Originally Posted by
Macgyver
Φωτεινη , ειδες τι ωραια λογια που σου απευθυνει ο Γιωργος . Δεν μπορω να τον φτασω , αληθεια λεω . Ειμαι πιο φειδωλος στα λογια , ιδιοσυγκρασιακα . Οσον αφορα τους υπολογιστες , αναγκαστικα τους χρησιμοποιω , για να πληρωσω λογαριασμους κ.ο.κ. , δεν εχω ουτε fb , oυτε εχω καταλαβει τι ειναι το τουιτερ , κ το κινητο μου , ειναι απλο , οχι i-phone , Δεν συμπαθω αυτου του ειδους την τεχνολογια , ουτε κ προκειται .
Η κτθλψη επηρρεαζει την διαθεση μου , δεν εχω καμμια διαθεση να βγω με αλλους , να κανω καινουρια πραματα , μονιμη κουραση ,την σκεψη μου την επηρρεαζει οσον αφορα την ληψη αποφασεων , δυσκολευομαι , κ δεν μπορω να συγκεντρωθω , κλασσικα συμπτωματα κτθλψης , αλλα το παλευω , οσο μπορω , με μια αισιοδοξη σταση , μισω τις κλαψες , ολα κανουν κυκλους στη ζωη , η ζωη δεν ειναι παντα ροδινη , δεν πειραζει ομως , κ το μεγαλυτερο φαρμακο ειναι η γυμναστικη , που κανω καθημερινως , κ παντα προσπαθω να ειμαι απασχολημενος με κατι . Εσυ τι εχεις , καλοπροαιρετη φιλεναδα ? ( απαντηση προαιρετικη !! ).