Results 76 to 90 of 128
Thread: το φαινομενο ' φορουμ '
-
23-04-2014, 18:31 #76
Υπαρχουν ανθρωποι στο φορουμ,σε διαβεβαιωνω..μηπως εσυ δεν θα βοηθουσες αν στο ζητουσαν ?
Παντως για τον αγγελο κ τη γατα,να εξηγησω :Σιγουρα δεν κανουμε αυτο -δεν βοηθαμε μολις νιωσουμε καλυτερα-συνηθως κανουμε αυτο που λεει η γατα.
Θελουμε να απομακρυνθουμε,ισως μαλιστα να πουμε και 'ουφ,ευτυχως εγω δεν ειμαι ετσι τωρα'....Ειναι θεμα δυναμης ψυχικης και το ξερουμε ολοι μας...
Ας πουμε οτι υπαρχει μια κλιμακα απο το 1 -10.παιδια εγω αυτες τις γαμωμερες ειμαι στο 3 ή στο -43 ,αν θυμουνται ολοι ποσο ποναει το 3 ,οταν ειναι στο 7 θα μπορουσαν να βοηθησουν..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
- 23-04-2014, 23:30 #77
βρε φωτεινη ,αν εισαι ετσι με τοσο χαμηλη διαθεση , αν με αναιβαζεις ψυχολογικα τωρα, στο 8\10 τι θα καταφέρνεις??χαχαα, θα με-μας κανεις να πετάξουμε φαρμακα!να μην ξανα παμε σε γιατρους!χαχα
κοιτα μπορει να υπερβαλλω αλλα δεν ειρωνεύομαι!! πως θα τολμουσα να το κανω αυτό σε μια τετοια λαμπερη κι τοσο ευχαρηστη παρουσια στο φορουμ!! εισαι αυτό που πρεπει να είναι το φορουμ!!
εισαι η ελπιδα που ξεχναμε να σκεφτόμαστε!! εισαι οι κουβέντες που θα μας "ξεκλιδοσουν" την πικραμενη μας ψυχη! εισαι η λαμψη που λαμπει μεσα από τα γραπτα σου! το φως της είναι που θα "φωτησει" τις σκωτεινες μας ψυχες!!! εισαι ένα αστερι που λαμπι στην νυχτα που είμαι συνεχως! το αστερι αυτό όμως είναι ο ηλιος! αρα μου φερνεις την μερα από την νυχτα! εισαι η ανατολη στην καταραμενη δυση που ζουμε!¨) σε ευχαρηστω!!!
σε φανταζομαι ξανθια! λεπτη με δυναμικα χαρακτηριστηκα στο προσωπο σου!ψυλη κι με ένα φορεμα , με μεταξοτο καταλευκο φορεμα ως τα ποδιασου! με κασμυρινο τελειωμα στο φορεμασου ! το γνησιο λευκο του! ώστε να κανει μια γουνιτσα στις ακρουλες! κι με γιακα από λιναρι, ξερεις αυτό που είναι γυαλιστερο κι χνουδοτι μαζι αλλα πολύ μαλακο κι ευχαρηστο για τον λαιμο!! εν ολιγις σαν μια νεραιδα που με το χαμογελοσου μας φερνεις την "νιρβανα" με την καλη ενοια, αυτην που λενε οι βουδιστες .
ξερω, ξερω ότι υπερεβαλα , αλλα ηθελα να το τονισω οσο μπορουσα!! κι για την εικονα που γραφω είναι όπως σε φανταστηκα!! ευχομαι να μην πεταχτει κανενας "δαιμονας" κι αναφερει ότι την πεφτω κι σε εσενα!! πιστευω ότι νιώθεις το αγαθω της γραφης μου
23-04-2014, 23:35 #78
Γεια σου Φωτεινη . Μακαρι κ αλλα παιδια στο φορουμ να την δικη σου διαθεση να βοηθησουν . Αναγνωριζω οτι εισαι ανθρωπος ιδιαιτερα καλων προθεσεων . Οσον αφορα τον εαυτο μου , παροτι εχω την κτθλψη μου , που με ταλαιπωρει πολλα χρονια , ουδεποτε εχω ζητησει την βοηθεια κανενος στο φορουμ , διοτι θες επειδη ειμαι αρκετα μεγαλυτερος σου , θες λογω χαρακτηρος , κ εχω περασει κ αλλες μπορες στη ζωη μου , αν κ αυτη ειναι η χειροτερη , εχω μια πιο ψυχραιμη οπτικη γωνια . Πιστευω ομως οτι κ μονον που ' συνομιλεις ' με καποιον , εστω με αυτον τον τροπο , βοηθιεσαι , σε μενα παντως δουλεψε . Πιστευω ομως , οτι εστω κ ενα παιδι να βοηθησεις , εχεις επιτελεσει εργο . Δεν μπορεις να βοηθησεις ολο τον κοσμο , δυστυχως . Ισως κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια , βεβαια , δλδ δεν μπορω να καταλαβω ενα παιδι , 20-25 χρονων ( ο μεσος ορος ηλικιας του φορουμ ) τι προβλημα εχει , διοτι μεγαλωσα στα 80s , που δεν υπηρχαν ψυχολογικα προβληματα , ολοι περνουσαμε καλα . Παραυτα , οποτε εντοπιζω καποιον-αν που εχει προβλημα αλκοολ , σπευδω να βοηθησω , διοτι εχω υπαρξει αλκοολικος επι 5 χρ. , αρα γνωριζω το αντικειμενο , αν κ παλι δεν ζητησα την βοηθεια κανενος , μονος μου το παλεψα , κ το ξεπερασα .
Εμενα παντως συνεχιζει να με ξενιζει αυτη η απροσωπη επαφη των υπολογιστων , αδυνατω να την συνηθησω . Φιλικα . Αγγελος .
ΥΓ επειδη μου εχει ζητηθει βοηθεια απο μελος , το εχω βοηθησει , πιστευω , κ το βοηθαω με ανω των 200 πμ . Φυσικα κ αν καποιος μου ζητησει να τον βοηθησω , δεν θα αρνηθω , τουναντιον .
23-04-2014, 23:43 #79
Τωρα που ανεβασα το ποστ μου , ειδα το ποστ του Γιωργου , που αν κ οπως λεει ο ιδιος , αμορφωτο παιδι , δινει μαθηματα μορφωσης , σε εμας τους δηθεν μορφωμενους . Ειναι απο τα σπανια παιδια , με τοσο καλη ψυχη , αληθεια το λεω , κ χαιρομαι που εχω επαφη μαζι του . Γεια σου Γιωργο , ξερεις παιρνω μαθηματα απο σενα , αληθεια λεω , διοτι εχεις βγαλει μια ' σχολη ' , ξερεις ποια , την οποια εγω δεν ειχα την ευκαιρια να βγαλω . Αγγελος .
24-04-2014, 01:21 #80
Πςςς καλα λεμε μου ανεβασατε την ψυχολογια!και ναι η αληθεια ειναι πως ειμαι πολυ νεραιδα..γτ να το κρυψω αφου τα σπαω?χαχαχα ειμαι κ μετριοφρον αλλα οτι δεν παιζομαι ισχυει! Γιωργο μου χρονια πολλα και ομορφα απο εδω και περα.Νισαφι τα παλια κ ασχημα,παμε για τα ωραια τωρα!Εισαι μια χαρα σε κοβω εγω..
Αγγελε ,το φορουμ ειναι ενα εργαλειο ,αν θες τη γνωμη μου.Σαν μαθεις να βλεπεις ετσι θα το χρησιμοποιεις σαν τετοιο.Εσυ σαν μεγαλυτερος κ εμπειρος εχεις πολλα να δωσεις,η καταθλιψη σου μπερδευει την σκεψη η μονο την διαθεση?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 02:22 #81
ΑΓΓΕΛΕ!! εισαι πολύ ευγενικος τυπος!! εγω παιρνω από εσενα μαθηματα ρεσυ!!¨) εσυ τι παρεις από εμενα? χαχα, το μονο που ξερω ,το μονο που καταφερα είναι με τον αθλητησμο κι αυτό για λιγο καιρο!! ετσι λοιπον μονο για το πως να τρεχεις τα 800αρια μπορω να σε βοηθησω !!χιχιχι, αντε κι άλλο ένα αθλημα, αλλα λογο της βαρβαρότητας του το παρατησα! αν κι ειμουν πολύ καλος! βλέπεις ο φαδερμου, τωτε στα τελοι του 90¨,δεν μου εδωσε τα λεφτα για μια επεμβαση που επρεπε να καμω με λειζερ, αποτελλεσμα να μην μπορω να καταιβω σε αγωνες! -τωτες γινοταν 2 φορες τον χρονο!κι ηταν η φορα που θα γινοταν σαλονικη!! παρολα αυτά, θα μου τα πληρωναν όλα από το συλογο να παω στην επαρχια για τον αγωνα!! αλλα χωρις την ταχια επεμβαση δεν μπορουσα!! ετσι λοιπον ο φαδερμου!! ο τοσο τσιγκουναρος!δεν εδωσε τα λεφτα! με την ψευτοδικαιολογια ότι δεν δινει λεφτα για να γινει ο γιος του μπραβος μεθαύριο!! τοσο καλος πατερας!! νομιζε ότι οποιος κανει τετοιο αθλημα(κικ μποξ) θα γινοταν μπραβος!!
τωρα που εγινα πρεζακιας!! κι του το θυμιζω συνεχως!! για να τον φρικαρω!! του είναι καλητερα δλδη???του το λεω συνεχεια κι πικρενετε! αλλα μιση ντροπη δικημου μιση δικια του!! ο γιοκας του εγινε πρεζακιας επειδή δεν εδινε λεφτα -που τα ειχε- για να κανω αθλητισμο!!
24-04-2014, 08:01 #82
Γιωργο , λατρευω κ εγω τον αθλητισμο . Στα 22 ειχα παρει χρυσο στον ακοντισμο , στους αγωνες κολλεγιου , συνεχισα με βαρη ,που κανω κ σημερα , εκανα κ εγω μποξ κ τζουντο , αλλα σε πολυ ερασιτεχνικο επιπεδο , οχι στο δικο σου , κ πλεον προπονουμαι σε σακο . Μην σκας , ολοι οι φαδερς ειναι τσιγκουνηδες , περιεργο πραμα βρε παιδι μου . Εσυ λες πρεζακιας , εγω απο τα 44-49 , αλκοολικος ( ειμαι 52 ) , λιγο-πολυ το ιδιο ειναι .
Τωρα να πικραινεις τον πατερα σου , δωστου αφεση αμαρτιων , αλλα οπως αισθανεσαι , δεν λεω σε κανεναν τι να κανει .
24-04-2014, 08:09 #83
Φωτεινη , ειδες τι ωραια λογια που σου απευθυνει ο Γιωργος . Δεν μπορω να τον φτασω , αληθεια λεω . Ειμαι πιο φειδωλος στα λογια , ιδιοσυγκρασιακα . Οσον αφορα τους υπολογιστες , αναγκαστικα τους χρησιμοποιω , για να πληρωσω λογαριασμους κ.ο.κ. , δεν εχω ουτε fb , oυτε εχω καταλαβει τι ειναι το τουιτερ , κ το κινητο μου , ειναι απλο , οχι i-phone , Δεν συμπαθω αυτου του ειδους την τεχνολογια , ουτε κ προκειται .
Η κτθλψη επηρρεαζει την διαθεση μου , δεν εχω καμμια διαθεση να βγω με αλλους , να κανω καινουρια πραματα , μονιμη κουραση ,την σκεψη μου την επηρρεαζει οσον αφορα την ληψη αποφασεων , δυσκολευομαι , κ δεν μπορω να συγκεντρωθω , κλασσικα συμπτωματα κτθλψης , αλλα το παλευω , οσο μπορω , με μια αισιοδοξη σταση , μισω τις κλαψες , ολα κανουν κυκλους στη ζωη , η ζωη δεν ειναι παντα ροδινη , δεν πειραζει ομως , κ το μεγαλυτερο φαρμακο ειναι η γυμναστικη , που κανω καθημερινως , κ παντα προσπαθω να ειμαι απασχολημενος με κατι . Εσυ τι εχεις , καλοπροαιρετη φιλεναδα ? ( απαντηση προαιρετικη !! ).Last edited by Macgyver; 24-04-2014 at 08:46.
24-04-2014, 09:10 #84
Το καλύτερο πράγμα κάνεις!!! Η γυμναστική είναι πολύ βοηθητική όσον αφορά στην ψυχολογία κ τη διάθεσή μας. Και για τη σχέση σου με την τεχνολογία, δεν πειράζει!
Πιστεύω ότι η υπερβολική προσκόλληση στο ίντερνετ, κινητά, τάμπλετ, φβ, τουίτερ, ίνσταγκραμ κ άλλα τέτοια, κακό κάνει και όχι καλό. Και εγώ με την τεχνολογία τσακωμένες είμαστε εδώ και χρόνια....
24-04-2014, 09:26 #85
24-04-2014, 09:31 #86
ναι όντως περίεργο είναι.... Ε, ήθελα πάντα να αποτελώ εξαίρεση,αυτό θα φταίει! χαχα
24-04-2014, 09:37 #87
[QUOTE=Φωτεινη!;479218].Εσυ σαν μεγαλυτερος κ εμπειρος εχεις πολλα να δωσεις,
Φωτεινη , τι εμπειρος λες ? αυτο που εχω μαθει στη ζωη , ειναι οτι οσο μεγαλωνεις ανακαλυπτεις οτι ξερεις λιγοτερα απ οσα νομιζες , κ οτι πολλα ερωτηματα δεν εχουν απαντηση . Επισης μαθαινεις οτι τα πολλα υλικα αγαθα ειναι περριτα , και η αναζητηση της ευτυχιας , ξεκιναει απο την εσωτερικη γαληνη , το πολυτιμοτερο αγαθο , μαζι με την υγεια . Μαθαινεις επισης να βασιζεσαι μονο στον εαυτο σου , να περιμενεις το καλυτερο , οσο κ αν τα γεγονοτα σε διαψευδουν , κ αλλο μαθημα ειναι οτι τιποτα σαυτη τη ζωη τιποτα δεν ειναι δεδομενο , ουτε καν η ικανοτητα να κανεις εναν απλο περιπατο .
Kαι ενα ακομα , το σημαντικοτερο προσωπο στη ζωη σου εισαι ΕΣΥ , ποτε μην δοθεις 100% σε καποιον ( παιδια δεν εχω , δεν ξερω ) . Αν δεν προσεξεις εσυ τον εαυτο σου , παντοιοτροπως , δεν θα το κανει κανεις για σενα .Last edited by Macgyver; 24-04-2014 at 17:53.
24-04-2014, 11:01 #88
24-04-2014, 15:09 #89
Εγω θα συνεχισω το θεμα "αλλαζω?" για να παρεις μια ιδεα αλλα και γτ εχω καποιες σκεψεις να μοιραστω.
Τωρα για το τι εχεις να δωσεις.Εχεις να μοιραστεις τη σοφια που αποκομισες απο τις εμπειριες σου φυσικα..κ ηδη εγραψες τι εχεις συμπερανει,τι πιστευεις..δεν ξερεις οτι ολα αυτα εχουν σημασια για καποιους ανθρωπους?
Οκ εμπλεξες ασχημα με το ντρινκ..τι εμαθες απο αυτο,τι μπορεις να προσφερεις σε μενα που για ν κοιμηθω θελω ενα ποτο οπωςκαι δηποτε πχ?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 15:11 #90