Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 222
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω παντως την βρισκω πολυ σεξουαλα!Τελος παντων ετσι ηθελα να δω πανω κατω τα γουστα σας..Απο Μπελουτσι και ανω ειστε τσ τσ τσ τσ!
    Χαχα,ρε σε ενα λεωφορειο να πας,ανετα σου δειχνω 10 κοπελες συνηθισμενες,απο τις οποιες οι 6 τουλαχιστον ειναι καλυτερες απο αυτην.

Senior Member
    Εγω παντως την βρισκω πολυ σεξουαλα!Τελος παντων ετσι ηθελα να δω πανω κατω τα γουστα σας..Απο Μπελουτσι και ανω ειστε τσ τσ τσ τσ!

Γιατι η Μπελουτσι ειναι σημειο αναφορας ? 50αρισε η γυναικα πια .

Δεν μας λες τα γουστα σου στους αντρες μνιμονιο , εμεις τα ειπαμε . Πες καποιον ' γνωστο ' που σαρεσει .

Λοιπον αντρες του φορουμ θα σας παραθεσω μια φωτο μιας τσουπωτης γυναικας και σας ρωτω...Την βρισκεται σεξουαλικη αυτην την γυναικα?
    Εγώ την βρίσκω όχι μόνο σεξουαλική, όχι μόνο ελκυστική, αλλά ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ.
    Με λίγα λόγια τρελαίνομαι για κάτι τέτοιες!
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Banned
    +1 κι απο μενα. μουναρα ειναι! θα μπορουσε να ειναι και πιο τουμπανο βεβαια, αλλα τοτε θα χαρακτηριζοταν υπερβαρη.

Banned
    Εγω Μαγκαιβερ ειμαι πολυ εγκεφαλικος τυπος..Αν μου κανει καποιος ζημια στο μυαλο δεν θα μεινω στα κιλα του ουτε στο υψος του!Φυσικα ομως και θα θαυμασω εναν αντικειμενικα ωραιο αντρα αλλα δεν θα ειναι στους στοχους μου!

Senior Member
    Εγω Μαγκαιβερ ειμαι πολυ εγκεφαλικος τυπος..Αν μου κανει καποιος ζημια στο μυαλο δεν θα μεινω στα κιλα του ουτε στο υψος του!Φυσικα ομως και θα θαυμασω εναν αντικειμενικα ωραιο αντρα αλλα δεν θα ειναι στους στοχους μου!

Το καταλαβαινω αυτο , εξυπακουεται , αλλα εισαι τοσο αδιαφορη στην εμφανιση του αλλου , και δεν μιλαω για ' ωραιο ' , αλλα εμφανισημο και γυμνασμενο .

Senior Member
    το θεμα της κοπελας θα μεταφερθει στα συνικαισια!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Banned
    Μην περιμενεις να σου πω τοσα κιλα,τοσο υψος..Παντα υπηρχε μια ελξη προς τους μελαχρινους , να γκριζαρουν και λιγο :P και στους μεγαλυτερους φυσικα..Μην λες 50αρα την Μπελουτσι ειναι γυναικαρα!Να σου πω επισης οτι ετυχε να δω εναν ανδρα 50αρη ο οποιος ηταν ΘΕΟΣ , εντυπωσιακος , τον θαυμασα ναι , υπηρξε και μια σιελορροια χαχα αλλα η ομορφια με τραβαει μεχρι ενος σημειου..Δεν ειμαι τοσο σαρκικη οσο εγκεφαλικη.

Quote Originally Posted by llatwall View Post
    Καλησπέρα σας..

Όπως λέει και ο τίτλος, είμαι απελπισμένη.. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ και να στερούμαι... Δεν μπορώ να με πω χοντρή. Αλλά έχω την αυτογνωσία οτι ΠΡΕΠΕΙ να χάσω 5-6 κιλά... Ναι μπορεί μερικοί να μου πείτε "μα καλά ρε κοπελια για 5 κιλά κανεις έτσι? άλλοι έχουν προβλήματα υγειας λόγω του πάχους" αλλά ο καθ ένας βλέπει το πρόβλημα του βουνό.

Ειμαι 24 χρονών, παντα ειχα παραπάνω κιλά.. Το έτρωγα απο μικρή το φαγητο μου και ειδικά την καλή μπουκιά, μέχρι που συνειδητοποίησα οτι η εμφάνιση μπορεί να με κάνει δυστυχισμένη.. Τότε (γύρω στα 15 μου) που ξεκίνησε ο χλευασμός και τα αισθήματα κατωτερότητας, αποφάσισα να αδυνατίσω... Απο τότε δε με θυμαμαι να εχω σταματήσει τις προσπάθειες... Ζυγίζω 67 κιλά και ειμαι 1.63 στο ύψος. Πλέον δουλευω πρωί απόγευμα, ως γραμματέας (καθιστική δουλεια) και επειδή η δουλειά με καθηλώνει κάνω 4 φορες την εβδομάδα έντονο χορό σε μια σχολή, και 1 φορά την εβδομάδα αναερόβιο πρόγραμμα στο σταδιο της πόλης με προπονητη. Το πρωί παρκάρω επίτηδες πιο μακρια απ τη δουλεια μου για να περπατάω.
    Ένα χρόνο τώρα που έκανα διατροφη σε διαιτολογο εχασα 7 κιλά ΜΟΝΟ. Θεωρώ οτι ήταν πολύ λίγα έναντι των 1000 ευρώ που έσκασα :p σε συνδυασμό με την γυμναστική που έκανα παράλληλα.
    Εχω δοκιμάσει και διάφορα σκευάσματα.. Δεν έχω δει διαφορά φυσικά.

Έχω κουραστεί να κουράζομαι. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Κουράζομαι με τοσες προσπαθειες τόσα χρόνια τόσα χρήματα τόση στεναχωρια. Ζηλεύω (οχι κακοπροαίρετα) τις φίλες μου, που όλες μα όλες τρώνε τον άμπακα και δεν παίρνουν ούτε γραμμαριο... Και δεν προσέχουν τι τρώνε τι πίνουν.. Δεν μπορώ να με αγαπήσω... Και στη τελική δε θελω να με αγαπήσω έτσι. Θέλω να χάσω 7 κιλά. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να ντυθω οπως θέλω δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Μου χαλάει ολη η διάθεση καθε που λέω να παω μια βόλτα με τις φίλες μου γιατι δεν μπορώ να βάλω ωραία ρουχα..

Αυτά εν ολίγοις. Θα ήθελα μόνο να διαβάσω προτάσεις ή κάτι που να με βοηθήσει..
    Συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι μάλλον κάποιο άλλο πρόβλημα σε κάνει να θεωρείς ότι τα κιλά σου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αλλά δεν έχεις πολλά παραπανίσια κιλά.

Μπορεί όμως πολύ εύκολα να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία. Σίγουρα ένα υγιές σώμα και μία καλή διατροφή σε βοηθάει να έχεις καλύτερη διάθεση. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα σώματα των μοντέλων, αλλά δυστυχώς στην εποχή που ζούμε και ειδικά στις ηλικίες μας υπάρχει πολύ ρατσισμός ακόμα και για τα 5-6 παραπανίσια κιλά.

Επειδή καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία σου, ειδικά αν κάνεις παρέα με άτομα που δίνουν βάση στην εμφάνιση, θέλω να σου δώσω κάποια tips που σε μένα έπιασαν (έχασα πολύ εύκολα 7 κιλά τα οποία με είχαν παιδέψει για πολύ καιρό). Να σου πω επίσης πως το ότι πήγες σε διαιτολόγο δεν λέει κάτι, γιατί δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που προσπαθούν να σου μάθουν διατροφή και όχι στερητική δίαιτα.

- Συνέχισε τη γυμναστική. Για να έχεις όμως αποτέλεσμα τουλάχιστον 3φορές την εβδομάδα και καλύτερα όχι συνεχόμενες μέρες. Το ιδανικό μέρα παρά μέρα.

- Να τρως κάθε τρεις ώρες (απαραίτητα). Ουσιαστικά να μοιράζεις την τροφή που θα φας σε μία μέρα. Να μην τρως ενδιάμεσα.

-Απέφυγε οτιδήποτε επεξεργασμένο (ακόμα και το άσπρο ψωμί, φέτες τοστ, κλπ).

-Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε τροφές που δεν έχουν λιπαρά.

Για ένα διάστημα είχα αποκλείσει τα παραπάνω και τρεφόμουν αποκλειστικά με:
    κοτόπουλο, γαλοπουλα, μαύρο ψωμί, όσπρια, μαρούλι, κουνουπιδι, μπροκολο, ξηροί καρποί (αναλατοι), ψάρια, αυγά, ανθότυρο, φυστικοβουτυρο, παστελι, ταχινι, γιαούρτι και γενικά γαλακτοκομικά 2%, φρούτα, μαύρη σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα.

Μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς με αυτά. Με τις ποσότητες μην μπαίνεις στη διαδικασία να μετράς γραμμάρια κλπ. Δεν συμμερίζομαι τέτοιες δίαιτες και δεν είχα αποτέλεσμα με αυτές. Σημασία έχει να σου γίνει τρόπος σκέψης η καλή διατροφή και όχι να εισαι μόνιμα σε διαδικασία δίαιτας.

Σε συνδυασμό με γυμναστική πιστεύω θα δεις αμέσως αποτέλεσμα και έλεγξε και τον θυροειδή σου.

Senior Member

Εγκεφαλικη ζημια .... οκ ειδικοτης μου:P
    Θελετε μονιμη βλαβη ή περιστασιακη?:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγκεφαλικη ζημια .... οκ ειδικοτης μου:P
    Θελετε μονιμη βλαβη ή περιστασιακη?:P
    χαχαχαχαχαχαχα!

Senior Member
    ειδικά στις ηλικίες μας υπάρχει πολύ ρατσισμός ακόμα και για τα 5-6 παραπανίσια κιλά

Υπαρχει ρατσισμος και κακια , αλλα υπαρχει και προσωπικο γουστο του καθενος. Ημουν σε μια καφετερια και συζητουσα για παραδειγμα και το εφερε η συζητηση για μια κοπελλα και λεω ελπιζω να μην εχει παρει πολλα κιλα ... διπλα σε ενα αλλο τραπεζι ηταν μια υπερβαρη πραγματικα και επιασα στενοχωρια με την ακρη του ματιου μου , αλλα ουσιαστικα δεν εφταιξα σε κατι κανοντας μια συζητηση περι προσωπικου γουστου.

Απο κει και περα μην ξεχνατε οτι μπορει να συνυπαρχουμε μεσα στην κοινωνια , αλλα ειμαστε ενα ανταγωνιστικο ειδος που εχουμε μαθει να πολεμαμε για την επιβιωση ισως .... και φυσικα ισως αυτο να ειναι ο φταιχτης που πολλοι προσπαθουν να μειωσουν τους αλλους , ωστε να βγουν το κυριαρχο αρσενικο -θηλυκο .... απλως καποιες σκεψεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι μάλλον κάποιο άλλο πρόβλημα σε κάνει να θεωρείς ότι τα κιλά σου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αλλά δεν έχεις πολλά παραπανίσια κιλά.

Μπορεί όμως πολύ εύκολα να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία. Σίγουρα ένα υγιές σώμα και μία καλή διατροφή σε βοηθάει να έχεις καλύτερη διάθεση. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα σώματα των μοντέλων, αλλά δυστυχώς στην εποχή που ζούμε και ειδικά στις ηλικίες μας υπάρχει πολύ ρατσισμός ακόμα και για τα 5-6 παραπανίσια κιλά.

Επειδή καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία σου, ειδικά αν κάνεις παρέα με άτομα που δίνουν βάση στην εμφάνιση, θέλω να σου δώσω κάποια tips που σε μένα έπιασαν (έχασα πολύ εύκολα 7 κιλά τα οποία με είχαν παιδέψει για πολύ καιρό). Να σου πω επίσης πως το ότι πήγες σε διαιτολόγο δεν λέει κάτι, γιατί δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που προσπαθούν να σου μάθουν διατροφή και όχι στερητική δίαιτα.

- Συνέχισε τη γυμναστική. Για να έχεις όμως αποτέλεσμα τουλάχιστον 3φορές την εβδομάδα και καλύτερα όχι συνεχόμενες μέρες. Το ιδανικό μέρα παρά μέρα.

- Να τρως κάθε τρεις ώρες (απαραίτητα). Ουσιαστικά να μοιράζεις την τροφή που θα φας σε μία μέρα. Να μην τρως ενδιάμεσα.

-Απέφυγε οτιδήποτε επεξεργασμένο (ακόμα και το άσπρο ψωμί, φέτες τοστ, κλπ).

-Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε τροφές που δεν έχουν λιπαρά.

Για ένα διάστημα είχα αποκλείσει τα παραπάνω και τρεφόμουν αποκλειστικά με:
    κοτόπουλο, γαλοπουλα, μαύρο ψωμί, όσπρια, μαρούλι, κουνουπιδι, μπροκολο, ξηροί καρποί (αναλατοι), ψάρια, αυγά, ανθότυρο, φυστικοβουτυρο, παστελι, ταχινι, γιαούρτι και γενικά γαλακτοκομικά 2%, φρούτα, μαύρη σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα.

Μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς με αυτά. Με τις ποσότητες μην μπαίνεις στη διαδικασία να μετράς γραμμάρια κλπ. Δεν συμμερίζομαι τέτοιες δίαιτες και δεν είχα αποτέλεσμα με αυτές. Σημασία έχει να σου γίνει τρόπος σκέψης η καλή διατροφή και όχι να εισαι μόνιμα σε διαδικασία δίαιτας.

Σε συνδυασμό με γυμναστική πιστεύω θα δεις αμέσως αποτέλεσμα και έλεγξε και τον θυροειδή σου.
    συμφωνω με την anny,οτι σου ειπε κανε!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    Μην περιμενεις να σου πω τοσα κιλα,τοσο υψος..Παντα υπηρχε μια ελξη προς τους μελαχρινους , να γκριζαρουν και λιγο :P και στους μεγαλυτερους φυσικα..Μην λες 50αρα την Μπελουτσι ειναι γυναικαρα!Να σου πω επισης οτι ετυχε να δω εναν ανδρα 50αρη ο οποιος ηταν ΘΕΟΣ , εντυπωσιακος , τον θαυμασα ναι , υπηρξε και μια σιελορροια χαχα αλλα η ομορφια με τραβαει μεχρι ενος σημειου..Δεν ειμαι τοσο σαρκικη οσο εγκεφαλικη.

Και εγω εχω περασει εγκεφαλικο , εεεεεεεεε , συγγνωμη , ειμαι εγκεφαλικος τυπος , αλλα κοιταω και την εμφανιση .

Senior Member
    Επισης ασχημο ειναι η ερωτικη αποριψη και η προσπαθεια να βελτιωθουμε μηπως γινουμε πιο επιθυμητοι στο προσωπο που μας ενδιαφερει ... ποναει... οκ ανθρωποι ειμαστε εχουμε ατελειες τι να κανουμε.
    5-6 κιλα παντως δεν ειναι πολλα και ειναι θεμα γουστου και φυσικα δεν ειναι καθολου το μονο που μετραει.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast