καινουργια? μηπως ειναι πολυ ωραιο παιδι?