εγινα 24 και δεν ειχα ποτε κοπελα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 295
    Senior Member
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΕΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΕΣ
    ΠΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙhttps://www.youtube.com/watch?v=WJTXDCh2YiA
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

μπορει να ειναι ευκολο για σενα ellis αλλα δεν μπορω να την πεσω ετσι ξερα σε οποια βρω ( ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσει και οποια βλεπω τριγυρω μου ειναι η αληθεια). τοσα χρονια δεν μου εχει δωσει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ οποτε κομπλαρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
    χθες πχ ηταν μια που ΝΟΜΙΖΩ οτι με κοιτουσε οσες φορες κοιταξα προς το μερος της αλλα και παλι κολωσα να παω να της μιλησω.. ειναι κατι που δεν μου βγαινει..
    πως αλλοι μπορουν ετσι εγω ΔΕΝ μπορω γιατι ντρεπομαι και ειμαι πολυ ευαισθητος σαν χαρακτηρας

Senior Member
    ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ
    ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΕΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ
    ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
    ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ; ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΤΟ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ

ποσο χρονων εισαι εσυ elis? αν θες στειλε μου το σκαιπ σου να τα πουμε.....

Senior Member
    33 ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΙΠ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Σ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Banned
    Τι να σου πω έχεις και ιδιαίτερες προτιμήσεις αυτό σε χαλάει πιστεύω! Αν ήθελες μια απλή, καθημερινή κοπέλα που είναι πολύ καλύτερη κατα τη γνώμη μου από αυτές τις ανεξάρτητες με τατού θα έβρισκες πιο εύκολα! Και γιατί να μην πας να μιλήσεις σε μία που σε κοιτάει; Αν αυτή δεν θέλει μετά αυτή έχει το πρόβλημα, όχι εσύ! Έχουνε χαλάσει οι άντρες, δεν την πέφτουνε πια όπως παλιά! Και δεν είμαι η μόνη που το λέω αυτό, είχε ανοίξει θέμα και μια άλλη κοπέλα εδώ μέσα που έλεγε τα ίδια! Όπως αισθάνεσαι εσύ μοναξιά, αισθάνονται και οι γυναικες! Όχι όλες βέβαια, δεν είμαστε όλες το ίδιο.

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Τι να σου πω έχεις και ιδιαίτερες προτιμήσεις αυτό σε χαλάει πιστεύω! Αν ήθελες μια απλή, καθημερινή κοπέλα που είναι πολύ καλύτερη κατα τη γνώμη μου από αυτές τις ανεξάρτητες με τατού θα έβρισκες πιο εύκολα! Και γιατί να μην πας να μιλήσεις σε μία που σε κοιτάει; Αν αυτή δεν θέλει μετά αυτή έχει το πρόβλημα, όχι εσύ! Έχουνε χαλάσει οι άντρες, δεν την πέφτουνε πια όπως παλιά! Και δεν είμαι η μόνη που το λέω αυτό, είχε ανοίξει θέμα και μια άλλη κοπέλα εδώ μέσα που έλεγε τα ίδια! Όπως αισθάνεσαι εσύ μοναξιά, αισθάνονται και οι γυναικες! Όχι όλες βέβαια, δεν είμαστε όλες το ίδιο.
    μα αυτη που με κοιτουσε μου αρεσε καπως γιατι ειχε καπως ιδιαιτερη εμφανιση. μα και ο ορος "την πεφτω" δεν μου αρεσει καταρχας καθως παραπεμπει στο σεξ. οταν μου αρεσει καποια το λεω "ενδιαφερομαι" πραγματικα και οχι για να περναω την ωρα μου.
    αν στην επεφτε οπως λες καποιος ξερα θα ηταν για σεξ και μην περιμενεις κατι παραπανω . βλεπω γυρω μου τι γινεται και τι λενε οι αλλοι αντρες και καταλανβαινω οτι ειμαι διαφορετικος ΕΥΤΥΧΩΣ

Banned
    Μπράβο σου, εγώ το είπα, μόνο οι προτιμήσεις σε χαλάνε, εγώ εντάξει, με το "δεν την πέφτουνε" εννοούσα όχι για σεξ, αλλά για σχέση! Μάλλον γι'αυτό δεν μου την "πέφτουν" εμένα, γιατί δείχνω σοβαρή ενώ αυτοί θέλουν άλλα πράγματα.

Senior Member
    kostas19917 είναι Σάββατο σήμερα.
    Θα βγεις για κανά ποτάκι με φίλους?

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    kostas19917 είναι Σάββατο σήμερα.
    Θα βγεις για κανά ποτάκι με φίλους?
    χθες βγηκα μεχρι τις 2 .για σημερα δεν εχω κανονισει κατι ακομα.....

Senior Member
    Πάντως να σου πω, πως καλό θα ήταν να μην κοιτάς τόσο πολύ την εμφάνιση.
    Λες θέλεις τατουάζ, πίρσινκ κλπ.
    Στατιστικά να το δεις, πόσες κοπέλες είναι έτσι?
    Αν δεις πιο χαλαρά το θέμα της εμφάνισης, τα πράγματα για σένα θα είναι πολύ πιο εύκολα.:)

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Πάντως να σου πω, πως καλό θα ήταν να μην κοιτάς τόσο πολύ την εμφάνιση.
    Λες θέλεις τατουάζ, πίρσινκ κλπ.
    Στατιστικά να το δεις, πόσες κοπέλες είναι έτσι?
    Αν δεις πιο χαλαρά το θέμα της εμφάνισης, τα πράγματα για σένα θα είναι πολύ πιο εύκολα.:)
    μα δεν απορριπτω καμια γενικα αλλα το ΙΔΑΝΙΚΟ για μενα ειναι αυτο το στιλ με τη λογικη οτι για να κυκλοφορει με αυτη την εμφανιση ειναι χωρις κομπλεξ και δεν προκειται να φαω προσβολες αφου οι περιποιημενες κατ εξοχην εχουν κομπλεξ. γενικοτερα το χυμα μου αρεσει πολυ γιατι και εγω ειμαι χαλαρος .στην εμφανιση ειμαι απλος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas19917 View Post
    μα δεν απορριπτω καμια γενικα αλλα το ΙΔΑΝΙΚΟ για μενα ειναι αυτο το στιλ με τη λογικη οτι για να κυκλοφορει με αυτη την εμφανιση ειναι χωρις κομπλεξ και δεν προκειται να φαω προσβολες αφου οι περιποιημενες κατ εξοχην εχουν κομπλεξ. γενικοτερα το χυμα μου αρεσει πολυ γιατι και εγω ειμαι χαλαρος .στην εμφανιση ειμαι απλος
    Αυτό δεν πιστεύω πως στέκει.:)
    Kαι τα τατουάζ και τα πιρσινκ περιποίηση είναι...για την εικόνα τους τα κάνουν.
    Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες και αδυναμίες.
    Δε θα σε κρίνω για τα γούστα σου, δικαίωμά σου να θέλεις να έχεις δίπλα σου, όποιο τύπο γυναίκας σου αρέσει.
    Το ωραίο στις ερωτικές σχέσεις, είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σου ανατρέψει τις μέχρι τώρα απόψεις σου.
    Δηλαδή ενώ σου αρέσουν οι δυναμικές (και εμένα οι δυναμικοί μου αρέσουν:rolleyes:), να γνωρίσεις μια ήσυχη κοπέλα που με
    το χαρακτήρα της να σε κάνει να την ποθείς τρελά.
    Last edited by bellezza; 08-08-2015 at 18:40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas19917 View Post
    μα αφου αυτος ειναι ο χρακτηρας μου δεν μπορω να κανω κατι. εχω αλλαξει ηδη παρα πολλακαι δνε νομιζω οτι αξιζει πλεον. τι να γινω σαν και αυτους που κοιτανε σαν ληγουρια??? απλα δεν ειμαι ανθρωπος που μπου αρεσει να τραβαω την προσοχη ουτε να με κοιτανε.
    οχι βρε!
    εξαλλου τα λιγουρια δεν χαιρουν και εκτιμησης απο τις κοπελες μην νομιζεις.
    απλως αυτο που θελω να πω ειναι πως π.χ εισαι σε μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που σου αρεσει. ε αν δεν της μιλησεις (μια απλη κουβεντα ρε παιδι μου οχι κοπλιμεντο) πως θα δημιουργηθει η φαση? πως θα αρχισει η επικοινωνια?
    το να μιλησεις σε μια κοπελα σε ενα μπαρ δεν ειναι κακο. Δεν ειπαμε να την πεφτεις σε καθε γκομενα μεσα σε ενα μαγαζι, αλλα αν σου αρεσει μια κοπελα οπως και να το κανουμε πρεπει να την προσεγγισεις με κουβεντα. Ειδαλλως πως θα σε προσεξει?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast