καλη χρονια κυκνακι μου .. αυτη ηταν η πρωτη γκρινιτσα της χρονιας!!!..:p.εσυ εκανες το "ποδαρικο" στο φορουμ ..χαχαχα
Printable View
Ωραιο τον εκανες !! δεν φαινεται ομως ευχαριστημενος !! σιαμ ειναι ? λιγο αδυνατουλης μου φαινεται !!
ειναι παππουλης μωρε...!!..
ειδα κατι αυτοσχεδια σπιτακια για τα αδεσποτα γατακια και σκυλάκια κουτες καλυμενες με ναυλον σακουλες και μια τρυπουλα για πορτακι...παιδια οποιος μπορει καλο ειναι να φτειαξει ..με τετοιο καιρο ξεπαγιαζουν τα κακομοιρα!
ΑΣΧΕΤΟ: που ειναι το χιονι σημερα??
Καλη χρονια keep walking!καλη χρονια σε ολους! Χθες ηρθε ο πρωην αντρας μου και φαγαμε με τα παιδια ειχα ετοιμασει ωραια φαγητα και η γαλοπουλα εγινε υπεροχη η τουρτα μου που την ετοιμαζα 3 μερες(τσ ηλυκα δεν τα πετυχαινω) δεν τους αρεσε κι εγω χθες εφαγα την μιση και σημερα θα φαω την αλλη μιση
το χιονι πηρε ενα φαρασι ο απαισιος δρακουμελ κ το εξαφανισε.
Πω πω , 18 ετων !! φαινεται μεγαλουτσικος , απ το ασπρο μουστακι , αλλα νεαζει ο μπαγασας !! απ ολους τους γατους μου , κανεις δεν ξεπερασε τα 15 χρονια , παντως δειχνει καλος χαρακτηρας , καλοβολος ....................................αλλα αυτος ο γατος στον Σκλαβενιτη , εχει καταρριψει καθε ρεκορ καλωσυνης , οτι και να του κανω δεν αντιδρα , πολυ ευπιστος γατος , τον γυρναω ανασκελα , του βαζω το μαχαιρι που του κοβω κοτοπουλο στην κοιλια , και του λεω , βρε χαζε , μην εχεις τοση εμπιστοσυνη σε ξενους , μπορω να σε σφαξω τωρα !! αλλα δεν αντιδρα !!
ωραιο το χιονι αλλα τι να το κανεις να χτυπανε τα δοντια σου σα κομπρεσερ απο το κρυο μαλον καπιος πρεπει να εφευρει μια κινητη σομπα σαν αυτες που βαζουν εξω απο τα καφε οταν κανει κρυο για να μη κρυωνεις αν εβαζες σε αυτη ροδακια για να τσουλαει σαν τρολει θα μπορουσες να πας ανετα κ στους παγους στην αραχοβα μ αυτη φανταζομαι αρκει να μη φας καμια τουμπα κ γλιστρισεις πουθενα...
Χρόνια πολλά καλή χρόνια σε όλους ........με υγεία και χαρά παιδιά.....!!!!!!
Καλή Χρονιά κι από μένα παιδιά!!!! Με υγεία για να προχωράμε και δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα! Α και λίγο περισσότερο γέλιο αν μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις.
Δεν ειναι παπάς , Ρεα , γυναικα ειναι .........
Να 'σαι καλά! Εγώ κι ο αδελφός μου την ξεκινήσαμε την φατρία των γατιών όταν είχαμε βρει ένα μικρούλι και το φέραμε στην αυλή...ε, αυτό έκανε παιδάκια, μετά οι υπόλοιπες γάτες της περιοχής έμαθαν ότι έχει φαί κι έρχονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα... :p
Καλά κι η μαμά μου έχει τρέλα, τις προάλλες κατέβασε κάτω μια κουβέρτα που σκεπαζόμουν αλλά χάλασε πια...από παιδάκι την είχα...
Μα κι ο δικος μου , οσο εμπιστοσυνη και να μουχε , αμα τον παραζαλιζες , σε δαγκωνε ' προειδοποιητικα ' . Αυτος τιποτα , μα τιποτα απολυτως , δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα αυτη επειδη ηταν σε καποιο σπιτι . Μουρχεται να τον βαλω στο αμαξι , να δω αν θελει βολτα , και να τον παω σπιτι για case study .,.
Καλή χρονιά σε όλους :)