33 ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΙΠ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Σ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ
ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
Printable View
33 ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΙΠ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Σ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ
ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
Τι να σου πω έχεις και ιδιαίτερες προτιμήσεις αυτό σε χαλάει πιστεύω! Αν ήθελες μια απλή, καθημερινή κοπέλα που είναι πολύ καλύτερη κατα τη γνώμη μου από αυτές τις ανεξάρτητες με τατού θα έβρισκες πιο εύκολα! Και γιατί να μην πας να μιλήσεις σε μία που σε κοιτάει; Αν αυτή δεν θέλει μετά αυτή έχει το πρόβλημα, όχι εσύ! Έχουνε χαλάσει οι άντρες, δεν την πέφτουνε πια όπως παλιά! Και δεν είμαι η μόνη που το λέω αυτό, είχε ανοίξει θέμα και μια άλλη κοπέλα εδώ μέσα που έλεγε τα ίδια! Όπως αισθάνεσαι εσύ μοναξιά, αισθάνονται και οι γυναικες! Όχι όλες βέβαια, δεν είμαστε όλες το ίδιο.
μα αυτη που με κοιτουσε μου αρεσε καπως γιατι ειχε καπως ιδιαιτερη εμφανιση. μα και ο ορος "την πεφτω" δεν μου αρεσει καταρχας καθως παραπεμπει στο σεξ. οταν μου αρεσει καποια το λεω "ενδιαφερομαι" πραγματικα και οχι για να περναω την ωρα μου.
αν στην επεφτε οπως λες καποιος ξερα θα ηταν για σεξ και μην περιμενεις κατι παραπανω . βλεπω γυρω μου τι γινεται και τι λενε οι αλλοι αντρες και καταλανβαινω οτι ειμαι διαφορετικος ΕΥΤΥΧΩΣ
Μπράβο σου, εγώ το είπα, μόνο οι προτιμήσεις σε χαλάνε, εγώ εντάξει, με το "δεν την πέφτουνε" εννοούσα όχι για σεξ, αλλά για σχέση! Μάλλον γι'αυτό δεν μου την "πέφτουν" εμένα, γιατί δείχνω σοβαρή ενώ αυτοί θέλουν άλλα πράγματα.
kostas19917 είναι Σάββατο σήμερα.
Θα βγεις για κανά ποτάκι με φίλους?
Πάντως να σου πω, πως καλό θα ήταν να μην κοιτάς τόσο πολύ την εμφάνιση.
Λες θέλεις τατουάζ, πίρσινκ κλπ.
Στατιστικά να το δεις, πόσες κοπέλες είναι έτσι?
Αν δεις πιο χαλαρά το θέμα της εμφάνισης, τα πράγματα για σένα θα είναι πολύ πιο εύκολα.:)
μα δεν απορριπτω καμια γενικα αλλα το ΙΔΑΝΙΚΟ για μενα ειναι αυτο το στιλ με τη λογικη οτι για να κυκλοφορει με αυτη την εμφανιση ειναι χωρις κομπλεξ και δεν προκειται να φαω προσβολες αφου οι περιποιημενες κατ εξοχην εχουν κομπλεξ. γενικοτερα το χυμα μου αρεσει πολυ γιατι και εγω ειμαι χαλαρος .στην εμφανιση ειμαι απλος
Αυτό δεν πιστεύω πως στέκει.:)
Kαι τα τατουάζ και τα πιρσινκ περιποίηση είναι...για την εικόνα τους τα κάνουν.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες και αδυναμίες.
Δε θα σε κρίνω για τα γούστα σου, δικαίωμά σου να θέλεις να έχεις δίπλα σου, όποιο τύπο γυναίκας σου αρέσει.
Το ωραίο στις ερωτικές σχέσεις, είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σου ανατρέψει τις μέχρι τώρα απόψεις σου.
Δηλαδή ενώ σου αρέσουν οι δυναμικές (και εμένα οι δυναμικοί μου αρέσουν:rolleyes:), να γνωρίσεις μια ήσυχη κοπέλα που με
το χαρακτήρα της να σε κάνει να την ποθείς τρελά.
οχι βρε!
εξαλλου τα λιγουρια δεν χαιρουν και εκτιμησης απο τις κοπελες μην νομιζεις.
απλως αυτο που θελω να πω ειναι πως π.χ εισαι σε μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που σου αρεσει. ε αν δεν της μιλησεις (μια απλη κουβεντα ρε παιδι μου οχι κοπλιμεντο) πως θα δημιουργηθει η φαση? πως θα αρχισει η επικοινωνια?
το να μιλησεις σε μια κοπελα σε ενα μπαρ δεν ειναι κακο. Δεν ειπαμε να την πεφτεις σε καθε γκομενα μεσα σε ενα μαγαζι, αλλα αν σου αρεσει μια κοπελα οπως και να το κανουμε πρεπει να την προσεγγισεις με κουβεντα. Ειδαλλως πως θα σε προσεξει?
δεν εχω πλησιασει ποτε και καμια γιατι περιμενα καποια εστω και μια να δειξει ενδιαφερον γιατι παλιοτερα ειχα πολυ ασχημη εξωτερ. εμφανιση και το ειχα παρει αποφαση οτι θα ειμαι μονος για παντα ..... αλλα εχω αλαξει και ειδικα τους 6 τελευταιους μηνες... αλλα 23 χρονων συμπεριοφρα δεν αλλαξει σε λιγους μηνες πιστευω....
Με όλη την καλή διάθεση..... σίγουρα πολλές φορές η εμφάνιση "μαρτυράει" πράγματα για κάποιον/α, σε συνδυασμό πάντα κ με άλλα χαρακτηριστικά. Όμως αν είναι να πορεύεσαι βάσει σκεπτικού ότι "άμα φοράει ταγέρ είναι βαρετή ή σνομπ, αν φοράει μίνι με ψηλοτάκουνα είναι "εύκολη" κλπ κλπ", δε βλέπω να προχωράς κ πολύ στο επίμαχο θέμα. Ξέρω ανθρώπους με piercing κ tatoo που είναι μια χαρά κ άλλους/ες που είναι τίγκα στην ανασφάλεια κ τα κόμπλεξ κ έχουν φτιάξει το εν λόγω image να οχυρωθούν πίσω του κ να τραβήξουν την προσοχή.....
kostas19917 οι περισοτερες απο αυτες που ειναι με τετοια εμφανιση εχουν τα μεγαλυτερα κομπλεξ σε ολους τους τομεις,και θα καταληξεις να εχεις σχεση με ενα κακομαθημενο που θα προσπαθεις να του βαλεις μυαλλο μπας και λειτουργησει(ΕΚΤΟΣ εκτος και αν εισαι στην ιδια κατηγορια).και εκτος αν μιλας μονο για σεξ και οχι για σχεση γιατι κατι τετοια φρικια ειναι απιστευτααααααα!(ειχες γραψει σε προηγουμενη σελιδα κατι για την διαρκεια της πρωρης φορας,απλα θα τελειωσεις μπαμ μπαμ θα πεις "ουπς δεν το ειχα σχεδιασει" θα γελασεις θα αλλαξεις προφυλακτικο και θα πας για δευτερο γυρο σε χρονο ντε τε!!!και ολα μια χαρα ουτε που θα προλαβει να ξενερωσει...ή εξασκισου μονος πριν γινει το καλο!!)
ΛΙΓΚΑΛΑΙΖ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΔΛΔ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ Η ΤΕΧΝΗ ΤΕΣΠΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ
οτι θελει ο ελις δεν χαλαω χατιρια εγω!
οπως ξαναεγραψα δεν απορριπτω καμια αλλα μου αρεσουν οι περιεργες που θα πουν και κατι το διαφορετικο.. αλλα απλα θα συμβιβαστω με μια απλη και τελος. εκει καταληγει το πραμα ...
οχι δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια με πιρσινγκ κτλ. και οχι δεν μιλαω για σεξ μονο αλλα για σχεση... οσο για την 1η φορα καλο θα ηταν να της το ελεγα ή οχι. και αν ναι μετα απο 2-3 ραντεβου ή πριν κανουμε σεξ?
πάντως βρε 19917, ρισκαρισε και λίγο... να σου πω φάση; ο δεύτερος άντρας μου, με σταμάτησε απλά στο δρόμο και ζήτησε τον αριθμό του κινητού μου... κρατούσα από το χεράκι το γιό μου, ήτανε μικρούλης τότε, έξι χρόνων... πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, ο μικρός του είπε το κινητό κι εκείνος το αποστήθισε με τη μία (αριθμομνήμονες και οι δύο χαχα)... θέλω να πω, πάρε τα ρίσκα σου κι ας χάσεις... θα αποχτήσεις εμπειρία και γνώση από αυτό... κάντο με ωραίο τρόπο κι ας χάσεις και πολλές φορές... η μια φορά που θα κερδίσεις, θα είναι η καλή...
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ . ΚΑΙ mama ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΦΥΤΟ .............
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ
ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ ΚΛΠ
ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΛΠ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΣ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΓΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Κώστα, τώρα που ξεκίνησες να βγαίνεις έξω πιο πολύ, όπως ανέφερες παραπάνω, ανεβάζεις κατα πολύ τις πιθανότητές σου να γνωρίσεις κοπέλα. Δε σου λέω να πας να μιλήσεις σε άγνωστη στο απέναντι τραπέζι στο εκάστοτε μαγαζί. Γνωριμία απο κοινή παρέα, φίλοι/γνωστοί φίλων, κλπ.
γεια σας και παλι. εκανα την 1η προσπαθεια να μιλησω σε 2 κοριτσια σε ενα μπαρ και γενικα ηταν πολυ ευχαριστες μαζι μου ( ημουν και λιγο πιωμενος) , ειχαμε καλη κουβεντα 40 λεπτα περιπου αλλα τελικα καμια δεν μου εδωσε το τηλεφωνο της. ηταν τουλαχιστον πολυ ευγενικες και δεν με προσβαλαν... αν και το αποτελεσαμ ηταν μηδενικο σαν μια πρωτη προσπαθεια ειναι οκ..... αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν η συμπεριφορα καποιας ειναι απλως φιλικη ή της ρεσω πραγματικα
Σε μπαρ δεν πρόκειται να γνωρίσεις κορίτσια της προκοπής, και να 'ναι, θα 'ναι λίγα. Προσπάθησε μέσα από παρέες ή από το ίντερνετ. Λέω ίντερνετ γιατί εκεί μπορεί και να υπάρχει κάποια που δεν βρίσκει ένα καλό παιδί έξω και αποφασίζει να μπει εκεί μήπως βρει κάποιον. Σε μπαρ θα είναι πιο ξεπεταγμένες.
μα αυτες ηταν μια χαρα κοριτσια : η μια σπουδαζε ιατρικη και η αλλη τελειωσε διοικ. επιχειρ. απο παρρες ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν εχουμε γνωστες γυναικες και απο το ιντερνετ επειδη ο καθενας ειναι ανωμαλος μετα τα κοριτσια δεν παιρνουν στα σοβαρα κανεναν
Έγραψα και κάτι άλλα στο παραπάνω ποστ, τώρα είδα το δικό σου, ε τότε δεν ξέρω τι να σου πω. Κάνε υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποια ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια όπως πχ στο λεωφορείο ή οπουδήποτε. Αν και το ίντερνετ είναι μια λύαη πιστεύω, γιατί να μην σε πάρουνε στα σοβαρά; Αν τα λες καλά και δεν είσαι πρόστυχος τότε θα φανεί η διαφορά σου με τους άλλους.
δεν ξερω απλα περναω απαρατηρητοςς αναμεσα σε τοσους αλλους........ πηγαινω και σε κοιν. λειτουργο και με εχει βοηθησει αρκετα στο θεμα της αυτοπεποιθησης
Εγω σου λεω οτι κανεις την καλυτερη δουλεια που δεν εχεις κοπελα, θα με θυμηθεις σε μερικα χρονια, δες λιγο τι γινεται εκει εξω με τις διαφορες που κυκλοφορουνε και θα δεις οτι εχω δικιο φιλε κωστα
Αμάν βρε περαστικέ! Ένα καλό παιδί βρέθηκε και να το χαλάσετε κι αυτό! Έλεος
Εμεις οι αλλοι τι ειμαστε, εγκληματιες??:p
Άστο καλύτερα.
Εγκληματιες ειναι τα σουργελα που γκαστρωνονται και κατοπιν ειτε κανουν εκτρωση ειτε απαιτουν διατροφη αποτ νο μαλακα τον αντρα τους επειδη εμειναν επιτηες εγκυες και θελουν να παιρνουν τζαμπα χρημα για τις οζες και τα λιπ γκλος και τα κραγιον τους, σαν δεν ντεπομαστε λεω εγωωω, πετας και σποντες βλεπω, τι ειμαι ρε εγκληματιας, εε αντε παρατε με τοτε, αν ημουν εγκληματιας απο τον κορυδαλο θα ποσταρα, οχι απο το σπιτι μου...