ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 117
    Senior Member
    Καλή χρονιά με όσο το δυνατόν πιο χαρούμενα ποστ!

Σαν ζαλισμένο κοτόπουλο την περίμενα την αλλαγή του χρόνου, μάλλον με χτύπησε η μαυροδάφνη στο κεφάλι Ευτυχώς τελείωσε γρήγορα το πάρτι κι έπεσα για ύπνο...Τουλάχιστον είχα κοιμηθεί το μεσημέρι κι είχα ενέργεια πιο πριν για να βοηθήσω τη μαμά μου...καλά τα οικογενειακά τραπέζια αλλά είναι λίγο ξεβόλεμα...

Έχω βαρυστομαχιάσει...ουφ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Hyperion View Post
    Προσωπικά, όλα τα "κοινωνικά πρέπει" (Social Norms) τα θεωρώ ανόητα και υποκριτικά.
    Εφόσον ανέφερες το προσωπικά σου παράδειγμα Ρέα.
    Θα πω και εγώ το δικό μου, αφότου απέκτησα οικονομική ανεξαρτησία την προσωπική μου γραμμή (τηλέφωνο) το βάζω πάντα flight mode και το επαγγελματικό πάντα ανοικτό.
    Τα οικογενειακά ειδικά τα απεχθάνομαι "να φάμε όλοι μαζί", "να κάνουμε δώρα". Επειδή άλλαξε δηλαδή ο χρόνος εγώ να κάνω δώρα σε όλους τους κουλούς πυο πσιτεύουν πως εάν εκτιμάς κάποιον του δίνεις δώρο στην γιορτή πχ της μητέρας ή το πάσχα ή τη πρωτοχρονιά;
    Υποκριτική μου, γλυκιά μου κοινωνία, σου υψώνω με πολύ αγάπη το μεσαίο δάκτυλο. Και χρόνια πολλά
    καλη χρονια!!!

Senior Member
    Ελα Κυκνακο , θα πας καλυτερα φετος ,αν το παλεψεις αρκετα , μαυροδαφνη , ε ? πινουν ωρε οι Κυκνοι μαυροδαφνη ? και εφαγες και πολυ !!! χρονια σου πολλα , φιλα και τον Τζερυ εκ μερους μου , στο κεφαλακι του , τον εχω αγαπησει ηδη !!!

Banned
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Καλήη χρονιάααα
    καλη χρονια κοριτσακι μου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα Κυκνακο , θα πας καλυτερα φετος ,αν το παλεψεις αρκετα , μαυροδαφνη , ε ? πινουν ωρε οι Κυκνοι μαυροδαφνη ? και εφαγες και πολυ !!! χρονια σου πολλα , φιλα και τον Τζερυ εκ μερους μου , στο κεφαλακι του , τον εχω αγαπησει ηδη !!!
    Μακάρι, θα προσπαθήσω πάντως... Άσε, θα βουλιάξω στη λίμνη απ' το πολύ φαϊ, lol!

Χρόνια πολλά και σ' εσένα, φιλάκια κι απ' τον Τζέρυ...είδες τη φωτογραφία του;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλή χρονιά με όσο το δυνατόν πιο χαρούμενα ποστ!

Σαν ζαλισμένο κοτόπουλο την περίμενα την αλλαγή του χρόνου, μάλλον με χτύπησε η μαυροδάφνη στο κεφάλι Ευτυχώς τελείωσε γρήγορα το πάρτι κι έπεσα για ύπνο...Τουλάχιστον είχα κοιμηθεί το μεσημέρι κι είχα ενέργεια πιο πριν για να βοηθήσω τη μαμά μου...καλά τα οικογενειακά τραπέζια αλλά είναι λίγο ξεβόλεμα...

Έχω βαρυστομαχιάσει...ουφ...
    καλη χρονια κυκνακι μου .. αυτη ηταν η πρωτη γκρινιτσα της χρονιας!!!...εσυ εκανες το "ποδαρικο" στο φορουμ ..χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μακάρι, θα προσπαθήσω πάντως... Άσε, θα βουλιάξω στη λίμνη απ' το πολύ φαϊ, lol!

Χρόνια πολλά και σ' εσένα, φιλάκια κι απ' τον Τζέρυ...είδες τη φωτογραφία του;
    Οχι , που εινι , να τον δω , να τον δω , εχω μια λατρεια στους γατους , απιστευτη !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλη χρονια κυκνακι μου .. αυτη ηταν η πρωτη γκρινιτσα της χρονιας!!!...εσυ εκανες το "ποδαρικο" στο φορουμ ..χαχαχα
    Καλή χρονιά Ρέα! Μακάρι τέτοιες μικρές κι ασήμαντες γκρινίτσες να έχουμε όλο το χρόνο!

Senior Member
    Οχι , που εινι , να τον δω , να τον δω , εχω μια λατρεια στους γατους , απιστευτη !!
    Στο "είναι κανείς εδώ;" ποζάρει το αγόρι μου! ♥

Πάτε όλοι να δείτε τι έκανα να γελάσετε!

Senior Member
    Ωραιο τον εκανες !! δεν φαινεται ομως ευχαριστημενος !! σιαμ ειναι ? λιγο αδυνατουλης μου φαινεται !!

Banned
    ειναι παππουλης μωρε...!!..
    ειδα κατι αυτοσχεδια σπιτακια για τα αδεσποτα γατακια και σκυλάκια κουτες καλυμενες με ναυλον σακουλες και μια τρυπουλα για πορτακι...παιδια οποιος μπορει καλο ειναι να φτειαξει ..με τετοιο καιρο ξεπαγιαζουν τα κακομοιρα!

ΑΣΧΕΤΟ: που ειναι το χιονι σημερα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post

ΑΣΧΕΤΟ: που ειναι το χιονι σημερα??

Ηταν να χιονισει , αλλα υπηρξαν πολλες διαμαρτυριες , και αλλαξαν το δελτιο καιρου , σε καλυτερο .........και πολλοι αστεγοι .......

Senior Member

Thumbs up

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το πρωτο ποστ του χρονου απο εμενα ... το τελευταιο του προηγουμενου χρονου απο τη ρεα
    Καλη χρονια keep walking!καλη χρονια σε ολους! Χθες ηρθε ο πρωην αντρας μου και φαγαμε με τα παιδια ειχα ετοιμασει ωραια φαγητα και η γαλοπουλα εγινε υπεροχη η τουρτα μου που την ετοιμαζα 3 μερες(τσ ηλυκα δεν τα πετυχαινω) δεν τους αρεσε κι εγω χθες εφαγα την μιση και σημερα θα φαω την αλλη μιση

Banned
    Ηταν να χιονισει , αλλα υπηρξαν πολλες διαμαρτυριες , και αλλαξαν το δελτιο καιρου , σε καλυτερο .........και πολλοι αστεγοι .......
    .....ποιος τολμησε!!!... μην σε ξεγελάει ο ήλιος πάντως... τρυπάει κοκαλο το κρυο εδω στον εξωτικο πειραια..ελπίζω να εχουν λήφθει τα μέτρα για τους αστεγους που έλεγαν ... θερμενομενες αιθουσες κτλ

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Καλη χρονια keep walking!καλη χρονια σε ολους! Χθες ηρθε ο πρωην αντρας μου και φαγαμε με τα παιδια ειχα ετοιμασει ωραια φαγητα και η γαλοπουλα εγινε υπεροχη η τουρτα μου που την ετοιμαζα 3 μερες(τσ ηλυκα δεν τα πετυχαινω) δεν τους αρεσε κι εγω χθες εφαγα την μιση και σημερα θα φαω την αλλη μιση
    α γεια σου!..σημερα καθαριζουμε χωρις ενοχες τα αποφαγια του χθες ... μια τουρτιτσα ειναι οτι πρεπει για τον καφε ..ποιος στην χαρη σου!!! καλη χρονιααα

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast