ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 117
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ωραιο τον εκανες !! δεν φαινεται ομως ευχαριστημενος !! σιαμ ειναι ? λιγο αδυνατουλης μου φαινεται !!
    Ναι, σιαμ είναι...όσο για το αδυνατούλης είναι παππούλης, 18 χρονών όπως λέει η Ρέα γι' αυτό...μην ανησυχείς, μια χαρά ευχαριστημένος είναι ρίχνει κάτι ύπνους τώρα εκεί που περνάνε οι σωλήνες των καλοριφέρ...ποιος στη χάρη του!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    το χιονι πηρε ενα φαρασι ο απαισιος δρακουμελ κ το εξαφανισε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ειναι παππουλης μωρε...!!..
    ειδα κατι αυτοσχεδια σπιτακια για τα αδεσποτα γατακια και σκυλάκια κουτες καλυμενες με ναυλον σακουλες και μια τρυπουλα για πορτακι...παιδια οποιος μπορει καλο ειναι να φτειαξει ..με τετοιο καιρο ξεπαγιαζουν τα κακομοιρα!

ΑΣΧΕΤΟ: που ειναι το χιονι σημερα??
    Εμείς εδώ και χρόνια έχουμε κάποια ξύλινα σπιτάκια για τις γάτες της αυλής, ούτε που θυμάμαι που τα είχαμε βρει αλλά αν θέλουν άνετα μπορούν να ζεσταθούν εκεί, έχουμε βάλει μέσα παλιές μάλλινες μπλούζες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πω πω , 18 ετων !! φαινεται μεγαλουτσικος , απ το ασπρο μουστακι , αλλα νεαζει ο μπαγασας !! απ ολους τους γατους μου , κανεις δεν ξεπερασε τα 15 χρονια , παντως δειχνει καλος χαρακτηρας , καλοβολος ....................................αλλα αυτος ο γατος στον Σκλαβενιτη , εχει καταρριψει καθε ρεκορ καλωσυνης , οτι και να του κανω δεν αντιδρα , πολυ ευπιστος γατος , τον γυρναω ανασκελα , του βαζω το μαχαιρι που του κοβω κοτοπουλο στην κοιλια , και του λεω , βρε χαζε , μην εχεις τοση εμπιστοσυνη σε ξενους , μπορω να σε σφαξω τωρα !! αλλα δεν αντιδρα !!

Banned
    ωραιο το χιονι αλλα τι να το κανεις να χτυπανε τα δοντια σου σα κομπρεσερ απο το κρυο μαλον καπιος πρεπει να εφευρει μια κινητη σομπα σαν αυτες που βαζουν εξω απο τα καφε οταν κανει κρυο για να μη κρυωνεις αν εβαζες σε αυτη ροδακια για να τσουλαει σαν τρολει θα μπορουσες να πας ανετα κ στους παγους στην αραχοβα μ αυτη φανταζομαι αρκει να μη φας καμια τουμπα κ γλιστρισεις πουθενα...

Member
    Χρόνια πολλά καλή χρόνια σε όλους ........με υγεία και χαρά παιδιά.....!!!!!!

Banned
    Πω πω , 18 ετων !! φαινεται μεγαλουτσικος , απ το ασπρο μουστακι , αλλα νεαζει ο μπαγασας !! απ ολους τους γατους μου , κανεις δεν ξεπερασε τα 15 χρονια , παντως δειχνει καλος χαρακτηρας , καλοβολος ....................................αλλα αυτος ο γατος στον Σκλαβενιτη , εχει καταρριψει καθε ρεκορ καλωσυνης , οτι και να του κανω δεν αντιδρα , πολυ ευπιστος γατος , τον γυρναω ανασκελα , του βαζω το μαχαιρι που του κοβω κοτοπουλο στην κοιλια , και του λεω , βρε χαζε , μην εχεις τοση εμπιστοσυνη σε ξενους , μπορω να σε σφαξω τωρα !! αλλα δεν αντιδρα !!
    ο γατος αυτος σου μοιαζει πολυ μαξ!... δεν ταραζεται ευκολα...σε εχει καταλάβει κιολας, ξερει οτι δεν προκειται να του κανεις κακο...εγω λεω να τον ονομασουμε μακ

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εμείς εδώ και χρόνια έχουμε κάποια ξύλινα σπιτάκια για τις γάτες της αυλής, ούτε που θυμάμαι που τα είχαμε βρει αλλά αν θέλουν άνετα μπορούν να ζεσταθούν εκεί, έχουμε βάλει μέσα παλιές μάλλινες μπλούζες...
    μπραβο κυκνακι..και μπραβο και στην οικογενεια σου που εχει ευαισθησιες με τα θεματα των αδεσποτων!

Banned
    Quote Originally Posted by rita-2 View Post
    καλη χρονιααα ρητα...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ωραιο το χιονι αλλα τι να το κανεις να χτυπανε τα δοντια σου σα κομπρεσερ απο το κρυο μαλον καπιος πρεπει να εφευρει μια κινητη σομπα σαν αυτες που βαζουν εξω απο τα καφε οταν κανει κρυο για να μη κρυωνεις αν εβαζες σε αυτη ροδακια για να τσουλαει σαν τρολει θα μπορουσες να πας ανετα κ στους παγους στην αραχοβα μ αυτη φανταζομαι αρκει να μη φας καμια τουμπα κ γλιστρισεις πουθενα...
    αλεξ καλη χρονια φιλε μου...με υγεια !! ..εδω εχει πολλα χρονια να χιονισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ο γατος αυτος σου μοιαζει πολυ μαξ!... δεν ταραζεται ευκολα...σε εχει καταλάβει κιολας, ξερει οτι δεν προκειται να του κανεις κακο...εγω λεω να τον ονομασουμε μακ

Πραγματικα Ρεα , μου μοιαζει ο μπαγασας ....αλλα τετοια βεβαιοτητα οτι δεν θα τον βλαψω............θα τον βγαλω λοιπον Μαξ , καλο ειναι !!! εχεις τις στιγμες σου , Ρεα , που λες τα καλα σου !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εχετε κανει ολοκληρο συγκροτημα κατοικιων για οικοσιτα !! μεχρι ΕΝΦΙΑ θα πληρωσετε !

Senior Member
    Καλή Χρονιά κι από μένα παιδιά!!!! Με υγεία για να προχωράμε και δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα! Α και λίγο περισσότερο γέλιο αν μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rita-2 View Post
    Προπαντως χαρα , συμπεριλαμβανει τα παντα ......αν εισαι χαρουμενος , εχεις τα παντα , το αντιθετο δεν ισχυει .....

Banned
    Πραγματικα Ρεα , μου μοιαζει ο μπαγασας ....αλλα τετοια βεβαιοτητα οτι δεν θα τον βλαψω............θα τον βγαλω λοιπον Μαξ , καλο ειναι !!! εχεις τις στιγμες σου , Ρεα , που λες τα καλα σου !!
    ξερει να κρινει χαρακτηρες καλυτερα και απο σενα χαχαχα...
    ναι πεταω ενα καλο την χρονια!..οποτε καθαρισα για φετος χεχε

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast