Ακριβώς!
Συμφωνώ απόλυτα!
Μόνο γι' αυτό!
Printable View
Εννοείται πως δε μιλάω για τέτοιες ακραίες καταστάσεις!
Φυσικά και πρέπει να πληρώνει ο καθένας το δικό του και να βγάζει κάποια λεφτά...
Εγώ αναφέρομαι σε περιπτώσεις που προχωράμε σε συγκρίσεις δουλειάς και καριέρας.
Π.χ. δεν πάω με έναν, ο οποίος δεν είναι δικηγόρος ή γιατρός π.χ....
Και δε θα μ' έχει με τα λούσα και τα αμάξια μου....
Hello κοπελιά! Στην Ελλάδα του '17 είσαι! Ξέρεις πόση ανεργία υπάρχει;
Που ζεις; Και ζητάς τον ουρανό με τ' άστρα!!!
Πραγματικά ορισμένες ζουν στον κόσμο τους..........
Ρε συ ανξιους δεν μετραει η ομορφια!οι δυο μας εχουμε πει κ καποια πραγματα παραπανω!ολη αυτη η συζητηση μου θυμιζει λιγο τον πρωην μου!οι γυναικες θελουν τους ωραιους,με ωραιο σωμα κλπ!αυτος οντως ειχε λιγα κιλα παραπανω αλλα εγω τον λατρευα!το θεμα ηταν οτι ειχε τοσα κομπλεξ που με την συμπεριφορα του με εδιωξε οχι η ομορφια του!
Κοίταξε, μη σου φαίνεται παράξενο!
Όσο περίεργο κι αν φανεί, εγώ γουστάρω τις δυναμικές γυναίκες...
Τις πραγματικά δυναμικές, όμως!
Όχι τις και καλά...
Που περιορίζονται σε κανά μπινελίκι, ανεξάρτητη και καλά, ενώ μόλις βρεθεί ο douchebag είναι πρόθυμες να δεχθούν το οτιδήποτε......
Λες οτι γουσταρεις, οκ το καταλαβαινω....ΑΛΛΑ με μια τετοια γυναικα θα μπορουσες να τα φτιαξεις?
που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της?? χλωμο το βλεπω...
εγω πιστευω οτι γενικα στους αντρες αρεσουν οι ξεβγαλμενες που το παιζουν αθωουλες, οι γατουλες που αμα λαχει γινονται τιγρεις. Οι πολυ γλυκες, οι παντα αψεγαδιαστες.
εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να εισαι ο εαυτος σου κ ολα θα γινουν, για ολους τους ανθρωπους υπαρχει καποιος που γουσταρει..
ολα τα περι εμφανισης κλπ.. τα θεωρω μαλακιες!
εχω δει κακασχημους με ομορφες κ ομορφους με κακασχημες,
χοντρελες 150 κιλα να κανουν οικογενεια κ παιδια.
το παν ειναι να νιωθεις μεσα σου οκ, να νιωθεις οτι αξιζεις κ αυτο εκπεμπεις.
Μια ωραια εικονα τελικα ειναι τοσο ασχημη οταν το μεσα ειναι σαπιο.
οποτε! δωσε βαση στο μεσα σου! μονο ετσι μπορεις να γινεις ακαταμαχητος!!οπως κ να ειναι το εξω σου..
Anxious με έχεις καλύψει με τα παραπάνω!!!
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που βλέπεις στον άλλον είναι η εμφανιση !!!
Και ισχύει και ότι κάποιος κούκλος /α για σένα μπορεί να σε ξενερώσει με τον χαρακτήρα του η με το οποίο ελάττωμά του/της
Το θέμα είναι ο άλλος να σου δώσει μια ευκαιρία περαςαπο την ομορφιά ..
Όμως αν τη βάλουμε αυτή στην άκρη πρέπει να σκεφτούμε οτι είναι και κάτι υποκειμενικό αυτο ..
Επιπλέον το οτι δεν μας γούσταρει κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα το οτι δεν είμαστε "όμορφοι" .Μπορεί απλώς να μην του βγάζουμε κάτι ερωτικό , να έχουμε κάτι που δεν του αρέσει (απόψεις , χαρακτήρα,αξίες,γούστα κλπ)
Οποτε ειναι λάθος να το περνούμε τισο προσωπικά η ν τα ρίχνουμε ολα στην ομορφιά, στο πάχος, στην ελιά στη μύτη κλπ
ε ναι! ξερεις ποσους σαπιους κουκλους εχω γνωρισει??
κ ξερεις ποσοι κακασχημοι με εχουν αφησεις με ανοιχτο το στομα?? παρα πολλοι!
κ εχω κατσει σε κακασχημο γιατι ηταν απιθανος ανθρωπος κ ειχε αυτοπεποιθηση!!
ολα τα αλλα ειλικρινα ειναι μπουρδες..
η ομορφια μας σβηνει καποτε.. κρεμαμε κ γινομαστε πατσαβουρηδες ολοι..γερναμε, ο χρονος δεν χαριζει, μην χανετε λοιπον τον χρονο σας με εμφανισεις κλπ.
Εντάξει λογικό ειναι να σε ελξει αρχικά κάποιος όμορφος και λογικό επίσης να το ξέρει και να το χειρίζεται το όλο θέμα διαφορετικά γιατι υποτίθεται υπερτερεί.. Έτσι νομίζει .....
Μου έχει συμβεί και δεν μιλάω για γκομενικο( σιγά που θα γύρναγε να με κοίταξε όμορφος λενε τώρα ) σε φιλικό επίπεδο να αισθάνομαι χάλια και άσχημα δίπλα σε όμορφη φίλη.. Στον εαυτό μου έκανα κακό ... Γιατί πολύ απλά μπορεί να ήταν αμόρφωτη , άλλη χιλοχαζη μου εχουν συμβεί και τα αναφέρω .. Εγω όμως κερδιζα σε χαρακτήρα σε προσωπικότητα ..
Βέβαια και τωρα μπορεί να ξανασυμβεί λόγω χαμηλής σε πούμε αυτοεκτίμησης και μέχρι να ξυπνήσω λίγο ..
Οποτε ας μη μενουνε λοιπόν στην επιφάνεια μόνο ...
Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το καλύτερο, διότι αν σε δει ερωτικά, μετά ξενερώνεις μαζί της γιατί την έχεις κατακτήσει, την απομυθοποιείς και είναι πλέον δεδομένη.
Ενώ όταν σε βλέπει σαν φίλο, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να την επιθυμείς και να προσπαθείς να την κατακτήσεις...
Mα κανενας δεν ειπε πως η ομορφια δε παιζει κανεναν ρόλο. Απλως δεν ειναι το μονο που έχει σημασια (οπως ελεγε ο why). Ειναι σαν βρεις μια πολυ ωραια γυναικα που μόλις την πλησιασεις να αρχίσει να λεει τετοιες μπαρουφες με μια σπαστικη φωνη και ενα ενοχλητικο γελιο στυλ Τζανυς (φιλαρακια) και δε μπορει να την αντέξει κανεις. Αυτη ναι θα βρει κάποιον απελπισμένο αλλα δε θα ειναι μαζί της γτ την θέλει. Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.
Οσο για το πλεονεκτημα της ομορφιας. Ας πουμε πως ένας γεννηθηκε πλουσιος. Ειχε ότι ηθελε απο την αρχη και ποτε του δε πάλεψε για να αποκτηση τίποτα. Ενας άλλος γεννηθηκε φτωχός αλλα παλεψε σκληρα, δουλεψε σαν τρελός και κατάφερε να γίνει πάμπλουτος. Ο ένας θα μεινει σε αυτο που είχε απο τότε που γεννηθηκε το όποιο σιγα σιγα θα μειωνεται λόγω τον εξόδων χωρίς εσοδα (οπως η ομορφια με τον χρόνο), και ο άλλος γίνεται όλο και πιο πλουσιος λόγω της δουλειάς του (όπως οι άλλες ικανότητες που με την εμπειρια γινεσαι όλο και καλυτερος)
Προσπαθω. αλλα δεν ειναι ευκολο. Μαλιστα λόγω της δουλειάς μου δουλευω πολλες ωρες και δεν εχω πολυ χρόνο για να βρω παρέες. Οσο για παλιους φιλους, ειναι παντρεμενοι και μάλλον ή επειδη ζηλευουν αυτοι μην κολλησω στις γυναικες τους, ή επειδη δε με συμπαθουν οι γυναίκες τους επειδη ειμαι ελευθερος με αποφευγουν.
Ευχαριστω πολυ :)
Και εγω σου ευχομαι το καλυτερο :)
Ή το να βγειτε για καφε και να κάθεται να σε κοιτάζει όταν ερθει ο λογαριασμός με το βλέμμα "αντε πληρωσε μ@λακα!".
Με ξενερρωνει πραγματικα αυτο. Νιώθω πως δε με εκτιμα. Ασε που ειναι υποτιμητικό για αυτην και δε το καταλαβαινει... 'ρε κοπελια, για ενα τσαμπα καφε πουλας το σωμα σου'
Καλά όχι κι έτσι!
Είπαμε....
Εγώ έτσι νόμιζα όταν ήμουν Γυμνάσιο....
Στην πραγματικότητα το πράγμα είναι πιο πολύπλοκο!
Οι γυναίκες είναι πολύ περίεργες και απρόβλεπτες...
Θα σου πω ένα όνομα: Στηβ Ντούζος
Αυτός ο τύπος που ούτε γυμνασμένος ήτανε, ούτε πολύ όμορφος, δε νομίζω ότι έμεινε παραπονεμένος από γυναίκες και καλή ζωή εννοείται......
Καταλαβαινω οτι νιωθεις αδικημενος....αλλα νομιζω οτι μεγεθυνεις το προβλημα ..λες οτι αυτες που αρεσαν σε σενα δν τους αρεσες εσυ.....και κατηγορεις τον εαυτο σου οτι συμβαινει επδ δεν εισαι οπως λες κουκλος........το βρισκω λαθος....σε ολους τους ανθρωπους συμβαινει να τοθς αρεσουν καποιοι και εκινοι να τοτς απορριπτουν...ειδα και τι εκανα κ εγω που κ καλα θεωρουμαι εμφανισημη....!!! Παντα αυτοι που ηθελα δεν με ηθελαν αυτοι....τουλαχιστον οχι γ κατι σοβαρο.....το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο..απογοητευση....απορριψ η....τι ν κανουμε .....
Βρισκω μια ειρωνεια στα λεγομενα σου...λες ποσο αδικια ειναι οι γυναικες να κοιτανε τους εμφανισημους την ιδια στιγμη που και εσυ εχεις το βλεμμα σου στραμμενο στις " ομορφες " οπως λες γυναικες......δν ειναι οξυμορο? xD .......δλδ αμα σου τη πεσει μια γυναικα που ειναι μετρια σε εμφανιση τπτ το ιδιαιτερο....και φα ει χι τι θα λεει κ αυτη μετα ??? Τι αδικο που οι αντρες κοιτανε τις ωραιες.....
Τεσπα...να σου πω αυτο που πιστευω? Ναι η εμφανιση παιζει ρολο γτ ειναι αυτη που αρχικα σου τραβαει τη προσοχη...σε ελκει σε κανει να εισαι πιο ευκολα δεκτικος σε καποιον...ομως πιστευω οτι μπορει κανεις να τα καταφερει και χωρις αυτο.....Παντα βεβαια το ωραιο θα τραβαει τα βλεμματα..αυτο δυστυχως δεν μπορουμε να το αλλαξουμε...ομως δν ειναι ο κανονας ουτε το ελαττωμα που θα αφησει μονους πσους δεν ειναι κουκλοι....
Εκτος της εμφανισης μετραει επισης η αυτοπεποιθηση, οι καλοι τροποι, το χιουμορ, η εξυπναδα....η διεκδικητικοτητα...η αισθηση ασφαλειας που μπορει να να κανεις καποια να νιωθει οταν ειναι μαζι σου....πολλα περα απο την εμφανιση..απλα αυτο ειναι το δυσκολο κομματι γτ δεν εχουμε ολοι αυτα τα χαρακτηριστικα....οι ωραιοι μπορει να μην κοπιαζουν και να εχουν πολλες επιλογες ...οι αλλοι απλως θ πρπει μαλλον να μπουν στη διαδικασια να αναπτυξουν περισσοτερα τα ελκυστικα τους χαρακτηριστικα κ να τα αναδειξουν.....επισης εχω ακουσει χιλιες φορες οτι οι γυναικες κηνυγουν τα χρηματα κ την εξουσια ( καποιες ισως ειναι ετσι......) γτ τοτε αφου θες να μπεις στο κλαπμ με τα " κελεπουρια και καλα " δεν φροντιζεις να αποκτησεις χρηματα ή κοινωνικο στατους...αν παση θυσια θες ν εχεις κ εσυ πολλες επιλογες αλλα δν σ ευνει λες η εμφανιση.....χD xD xD
Γιατί δε μπορώ να το κάνω.
Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να επιδιώκω χρήματα, κοινωνική προβολή και εξουσία!
Εντάξει, ως ένα βαθμό....
Όλοι θέλουν να είναι αποδεκτοί και αγαπητοί...
Από κει και πέρα ο τρόπος και τα μέσα τα οποία χρησιμοποιεί ο καθένας για να φτάσει εκεί διαφέρουν.
Το σκεφτόμουνα αυτό που λες.
Όμως, μετά από ενδοσκόπηση, κατάλαβα ότι δεν είμαι τέτοιος.
Δε μπορώ να γίνω σαν εκείνους που πατάνε, μέχρι και, επί πτωμάτων για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους.
Το να κάνω τα παραπάνω για μένα ισοδυναμεί με ξεπούλημα της ψυχής μου και όλων εκείνων που υποστηρίζω!
Τι θέλω να πω με λίγα λόγια;
Ότι ο πειρασμός της εξουσίας, της δύναμης και των χρημάτων σε μένα παίρνει τη "μορφή" της αποδοχής, των πολλών κατακτήσεων...
Προσπαθώ να μην το αφήσω να με κυριεύσει.
Προτιμώ να είμαι με μία που θα είναι μαζί μου, επειδή είμαι εγώ κι όχι για το εισόδημά μου.
Αρα φιλε μου η εμφανιση δεν παιζει ρολο τελικα....απο οτι καταλαβα θες καποια που να σε θελει επδ εισαι εσυ επδ εισαι αυτος π εισαι και οχι επδ θελει κατι απο σενα.....
Στη περιπτωση αυτων που εχουν χρηματα οι γυναικες τους θελουν για τα λεφτα ομως τις εχουν ..τις.κερδιζουν ασχετα απο το κινητρο (που ειναι ιδιοτελες)
Επισης στη περιπτωση των ωραιων οπως λες το ιδιο συμβαινει..οι γυναικες τους θελουν για την εμφανιση και μονο πχ για τους κοιλιακους και για το πρπσωπο μοντελου για να κανουν φιγουρα στις φιλες τους ....γτ δεν νμζ οτι οι περισσοτεροι συνδυαζουν εμφανιση με σωστο χαρακτηρα....
Και στις δυο περιπτωσεις οι γυβαικες ελκονται απο συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κ οχι επδ εκτιμουν τον ανθρωπο απεναντι τους....και οι δυο περιπτωσεις ελκυουν γυναικες ρηχες....που δεν νμζ να ειναι του γουστου σου ( αποτι γραφεις).....
Θα βρεθει κ αυτο που ψαχνεις ......μη κοιτας αποκλειστικα ομως αυτες π αρεσουν μονο σε σενα
Να σ πω την αληθεια το βλεμμα μου πεφτει κ μενα συνηθως στους εμφανισημους ομως δεν αρκει αυτο..δεν ειναι το απολυτο..καποια στιγμη μου ειχε τυχει ενα κουκλακι ζωγραφιστο που στην ουσια ηταν μπαζο ..ανωριμος...ψευτης ....δν ηξερε να συμπεριφερεται...ξενερωσα κ εφαγε πορτα και ας ηταν κουκλακι ...τι να τον κανω ??? Διακοσμητικο στο σπιτι μου να τον κοιταζω ?? xD δν λεει
Προσωπικα θ μπορουσα να με φανταστω με καποιον που θα με τραβαει επδ ειναι ο εαυτος του...επδ μ αρεσει ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα του...το μυαλο του ..ή επδ εχουμε χημεια χωρις να εχει εμφανιση μοντελου ουτε λεφτα και εξουσια....και δν νμζ ν ειμαι η μονη.....χΔ
Και ποιοι είναι οι υπόλοιποι? άφησες και κανέναν? μα χοντρούς μα ωραίους μα πλούσιους μα δικηγόρους μα κακό παιδί μα γιατρούς αυτό δεν είναι ελίτ, αυτό είναι ο μισός πληθυσμός....
Giannis, καταλαβαινεις ποσο πολυ περιοριζεις το target group σου?? χοντροι, ωραιοι, πλουσιοι, δικηγοροι-γιατροι, κακα παιδια, ολη η αντρικη ελιτ που εσυ νιωθεις οτι σε πεταει στην απεξω, και γυναικα κυριαρχη σεξουαλικα?? θα βρεις πολλες πιστευεις να σε κυνηγανε με το μαστιγιο και να σε πλακωνουν στο ξυλο?? γουσταρεις και παθητικο σεξ απο την κυριαρχη???
αγορια, σας χαλανε τα στουντιο....
αυτο για το bdsm επιδεχεται ψυχαναλυτικη ερμηνεια...
οχι να τα ανεχεται... εννοεις, να τα κανει! γιατι εσυ ουσιαστικα ανεχεσαι...
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα βρεις ΚΑΙ ΑΝ...!!!!
εμ, ηθελες και στουντιο... οριστε τα αποτελεσματα!
Για την ψυχαναλυτικη ερμηνεια, συμφωνα με το Φροιντ, ο σαδομαζ αποτελει καθηλωση στο πρωκτικο σταδιο ψυχοσεξουαλικης αναπτυξης. Ψαξε βιβλια και διαβασε...