Results 76 to 90 of 277
Thread: Όταν σε θέλει για φίλο.....
-
16-03-2017, 14:07 #76
Και να που έρχεσαι στα λόγια μου! Αυτά σε bold ακριβώς αναφέρω παραπάνω, άλλα φαίνεται δεν το διευκρίνισα καλά στο ποστ μου! Του έκανα λίγη επεξεργασία τώρα.
Ξέρω τι λες! Όσο κούκλος και νά'ναι αυτός, έτσι και ανήκει στη μοναδική περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα οτιδήποτε, νά'ναι καμιά ψωνάρα, πολύ βαρετός, κτλ., λογικό είναι να μην τον γουστάρουν μετέπειτα! Εγώ απλά είπα ότι ένας κούκλος άντρας δε φτάνει ποτέ σε κάποια ηλικία και να είναι μπακούρης, άσχετα άμα τρώει απανωτές απορρίψεις από κοπέλες εκ των υστέρων λόγω ψωνίτηδάς του και το καθεξής!
Άλλα η ομορφιά δεν παύει να παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Καλά τα έλεγε ο Why!Last edited by rolen; 16-03-2017 at 14:30.
- 16-03-2017, 14:25 #77
για την κοπελια τα τι και τα πως δεν τα ξερεις...μη νιωθεις οτι εσυ φταις ή οτι ακομα και μια μετρια σε απερριψε. Μπορει να ηταν σε αλλη φαση, να μην ειχε ορεξη, να ειχε ανοιχτους λογαριασμους με τον πρωην της κλπ.
Κοινωνικοποιησου περισσοτερο, ανοιξου σε παρεες, βρες στεκια καλα, εστω κανε αντρες φιλους με αδερφες-ξαδερφες κλπ προθυμους να σου τις συστησουν.
Οκ με την τελευταια προταση σου, βγαζω το καπελο, εισαι γλυκυτατος και σου ευχομαι συντομα να βρεις την κοπελα που σου αξιζει!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
16-03-2017, 14:30 #78
Είμαι 28 χρονών.
Κοίταξε έχω ωραίο πρόσωπο, απ' ότι μου έχουνε πει..
Και λέγειν θεωρώ ότι έχω, άμα θέλω.
Τώρα για το "στυλ" δε κατάλαβα τι εννοείς.
Αν εννοείς τις ατάκες και τις άλλες παπαριές, που διαβάζω στα περιοδικά και λένε στο γυμναστήριο οι άντρες μεταξύ τους, τότε είναι δύσκολο έως αδύνατο να το μιμηθώ!
Πρώτον, διότι δεν είμαι καλός να παίζω ρόλους. Ο μόνος "ρόλος" που παίζω προτιμώ να είναι ο εαυτός μου!
Δεύτερον, οι ατάκες με αηδιάζουν κι εμένα τον ίδιο!
Τώρα για το πώς κοιτούσα.... Μια φορά στο γυμναστήριο αποφάσισα να "παίξω" με τα μάτια και εστίασα σε μία και μόλις το κατάλαβε γούρλωσε τα μάτια και μου λέει "θες κάτι"; Της λέω "όχι"... Τι να απαντούσα άλλωστε; Και με τον τρόπο που το είπε ξενέρωσα!
"Όχι", μου λέει, "γιατί με κοίταξες περίεργα, γι' αυτό"....... Και σηκώθηκε κι έφυγε. Ε, από τότε δεν το ξαναέκανα.....
16-03-2017, 14:32 #79
ετσι ακριβως... καποτε ημουν σε παρεα οπου ετυχε να ειναι μερικοι πολιστες που σπουδαζαν παραλληλα, φιλοι με καποιους συμφοιτητες μας. Μιλαμε, ΘΕΟΙ εμφανισιακα. Εμενες με το στομα ανοιχτο... ΑΛΛΑ ναρκισσοι, ψωναρες, απλησιαστοι....
Με μοντελα επαγγελματιες φυσικα τα εφτιαξαν!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
16-03-2017, 14:39 #80
Η τηλεόραση και τα κωλοπρότυπά της είναι υπεύθυνα για όλες αυτές τις τραγωδίες που βιώνουν πολλοί άνθρωποι!
Πόσοι και μάλιστα παιδιά αυτοκτονούν, επειδή όχι μόνο δεν είναι αρεστοί, αλλά και υφίστανται bullying επειδή δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα Lifestyle.... Μία είναι η λύση: κλείστε την!
Εγώ ξέρεις πόσα χρόνια έχω να δω τηλεόραση;
Ένιωσα ότι το μυαλό μου "ξεβρώμισε", ειλικρινά!
Σε μια φάση πήγα να κάτσω με τους γονείς μου στο καθιστικό και είδα τι βλέπανε.....
Σήριαλ, που παρουσίαζε τύπους και τύπισσες να ζουν μες την χλιδή, εταιρείες, κούκλους και κούκλες, ηλίθιες ατάκες και πρότυπα....
Και αναγούλιασα! Όλες οι μνήμες του παρελθόντος που ήθελα να "θάψω" μου ξύπνησαν! Και τότε έφυγα.....
Χειρότερο πράγμα και πιο διεστραμμένο από την τηλεόραση δεν υπάρχει......
Μακριά!
Και τις ειδήσεις καλύτερα από το Διαδίκτυο να τις μαθαίνετε.....
16-03-2017, 14:43 #81
16-03-2017, 14:49 #82
Εννοείται πως δε μιλάω για τέτοιες ακραίες καταστάσεις!
Φυσικά και πρέπει να πληρώνει ο καθένας το δικό του και να βγάζει κάποια λεφτά...
Εγώ αναφέρομαι σε περιπτώσεις που προχωράμε σε συγκρίσεις δουλειάς και καριέρας.
Π.χ. δεν πάω με έναν, ο οποίος δεν είναι δικηγόρος ή γιατρός π.χ....
Και δε θα μ' έχει με τα λούσα και τα αμάξια μου....
Hello κοπελιά! Στην Ελλάδα του '17 είσαι! Ξέρεις πόση ανεργία υπάρχει;
Που ζεις; Και ζητάς τον ουρανό με τ' άστρα!!!
Πραγματικά ορισμένες ζουν στον κόσμο τους..........
16-03-2017, 14:50 #83
16-03-2017, 14:52 #84
Ρε συ ανξιους δεν μετραει η ομορφια!οι δυο μας εχουμε πει κ καποια πραγματα παραπανω!ολη αυτη η συζητηση μου θυμιζει λιγο τον πρωην μου!οι γυναικες θελουν τους ωραιους,με ωραιο σωμα κλπ!αυτος οντως ειχε λιγα κιλα παραπανω αλλα εγω τον λατρευα!το θεμα ηταν οτι ειχε τοσα κομπλεξ που με την συμπεριφορα του με εδιωξε οχι η ομορφια του!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
16-03-2017, 14:53 #85
Κοίταξε, μη σου φαίνεται παράξενο!
Όσο περίεργο κι αν φανεί, εγώ γουστάρω τις δυναμικές γυναίκες...
Τις πραγματικά δυναμικές, όμως!
Όχι τις και καλά...
Που περιορίζονται σε κανά μπινελίκι, ανεξάρτητη και καλά, ενώ μόλις βρεθεί ο douchebag είναι πρόθυμες να δεχθούν το οτιδήποτε......
16-03-2017, 15:05 #86
16-03-2017, 15:37 #87
Λες οτι γουσταρεις, οκ το καταλαβαινω....ΑΛΛΑ με μια τετοια γυναικα θα μπορουσες να τα φτιαξεις?
που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της?? χλωμο το βλεπω...
εγω πιστευω οτι γενικα στους αντρες αρεσουν οι ξεβγαλμενες που το παιζουν αθωουλες, οι γατουλες που αμα λαχει γινονται τιγρεις. Οι πολυ γλυκες, οι παντα αψεγαδιαστες.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
16-03-2017, 16:21 #88
εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να εισαι ο εαυτος σου κ ολα θα γινουν, για ολους τους ανθρωπους υπαρχει καποιος που γουσταρει..
ολα τα περι εμφανισης κλπ.. τα θεωρω μαλακιες!
εχω δει κακασχημους με ομορφες κ ομορφους με κακασχημες,
χοντρελες 150 κιλα να κανουν οικογενεια κ παιδια.
το παν ειναι να νιωθεις μεσα σου οκ, να νιωθεις οτι αξιζεις κ αυτο εκπεμπεις.
Μια ωραια εικονα τελικα ειναι τοσο ασχημη οταν το μεσα ειναι σαπιο.
οποτε! δωσε βαση στο μεσα σου! μονο ετσι μπορεις να γινεις ακαταμαχητος!!οπως κ να ειναι το εξω σου..
16-03-2017, 16:35 #89
Anxious με έχεις καλύψει με τα παραπάνω!!!
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που βλέπεις στον άλλον είναι η εμφανιση !!!
Και ισχύει και ότι κάποιος κούκλος /α για σένα μπορεί να σε ξενερώσει με τον χαρακτήρα του η με το οποίο ελάττωμά του/της
Το θέμα είναι ο άλλος να σου δώσει μια ευκαιρία περαςαπο την ομορφιά ..
Όμως αν τη βάλουμε αυτή στην άκρη πρέπει να σκεφτούμε οτι είναι και κάτι υποκειμενικό αυτο ..
Επιπλέον το οτι δεν μας γούσταρει κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα το οτι δεν είμαστε "όμορφοι" .Μπορεί απλώς να μην του βγάζουμε κάτι ερωτικό , να έχουμε κάτι που δεν του αρέσει (απόψεις , χαρακτήρα,αξίες,γούστα κλπ)
Οποτε ειναι λάθος να το περνούμε τισο προσωπικά η ν τα ρίχνουμε ολα στην ομορφιά, στο πάχος, στην ελιά στη μύτη κλπ
16-03-2017, 16:50 #90
ε ναι! ξερεις ποσους σαπιους κουκλους εχω γνωρισει??
κ ξερεις ποσοι κακασχημοι με εχουν αφησεις με ανοιχτο το στομα?? παρα πολλοι!
κ εχω κατσει σε κακασχημο γιατι ηταν απιθανος ανθρωπος κ ειχε αυτοπεποιθηση!!
ολα τα αλλα ειλικρινα ειναι μπουρδες..
η ομορφια μας σβηνει καποτε.. κρεμαμε κ γινομαστε πατσαβουρηδες ολοι..γερναμε, ο χρονος δεν χαριζει, μην χανετε λοιπον τον χρονο σας με εμφανισεις κλπ.