Eχεις πλακα μνιμονιο , μου εισαι συμπαθης γιατι αυτοσαρκαζεσαι !! εισαι και γλυκατζου , ε ? εγω ειμαι 1.78 , 98 κιλα !! αλλα τοχω ριξει στο ξενηστικωμα , στοχος τα 83 κιλα .
Printable View
Τρωω λιγο τωρα..Αλλα τον χειμωνα εχει να πεσει μπροκολακι και ψαρακι που θα παει συννεφο!!Υπηρξα και κορμι των 50 κιλων ,τωρα ειμαι 66 εχω ζησει δλδ και το αδυνατο γυμνασμενο!Ειμαι απλα ευχαριστημενη με εμενα ..Δεν νιωθω μπαζο ρε παιδι μου !Εμενα η ενσταση μου στο ολο θεμα ειναι η υπερβολη των 5 κιλων!Μια γυναικα δλδ δεν ειναι θελκτικη στα 66 ή 67 κιλα?Δεν θα παρει αγαπη επειδη εχει 5 κιλα παραπανω? (και 25 παραπανω να ειχε) ειναι λιγο αστεια πραγματα..
Συμφωνω επισης και με τον Κενο να αναφερω..
εγω περιμενω ποτε θα ερθουν στη μοδα τα μεξικανικα πανοφορια για να κυκλοφορω με αυτα!με λεει ενας αλλος ξερεις τι πρεπει να κανεις για να χασεις κιλα ε?πρεπει να τρως μαστιχες χωρις ζαχαρη!ναι γι αυτο εγινε ετσι ο κωλος μου!ΑΣΤΙΕΥΟΜΑΙ κοπελια!κι εγω εχω παραπανω κιλα!το θεμα ειναι να αποδεχτεις τον εαυτο σου,με τα παραπανω 5-6 κιλα που θεωρεις προβλημα!κοιτα ο καθε ανθρωπος εχει τον μεταβολισμο του,αλλος εχει τεμπελικο μεταβολισμο, αλλος εχει ατακτο μεταβολισμο,τωρα απο εκει και περα το να χασεις 5-10 κιλα δεν ειναι τιποτα,γιατι πολυ απλα δεν θελει κοπο θελει τροπο,η αρχη ειναι λιγο το ζορι και μετα ο οργανισμος παιρνει φορακαι δεν σταματα,το να μεινεις νηστικια ειναι χειροτερα απο το να φας,εαν ασχολεισαι με γυμναστηριο πρεπει να συνδιαστουν αυτα τα 2 μαζι.γυμναστηριο-διατροφη,αν και δεν ξερω τι-ποσο και ποτε τρως θα πρεπει να κανεις ενα προγραμμα!διαιτολογος δεν ειμαι,αν θες να σου πω παραπανω στειλε μου ενα mail!
Κοιτα με τοσα χιλιαρικα που εσκασε στον διατροφολογο , μια ορμονολογικη εξεταση επρεπε να την κανει..!Εγω παντως νομιζω ενα γυμναστηριο θα ηταν σωτηριο , δεν υπαρχει περιπτωση να μην καψεις πραμα!
δεν εχει σημασια αν πας γυμναστηριο,και σε γυμναστηριο να πας παλι μπορεις να βαλεις κιλα!γιατι κανοντας ασκηση ο μεταβολισμος ξυπναει και κανει συνεχεια καυσεις κανοντας καυσεις ο οργανισμος εσυ θες να τρως περισοτερο,οποτε αν παιρνεις περισοτερες θερμιδες απ'οσες καις,μαντεψε....βαζεις κιλα!
Το λεει η ιδια,το λενε οι αριθμοι,το λεει η εμπειρια μου.Συγγνωμη που δε θα παρω την εγκριση σου.
Η αισθητικη και τα ερωτικα γουστα (οπως και τα γουστα γενικα) ειναι υποκειμενικο θεμα.Quote:
μιας και αναφερεσαι σε μενα, να σου πω οτι ημουν καποτε υπερβαρη, και ξερω καλα την ενοχληση των παραπανω κιλων.
σε πληροφορω και ζωη ειχα , και ανδρα ΠΑΝΤΑ που πολλες λιποβαρες τρεχαν τα σαλια τους για να εχουν, και ολα μια χαρα ηταν εκτος απο την δικη μου ενοχληση για τα κιλα αυτα, που με εκαναν να το ψαχνω απο δω κι απο κει μεχρι να τα χασω!!
ομως ουτε σαν υπερβαρη ουτε σαν κανονικου βαρους , επιασα ποτε μια κοπελα που νομιζει οτι θα καταστραφει η ζωη της με 5 κιλα, να της λεω οτι ειναι τσουπωτη, γιατι ουτε κατινα ειμαι, ουτε στερημενη υπηρξα ποτε, ουτε τωρα, ουτε τοτε..
οσο για το κολοβη αλεπου, μονο οι ανδρες που τρωνε πορτα μιλανε σαν εσενα για τις γυναικες, για να εχουν επιτελους εναν λογο πανω σε αυτες που μονιμως τους απορριπτουν..
αν σου πω τι ελεγε για τα σχολια σου ο αγαπημενος μου χθες που τα μετεφερα, θα κλαις με μαυρο δακρυ,.
αν εχασες την ουρα σου, δεν την βρηκαμε...
Ενας ανθρωπος που ειναι ωριμος,εχει αποδεχθει τον εαυτο του και ξερει τι θελει,αν διαφωνει με τα γουστα του αλλου,απλως αντιλαμβανεται οτι δεν κανει με τον αλλο,συμφωνει οτι διαφωνει και συνεχιζει τη ζωη του.Δε χαλασε ο κοσμος.
Και αν δεν του αρεσει αυτο που ειναι,γιατι τον εμποδιζει να ικανοποιησει τα θελω του,τοτε προσπαθει να αλλαξει.
Μονο ανωριμα και κομπλεξικα ατομα προσβαλλουν τον αλλο,επειδη εχει διαφορετικα γουστα απο αυτους,ή αποψεις.
Τους φαινεται πιο ευκολο να προσπαθησουν να κανουν τους αλλους να αποδεχθουν αυτο που ειναι με το στανιο,παρα να αλλαξουν οι ιδιοι,μια που δεν ειναι ευχαριστημενοι απο τις ζωες τους.
Μονο ανθρωπος με κομπλεξ με μυαλο παιδιου,θα πιστευε σε μανιχαισμους του τυπου ''οι στερημενοι κοιτανε την εμφανιση,ενω οι σωστοι αντρες οχι''.Λες και οι γοηδες κυκλοφορουν με φαλαινες.
Εν τελει,εσυ με τους γαματους γκομενους που εκανες να ζηλευουν οι λιποβαρεις(μπραβο,πατα τες κατω που τολμησαν να ειναι πιο αδυνατες απο σενα),τι εχεις να αποδειξεις σε μενα τον ανεραστο,τον παχυσαρκο,τον μισογυνη,τον γκει,(μερικοι μονο απο τους χαρακτηρισμους σου)και παθιαζεσαι τοσο?
Προφανως πολλα,για αυτο εχεις χασει τοσο πολυ τη ψυχραιμια σου.
Ολοι προσαρμοζομαστε σε λογικα πλαισια,δε λεω να χασεις τον εαυτο σου.
Κακως σε παιρνει απο κατω τοτε,δε θελει πανικο,κοιταξου σε καποιο γιατρο για το μεταβολισμο σου,και του χρονου τετοια εποχη θα χεις το αποτελεσμα που θελεις.Εχεις αγαπη οπως λες,με λιγη υπομονη θα τα καταφερεις!
Για να γινω πιο σαφης , επειδη η κουβεντα πραγματικα γινεται ατερμονη..Εγω προσωπικα δεν θα απερριπτα εναν αντρα επειδη μπορει να ειχε 5-10 κιλα παραπανω!Αυτο ομως ειναι γυναικεια σκεψη..Ενας αντρας οκ σκεφτεται διαφορετικα ,μα οχι και ολοι οι αντρες το ιδιο..Δεν εχω δει καμια τσουπωτη να πηγαινει χαμενη , εχω μαλιστα συναντησει και υπερβαρες με πολυ ωραιους αντρες!Ειναι θεμα γουστου η ολη συζητηση γι'αυτο δεν βγαζει και πουθενα..Τα οποια γουστα ναι ειναι σεβαστα ,αρκει να μην υπαρχει υποτιμηση σε καποιον που ηδη προβληματιζεται με τα κιλα του.
φυσικα και ειναι θεμα γουστου η ομορφια. αλλα εδω μεσα ορισμενα μελη προσπαθουν να πλασαρουν τα γουστα τους σαν αντικειμενικα σωστα για την δηθεν τελεια ζωη. αυτο προσπαθω να γραψω και παραπανω. σκατα στη τελειοτητα αμα ειναι να προβληματιζεται ο κοσμος και να μην ειναι ο εαυτος του.
Συμφωνω απολυτα!
Ελαφρια σκια :P ειπες καποιες μπαρουφιτσες με τροπο..με το γαντι ρε παιδι μου.Δλδ οτι ορθως νιωθει ετσι (για τα 5 κιλα παντα ε?) , οτι αισθανεται οτι δεν παιρνει αγαπη (παλι για τα 5 κιλακια ε?) οτι ειναι υπερβαρη ειπες..Κατσε ρε ελαφρια σκια μια γυναικα ή ενας ανθρωπος γενικοτερα που μπορει να ειναι και 100 κιλα πως θα τον πεις τριαξονικο?Υπερβαρη δεν λεγεσαι στα 66 κιλα και μην νομιζεις οτι το λεω επειδη και εγω κατεχω τετοιο βαρος :P
Παντως εμενα μαρεσουν οι αντρες με λιγα παραπανω κιλα, και με κοιλιτσα! Λιγα ε δεν ειπα να εισαι σαν τον Παγκαλο! Αλλα τους προτιμω απο τους φετες! Ειναι γλυκουλι δεν ξερω!! :)
Και βασικα δε μπορω να καταλαβω και οι αντρες τι βρισκουν στις ανορεχτικες, περα απο το οτι κρεμανε τα ρουχα καλυτερα πανω τους! anywayz..
Μονη της ειπε οτι εχει περασει δυσκολα λογω αυτων των κιλων.Δε σημαινει οτι ντε και καλα οποιος ειναι υπερβαρος περναει ασχημα,αλλα αφου η συγκεκριμενη περναει*,και προσπαθει να τα χασει,της ειπα να συνεχισει την προσπαθεια.Να χασει κατι απο αυτην την προσπαθεια δεν εχει,μονο να κερδισει,αλλα ουτε και πρεπει να στεναχωριεται τοσο πολυ.
Και δεν ειναι τοσο τα 5 κιλα σαν 5 κιλα,οσο οτι πριν για να χασει το ιδιο βαρος,ξοδεψε δυσαναλογο μεγεθος χρηματων και χρονου.Ειναι λογικο να την αποθαρρυνει
Δε χρησιμοποιησα λεξεις του στυλ τριαξονικο,ή αλλες υποτιμητικες για τους υπερβαρους και τους παχουλους.
Δεχομαι να νιωθει ο αλλος καλα με τον εαυτο του οπως και αν ειναι (εκτος και αν υπαρχει αντικειμενικο θεμα υγειας).Αυτο που δε δεχομαι ειναι να κανουμε τον υπερβαρο με το στανιο νορμαλ,τον νορμαλ λιποβαρη,και οποιον θελει τον/την συντροφο του να εχει νορμαλ κιλα,να τον στολιζουμε με 1000 επιθετα.
*αν και τελικα περναει πολυ καλυτερα απ' οτι αφησε να εννοηθει,και υπερβαλλει.
Ε πιο ευγενικη εκφραση απο το ''υπερβαρος/η'' δεν υπαρχει.Μαλιστα η σελιδα με το bmi που βρηκα,χαρακτηριζε την πρωτη βαθμιδα ανω του νορμαλ ως ''1ο βαθμο παχυσαρκιας''.ΟΚ αυτο ειναι υπερβολικο.
Να στο θεσω αλλιως,σε μας τους αντρες παιζει σημαντικο ρολο το υψος.Εγω πχ μπορει να μαι 1,70 (που ειναι λιγο για αντρα).Αν πει καποια οτι βρισκει κοντους τους αντρες κατω του 1,75 και δεν της αρεσουν,μπορει να ενοχληθω περισσοτερο ή λιγοτερο,αλλα δεν μπορω (εκτος και αν ειμαι νουμερο) να αναγκασω τους αλλους να με θεωρησουν πρωτο μποι,ουτε να κατηγορω τις γυναικες που θελουν τους ψηλους αντρες οτι ειναι ετσι και αλλιως.
Απλως θα βρω καποια που θα αποδεχθει το υψος μου.Αυτονοητα λεω θα μου πεις,αλλα απ' οτι φαινεται δεν ειναι αυτονοητα για ολους.
Oντως ειναι θεμα γουστου . Εγω πχ. προτιμω τις αδυνατες , για 5 κιλα δεν θα απερριπτα , αλλα για 10 , κοκκινη καρτα . Δεν μπορω πραματικα να καταλαβω τους αντρες που τους αρεσουν οι παχουλες , αλλα δεν μου πεφτει λογος . Α , και να γυμναζεται . Ισως επειδη προσεχω τον εαυτο μου πολυ , και γυμναζομαι και εγω . Αυτα ομως ειναι τα δικα μου κριτηρια , δεν σημαινει οτι ολοι λειτουργουν ετσι . Καταλαβαινω την θεματοθετρια ομως που θελει να χασει 5-6 κιλα , αμα δεν αισθανεται ανετα , πρεπει να τα χασει , δεν ειναι και τοσο δυσκολο δα .
Λοιπον αντρες του φορουμ θα σας παραθεσω μια φωτο μιας τσουπωτης γυναικας και σας ρωτω...Την βρισκεται σεξουαλικη αυτην την γυναικα?
http://www.redvoice.gr/wp-content/up...F%84%CE%B7.jpg
Eγω καθολου , αρκετα ' γεματη ' για τα γουστα μου , αλλη , αλλη ................
Δεν ξερω και να ' ποσταρω ' φωτογραφιες .
Ρε μνιμονιο , μπας κ εισαι συ στην φωτο ? ειπες οτι εισαι λιγο τσουπωτη , αλλα ωραια .
Εγω παντως την βρισκω πολυ σεξουαλα!Τελος παντων ετσι ηθελα να δω πανω κατω τα γουστα σας..Απο Μπελουτσι και ανω ειστε τσ τσ τσ τσ!
+1 κι απο μενα. μουναρα ειναι! θα μπορουσε να ειναι και πιο τουμπανο βεβαια, αλλα τοτε θα χαρακτηριζοταν υπερβαρη.
Εγω Μαγκαιβερ ειμαι πολυ εγκεφαλικος τυπος..Αν μου κανει καποιος ζημια στο μυαλο δεν θα μεινω στα κιλα του ουτε στο υψος του!Φυσικα ομως και θα θαυμασω εναν αντικειμενικα ωραιο αντρα αλλα δεν θα ειναι στους στοχους μου!
το θεμα της κοπελας θα μεταφερθει στα συνικαισια!
Μην περιμενεις να σου πω τοσα κιλα,τοσο υψος..Παντα υπηρχε μια ελξη προς τους μελαχρινους , να γκριζαρουν και λιγο :P και στους μεγαλυτερους φυσικα..Μην λες 50αρα την Μπελουτσι ειναι γυναικαρα!Να σου πω επισης οτι ετυχε να δω εναν ανδρα 50αρη ο οποιος ηταν ΘΕΟΣ , εντυπωσιακος , τον θαυμασα ναι , υπηρξε και μια σιελορροια χαχα αλλα η ομορφια με τραβαει μεχρι ενος σημειου..Δεν ειμαι τοσο σαρκικη οσο εγκεφαλικη.
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι μάλλον κάποιο άλλο πρόβλημα σε κάνει να θεωρείς ότι τα κιλά σου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αλλά δεν έχεις πολλά παραπανίσια κιλά.
Μπορεί όμως πολύ εύκολα να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία. Σίγουρα ένα υγιές σώμα και μία καλή διατροφή σε βοηθάει να έχεις καλύτερη διάθεση. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα σώματα των μοντέλων, αλλά δυστυχώς στην εποχή που ζούμε και ειδικά στις ηλικίες μας υπάρχει πολύ ρατσισμός ακόμα και για τα 5-6 παραπανίσια κιλά.
Επειδή καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία σου, ειδικά αν κάνεις παρέα με άτομα που δίνουν βάση στην εμφάνιση, θέλω να σου δώσω κάποια tips που σε μένα έπιασαν (έχασα πολύ εύκολα 7 κιλά τα οποία με είχαν παιδέψει για πολύ καιρό). Να σου πω επίσης πως το ότι πήγες σε διαιτολόγο δεν λέει κάτι, γιατί δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που προσπαθούν να σου μάθουν διατροφή και όχι στερητική δίαιτα.
- Συνέχισε τη γυμναστική. Για να έχεις όμως αποτέλεσμα τουλάχιστον 3φορές την εβδομάδα και καλύτερα όχι συνεχόμενες μέρες. Το ιδανικό μέρα παρά μέρα.
- Να τρως κάθε τρεις ώρες (απαραίτητα). Ουσιαστικά να μοιράζεις την τροφή που θα φας σε μία μέρα. Να μην τρως ενδιάμεσα.
-Απέφυγε οτιδήποτε επεξεργασμένο (ακόμα και το άσπρο ψωμί, φέτες τοστ, κλπ).
-Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε τροφές που δεν έχουν λιπαρά.
Για ένα διάστημα είχα αποκλείσει τα παραπάνω και τρεφόμουν αποκλειστικά με:
κοτόπουλο, γαλοπουλα, μαύρο ψωμί, όσπρια, μαρούλι, κουνουπιδι, μπροκολο, ξηροί καρποί (αναλατοι), ψάρια, αυγά, ανθότυρο, φυστικοβουτυρο, παστελι, ταχινι, γιαούρτι και γενικά γαλακτοκομικά 2%, φρούτα, μαύρη σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα.
Μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς με αυτά. Με τις ποσότητες μην μπαίνεις στη διαδικασία να μετράς γραμμάρια κλπ. Δεν συμμερίζομαι τέτοιες δίαιτες και δεν είχα αποτέλεσμα με αυτές. Σημασία έχει να σου γίνει τρόπος σκέψης η καλή διατροφή και όχι να εισαι μόνιμα σε διαδικασία δίαιτας.
Σε συνδυασμό με γυμναστική πιστεύω θα δεις αμέσως αποτέλεσμα και έλεγξε και τον θυροειδή σου.
Quote:
ειδικά στις ηλικίες μας υπάρχει πολύ ρατσισμός ακόμα και για τα 5-6 παραπανίσια κιλά
Υπαρχει ρατσισμος και κακια , αλλα υπαρχει και προσωπικο γουστο του καθενος. Ημουν σε μια καφετερια και συζητουσα για παραδειγμα και το εφερε η συζητηση για μια κοπελλα και λεω ελπιζω να μην εχει παρει πολλα κιλα ... διπλα σε ενα αλλο τραπεζι ηταν μια υπερβαρη πραγματικα και επιασα στενοχωρια με την ακρη του ματιου μου , αλλα ουσιαστικα δεν εφταιξα σε κατι κανοντας μια συζητηση περι προσωπικου γουστου.
Απο κει και περα μην ξεχνατε οτι μπορει να συνυπαρχουμε μεσα στην κοινωνια , αλλα ειμαστε ενα ανταγωνιστικο ειδος που εχουμε μαθει να πολεμαμε για την επιβιωση ισως .... και φυσικα ισως αυτο να ειναι ο φταιχτης που πολλοι προσπαθουν να μειωσουν τους αλλους , ωστε να βγουν το κυριαρχο αρσενικο -θηλυκο .... απλως καποιες σκεψεις.
Επισης ασχημο ειναι η ερωτικη αποριψη και η προσπαθεια να βελτιωθουμε μηπως γινουμε πιο επιθυμητοι στο προσωπο που μας ενδιαφερει ... ποναει... οκ ανθρωποι ειμαστε εχουμε ατελειες τι να κανουμε.
5-6 κιλα παντως δεν ειναι πολλα και ειναι θεμα γουστου και φυσικα δεν ειναι καθολου το μονο που μετραει.